MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Felszállásnál ha elérem a V1 sebességet akkor már folytatni kell a felszállást,csak azt nem értem hogy ezt a sebességmeghatározást a pályahossz nem befolyásolja? Úgy látom ezeket a V-sebességértékeket táblázatból is ki lehet nyerni. A V1 után azért kell folytatnom a felszállást mert már akkora a sebesség hogy nem lehet biztonságosan megállni? Pl. kisodródna a gép mert már akkora a felhajtóerõ, vagy valami ilyesmi? És akkor a pályahossz egyáltalán nem befolyásolja a V1 értékét?
Egyenlõre kisebb géppel is repkedek és megpróbáltam összehozni egy kis AI traffic-ot a budaörsi reptérre de nem igazán akar mûködni.Elküldtem egy Cessnat Dunakeszire, minden rendben is volt de mikor a visszautat kezdte volna eltûnt a gép. Tökölön a visszaútnál elkezdett tolatni parking-ból hogy kiforduljon a taxi-útra de valamiért megállt és nem mozdult többé... Gondoltam megnézem hogy Tökölrõl indulva Budaörsre mit csinál. Na így felszállt a kis Cessna viszont Budaörsön az istennek nem engedte leszállni a torony... kétszer megpróbálta a leszállást aztán bánatában elment világgá... Úgyhogy nem tudom miért nem engedte leszállni az ATC... Pedig sehol máshol nem volt gép. (Bár a ferihegyi AI bezavarhatott talán.)Ha Dunakeszin mûködik a leszállás akkor Budaörsön miért nem? A Dunakeszi visszaút eltûnést sem értem... a tököli reptéren is van valami gubanc... Hol van ez le írva hogy mit kell csinálni hogy mûködjön a dolog? Sok minden számításba jöhet, kezdve ott hogy egyes reptereken nincs Ground, Tower meg ugye ott van az AFCAD is amivel még nem is foglalkoztam... Vagy nagy fába vágtam a fejszét és hagyjam a dolgot?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Itt le van írva, hogy kell elkészíteni.
2 db. képbõl lett csinálva?
amúgy a látvány pazar, szép munka
A szomorúság azért megmaradt, mert a repülõtér egykori üzemi területe sok mindent rejt. A századkörleteket, az üzemanyagkutakat, az egykori vörös zóna, a készenléti zóna stb..
Azonban.. a kedvencek rendezgetése közben, újra sikerült Tóth Géza weboldalára navigálnom.
Tóth Géza weboldala
1260 településrõl 53275 légifelvételt tartalmaz az oldal. VFR sceneryk készítéséhez itt egyedülálló információ áll a rendelkezésre.
Lényeg a lényeg.. a Kapos mentén nézegettem a helyi nevezetességeket 😄 Nagyberki, Mosdós, Baté.. amikor megakadt a szemem Taszáron. Valami bizsergést éreztem, hogy hátha.. a képek amik fogadtak isteni ajándékok voltak. Ugyanis a repülõtérrõl készültek. Az oldalon 800x600-ra csökkentett képek vannak, így felvettem Tóth Gézával a kapcsolatot. Kérésemre elküldte az eredeti nagyméretû képeket. Így most már végre révbe ért Taszár sorsa, a régi idomtalan épületmodellek mennek a kukába, mert van alapanyag. Most hétvégén még kiugrok Újlakra a menyasszonyommal, és akkor azt hiszem minden megvan ahhoz, hogy a VFR alap elkészülte után teljes gõzzel robogjon az Újlak Taszár project.
Nekem errõl az oldalról a véleményem, hogy ha valaki eldönti hogy létrehoz egy ilyet, akkor törekedjen már a lehetõ legjobb minõségre amire csak képes. Vagy ha nem ért hozzá, bízza olyanra, aki ért.
Most letöltöttem és megnéztem csak úgy szúrópróba szerûen a Z-142-es festéseiket. Gyakorlatilag egy MS Painttal szét van barmolva a munkám. Azt, hogy mennyire mérethelyes és formahû azon a festések bármelyike, már nem is említem. Hányinger, komolyan mondom. Egyedül a SGY-é elfogadható, de az is csak azért, mert abba nem nyúltak bele, sõt, az volt az alapja az összes többinek.
Pár hete megkeresett ez a srác egyébként skype-on, mert valami gondja volt valami scenery-vel. Én naívan beraktam a kontaktjaim közé, és vártam hogy majd rámköszön, és elmondja a gondját. Hát nem tette meg. Aztán megnéztem ezt az oldalt...és töröltem a kontaktját azon nyomban.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
...ha nem nyúlták volna le gátlástalanul gyakorlatilag az összes repaintomat és nem barmoltak volna bele a hozzáértés teljes hiányával. És mindezt a tudtom és beleegyezésem nélkül persze. Jó hogy free cuccokat csinálok, de azért egy pár soros mail csak illdomos lett volna szerintem...
Majdelsírtam magam mikor megláttam mivé lettek a munkáim. 😞
www.smart-bus.hu
én nem találtam semmi olyant aminek köze lenne a problémámhoz!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Amúgy passzolom a kérdést, egyértelmû, hogy nem látja a peccset.
ez a probléma! pedig feltettem az FS9.1-et ahogy írta! újra is indítottam a gépet! de nem tudom mi a baja!
valami tipp?
Íme:
Kípecske :-)
install cd n FS9 Disk2 MSGAME3.CAB alatt van a detail1.bmp ezzt masold vissza nezd meg igy is olyan e, illetve nagy vizfelulet felett a visibility is szamit mivel altalaban kicsi igy a tavolinal marad a kockasodas.
Kép 1
Ha jól megfigyelitek, akkor a vízfelület egyik részét rendbe tette az Flight Env., a másik fele meg elég randa... Tehát elég irreális látvány. És nem nagyon tudok mit kezdeni vele. Lehetséges, hogy CFG-ben kell módosítani, vagy az nHancer-ben kell álligatni?
Válaszotokat és fáradtságotokat nagyon köszönöm!
Akkor az utolsó fordulót pedig találomra kell kezdeni.
A budaörsi reptér benépesítésével kapcsolatban konkrétan más repülõkgépekre gondoltam... hogy legyenek akik ugyanígy fel-le szálldogálnak.... próbálom ezt a World OF AI dolgot de úgy veszem észre csak a nagyobb repterekre generál forgalmat.... nekem pedig az ilyen kisebb 'helyi' repterekre kéne.... Vagy ilyen nincs ? Ehhez nekem kéne vmit mahinálnom a FS fájljaival ?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A kérdéseid második részére válaszolva, a Mega Airport Budapest (FSX+FS2004) scenery tartalmaz 7 Budapest környéki kisebb repülõteret is: Budaörs, Farkashegy, Hármashatárhegy, Gyúró, Dunakeszi, Tököl, Gödöllõ. Budaörs és Dunakeszi kivitelezése kimagasló, de a többi is jó.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2