MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól sikerült.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

Papirzacsi
Ismételten azt tudom mondani, hogy tedd fel a kérdést, aztán vagy érkezik rá válasz, vagy nem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Contrecast
oké! majd felveszem ha elõfordul! és kösz

Papirzacsi
A bénaság nem gáz, majd "elmúlik", vagy nem.:-) Viszont szerintem nem kell minden becsapódást megmutatni, max. ha nagyon érdekesen lett elk..va, vagy kérdésed van vele kapcsolatban.:-)

Deja vu-m lett ettõl a kérdéstõl, mintha már kérdezted volna. A tanácsom viszont végtelenül egyszerû. Ne b.zd oda annyira.:-)))
Vagy esetleg linkelj errõl egy videót, oszt majd kielemezzük.:-)))

Contrecast
még gyakorolok......amúgy tudom hogy marha béna vagyok!
de sokszor van olyan hogy akarok leszállni, le is szállok és elpattan a gép a talajtól! az mitõl lehet! elég idegesítõ!

Hypo
fs2004 ben nincs moving jetways, csak fsx ben, nehany addon repteren van ott az aktualis addon leirasat kel megnezni, altalaban adnak egy nav radio frekvenciat aztan ha azt betekered akkor jon a cucc.

Papirzacsi
Az ilyen leszállást még a szûkebb baráti körömnek se merném megmutatni, nemhogy a "publikumnak". Mindenképp elismerésre méltó, hogy legalább nem keresztbe közelítetted meg a pályát, de a leszállás többi része...? Eléggé igénytelen, szerintem. Lenne még mit gyakorolni az IVAO-zás helyett, meg az "értelmes" scenery fikázás helyett.
Na meg árad belõle a zenei ízléstelenség is... inkább gyakorolj, és hallgass igazi zenét!:-)

Clidey
Ez kissé mintha rövidre sikeredett volna... 😄DDDD

Megaztán leszálláskor interceptort nem igazán illik használni...bár lehet ez csak az FS-replay idiótasága.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

kell egy progi hozzá
AES
Contrecast
leszállásom

Sziasztok, segitene valaki?
Hoszú idõ után végre megvettem a German Airports 2 eredeti programot.
Feltelepitettem a FS2004 változatot.
Minden super, de a repülõtereken hiába akarom azt hogy mûködjenek a
beszállókapuk sz.... rá az utasitásra.
Ugyan ez a bajom a Scenary Budapest -nél is!
Segitsetek!!! Mit csinálhatok rosszul, vagy hogy kell müködtetni??
Másik kérdésem az lenne, hogy a shift+E után hiába adok be 1- 9 számit
csak az elsõ ajtó nyilik ki más nem! Bármelyik gépen próbálom !
Nagyon köszönöm a segitsétet!
Bocs ha ezek a válaszok már n+1 szer jelentek meg a fórumon
<#wave>

Contrecast
kösz! hátha jó lesz! <#wink>

alert
Ez csak az IVAO-s kézikönyvekre mutat, olyan leírás amit te keresel magyarul nincs. Illetve van, ha itt visszakeresel a topikban, akkor megtalálod, csak idõ kell hozzá, de többször beszéltünk róla. Az FSX topicban is. Amúgy ha nem megy a host/ip módszer, az több dologtól lehet. Tûzfal vagy antivírus progi blokkolja az FS portját. Engedélyezni kell azt a portot, amin kommunikál. Ezt te is megválaszthatod, ezért nem mondok konkrétat. Ha routered van, akkor ott forwardolni is kell ezt a portot. A nod32 és hasonló vírusírtók is blokkolják az internetkapcsolatot az EXE-k számára így az FS9.exe-t pl fel kell venni a kivételek közé. Meg a többi általános dolog. Pl jó IP címet nézel-e (külsõt vagy belsõt), stb. Ugyanaz, mint bármelyik másik játéknál, semmi extra. Ja! És szereverek nincsenek, azt te hozol létre, amikor nyitsz egy hostot és elkezded a játékot.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

active camera + f1 view használok, valahogy el lehet érni, hogy vc-ben az egérgörgõ ne mozgassa a view pontot elõre hátra?
thx
Contrecast
de nem megy az az IP-s hülyeség se!!

Tóth Balázzsal próbáltuk ki, és nem mûködött, se IP, se Host, se semmi! még szervereket sem talált!!!!

Contrecast
nekem nem az Online repülés kell! Én IVAO-n repülök már pár hónapja, az megy!
csak lenne pár haverom is akik szeretnének repülni, de õk analfabéták ehhez az egészhez nagyon, és nem tudnának repülni online! ezért szeretnék velük repülni multiba!!

És idézem a FAQ-t!!

Hogyan lehet online (multiplay) repülni? (gondolom ez a multiplay a játékon belüli Multiplayer akar lenni)

Magyar leírás a pontos kapcsolódásról és mûködésrõl, szabályokról, fóniáról:
http://hwe.no-ip.org/letoltesek/kezikonyvek_full.zip

ugyanez megtalálható az IVAO magyar oldalán, de ott ideiglenes nem elérhetõ a tananyag: http://hu.ivao.aero

Egyéb linkek:

www.ivao.aero
www.vatsim.com
www.vacchun.hu
--------------------------------------------------------

http://hwe.no-ip.org/letoltesek/kezikonyvek_full.zip

Ha erre a linkre valaki azt mondja jó......hát akkor én leszopom magam, mert amióta néztem a faq-t multiplayerezés után kutatva SOHA nem volt jó!!

nekem ez a leírás kéne, ha valakinek megvan elküldhetné, vagy feltölthetné, vagy javítsa a linket....köszi

alert
Nekem a leírások linkjei tökéletesen mûködnek. Ha a 2 nagy hálózat saját vagy magyar oldalának címe idõközben megváltozott, na bumm. Beírod a google-be, hogy ivao hungary vagy vatsim hungary. Tényleg 2 hónapot vártál, hogy ezt valaki leírja?

alert
Itt a népek már 2 hónapja mondogatják, hogy olvasd el a FAQ-ban. Ott van a segédletek közt egy általános leírás, illetve külön leírás az IVAO és VATSIM hálózathoz is. Továbbá mindkét hálózat saját honlapján is megtalálod a saját követelményeiket és a saját, szintén magyar nyelvû kézikönyveiket. Ha pedig csak haverokkal szeretnél "multizni" az elég egyértelmû, kreálsz egy host-ot és IP alapján a többiek csatlakoznak. De ezt tényleg nagyon sokan kérdezték már. Naaa... nem lehet olyan nehéz..

Contrecast
és gondolod nem néztem meg??? szar a link!!!!

exTrem
FAQ !

w77d
nekem nincsen, csak "magamba" repkedek 😊

Contrecast
jah! hogy két ilyen épületsort még kihoznak belõle! akkor már érthetõ, csak mert ott van a képen bal alsó sarkában hogy 2007! azt hittem hogy az is 2007-es kép! kösz a felvilágosítást!
És multiplayerrõl nincsen magyar leírásod??

Contrecast
és a Multiplayer-rõl valakinek nincsen magyar leírása???
már 2 hónapja kérdezgetem!!! jó lenne hogyha kapnék választ is!!!

w77d
az egyik kép a Ferihegy bõvítés terve a másik a mostani Ferihegy...

Contrecast

kicsit nagyon hasonlít a két reptér már mit ne mondjak!!

Sziasztok!Van valaki aki ért a bgl-comp-hoz?Egy kis segitség kellene ismételten.Megköszönöm.
Willenbrock
Ryan géppel nem valami könnyû leszállni mert elõre *art se látni,a periszkóp keveset segít.Sikerült azért,mentem egy próbakört de csak sejteni lehet alattam van-e a pálya.Tavaly álltam neki az elsõ történelmi útnak,de a kaliforniai hegyvidéken nem tudott a gép átemelkedni,hogy lehet a hegyek felett átrepülni?Meg kell keresni a legalacsonyabb pontot a térképen?Utána le akarom a Párizsi utat is repülni,valaki megcsinálta már?

alert
Aham. Beszéltünk róla párszor a közelmúltban kicsit olvass vissza. Ha a banner-re kattintasz, akkor a segédletek között találsz leírást az online repülésrõl.

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy valaki tudja hogyan kell online-repülni az fs-el?Válaszotokat elõre is köszönöm:BB
http://www.youtube.com/watch?v=zb5oHKI_y5c

Errõl a mod-ról lenne szó
Van olyan aki F-14 TomCattel repül?
Megvan az IRIS F-14 TomCat-je, és olyan érdekes dolgot vettem észre, hogy leszállásnál amikor csökkentem a sebességet az orrát elkezdi elemelni, és a gép már-már háthelyzetbe kerül, ami nem hiszem hogy sebességcsökkentésnél reális viselkedés:-(
Igen erõsen kell a botkormányt elõre tolnom, hogy ne essen át a gép....egyszerûen nem értem...
Hypo
bar mar ott tartanek hogy repuljek vele😊))

Clidey
Na, ebbõl megin én jöttem ki szarul úgy érzem... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Bazz en meg megvettem😞 😊)))

Papirzacsi
Feltótam a szimmárkecre oszt árulom 25 ajróért.:-P

Clidey
Naneizéjjmá' már átküldtem neked hogy nézd meg! Micsináltál vele, megetted?? 😄

Még lehet
Papirzacsi
Na biztosan állíthatom, hogy azzal nem fogsz repülni, mert Zacsinak nincs zlinje, csak szép(?) renderei.:-P (igen, 3. személyben... :-P )

ja arról ne is beszéljünk, hogy Clidey és Zacsi zlinjével is szeretnék repülni fs9 alatt
Hypo
Hathat valakit erdekel ebben az inseges idokben😊
Focke Wulf FW 200 Condor

YS 11

AN 26

Hypo
Amugy meg a masodik hozzaszolastol mar Papir-al beszelgettem😊 De most eroszakbol visszaolvastam, de ne lattam benne rad utalo dolgokat😊

Max az elsot hogy: Nem kell beszarni😊 Jo kis gep a real air de ha sose jon ki fs9 re meg fogok tudni aludni😊) ennyi....

kösz a választ, így már jobban telik a délutánom.
Azért az Real Air....😄
Hypo
Szerintem te keltel bal labbal, mert RAD NEZVE semmi rosszt nem irtam, en a magat a tenyt hogy folyton sirnak mi lesz fs2004 el alig adnak hozza mar ki valamit...stb hozzaallasra irtam amit irtam, csak annyiban vonatkozott rad, hogy a te leveledre REAGALVA jott fel a tema ennyi, nem volt szandekomban szemelyeskedni nem is tettem szerintem.
Az hogy mi tetszik jobban az egy dolog ( halkan megjegyzem en is fs2004 el tolom)

szoval REPULJUNK VAZZE😊

Huh, nem gondoltam, hogy ez a kérdés ilyen indulatokat vált ki belõled, igazából egy nagyon rendes, segítõkész emberkét ismertem meg benned, biztos csak bal lábbal keltél😊
Úgy gondolom, én is relatíve komolyan veszem a szimulátorozást és nem vagyok se felületes és bizonyos dolgokat RENDESEN megtanulok. Egész egyszerûen, csak jobban tetszik az fs9 és szeretném, ha még sok szép addon jönne ki hozzá, a real air gépek meg pazarok, szeretném használni õket.
Nagyon sok mindenben egyetértek veled, de ezeket a hsz-eket picit magamra vettem, így rosszul estek, lehet, hogy nem nekem szántad, hanem általánosságban, akkor félreértettelek, bocs
a lényeg, hogy repüljünk vazze😊
pateszi
Szia,

Azt nézted már, amit legutóbb a Mi-2 hangokról írtam?
Ugyanezt kérdezted nemrégen, csak egy másik helikopter kapcsán...
A módszer ugyanaz. Megnézed, hogy mi van a sound.cfg fájlban és azt, hogy az ott látható wav fájlok meg vannak-e a sound mappában. Ha igen, szólnia kell a hangnak. Talán ismét másik helikopterhez tartozó sound csomaggal próbálkozol. Nézd meg a readme-t, tartalmaznia kell, hogy mihez való a hangcsomag.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

w77d
nekem folyamatosan új kihívásokat ad a program, ahogy egyre inkább érzek bele a szimulátoros repülésbe. 4 év gyakorlás után mostanság talán mondhatom, hog kezdek beleérezni az igazi szimulátorozásba, nem pedig totál szabálytalanul repkedek...

Hypo
Mindent a helyre raktal? Soubnd folderbe bemasolva az uj hangok?

Sziasztok segitsen valaki!Letöltöttem az fs 2004-hez egy mi 24-es helicoptert,és azon az oldalon találtam hozzá sound-ot,miért nincs a játékban hangja a kopternek?
Papirzacsi
Nem is firtattam a többit, szerintem is lehet találni új kihívásokat az fsben, pusztán csak arról van szó, hogy bizonyos minõségi szint felett már nincs annyi addon (sceneryre gondolok) az fshez. Így érthetõ, hogy pl. az USA esetében a most megjelent FSDT KLAS után már azt várjuk mi lesz a következõ. És ez nem feltétlenül felületesség, vagy idõmilliomosság, bár aláírom, hogy sokan ilyenek.;-) Na repüljetek vazze!:-P

Hypo
Akkor most mi s a gond? Az hogy lehetne meg joval tobb repter?? Persze ki ne akarna minel tobb nivosabb repteret, Mi ket kulopn dologrol beszelunk.

FS2004 et evekig lehet elvezni barmifele uj addon nelkul is ez az en velemnyem.

Az hogy persze jo lenne ha megjelnne minel tobb nivos repter persze, es ez az arany idovel FSX o0ldalara billenti a merleget? Persze ez is igaz.

Amit en mondani akartam hogy szerintem ez a mindig varni hogy jojjon ujabb es ujabb ahelyett hogy repkednenk....szerintem felesleges.

Az meg a masik hogy bill rol jatszva fingom sincs egy approach rol de mar van 40 repterem addonba....az meg lol😊)

Ki mire hasznalja ez a lenyeg, ha valaki mindig a legujabb gepekkel akar repulni es minel tobb nagy reptere az megint mas, mint aki mondjuk egy tipussal probal minel elethubben repulni es pl VA tagjakent megadott desztinaciok fele.

Es megint mas aki kis szaros repterekre repul posta szallitmanyokkal foleg vfr szerint az is mas.

Persze van eghy ido amikor mar nehezebb kihivast talalni egy gameben, de fs nekem mindig tud adni uj dolgot.

Azt meg mar meg se emlitem hogy melo utan este 7 kor belekezdeni egy LHBP-EGLL utba, tervezes, weather,fspassnegers ,es a tobbi nyalanksag, es tuti 4 ora elmegy vele. Szoval szerintem a feluletes emberek vagy az idomilliomosok tudnak raunni, illetve azok akiket csak ugy erdekel a dolog de semmi tobb.