MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Ja, a yaw damper alatt van a 4 kapcsolója, de billentyûrõl egyszerre kapcsolható mind a 4 rendszer.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ha jól látom a manualbol akkor a forward overhead panel-en is lehet kapcsoni, na majd este kipróbálom
belekukkantottam, és elevator trim-nél kerestem, de semmi
köszi így már menni fog
Papirzacsi
Ajánlott végignyálazni a manualt, és nem csak úgy beruccanni, repkedni vele.:-)
De a kérdésedre a válasz az, hogy a pmdg/general/keyboard commands menüben beállítasz az LSAS on/off parancsra valami billentyûkombinációt és azzal kapcsolod ki az LSAS rendszert.

Hypo
epp akartam linkelni a gyongyszemet😊))

Clidey
Azért van már pár cucc, amit mai szemmel mai tudással már sokkal jobban meg tudnék csinálni. De mosmá' így marad! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nashgaar
Wilgához az avsimon most sem találtam magyar lajstromú festést.

Nashgaar
Igen, tényleg sok cuccnál találkoztam a neveddel, és nem túlzás, tényleg minõségiek. De az eddig valamiért nem jutott eszembe, hogy konkrétan a nevedre keressek. Most majd pótolom. Egyébként Sierra Lima Mike a legnagyobb kedvencem, általában vele szoktam repülni.

w77d
respect <#worship> Nem tudtam, hogy ennyire egy húron pendülünk 😄

m814
Örvendetesen megnövekedett a készítési kedv.Nos a legtöbb kérdésre itt megtaláljátok a választ. fsdeveloper.com
"Azt meguntam(3 évig toltam)"
Bízok benne ezt nem unod meg olyan gyorsan.
Többségünknek a repülés holtig tartó szerelem.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Contrecast
heló...

Hát nem vagyok az a típus aki csak úgy feladja!
Én elõször Track Mania-ztam...Mikor azzal játszottam nagyon sok mindent megtudtam benne csinálni! stb......
Azt meguntam(3 évig toltam), akkor áttértem PttM-re, majd most Euro Truck Simulator!
ETS-el kapcsolatban nyugodtan állíthatom, nem is nagyképûségbõl, de én vagyok Magyarország egyik legprofibb ETS-es szakija!
Mikor elkezdtem semmit nem tudtam a játékról!
Keresgéltem NET-en....elsõ kamionjaim nem is mûködtek a játékba! Állandóan lefagyott a játék....Aztán segítségekkel megoldódtak ezek a problémák! Ma már nem igen foglalkozok ETS-el!(DE amit tudok ETS-ben arra 90%-a magamtól jöttem rá hosszas próbálgatásokkal! És nagyon sokszor elrontottam! Repülés sokkal jobb. És mivel ez a játék nagyon bejön, és felkeltette az érdeklõdésemet, így szeretnék én is csinálni dolgokat hozzá, tanulni mi hogyan stb....
ETS-hez visszatérve:
Egy pár saját kamion:
Volvo
Scania/itt van pár kép
Scania 2
Ezen kívül még van vagy 40 kamionom, de ezek a legsikeresebbek!

És hát a térkép! Nagyon szeretem szépítgetni a Térképeket, majd ha már értek FS-hez, majd akkor szeretnék csinálni én is szép dolgokat!
DE addig itt van ETS-bõl pár kép a térképeimrõl:
Magyar map
Erre az oldalra regisztrálni kell(bocsi).

És köszönöm a bíztatást!!! Kihozom magamból a maximumot.... amit elszeretnék érni el is szoktam általában!

és jó reggelt!
ÉS bocsi az OFF-ért!Csak hogy nem vagyok olyan feladós típus!
Na további jó repkedést....bye

míket beszílsz ítt öcce, há rasszístá vágy<#gun>
még a végén bezárják a fórumot<#ejnye1><#nevetes1>
chicco
Õszintén szólva , én azt várom mikor vonja kérdõre õket a 1 world?mert nem ilyen szolgáltatással lettünk partnerek.

Ha itt lesz nagy gép akkor olyan ember kell mint Déri akinek egyébként fel is merült a neve.Kérdés most ki a tulaj meg mennyi pénz van mert ezek az utolsó privatizációk szinte virtuális manikat takart.
És van 1 kis bábú réteg akik mögött nem tudjuk kik állnak.
Egyébként ha az elsõ vagy hátsó cargó-t megtöltötték félig postával akkor az fedezett minden költséget.
Ergo 185utas befizetett pénze haszon volt.Cpt-staff is kifizetve ebbõl.

Amit pl NY lehetett volna spórolni ,az az hogy másik reptérre mennek nem a legnagyobbra ami a legdrágább.

Amúgy telt ház volt vagy 90%+ ezt a load shitek bizonyitják.
Szóval nincs M.o olyan ami jól mûködne a sok fél cg+dohányutcai miatt.

Ekkora apparátust nem tud eltartani 1 kis ország légitársasága.
Air Berlin negyed ennyi emberrel dolgozik jóval több géppel.És megy nekik a szekér.Át kell gondolni mit akarunk és ezért áldozatokat kell hozni.Sok sok fiatal tetûhintást fel kell állítania székébõl mert úgy is csak rugalmas munkaidõben bejönnek 10 re orrukban turkálni (taxival) majd elmennek jópófizni ebédkor majd 3-kor haza ,hogy õk már sokat dolgoztak.

Ez az én véleményem és adom hozzá a nevem.<#worship>

chicco
Ne add alább a zöld híd és a Bazilika is legyen meg.;-)

Én is ennek a filmnek a hatására lettem Budaörs mániákus... megpróbáltam lerepülni az útvonalat ami a filmben szerepel és szomorúan tapasztaltam hogy a szimulátorban nincs visegrádi vár, na erre betettem egy 'gyári' kastélynak látszó épületet de béna lett... neki ugranék szívesen egy ilyennek hogy visegrádi vár 3d modellezés. Mivel lehet ezt megcsinálni? Instant Object Makerrel nekifutnék de nem tudom hogy nem csinálna az olyan FPS zabáló objektumot? Mert azért nem egy kocka házat szeretnék... ehhez kéne valamilyen 3d-s szerkesztõ program? Örülnék ha valaki leírná milyen progival milyen formátumra kell egy ilyet csinálni és aztán mivel konvertálni...
w77d
neeee akarjunk kicsik lenni XD

Hypo
kis orszag kis legitarsasag😊

w77d
szerintetek lesz újra valamikor 737-nél nagyobb gépünk? sajnálom a 767-eseket, tényleg príma gépek voltak. Meg számomra olyan igazi nagy légitársasággá tették a Malév-et.

chicco
A nózija szép ,Cargo rész szinte nincs mindig másik fuvar vitte a bõröndöket utánuk.

Gyors viszont.

chicco
MI is Tibcsi
Meg úgy ,hogy fûrepcsi mert mindig a füvön volt.Lufinak statisztika szerint kb a fele mindig földön volt hiba miatt.Nem váletlenül Franchiseozták le õket szívjon vele más

w77d
nekem pedig tetszik az a gép. Ez van hogy egye meg a fene a hülye ízlésemet XD

Clidey
Nekem a egyik haverom aki repüli a CRJ típust csak úgy hívja hogy falepke...biztos nem ok nélkül. 😄

exTrem
Én nem vagyok odáig a crjkért egyáltalán, csak informáltam a jónépeket 😊

chicco
CRJ mit szerettek abban a talicskában.
ahhoz akna kell mint 1 kocsihoz.APU naponta többször lecsapja magát meg ilyenek.

Lehet aminek tervezték bizz jetnek jó lenne havi 1 x repülni vele de rendszeresen kicsit kabaré.Akkor már EMB-135,145

Vagy a jó öreg Foki a tray RR megölhetetlen.Az RR mérnök mondta 1 x addig jó a moci amíg csöpög az olaj ha nem teszi cseréljétek le.<#smile>

w77d
de várom már. Az egyik kedvenc típusomról van szó 😊

exTrem
Digital Aviation dolgozik crj 200-ason, ok adták ki a fokker 70/100-as csomagot. Nem tudni hogy áll a project, de elvileg csinálják.

w77d
de a Posky-hoz tudtommal nincs Malév festés. vagy tévedek??

CptSAB
Wilco CRJ.. avagy Posky.. van választék

Elfogtunk egy üzenetet..

" From: CptSAB To: Clidey

Please download Avsim.ru NewRusRunway.zip and FSTree.zip files. 😊

w77d
miért nem csinál valaki használható és szép Malév CRJ-200-ast? Kivonják õket mire lehet vele simezni XD

chicco
Most fejeztem be Kozma Andris féle SKD movit.Ajánlom mindenkinek

Shortstop
Sok sikert és kitartást! 😉

CptSAB
AI forgalmat rilízelhetnéd Tibi bá!
Clidey
Ne legyen igazam, de...

...tudod hány ilyet láttam már? Jött az egyszeri FS-fan a kezdeti lelkesedéssel, mert látott egy CS-707-et és azt gondolta ilyet vagy legalábbis valami hasonlót õ is tudna csinálni mert mi az neki...el is kezdte nagy hévvel, de amikor szembe találta magát az elsõ kisebb problémával, szép csendben feladta, eltûnt örökre. Tán ezért is tudom akár egy kezemen megszámolni, hányan vagyunk kishazánkban, akik rendszeresen készítenek minõségi stuffokat FS alá.

Én drukkolok neked azért, járj sikerrel és ne add fel egykönnyen!

ha már md 11 láz van akkor én is kipróbáltam a próbaverziót, 5 millió oldalas leírás elolvasása nélkül futottam pár kört vele, de az elevator trim-el nem boldogulok, a kézikönyvbe se láttam semmit elevator trim esetében, ami ha jól tudom itt stab trim, a problémám csak az, hogy autopilot nélkül is magátol trimmel😞 már kikészített, hogy lehet lelõni, állandóan kitrimmeli levelflight-ra
exTrem
Figyu ehhez csak elszántság kell és gyakorlás, de ahogy látom az elobbi már meg is van 😊. Egyik barátom is utánam kezdett fsezni, segítettem neki mindenben és elkezdett gyakrolni, együtt repültünk online, aztán egy 1 év múlva már átjött és lanban repültük végig Európát. Airbus profi lett azóta belole, úgyhogy ha airbus problémám van akkor mindig hozzáfordulok. Semmi sem lehetetlen csak sokan vannak akik azt hiszik, hogy letöltik felrakják és na majd most én megmutatom ... hát nem 😊
Sok sikert !

w77d
én 5 éve FSezek és még csak mostanság kezdem mondogatni, hogy kezdek ráérezni. Türelem és tanulás, másképp nem megy!!

Contrecast
az ambició megvan, angoltudás is megyeget!...álok elébe! egyszer mindent ki kell próbálni! Majd egyszer remélem FS-is úgy fog menni mint ETS!

Shortstop
Fly-Tampa reptereit ajánlom. TNCM különösen jó lett szerintem, kár hogy több egzotikus reptér még nincs a zsákban!

w77d
én az iFDG féle verzióval nyomatom mert a PMDG kedvéért nem fogom ujrarakni az egész fs-t, hogy 9.1-re legyen peccselve. Anélkül meg nem mûködik az autopilot normálisan...

Papirzacsi
PMDG MD11 megjelenése óta szinte csak FEDEX MD11-ezem. :-)))

w77d
aztakurva. Tegnap lefekvés elõtt pont FEDEX MD11-eztem 😮

exTrem
Lezuhant a Fedex egyik md11-ese ma reggel Tokyoban. A linket követve helyi tudosításokat és a gép lezuhanását rögzíto videóanyagot nézhetitek meg. Elég durva .... link

Clidey
Majd Alert válaszol ha erre jár.

Mindazonáltal ha tényleg annyira érdekelne a téma, már találtál volna ezer választ rá a neten, és nem itt várnál a messiásra. 😊 Tudod, ahhoz, hogy valaki jó designer legyen, elengedhetetlen a nagyfokú önállóság, és némi angoltudás. Rengeteg ugyanis a probléma és buktató egy-egy stuff készítése során amire csak hosszas (külföldi) fórum-böngészés és/vagy e-mailezés során lehet csak megoldást találni.
Szóval ha nincs benned ekkora kitartás, elõképzettség, jobb ha elfelejted az egészet.

Hypo
Clidey is😊

Hypo
Repteret tehetsz a jatekba, freeware es fizetost, meglevo repterek AFCAD filejait modosithatod, ileltve a jatek mellett fellelheto sdk val te is letre tudsz hozni, vagy vasarolt fejleszto progikal a sajat scenerydet megcsinalhatod majd belerakhatod a jatekba.

javaslom kornyekezd meg Alert-et o benne van nagyon ezekben.

Hypo
😊))

Clidey
Ennél mi sem egyszerûbb... 😊 Csak rá kell keresni a nevemre az avsimen, és elõhoz egy csomó mindent; repaintokat, sceneryket, original repcsiket. A magyar cuccok döntõ többségét én csináltam szerintem, és igyekeztem minõségit elõállitani.

Mostanába tán az LHDK 2008 meg a RedBull szinöri volt az utolsó cuccunk Zacsival karöltve.

Valahol van egy (majdnem) fullos AI-forgalmam is Magyarországra, telistele Ankettesekkel, Cmelákokkal, Wilgákkal, Zlinekkel, Maulékkal satöbbikkel...azt is Zacsival hoztuk össze pár éve. 😊 Csak még nem szántam rá magam azóta se hogy releaséljam - mostanában mással vagyok durvára elfoglalva. 😊

Contrecast