MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
TBM (texture band multi-el erdemes jatszani?
Mesélj csak itt mindenki meghalgat😊
OK..
de mi az a banerr..?es hol talalom..?
bocs a lama kerdesert..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Tudom hogy leirtad csak nem volt vilagos minden pontja es az osszefuggesek de koszonom.
aniso ha 16 akkir mipet mire kene allitani? light-ot meg 6 ra?
sajnos a felbontáson nem tudok változtatni mert lcd a monitor és kisebb felbontáson homályos,
amugy hardware lights is fullon van😄
akkor kérlek ird le pontosan mit mennyire állítsak, hogy szép legyen a játék, de ne legyen felesleges számítás
azért hihetetlen, hogy még az fs2004-hez sincs tökéletes gép, ahol minden csilli villi vfr scennery fullon megy gond nélkül.
fsx-rõl álmodni se merek, bár számomra szimpatikusabb az fs9
nadehát vfr-rõl lévén szó az ember gyönyörködne😄
extend terrain text kipróbálom
thx
vga driverbe 1440*900, antia 4*, aniso 8*, fs-be aa nincs, bilinear, mip fullon
4870-hez ducibb pénztárca dukál😄
antistrop filtering mennyin? mipmap?
esetleg egy4870 is jo valasztas amint hallom es olvasom forumokon.
amugy a vicc az, hogy cessna 182-el repkedtem😄 szó se volt gyors géprõl😞
amugy a config: amd dual core 5400+, 2 giga memo, ati 1950 pro 256 mb, ugyan nem intel c2duo, de ezen a configon szerintem nem kéne gondnak lennie. tehát a játék maga relatív szépen fut, az fs-en kívül se használ semmi + cpu idõt avagy memóriát, elég szûz a gép ilyenkor és karban van tartva, nehogy valami erõforrást vegyen el😄 alkalmanként defragolok is, bár az említett france vfr elõtt nem volt defrag, esetleg ez még okozhat ilyet?
apropó, nincs valakinek kedve nekiállni Õcsény repterének? 😊 Bármit lefényképezek, de modellezni nemtudok... <#idiota>#idiota>
france vfr flightalps base pack sud-nál sokszor nagyon lassan lesznek élesek a photoreal texturák, amit a documentum irt átállítottam az fs9.cfg-ben, pl.:terrian_max_vertex_level=21
én a videokarim 256mb-os korlátjára gondolok
szerintetek? van valakinek efféle tapasztalata?
Mas hiba nalam nem jott elo, ugy latszik csak az installnal volt az az apro.
Le a kalappal! Nagyon sok munka van benne, az látszik - meg némi helyismeret. Lenyûgözõ a részletesség. Táblák, gépek, hangár-belátás, konténer, minden. 😊 SZép, tényleg, még az én gépemen is, ami alapkonfig a leírás szerint (2Ghz/512Mb/64Mb vcard) is élvezhetõ, bár kicsit néha kicsit lassan rendereli az ojjektumokat.
Még épp csak átvittem a gépet Budaörsrõl, tacsengó, még egy kör, körülnézés, bámészkodás. De holnaptól... Juhé!
Még egyszer köszönet érte a szerzõ uraknak! <#worship>#worship>
Mindenesetre LOL, letöröltem a régi beta verziót(ami gyakorlatilag már a végleges volt), feltettem frissen kiadottat, megjelent egy hiba a sceneryben, majd kis próbálkozás után kékhalál, és most tökre széthalt az fsem, nem tudom még elindítani sem. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Köszönöm Clidey, Zacsi, hogy ilyen gyorsan teljesült a kívánságom! Nagyon kiváncsi vagyok, és nagyon köszönöm!
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Köszönjük a magyar scenerykre kiéhezett FS rajongók nevében. <#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...