MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá, ha megtenné valaki, hogy felvilágosítaná arról, hogy a képei minõsége a kritikán aluli szintet is alulról közelíti, azt nagyon megköszönném a teljes FS community nevében! THX
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
köszi így már menni fog
De a kérdésedre a válasz az, hogy a pmdg/general/keyboard commands menüben beállítasz az LSAS on/off parancsra valami billentyûkombinációt és azzal kapcsolod ki az LSAS rendszert.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Azt meguntam(3 évig toltam)"
Bízok benne ezt nem unod meg olyan gyorsan.
Többségünknek a repülés holtig tartó szerelem.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Hát nem vagyok az a típus aki csak úgy feladja!
Én elõször Track Mania-ztam...Mikor azzal játszottam nagyon sok mindent megtudtam benne csinálni! stb......
Azt meguntam(3 évig toltam), akkor áttértem PttM-re, majd most Euro Truck Simulator!
ETS-el kapcsolatban nyugodtan állíthatom, nem is nagyképûségbõl, de én vagyok Magyarország egyik legprofibb ETS-es szakija!
Mikor elkezdtem semmit nem tudtam a játékról!
Keresgéltem NET-en....elsõ kamionjaim nem is mûködtek a játékba! Állandóan lefagyott a játék....Aztán segítségekkel megoldódtak ezek a problémák! Ma már nem igen foglalkozok ETS-el!(DE amit tudok ETS-ben arra 90%-a magamtól jöttem rá hosszas próbálgatásokkal! És nagyon sokszor elrontottam! Repülés sokkal jobb. És mivel ez a játék nagyon bejön, és felkeltette az érdeklõdésemet, így szeretnék én is csinálni dolgokat hozzá, tanulni mi hogyan stb....
ETS-hez visszatérve:
Egy pár saját kamion:
Volvo
Scania/itt van pár kép
Scania 2
Ezen kívül még van vagy 40 kamionom, de ezek a legsikeresebbek!
És hát a térkép! Nagyon szeretem szépítgetni a Térképeket, majd ha már értek FS-hez, majd akkor szeretnék csinálni én is szép dolgokat!
DE addig itt van ETS-bõl pár kép a térképeimrõl:
Magyar map
Erre az oldalra regisztrálni kell(bocsi).
És köszönöm a bíztatást!!! Kihozom magamból a maximumot.... amit elszeretnék érni el is szoktam általában!
és jó reggelt!
ÉS bocsi az OFF-ért!Csak hogy nem vagyok olyan feladós típus!
Na további jó repkedést....bye
még a végén bezárják a fórumot<#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
Ha itt lesz nagy gép akkor olyan ember kell mint Déri akinek egyébként fel is merült a neve.Kérdés most ki a tulaj meg mennyi pénz van mert ezek az utolsó privatizációk szinte virtuális manikat takart.
És van 1 kis bábú réteg akik mögött nem tudjuk kik állnak.
Egyébként ha az elsõ vagy hátsó cargó-t megtöltötték félig postával akkor az fedezett minden költséget.
Ergo 185utas befizetett pénze haszon volt.Cpt-staff is kifizetve ebbõl.
Amit pl NY lehetett volna spórolni ,az az hogy másik reptérre mennek nem a legnagyobbra ami a legdrágább.
Amúgy telt ház volt vagy 90%+ ezt a load shitek bizonyitják.
Szóval nincs M.o olyan ami jól mûködne a sok fél cg+dohányutcai miatt.
Ekkora apparátust nem tud eltartani 1 kis ország légitársasága.
Air Berlin negyed ennyi emberrel dolgozik jóval több géppel.És megy nekik a szekér.Át kell gondolni mit akarunk és ezért áldozatokat kell hozni.Sok sok fiatal tetûhintást fel kell állítania székébõl mert úgy is csak rugalmas munkaidõben bejönnek 10 re orrukban turkálni (taxival) majd elmennek jópófizni ebédkor majd 3-kor haza ,hogy õk már sokat dolgoztak.
Ez az én véleményem és adom hozzá a nevem.<#worship>#worship>
Gyors viszont.
Meg úgy ,hogy fûrepcsi mert mindig a füvön volt.Lufinak statisztika szerint kb a fele mindig földön volt hiba miatt.Nem váletlenül Franchiseozták le õket szívjon vele más
ahhoz akna kell mint 1 kocsihoz.APU naponta többször lecsapja magát meg ilyenek.
Lehet aminek tervezték bizz jetnek jó lenne havi 1 x repülni vele de rendszeresen kicsit kabaré.Akkor már EMB-135,145
Vagy a jó öreg Foki a tray RR megölhetetlen.Az RR mérnök mondta 1 x addig jó a moci amíg csöpög az olaj ha nem teszi cseréljétek le.<#smile>#smile>
Elfogtunk egy üzenetet..
" From: CptSAB To: Clidey
Please download Avsim.ru NewRusRunway.zip and FSTree.zip files. 😊
...tudod hány ilyet láttam már? Jött az egyszeri FS-fan a kezdeti lelkesedéssel, mert látott egy CS-707-et és azt gondolta ilyet vagy legalábbis valami hasonlót õ is tudna csinálni mert mi az neki...el is kezdte nagy hévvel, de amikor szembe találta magát az elsõ kisebb problémával, szép csendben feladta, eltûnt örökre. Tán ezért is tudom akár egy kezemen megszámolni, hányan vagyunk kishazánkban, akik rendszeresen készítenek minõségi stuffokat FS alá.
Én drukkolok neked azért, járj sikerrel és ne add fel egykönnyen!
Sok sikert !
Mindazonáltal ha tényleg annyira érdekelne a téma, már találtál volna ezer választ rá a neten, és nem itt várnál a messiásra. 😊 Tudod, ahhoz, hogy valaki jó designer legyen, elengedhetetlen a nagyfokú önállóság, és némi angoltudás. Rengeteg ugyanis a probléma és buktató egy-egy stuff készítése során amire csak hosszas (külföldi) fórum-böngészés és/vagy e-mailezés során lehet csak megoldást találni.
Szóval ha nincs benned ekkora kitartás, elõképzettség, jobb ha elfelejted az egészet.
javaslom kornyekezd meg Alert-et o benne van nagyon ezekben.
Mostanába tán az LHDK 2008 meg a RedBull szinöri volt az utolsó cuccunk Zacsival karöltve.
Valahol van egy (majdnem) fullos AI-forgalmam is Magyarországra, telistele Ankettesekkel, Cmelákokkal, Wilgákkal, Zlinekkel, Maulékkal satöbbikkel...azt is Zacsival hoztuk össze pár éve. 😊 Csak még nem szántam rá magam azóta se hogy releaséljam - mostanában mással vagyok durvára elfoglalva. 😊