MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ahogy Bankii is kérdezte, mi az hogy leesel? Vmit mégis rosszul csinálsz, kicsit bõvebben írd le, vagy videózd le.
ha kattintasz az oldal tetején lévõ képen, akkor rengeteg infót kapsz, többek közt erre is megtalálod a választ. Másik megoldás, hogy olvasgatod a fórumot, mert elõtted néhányan már megkérdezték 😉 kellemes repkedést
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Fékszárnyat fokozatosan nyitunk 5-10-15-25-30 lépcsõben. Finalon 185 kt-val kezdd. 3500ft-en vízszintes repüléssel és ILS irányon. FD szerint már a pályán kell lenned. 185-tõl gázlevétellel 160kt, ekkor flaps 5. Gear down, gáz le 150kt-ig, flaps 10. stb. stb. 1500 ft-en már 125kt (ha erõsebb a szél vektor, akkor arányosan több) és flaps 25-30. A 2500-on elkapott siklópályát folyamatosan tartod, egy-két vonással felette nem nagy gáz, de alatta semmiképp.
Ezek után szinte lehetetlen, hogy átessen a gép.
Remélem ezzel a hsz-el nem sértem a fórum szabályzatát😄
Haverom kérdezte hogy nincs-e valami olyan progi ami ilyen Check In Simulator.Mondtam neki hogy irja be Microsoft Word be a neveket azt játszon amit akar,de ez nem felelt meg neki. Szóval valaki nem tud olyan progit amivel utas csekkolósat lehet játszani ?😊
Üdv,
Szóval elképzelhetõ, hogy itt az áramszünetes dolognál is hasonló történt, csak az fspassanger fileokkal.Újrarakás megoldja.
Attól függõen, hogy kis vagy nagygépek érdekelnek:
Wilco Airbus vol1
Wilco Airbus vol2
Az FS Passanger.
No repült.
Szerintem, ha valaki, akkor Te tudsz segíteni!
Tegnap egy áramszünet miatt JBR elõtt leállt a gépem. Az újraindítás után pedig az "FS hibát észlel, ezért leáll.. stb...." hibaüzenettel leáll.
Sebaj, van friss mentésem újratöltöttem, de (természetesen) semmi nem változott.
Ha nem nagyon akarnám újrahúzni a renszert, meg az FS-t van valami tanácsod? <#worship>#worship> Na persze, ha muszály... <#wow3>#wow3>
Jajajj. A legfontosabb: ntdll.dll
Köszi.
Hol tárolja az MCDU az AIRAC adatokat? És honnan frissíthetõ?
Shion.
[/img]
Na most hátha fel tudom rakni.
A bal oldalon jó, a jobb oldalon reverz!!!
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm