MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
körbe néztem PMDG honlapján,meg forumon MD11-ügyben. Pár írásból azt vettem le hogy már ez évben kész lesz a madár. Én személy szerint 2005 óta várok rá. Viszont ami picit elkeserített hogy azt irják hogy még nincs BETAban. Ha belegondolok hogy Foki mennyit szorakozott BETAban akkor lehet hogy még lesz ez 2010-es relase is. Annak viszont örülök hogy FS2004-re is jó, mondjuk ezért a gépért még FSX-et is feltenném.
Üdv,
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Használ valaki vasFMC-t???
Milyen szerkezet?
Szeretnék repülni TU-154M-mel, de valahogy jo lenne ha le tudná a gép repülni a SID-STAR eljárásokat.
Valakinek van ezzel valamilyen tapasztalata?
Köszi az észrevételeket.
üdv
SLZ
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Tessék mosolyogni, AVSIM nálam is müködik.<#vigyor4>#vigyor4><#nyes>#nyes>
Akkor nálam lesz valami hiba.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Amióta átpakolták a cuccokat másik szerverre, azóta nem tudok letölteni. <#szomoru1>#szomoru1>
Tegnap kiírták, hogy "now back online and fully functional"
Kell az arm helyzet a spoilernek.
És leszállásnál, miért kell a spoiler????? <#confused>#confused>
Ha betartom a süllyedési profilt, akkor miért kell?????????? <#conf>#conf>
Ha meg nem tudom megtartani, akkor meg felesleges. <#vigyor1>#vigyor1>
"spoilert arm-ba kapcsolom"
Spoilers Deployed on Both Wings
When the pilot activates the spoilers, the plates flip up into the air stream. The flow over the wing is disturbed by the spoiler, the drag of the wing is increased, and the lift is decreased. Spoilers can be used to "dump" lift and make the airplane descend; or they can be used to slow the airplane down as it prepares to land. When the airplane lands on the runway, the pilot usually brings up the spoilers to kill the lift, keep the plane on the ground, and make the brakes work more efficiently. The friction force between the tires and the runway depends on the "normal" force, which is the weight minus the lift. The lower the lift, the better the brakes work. The additional drag of the spoilers also slows the plane down.
1. sugárhajtású
2. jól manõverezhetõ
3. szépen kidolgozott belülrõl
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Viszont készül az oroszoknál egy újabb változat sokat ígérõ VC-vel, remélem nem cseszik el majd a textúrázásnál...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...