MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo jo ertem en😊) a Clidey mintha regebben belinkelt volna sajatot, azt hiszem a zlin temanal, nem tudom avsimen van e munkaja most. De majd mindjart jon es jol megmondja😊
Azt hittem, freeware...egyébként festésekre gondoltam.
Szívesen látnék néhány igényes magyar repaintet a gépeimen. Avsim sincs túl jól eleresztve e téren. Pl. Wilgához sehol nem találtam magyar festést. De Zlinekhez is csak egyet-egyet. Néhány Cessna, ennyi. Ennél biztos jóval több létezik.
Szívesen látnék néhány igényes magyar repaintet a gépeimen. Avsim sincs túl jól eleresztve e téren. Pl. Wilgához sehol nem találtam magyar festést. De Zlinekhez is csak egyet-egyet. Néhány Cessna, ennyi. Ennél biztos jóval több létezik.
Alapvetõen a 31R/13L pályát használja, de sokszor jön a 31L/13R-re is. Indulni viszont csak ritkán látni a rövidebbrõl.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
elvileg mtow-nál 3090m kell neki, akkor a rövidebb pálya kevés
hasznos kis oldal
ahogy írják:
Azt, hogy a meghatározott irány esetén egy gép a jobb (R) vagy bal (L) pályát használja, azt több dolog befolyásolja. Ilyenek pl.: a gép tervezett állóhelye /1-es v. 2-es terminál/, pillanatnyi forgalmi viszonyok, pilóta igénye, zajkorlátozás, milyen hosszú futópályára van szükség pl. a felszálláshoz, stb.
ergo a cargolux a 31L ill. 13R-re jön?
elég neki annyi nem rakják a hosszabb pályára?
ahogy írják:
Azt, hogy a meghatározott irány esetén egy gép a jobb (R) vagy bal (L) pályát használja, azt több dolog befolyásolja. Ilyenek pl.: a gép tervezett állóhelye /1-es v. 2-es terminál/, pillanatnyi forgalmi viszonyok, pilóta igénye, zajkorlátozás, milyen hosszú futópályára van szükség pl. a felszálláshoz, stb.
ergo a cargolux a 31L ill. 13R-re jön?
elég neki annyi nem rakják a hosszabb pályára?
Airportal.hu -n minden le van írva 😊
Általában csak hétvégén van idõm😞
gondolom akkor nem jönnek nagy gépek
bár olvastam v.hol, hogy cargolux gép jön vas. 16-17 körül, bár ez még 2008. spotter menetrend😄
gondolom akkor nem jönnek nagy gépek
bár olvastam v.hol, hogy cargolux gép jön vas. 16-17 körül, bár ez még 2008. spotter menetrend😄
Attol fugg merre akarsz repulni, eurpoa, amerika , Azsia, ausztralia
Innen a kornyekrol, Fly Tampa Vienna,
Aerosoft Repterek
Portland gyonyoru
VISTA OZ ausztraliara az egeszre,
Hat amerikaba meg eleg sok meg van szoval hosszu lenne a lista
Innen a kornyekrol, Fly Tampa Vienna,
Aerosoft Repterek
Portland gyonyoru
VISTA OZ ausztraliara az egeszre,
Hat amerikaba meg eleg sok meg van szoval hosszu lenne a lista
Egy World Cargo 747-es is jár mostanában új festéssel az MD11 helyett, de nem tudom mikor. Napközben szoktam látni, csak jön és megy is. Néha feltûnik egy Air Bridge Cargo 747 is, de sajnos errõl sem tudok többet, csak látni szoktam.
Nagyvasakat látni mindíg élmény!
Minden nap látom a B747 B777 A340 A380 elröppenését.
A legjobb amikor veled szembe jönnek és sikítanak fel az égbe.
<#taps>#taps>
Minden nap látom a B747 B777 A340 A380 elröppenését.
A legjobb amikor veled szembe jönnek és sikítanak fel az égbe.
<#taps>#taps>
Hogyan lehet módosítani a térképet?? vagy a reptereket! vagy esetleg egy újat építeni valahova?? érdekelne!
kezd jó lenni az fs-ed, de még szerintem pár apró dolgot és addont fabrikálj hozzá. Grafikára szerintem az FSX-nél ütõsebbet ki lehet hozni az fs9-bõl fele akkora gépigénnyel.
ezeket pl nem rég lõttem:

ezeket pl nem rég lõttem:

Nos November óta nem vagyok LHBP függõ.Találtam jobbat ahol megbecsülik a munkámat.A recesszió miatt lehet nem is jár annyit a cargo sem.
Nézd a Cargolux oldalát vagy keres spotter forumot azok vágják
Nézd a Cargolux oldalát vagy keres spotter forumot azok vágják
Estravelen láttam hirdetést 200 euro NY FL keleti rész.
300 közepe 400 Los Angeles stb nyugati oldal..Helsinki indulással,
300 közepe 400 Los Angeles stb nyugati oldal..Helsinki indulással,
thx a válaszokat, a 767-eseket sajnálom
a 747 érkezése még mindig kérdés
a 747 érkezése még mindig kérdés
Feltó meg a pénzügy lepaktált velük.
usába Delta megy vagy Svájci dobival vagy AMS NWA persze egész véletlenül most mikor "nem kell vízum"
usába Delta megy vagy Svájci dobival vagy AMS NWA persze egész véletlenül most mikor "nem kell vízum"
eldobom az agyam. ha nem lennék már itt az ágy szélén egy rövidnaciban akkor elindulnék felelõsöket irtani XD
menjenek a faszba. tényleg nincs már 767-esünk???? ez most szíven vert 😞 hogy a faszba lehet így elherdálni ilyen kurva értékes gépeket <#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>
767-300 LHC továbbiakban S7.Az LHB aszem tanker lett LHA elherdálva.
THX cocksocker Abramovics meg mindegyik kormánytag aki benne volt.
Milliárdokat nyúltak le ez csak aprópénz.
Amennyire én tudom még utoljára meg próbálták az összes Q400-at lemondani.Nem sikerült.Ez a talicska használt vhol északon láttam OY lajstrommal.
Repültem vele 1 sapka (az)Képzelem milyen lehet az a moci amiben nincs ilyen antivibra cucc. Mindenesetre Saab 340 és ATR nekem jobban bejön ha már turboprop
THX cocksocker Abramovics meg mindegyik kormánytag aki benne volt.
Milliárdokat nyúltak le ez csak aprópénz.
Amennyire én tudom még utoljára meg próbálták az összes Q400-at lemondani.Nem sikerült.Ez a talicska használt vhol északon láttam OY lajstrommal.
Repültem vele 1 sapka (az)Képzelem milyen lehet az a moci amiben nincs ilyen antivibra cucc. Mindenesetre Saab 340 és ATR nekem jobban bejön ha már turboprop
Ma elmentem a terminal 2 elõtti skanzenbe, nagy élmény volt.
De ami mégnagyobb, hogy kiderült, hogy elég közel lehet menni a 31r-hez, pár méterre jöttek le a gépek. Eddig csak a teraszokra jártam, de ez hihetetlen nagy élmény volt, biztos sokan ismeritek a helyet.
két kérdésem lenne, pontosan milyen most a malév flotta,
csak ezek vannak?
hol vannak a 767-esek?
Ha jól tudom 2 db. 747-es jön felénk rendszerint, egy cargo lux és egy JAL, igaz ez?
lehet tudni mikor jönnek a nagy vasak? élmény volna megsasolni
De ami mégnagyobb, hogy kiderült, hogy elég közel lehet menni a 31r-hez, pár méterre jöttek le a gépek. Eddig csak a teraszokra jártam, de ez hihetetlen nagy élmény volt, biztos sokan ismeritek a helyet.
két kérdésem lenne, pontosan milyen most a malév flotta,
csak ezek vannak?
hol vannak a 767-esek?
Ha jól tudom 2 db. 747-es jön felénk rendszerint, egy cargo lux és egy JAL, igaz ez?
lehet tudni mikor jönnek a nagy vasak? élmény volna megsasolni
milyet lehetne pottyanni így a gépbõl XD ezért imádom az AES-t, mert tol lépcsõt nekem a géphez 😊
Tök szép! És ugyan itt álltunk nyáron is amikor mentünk Tunéziába(Monastir)-ba! És ugyan ilyen géppel! szóval sikerült összehoznom a nyaralás repülési élményeit!

Oké, most megnéztem és nem volt bekapcsolva az indulás elején. Bekapcsoltam és semmi probléma nem volt...Köszi!
Ereszkedésnél való begyorsulás ellen speedbrake-et használtam, de utánanézek ennek is köszi
Ereszkedésnél való begyorsulás ellen speedbrake-et használtam, de utánanézek ennek is köszi
ja ha meg ereszkedésnél túl gyors "DRAG REQIRED"akkor van 1 másik is ott ENG OUT ezzel lehet játszani ,hogy ne gyorsulj be vagy Speedbrake
van 3 fázis.CLB ,CRS a cruise a max seb elérés és van 10.000 láb alatt 240 is ezt keresd meg
Route aszem
Route aszem
ha leáll a hajtómû miért menne a GEN.APU ON Air bleed Apu GEN stb akkor van áram meg levegõ.Pakokat zárd el hogy legyen elég Pisi a rendszerben pörgetésnél.
Megtaláltam sikerrel a dolgot köszönöm de ma elõfordult velem érdekes dolog TNCM-rõl elrugaszkodva, Puerto Rico felett 12000ft-on egyes és hármas hajtómû leállt, és az kijelzõn kaptam a hibaüzeneteket, minjárt mellékelem is a képeket. Hogy lehet az ilyen dolgokat kijívítani? Mert eléggé bosszantó mikor elhatározom hogy jo akkor kényszerleszállás, és 5000ft.-en már megy mind a 4 hajtûmûvem és hibaüzenetnek nyoma sincs sehol.
PMDG manualjait néztem de én ott nem találtam olyan szekciót ahol el lennének magyarázva az ilyesmi hibák kijavításai (persze lehet hogy elkerülte a figyelmemet és tényleg ott van)

PMDG manualjait néztem de én ott nem találtam olyan szekciót ahol el lennének magyarázva az ilyesmi hibák kijavításai (persze lehet hogy elkerülte a figyelmemet és tényleg ott van)

hello! szeretném megkérdezni, hogy nem-e tud valaki, olyan a380-as gépet, ami viszonylag jó minõségû?
A Sebi 737-esen a Cost Indextõl is nagyon függ ami átalában 28 körül van megadva. Különben az FMC VNAV pontjába tudod beirni a sebit.
Nem értek hozzá de szerintem a CDU (amivel az FMC-t szoktad programozni) Legs oldalán lehet állítani az egyes pontok közötti sebességértékeket. Mondjuk alapból az FMC nem ad Overspeed sebességet de(sülyedéskor?) ez mégis bekövetkezhet.
PMDG-vel repülés közben a dashboardon LNAV és VNAV világít és irányítják a gépet, de elõfordul hogy néha túl gyorsan megy a gép (overspeed)... ezt hogy tudom kiküszöbölni?
sebességet nem tudok állítani mivel ha ez a két gomb "él" akkor a sebesség szekcióban hiába tekergetem a sticket....
sebességet nem tudok állítani mivel ha ez a két gomb "él" akkor a sebesség szekcióban hiába tekergetem a sticket....
A linkelt fórumon Becz László munkáját lehet megtekinteni. Sajna ez a Bisz a Lock On-hoz készûl.. azért társalogni fogok a készítõvel majd, hogy esetleg FS alá egy konverzió.. habár asszem ez már most eleve egy elvetemült ötlet tõlem..
Persze felmerül bennem a kérdés. Tibiék, Alert munkáit ismerjük. A Sármellék Team is szépen fejlõdik. De ha annyi jó programozó van, akkor hogy a bánatba nem lehet összetrombitálni az embereket egy-egy jó kis project keretén bellülre? Ejh..
Mig-21Bisz
Persze felmerül bennem a kérdés. Tibiék, Alert munkáit ismerjük. A Sármellék Team is szépen fejlõdik. De ha annyi jó programozó van, akkor hogy a bánatba nem lehet összetrombitálni az embereket egy-egy jó kis project keretén bellülre? Ejh..
Mig-21Bisz
Ez nem a CaptainSim Legendary Mig-21UM 😄 Ez ugyanis egy Mig-21F-13. Amolyan özvegycsináló volt. Mint az F-104. A képeket a Flightsim.cz képfeltöltései között találtam. Sajnos a készítõ nevén kívûl semmi. Kerestem a neten. Annyi bizonyos, hogy valódi repülõs szakember készíti. De sajnos sem egy weboldal, sem bármi utalás a jövõt illetõen.