MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Cessna172 budaörsi VFR iskolakörnél a fordulókban mekkora dõlésszögben szokás fordulni? Szóval a való világban ezt hogy csinálják?
Az utolsó fordulót találomra kell elkezdjem vagy a rövidfalat mért idõvel vigyem végig és ehhez tartsam magam az alpfalnál? Mondjuk fél perc?
Tudtok olyan kieget amivel kicsit benépesíthetem a budaörsi repteret?
w77d
IL-2? XD

Hypo
megertem😊 a settings resze remalom😊

Clidey
Hmmm...én mikor utoljára próbáltam az X-Plane-t, pár hónapja, eléggé megfektette a gépem fps-ügyileg, pedig nem egy gyenge vasam van. A legutóbbi emlékem talán a 6-os verzióról van, ami tényleg faszán futott. Bár az is igaz, hogy nem vagyok folyamatosan up-to-date X-Plane-ügyileg, és nem is kívánok az lenni. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
de hozzatennem akinek gyenge gepe van es nem erdekli annyira a kinezet de repulni imad meg eljarasok erdeklik jo az az xplane is, szoval nem fs vs xplane dolog van, mert en nem tartom osszevethetonek a ket gamet csak azert mert mindkettobe repulunk.

Hypo
HAt az meg egy MEGINT MAS kategoria😊 most ha valaki azt fogja irni LOCkOON a tuti kirohanok😊))))))

Clidey
Nekem az X-Plane-nel sok egyéb mellett legfõképp a színvilágával van bajom. Annyira unrealisztik sötét és kontrasztos, hogy az már fáj. Ebbõl a szempontból az FS nagyságrendekkel élethûbb, habár default scenery esetében ott is lenne még mit javítani bõven.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Mindig elnézegetem az X-planes videókat, de valahogy olyan matchbox feelengjük van. Még nem próbáltam, de így is érezni, amirõl Hypo ír.
CptSAB
Condor a TuTi!<#awink> Igaz, az megint egy más kategória..
Hypo
http://www.youtube.com/watch?v=_dPe53E0vjU

hat nem egy cerenado

Hypo
Az xplane egy kicsit kiforrotabb fs2004 negyed annyi latnivaloval, par repcsivel. Sokat javitottak rajta az idok folyaman, de nekem meg mindig fura erzesem van amikor beulok egy gepbe. Nem tudom ismeritek e de regen volt a sierre pro pilot es a fly nevu progi is szoval a fly eleg szep volt de valahogy fura volt az egesz, nem tudom megmagyarazni az erzest, olyan nagyon mu.

Xplane prersze fejlodot bar a settings resze szerintem remalom. Annyi dolog nem keszult hozza, de kinek mire van igenye.
Aki nagygepes repulesre van raallva vatsimen ivaon, es kozben ai traffic, meg minden kell neki az maradjon fs nel, vrf repkedesre szerintem plane. Ha arcade szeruen szeretne akkor ott az fsx es a missionok. Xplane ehhez nem tud mit adni az egy mas fajta megkozelites. En javaslom kiprobalasra mert szerintem tenyleg az egyen tud errol donteni. De MAS

Hát Zacsi, elképesztõen irigylem, hogy hogy néz ki az FS-ed... Most ha béna lennék, megkérdezném, hogy hogy csináltad? :-) Erõs vasam van nekem is, de nem tudtam ilyesmit kihozni belöle... Ha lenne rám türelmed, töltenék fel esetleg egy-két képet elbírálásra. :-) Aztán megmondanád mit hol kell álligatni... Minden kiegészítõ progi megvan hozzá, de szerintem a beállítások nem egész pontosak.
exTrem
Ha van idod még csinálhatnál pár képet mert nagyon jók lettek 😊. Elismerés.

alert
Teccik!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Gaben17
nekem csak Real D szemüvegem van<#idiota>
#14399 nézegetem de nemtudom mi az amit alapvetõen érdemes feltenni innen,mármint ami így hasznos
<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Papirzacsi
Nem a távolítás a zavaró, hanem a formahûség hiánya.
Amúgy ha már képek, akkor álljon itt pár 3d-s kép(na meg sok más screenshot), amit az fsben készítettem. Piros-kék szemüveg kell hozzá!

képecskék

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
az Avsim.com-on nézelõdj...

Gaben17
Sziasztok.
Tudtok mondani olyan programokat,sceneryket amik ingyenesek szebbé és részletesebbé teszi a játékot?😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

w77d
tényleg az Xplane miben más? az miben jobb vagy rosszabb??

w77d
úú bammeg de zavaró ez a távolítás.....

Hypo
más...

AudiQuattro
Hy all!Ez jobb,mint az Xplane 9?? Ha igen akk áttérek erre.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Contrecast

Contrecast
ez a PMDG 737! de máris teszek képet(na nem baj)

polluxware
ezek Ariane 737-ek? tudnál esetleg 2d-s, VC-s screen-t is berakni?

CptSAB
Nézegettem a scenerymet.. a GE Pro-t tudom ajánlani mint kiegészítõ, és akkor a szinek nem lesznek annyira ütõsek, ahol a scenery széle és a def. fs scenery találkozik. A 616 négyzetbõl 398 van kész. A napokban nagy hajrával, közel 120 négyzet lett kidolgozva. Szerintem a hónap végén várható egy pre-release verzijó. 😄
Contrecast

Contrecast
köszi

Hypo
ok ertheto az zavart be szerintem hogy ez alapjaban nem screenshot forum flightsimhez de ha erdekel va olyan is.

Hat ingyenesbe talan az F1view ami hasnzalhato de mesze nem tud annyit mint a fizetos progik.

Contrecast
én csak úgy feltettem õket, de amúgy nem törtem le! tudtok olyan nem fizetõs kamerás módot amivel jó nézeteket lehet csinálni?

Hypo
latod en meg felrakni se tudom a nagy irasban😊))

Hypo
ok de mi volt vele a szandekod, csak ugy feltolteni kepet mi ertelme? meg akartad mutatni semmi gond de ha mar felteszed ne bantson ha masoknak van rola velemnye😊 nekem nem jott at mit akarsz vele valszeg mert nem irtal semmit ennyi.

CptSAB
Ne törj le pajti! A helyzet az, hogy mi akik már régóta nyüstöljük az FS-t, nem csak azt a kis 4cd-és telepítõt tesszük fel. Mindjárt az elsõ indítás elõtt mennek fel a különbözõ kozmetikai cuccok. 10 kiló festék után már kezd szalonképes lenni a csaj. Kevésbé zavar minket, hogy a cicoma miatt az eredeti 3GB máj messze túllépte a 10-20 gigát.. <#nevetes1>
Hypo
Izlesek es pofonok, real Enviroment jon fs9 re bar annak en a felhoit nem szeretem de a vize szep, FS Waternak is lattam par szep kepet de azert egy par plasztikus dolgot is, szoval probalgatni kell.
A baj az szokott lenni amikor lagunas tengeri texturat latok pl alaskaban na az gaz😊

Szép jó reggelt, Uraim! Most nézegetem ezt az FS WATER kiegészítõ...csak érdekelne, hogy érdemes e játszadozni vele, mennyivel csinál többet esetleg kevesebbet, mint a Flight Environment vizes izéje? :-) Köszi elöre is a választ!
Contrecast
szépek

én csak úgy feltettem ide a képeket! vagy baj? ha igen akkor nem teszek fel többször! és bocs

CptSAB
AI Heli 2009

Nagyon izgalmas és érdekes dolog.. csak az a kár, hogy FSX alá..
CptSAB
Amikor írtam, nem sokkal elõtte értem haza melóból.. Tibi bácsi elfelejtett szóni, hogy nem szabad a blankolt weboldaldalaimról írni. A nagy fehér köd mögött egyenlõre rejtett tervek sorakoznak. Jaj gyerekek, azt a weboldalt is helyre kellene már ráznom.. ÁÁÁÁÁÁÁÁhhhh..
Nashgaar
Köszi a gyors választ, sok sikert és kitartást hozzá!
Én is így vagyok a magyar repterekkel. Úgy nõttem fel, hogy szinte mindennap repülés volt itt Pápán, állandóan hallottam a migek hangját.
Most meg semmi. Illetve most pont egy Mi-8-as köröz felettünk, de ez is élményszámba megy. De majd jönnek a C17-esek a nyáron!

Clidey
Ááhhh, lekéstem! 😄

Clidey
Ha elmondanánk, meg kellene öljünk.

CptSAB
Na szóval.. Pápa project egyenlõre úgy fest, hogy egy a mostani Taszár- Újlak köré épített VFR módján néz majd ki. Tehát autogen, részletes AFCAD, meg esetleg ez meg az. Épületszintû modellezés nincs tervben, 2009-ben. Amikor az idén terveim szerint elkészûl az újlaki repülõtér, akkor állok neki a taszári épületek modellezésének. Ebbõl sok majd hasznosítható lesz esetleg Pápa esetében is. KIRA, TIRA, századépületek.. Az egykori Honi Légvédelmi repülõterek Szentkirály, Szolnok, Taszár, Pápa, Kecskemét, nagyon a szívem csücskei. De persze én sem tudok annyi felé szakadni, amennyi dolog érdekel, amikor megteszem, mert gyakran támadnak félisteni téveszmék a szellemi teherbírásomat illetõen, rendre képen töröl az élet, csak hogy emlékezzek, gyarló emberi mivoltomra. De azért mindig újra bepróbálkozom.. <#nevetes1> Ha egy nap úgy ébredek, hogy én vagyok Herkules, akkor szólok, vagy legalábbis azt veszitek észre, hogy übercsilivili a weboldalam, és komplett Magyarország VFR, IFR sceneryk csüngenek a linkeken, mint érett abarackok a fán.
Nashgaar
A flybywire.extra.hu-n láttam Pápa VFR-t, szabad érdeklõdni a projektrõl?
Érzelmileg érintett vagyok a témában...

Nashgaar
Sziasztok!
Nekem nem mûködik a bloom effekt. Ha bemásolom az FS mappába, DirectX hibát jelez, és nem indul el. Találkozott már valaki ezzel? A képeitek
alapján nekem nagyon tetszik. Szívesen kipróbálnám.

Még egy hibával találkoztam, a Samdim An24RV-nél a robotpilóta Razrobot kapcsolóját képtelen vagyok elfordítani. Ezért AP-vel nem tudok fordulózni. Macerás minden fordulónál lekapcsolni az AP-t.
Megköszönném a segítséget.

polluxware
kinek mi tetszik...

de azért így reagálni

<#fejvakaras>

w77d
nna akkor egy kis szépítés:

w77d
aztakurva milyen randa kihalt fs :S

Papirzacsi
Már elfelejtettem, hogy alapból milyen szarul is néz ki az fs, de a képeket nézve újra felelevenedtek az emlékképek, a tegnapi vacsorával együtt.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Ok es mit kell nezni rajtuk? A modellt, a festest? a sceneryt, vagy mit?😊I

Clidey
Ha dekoratívak lennének, megbocsátanánk...