MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
udv..!
ha valakinek meg van a Captain Sim,B 757 Pro pack,kerem segitsen hogyn tudnam mukodesre birni az auto pilot-ot..!
a sebessegtartason kivul ugyanis nem hajlando mukodni semmilyen funkcioja...akarmire klikkelek,egyik gomb sem mukszik(heading hold,alt hold,stb.)..
ha megnyomom az adott funkcio gombjat,bevillan az attitude indikatoron a funkcio aktivizalasat jelzo ikon,de nem marad ugy es a gomb sem...
pls help..!!!
koszi
ha valakinek meg van a Captain Sim,B 757 Pro pack,kerem segitsen hogyn tudnam mukodesre birni az auto pilot-ot..!
a sebessegtartason kivul ugyanis nem hajlando mukodni semmilyen funkcioja...akarmire klikkelek,egyik gomb sem mukszik(heading hold,alt hold,stb.)..
ha megnyomom az adott funkcio gombjat,bevillan az attitude indikatoron a funkcio aktivizalasat jelzo ikon,de nem marad ugy es a gomb sem...
pls help..!!!
koszi
Seven-Four-Seven--Heavy
Active Camera-val valahogy be lehet állítani, hogy mi legyen a külsõ nézet középpontja?? ha forgatom a kamerát, akkor a gép középpontjából forgatja, pedig én az orrától szeretném....
Én voltam.:-)
Én hagytam, hogy belenyúljon, és módosított is rajta. Persze szarul, mert a korábbi station load beállítások mellé beszúrt még pár station load pontot a saját értékeivel, amitõl a cirka ~300 tonnás gépem ~600 tonna lett. De ahogy leírtam, annak ellenére, hogy hagytam módostani a .cfg file-t, továbbra is ezt a hibaüzenetet kaptam. Ezután keresgettem a neten, ahol találtam egy manuális megoldást, amivel gatyába lehet rázni a .cfg-t úgy, hogy a programnak is tetszen. Hát sajna ezek után sem tetszett neki és nekem is egyre kevésbé, mert ez a dolog lehetetlenné tette a PMDG saját loadmanagerének használatát. Felhagytam a további kísérletezgetéssel.
A készítõk igazán megcsinálhatták volna, hogy opcionálisan kikapcsolható legyen ez az fspassangerbe épített load manager a .cfg módosítással olyan esetekben, amikor pl. a géphez mellékelt a készítõ egy igazán jó load managert, súlypontszámítással stb-vel.
Én hagytam, hogy belenyúljon, és módosított is rajta. Persze szarul, mert a korábbi station load beállítások mellé beszúrt még pár station load pontot a saját értékeivel, amitõl a cirka ~300 tonnás gépem ~600 tonna lett. De ahogy leírtam, annak ellenére, hogy hagytam módostani a .cfg file-t, továbbra is ezt a hibaüzenetet kaptam. Ezután keresgettem a neten, ahol találtam egy manuális megoldást, amivel gatyába lehet rázni a .cfg-t úgy, hogy a programnak is tetszen. Hát sajna ezek után sem tetszett neki és nekem is egyre kevésbé, mert ez a dolog lehetetlenné tette a PMDG saját loadmanagerének használatát. Felhagytam a további kísérletezgetéssel.
A készítõk igazán megcsinálhatták volna, hogy opcionálisan kikapcsolható legyen ez az fspassangerbe épített load manager a .cfg módosítással olyan esetekben, amikor pl. a géphez mellékelt a készítõ egy igazán jó load managert, súlypontszámítással stb-vel.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem találtam fent megfelelõt, sajnos..
Problem:
The author of this aircraft seems to have forgotten the standard payload points that all FS aircraft must have.
Solution:
Click on "Correct this aircraft and fly with it." FsPassengers will modify the Aircraft.cfg and add the missing station point lines. Once done simply reload the aircraft and you will be able to use the aircraft in FsPassengers.
This will not harm the aircraft in any way. FsPassengers only adds standard station points with zero weight. This is not FsPassengers specific. Also before doing any changes FsPassengers backs up the original aircraft.cfg and renames it aircraft.cfg.back so it's completely safe and reversible.
More information about this: (scroll down)
In aircraft.cfg, common aircraft must usually have the following declaration:
station_load.0 = "170.0, 41.0, -1.5, 0.0, Pilot"
station_load.1 = "170.0, 41.0, 1.5, 0.0, Copilot"
station_load.2 = "2800.0, 41.0, 1.5, 0.0, passengers"
station_load.3 ....etc. etc
When this aircraft is missing the required number of station load points FsP will add the missing entry. FsP will add EMPTY WEIGHT station load as below, the existing one remains untouched:
station_load.4 = "0.0, 0.0, 0, 0.0, FsStation"
station_load.5 .... etc. etc. until 6 (max required stations for FsP)
So this entry does nothing other than allowing you to have more stations for this aircraft with FS9's standard dialog, and make this aircraft usable with FsPassengers.
Belenyúljon? Hihetek neki vagy elvégez valami maradandó beavatkozást is?
Problem:
The author of this aircraft seems to have forgotten the standard payload points that all FS aircraft must have.
Solution:
Click on "Correct this aircraft and fly with it." FsPassengers will modify the Aircraft.cfg and add the missing station point lines. Once done simply reload the aircraft and you will be able to use the aircraft in FsPassengers.
This will not harm the aircraft in any way. FsPassengers only adds standard station points with zero weight. This is not FsPassengers specific. Also before doing any changes FsPassengers backs up the original aircraft.cfg and renames it aircraft.cfg.back so it's completely safe and reversible.
More information about this: (scroll down)
In aircraft.cfg, common aircraft must usually have the following declaration:
station_load.0 = "170.0, 41.0, -1.5, 0.0, Pilot"
station_load.1 = "170.0, 41.0, 1.5, 0.0, Copilot"
station_load.2 = "2800.0, 41.0, 1.5, 0.0, passengers"
station_load.3 ....etc. etc
When this aircraft is missing the required number of station load points FsP will add the missing entry. FsP will add EMPTY WEIGHT station load as below, the existing one remains untouched:
station_load.4 = "0.0, 0.0, 0, 0.0, FsStation"
station_load.5 .... etc. etc. until 6 (max required stations for FsP)
So this entry does nothing other than allowing you to have more stations for this aircraft with FS9's standard dialog, and make this aircraft usable with FsPassengers.
Belenyúljon? Hihetek neki vagy elvégez valami maradandó beavatkozást is?
a webldalukrol le lehet tolteni pmdg hez a load filet es onnantol ha beallitod nem jon fel az uzenet.
Lentebb valaki említette hogy a FSPassengers nem akart együttmûködni neki a PMDG-vel. Bíztam benne hogy nálam nem lesz ilyen de meg kell erõsítenem hogy van. Kiírt valamit a gép súlyával kapcsolatban bla...bla... -végig sem olvastam mikor megláttam hogy alul olyan van hogy vagy kijavítja és beletúr valami cfg file-ba vagy nem használom az FSP-t. Na hát tényleg ott egye meg a fene azt a programot... Airbusozni talán jó lesz majd vele
Köszi!
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
nem lehet valahogy a redux 3ds fényeket ráereszteni PMDG737-re?<#confused>#confused>
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Egy másik gép is érdekelne.. a Tim Piglet Conrad féle Bulldog, amihez szintén lenne egy masina a HA-TUZ. Ezt a két gépet árulja a Cirrus Hungary, ugyanis 3 gépesre bõvült az SR22-es flotta.

Anyja sem ismeri a fiát.. 😄
Nyílt kéréssel fordulnék azokhoz, akik tudnak bánni a paintkitekkel.
Kaposújlakon található a HA-SVE lajstromjelû C152.
Ha valakinek nem okoz nehézséget, akkor az ingyenes, Cessna 150L-es (Guidée François-Denis; Franckart Yves; Mabille Jean-Michel; Bourgeois Jean-Pierre által készített) géphez el tudná készíteni a festést, azt nagyon megköszönném. A gép a Cirrus Hungary oktatógépe.
Nyílt kéréssel fordulnék azokhoz, akik tudnak bánni a paintkitekkel.
Kaposújlakon található a HA-SVE lajstromjelû C152.
Ha valakinek nem okoz nehézséget, akkor az ingyenes, Cessna 150L-es (Guidée François-Denis; Franckart Yves; Mabille Jean-Michel; Bourgeois Jean-Pierre által készített) géphez el tudná készíteni a festést, azt nagyon megköszönném. A gép a Cirrus Hungary oktatógépe.
Az F1 gépbõl elsõsorban az alakhûség hiányzik, ennek fényében minden más már mellékes apróság.
Carenado valmi új archer4-en dolgozik! na arra kíváncsi leszek
rengeteg fs2004 kiegészítõt kipróbáltam (szinte mindet)
IFR/VFR kisgépes kategóriában nálam a DA- Piper cheyenne az etalon.. (3.4+beta patch)
rengeteg fs2004 kiegészítõt kipróbáltam (szinte mindet)
IFR/VFR kisgépes kategóriában nálam a DA- Piper cheyenne az etalon.. (3.4+beta patch)
ebben totál egyetértek, viszont a dreamfleet@flight1 kisgépeknek nagyon szép mûszerei vannak (reality xp)
bonanza a36, archer3 -> ez a kettõ a best
bonanza a36, archer3 -> ez a kettõ a best
4 évvel ezelõtt is készültek nagyon szép aprólékos modellek. Valahogy az F1 gépnek olyan mûíze van. Hiányoznak róla olyan apró sallangok, amik életszerübbé teszik. (szellõzõk, napellenzõ, térhatású textúrák).
Ráadásúl a hangok sem valami fényesek.. A Carenado gépeknél valahogy a textúrázás is más benyomást kelt.
Ráadásúl a hangok sem valami fényesek.. A Carenado gépeknél valahogy a textúrázás is más benyomást kelt.
A 3d modelt tekintve mindenképpen kidolgozottabb, pontosabb formájú a Carenado gép. Nekem komoly gyomorproblémáim támadnak a flight1-es gép külsõ nézetétõl, ráadásul az 1.0-ás verzió minden tekintetben botrányosan szar volt, a jelenlegi verzióról nem tudok nyilatkozni.
Nemtudom ki hogy van vele, de nekem szebbnek, kidolgozottabbnak tûnik a Carenado féle C172N, mint a Flight1 féle 172R. 14 hazai képviselõje van szerte az ország kis repülõterein.
Vát-Porpác közötti teherlégikikötõ, de a börgöndi tervek is inkább a Fantázia Repterek kategóriáját követik. Értem én, hogy sokan szeretnek álmodni. Azonban.. okosabb lett volna még idõben ha már a magyar légierõt lefaragták (persze azóta sem sikerült javítani a repidõkön, a hazai vadászpilóta képzés is ábránd volt) legalább a repülõtereket megfelelõen hasznosítani. Miközben végre öröm, hogy Siófok-Kiliti újra megnyithat, megkapta az engedélyeket, Sármellék jövõje bizonytalan, és Pécs-Pogány sem túl derülátó. Ennek ellenére miért érzem Taszár jövõjét fontosnak? Itt élek mellette évtizedek óta. Láttam ezt a repülõteret fénykorában, láttam itt a világ legnagyobb katonai szállítógépeit landolni. Ez a repülõtér nem fantáziák szüleménye volt. Ez nem egy a fali vezetékekig leszerelt ex-szovjet repülõtér volt. Ha ma mégis úgy néz ki, akkor azt lehet köszönni a "biztonsági õrszemélyzetnek", akik jó magyar szokás szerint biztos sok mozdíthatót vittek haza.
igen Flight Environment igazad van nekem az is fentvan 😊
de mind kozul sztem az active sky kotelezo mert tokeletesen leszedi az aktualis 3 retegu felhokepet 😊 nyilvan ez mar eszi rendesen a videokartyat...
de mind kozul sztem az active sky kotelezo mert tokeletesen leszedi az aktualis 3 retegu felhokepet 😊 nyilvan ez mar eszi rendesen a videokartyat...
Hat Ut EUR ban vannak fenyek azok se rosszak.
ha mar Active Skz akkor en megbolonditanam egy kis Flight Enviromentel es akkor nem kell az ultimate water se mert a FE ben van viz felso es sky texture.
Ground Enviroment Pro nagyon jo azt mindenkepp.
ha mar Active Skz akkor en megbolonditanam egy kis Flight Enviromentel es akkor nem kell az ultimate water se mert a FE ben van viz felso es sky texture.
Ground Enviroment Pro nagyon jo azt mindenkepp.
hi !
ami feldobja mindenkeppen es csak mo-ra:
-amit Hypo irt Hungary 2004
-active sky
-mega airport budapest ebben benne van ferihegy is
-ground environment
-night environment
-ultimate water fx
-3d redux fenyek
-bloom effect amit itt is mar kozzetettek sztem sokat dob rajta 😊
nekem ezek vannak fent 😊 csicsazni vegtelensegig lehet ha van eleg vasad hozza...
kitettem par esti kepet nekem kb igy nez ki igy
ami feldobja mindenkeppen es csak mo-ra:
-amit Hypo irt Hungary 2004
-active sky
-mega airport budapest ebben benne van ferihegy is
-ground environment
-night environment
-ultimate water fx
-3d redux fenyek
-bloom effect amit itt is mar kozzetettek sztem sokat dob rajta 😊
nekem ezek vannak fent 😊 csicsazni vegtelensegig lehet ha van eleg vasad hozza...
kitettem par esti kepet nekem kb igy nez ki igy
értem, nemrég lõhették fel az oldalt 1-2 órája néztem akkor sok minden nem volt még. amúgy annyit írtak h õk sem tudják pontosan 😊
Igen, aszem ez volt bár akkor más képek voltak. Nem tudod esetleg mikor jelenik meg, sajnos nem értem a fórumban mit irnak, nem tudok angolul.
Ma reggel olvastam a sajtót. Sok mindent vártam a taszári tendertõl, na de az eredmény csak sokkolt. Asszem, így vagy úgy, de ki kell mennem mielõbb a repülõtérre fotózni (valahogy csak le kell gyûrni a biztonságiakat.. <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#nezze>#nezze>, ha még repülõteret szeretnék fényképezni. Mert úgy fest hogy ebben az országban minden holdkóros település cargo repteret akar építeni, ahol meg lenne is már kész, azt meg elherdálják. Nem lesz a végén majd anyag a Taszár 1989 sceneryhez.. lesz helyette buszüzem az északi szektorban, biomassza gyár.. meg kínai bolhapiac, gyorsulási rallypálya..
Hello, régebben láttam hogy egy cég nagyon jól kidolgozott Airbus A380-ast akart készíteni, de már nem emlékszem meik volt, egy normál kép meg valami drótvázas kép volt az oldalon, és hiába keresem a gulival nem találom. Ha esetleg valaki tudja kérem segítsen. köszi
Termeszetesen AS-el megkapod a valos idojarast a flightp lan alapjan, frisssiti is felho eg textura is, es sok dologban javitja az idojaras megjeleneset, termeszetesen a sok szep felho befolyasolhatja a teljesitmenyt.
Ha foleg europaban repulsz es azon belul itthon akkor Ferihegyet ki ne hagyd, illetve letezik egy hungary 2004 free scenery is.
Aztan a sogoroknal sok terulet van sceneryben repterek illetve az alpok, aztan megvan a karpatok egy resze is. Letezik egesz europara globalis textura Ultimate terrain EU
Ha foleg europaban repulsz es azon belul itthon akkor Ferihegyet ki ne hagyd, illetve letezik egy hungary 2004 free scenery is.
Aztan a sogoroknal sok terulet van sceneryben repterek illetve az alpok, aztan megvan a karpatok egy resze is. Letezik egesz europara globalis textura Ultimate terrain EU
Sziasztok, szeretném egy kicsit feldobni az FS2004-t, eddig az ActiveSky kiegészítõt találtam, van valakinek valamilyen tapasztalata, pontosan mibe jobb ez mint az alap idõjárás? Milyen grafikailag, és mennyire lassítja a gépet. Ezzel is le lehet tölteni az aktuális idõjárást a netrõl vagy csak elõre beállítot idõjárással lehet repülni. Esetleg ismertek más kiegészítõket amivel még fellehet dobni az FS-t grafikailag vagy egyébb módon. Én fõleg Magyarországon repülök, esetleg létezik olyan kiegészítõ ami egész Magyarország grafikáját feljavítja?
És télleg! arra nincs valami ötleted hogy lehet beállítani úgy, hogy amikor lezuhanok akkor ne visszapattanjak, hanem összetörjön a gép?, vagy ottmaradjon, vagy valami! ez így cink hogy lezuhansz aztán mehetsz tovább!
WOWWW!! Egyre szebb és szebb!! Granula!! Csak így tovább a Lenini úton!! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Tavasszal sort keríthetünk rá... 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
bammeg végig overspeed <#wow2>#wow2><#falbav>#falbav> én a realism-ban beállítottam a stress cause damage-t, ezért overspeed esetén széthullik a gép, akárcsak valós életben....
repültem egyett!
azért linkelem, mert ide csak 10 képet lehet tenni és nem akartam 3 hsz-be képeket szúrni! 😄 de sztem jó kis út volt!
azért linkelem, mert ide csak 10 képet lehet tenni és nem akartam 3 hsz-be képeket szúrni! 😄 de sztem jó kis út volt!