MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cessna172 budaörsi VFR iskolakörnél a fordulókban mekkora dõlésszögben szokás fordulni? Szóval a való világban ezt hogy csinálják?
Az utolsó fordulót találomra kell elkezdjem vagy a rövidfalat mért idõvel vigyem végig és ehhez tartsam magam az alpfalnál? Mondjuk fél perc?
Tudtok olyan kieget amivel kicsit benépesíthetem a budaörsi repteret?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Xplane prersze fejlodot bar a settings resze szerintem remalom. Annyi dolog nem keszult hozza, de kinek mire van igenye.
Aki nagygepes repulesre van raallva vatsimen ivaon, es kozben ai traffic, meg minden kell neki az maradjon fs nel, vrf repkedesre szerintem plane. Ha arcade szeruen szeretne akkor ott az fsx es a missionok. Xplane ehhez nem tud mit adni az egy mas fajta megkozelites. En javaslom kiprobalasra mert szerintem tenyleg az egyen tud errol donteni. De MAS
#14399 nézegetem de nemtudom mi az amit alapvetõen érdemes feltenni innen,mármint ami így hasznos
<#vigyor2>#vigyor2>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Amúgy ha már képek, akkor álljon itt pár 3d-s kép(na meg sok más screenshot), amit az fsben készítettem. Piros-kék szemüveg kell hozzá!
képecskék
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tudtok mondani olyan programokat,sceneryket amik ingyenesek szebbé és részletesebbé teszi a játékot?😊
Spirit of Perfomance Koenigsegg
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Hat ingyenesbe talan az F1view ami hasnzalhato de mesze nem tud annyit mint a fizetos progik.
A baj az szokott lenni amikor lagunas tengeri texturat latok pl alaskaban na az gaz😊
én csak úgy feltettem ide a képeket! vagy baj? ha igen akkor nem teszek fel többször! és bocs
Én is így vagyok a magyar repterekkel. Úgy nõttem fel, hogy szinte mindennap repülés volt itt Pápán, állandóan hallottam a migek hangját.
Most meg semmi. Illetve most pont egy Mi-8-as köröz felettünk, de ez is élményszámba megy. De majd jönnek a C17-esek a nyáron!
Érzelmileg érintett vagyok a témában...
Nekem nem mûködik a bloom effekt. Ha bemásolom az FS mappába, DirectX hibát jelez, és nem indul el. Találkozott már valaki ezzel? A képeitek
alapján nekem nagyon tetszik. Szívesen kipróbálnám.
Még egy hibával találkoztam, a Samdim An24RV-nél a robotpilóta Razrobot kapcsolóját képtelen vagyok elfordítani. Ezért AP-vel nem tudok fordulózni. Macerás minden fordulónál lekapcsolni az AP-t.
Megköszönném a segítséget.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)