MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw, köszi! 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Klassz a Z142-es textúra! (Most jelent meg az Avsimen)
De ez nem is az új gép festése, hanem profi módon öregített, patinázott, gondolom, hogy a mostani állapotnak megfelelõ festés...Gratula!<#worship>#worship>
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Valamint ajánlom figyelmedbe a BANNERT!!!!! Nem csak azért van ott mer' jól néz ki, lehet ám rá böködni is!!!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
csak a gyártótól függ, vagy van valami oka annak hogy melyikbe milyet építenek?
Üdv.
Mindazonáltal véleményem továbbra is fenntartom: a Lock-On grafikája egy rakat kaki, kivéve a benne szereplõ repcsiket. Még az FS2002 default is kenterbe veri e tekintetben. A Lock-On sceneryjében semmi realitás, a legkisebb mértékben se ellenben tile-olás annál inkább. Ha neked errõl más a véleményed az a te bajod. 😊
meg nem tudtam kiprobalni....
minden infora velemenyre kivancsi vagyok...
Seven-Four-Seven--Heavy
irj alock on-rol amit akarsz.... 😊
Seven-Four-Seven--Heavy
Szerintem van pár eltérés az Airbusokhoz képest a kokpitban. A többi...
Tudod: a puding próbája, hogy megeszik.
hasonlitsd mar ossze pl. az FS tokoli repfedezekeket(amit a ruszkik epitettek)az FS BP kiegben a lonciban bemutatottal...!!!
a lonciban tenyleg ugy neznek ki mint a valosagban(ertsd:amit a grafika megengedett 2002ben)tudom mert sokat jartam a repterre..a BP kiegben meg mint a festett satrak...az kulon tetszik hogy a duna nehany helyen koveti a domborzat szintjeit...ez NEM FIKAZAS HANEM TENYEK...!!
mindenesetre megvettem(a realis 2500Ft-ert) es tetszik...
Seven-Four-Seven--Heavy
most vettem meg ezt az Airbus flottat..:
http://www.contact-simulations.com/acatalog/fulldownload_AirbusFleet.html
letoltos verzioban...
tud vki vmit mondani rola..??
koszi minden infot..!!!!
Seven-Four-Seven--Heavy
oregem ha mar szemelyeskedsz..
te melyik FS-sel jatszol..???
biztos tul sokat bamulod a monitort..menj el szemorvoshoz...!
Seven-Four-Seven--Heavy
1000X jobb mint az FS.."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? A repülõk és kokpitok tényleg szemet gyönyörködtetõk még mai szemmel nézve is, de a táj oly ûberelhetetlenül gagyisztikus hogy még az FS2002 is túltesz rajta erõlködés nélkül! Ha ezzel nem értesz egyet, valami oltári nagy gond van a szépérzékeddel, sürgõsen keresd fel kezelõorvosod, gyógyszerészed! 😄
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nem tetszik valami ???? ne vedd meg , de ne sirj hogy ilyen meg olyan draga. En speciel megvettem a fly tampa vienna kieget es nem sajnaltam ra a kifiztetett osszeget, azert se mert talan valamicskevel hozza jarultam hogy legyen meg tobb fly tampa kieg. BP et is megvettem es?
Locok on grafikaja szep tenyleg, de a valosag szimulalasa messze van am a grafikai megjelenitestol, egy vienna sceneryben ugy nez ki a reopter es kornyeke ahogy az eletben, lockonba meg repulsz az egysiku gagyi taj felett na ennyi
garfikailag..???
1000X jobb mint az FS..
mivel a scenery-rol volt szo nyilvan erre ertettem...
Seven-Four-Seven--Heavy
Még jó, hogy a saját op. rendszerére optimalizálta. :-))))
Mindazonáltal elég láma vagy,ha valamiért nem akarsz fizetni,akkor 3 másodperc alatt leszeded.......!
venne vki hasznalhatatlan fos windowst 50 ezerert ha nem erre lennenek irva a progik...?(el kelne mar neki egy kis verseny)
soha eletemben nem hasznalnam ha pl a jatekaim mennenek linux-xal..pl....
Seven-Four-Seven--Heavy
sztm a lenyeg epp az lenne h legalisan lehessen elrheto(konnyeden megfizetheto)es akkor a varez nagy resze megszunne...
nem tudom hany % most de biztos h 50%felett van...
tehat amit nyernek a vamon a forgalmazok az kifolyik a reven..
hogy ez miert nem vilagos..??
megint csak azt tudom irni..:van vkinek feleslegbe 1,vagy nincs...??
ez volt a kerdes...
hogy miert uszott el masfele az nem az en dolgom
Seven-Four-Seven--Heavy
Nem értem ezt minek kell enyi ideig vesézni.
Üdv,
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A lockon amikor kijott 9800ft volt most azert 2 ezer mert mar regi.
Persze az lenne jo ha minden fillerekbe kerulne de, az hogy egy kis csapat fejleszt attol meg nemf eltetlenul kell olcsobnak lennie, mig egy nagy ceg ra tud szanni tobb penzt, reklam stb addig egy kis scwenery fejlesztonek ez azert nem ugyan az. teny es valo hogy van egy par addon ami tul van arazva, de az legyen az o hibajuk majd eszre veszik amikor mar senki nem veszi meg toluk.
De az nem lehet indok mert te a tescoban fillerekert megveszed.
Amugy Fs2004 21 ezer ft volt amikor kijott az a 21 ezer az ma kb 30 ezer
Akkor 10papirbol egsz szep teruletet fel lehetne epiteni..(5ot)
De ennyiert ez lehuzas...dragabb mint nehany full jatek..!!(pl a Lock On 2000HUF-ba kerul..!!es az minoseg,igaz nem uj es vannak hibai..)
ne 10 db-bol akarjon mar meggazdagodni...
Erted..!Olcsobb,tobben megveszik 10Xannyi eladas....
A lenyeg.!!! Van vkinek 2000HUF/kieg,felesleges,elado..?Vagy nincs..?
Ennyit kerdezdem...nem mikrookonomiai vita generalasa volt a celom..!!!
Ha valaki nem ertette..annak sorry..!!!!
Seven-Four-Seven--Heavy
nekem Suzukim van, s kimondottan jó autónak tartom, szóval kikérem magamnak😄
viccet félre téve, 2 éve amikor vettem, akkor az ebbe a kategóriába tartozó márkákat végig jártam (skoda, peugeot, seat, volkswagen, renault, fiat,suzuki) és ár/érték arányban számomra a suzuki nyert, a gs változatban minden extra benne van ami egy ilyen autóba kell, megbízható, elfogadható fogyasztás, az új már pofás is szerintem,olcsobb alkatrészek, stb...
egyetlen dologgal kellett megbírkoznom, hogy suzuki jel van az elején😄
nekem sikerült
természetesen, ha az anyagiak engednék akkor nagyobb és "márkásabb" autóm lenne, de a kategóriájába elfogadható a Suzuki
on
amugy meg azt ne felejtsük el, hogy az fs2004 mögött x100, esetleg 1000 ember van, egy ilyen scenery mögött pedig 1-2, esetleg egy tucat.
Mondjuk te, ha több hónapig csinálsz egy munkát, s azt folyamatosan csiszolod, szebbé teszed, frissíted akkor mennyiért adnád?
En vettem mar AUTOT olcson es megis a suzukikat 2 millaert adjak ujonnan pedig azok meg nem erik el az AUTO kategoriat csak kezdok😊
asszem ez azert nagyobb munka lehetett a fejlesztoknek,nem beszelve a progi tudasarol(amihez kepest 250egynehany mega secnery, egy varos korzete--mar megbocsass--..lofasz..)
na mehet a privat uzi..??
Seven-Four-Seven--Heavy
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
persze ertelmes(nem uzleti horror)aron...
koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy