MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Deja vu-m lett ettõl a kérdéstõl, mintha már kérdezted volna. A tanácsom viszont végtelenül egyszerû. Ne b.zd oda annyira.:-)))
Vagy esetleg linkelj errõl egy videót, oszt majd kielemezzük.:-)))
de sokszor van olyan hogy akarok leszállni, le is szállok és elpattan a gép a talajtól! az mitõl lehet! elég idegesítõ!
Na meg árad belõle a zenei ízléstelenség is... inkább gyakorolj, és hallgass igazi zenét!:-)
Megaztán leszálláskor interceptort nem igazán illik használni...bár lehet ez csak az FS-replay idiótasága.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hoszú idõ után végre megvettem a German Airports 2 eredeti programot.
Feltelepitettem a FS2004 változatot.
Minden super, de a repülõtereken hiába akarom azt hogy mûködjenek a
beszállókapuk sz.... rá az utasitásra.
Ugyan ez a bajom a Scenary Budapest -nél is!
Segitsetek!!! Mit csinálhatok rosszul, vagy hogy kell müködtetni??
Másik kérdésem az lenne, hogy a shift+E után hiába adok be 1- 9 számit
csak az elsõ ajtó nyilik ki más nem! Bármelyik gépen próbálom !
Nagyon köszönöm a segitsétet!
Bocs ha ezek a válaszok már n+1 szer jelentek meg a fórumon
<#wave>#wave>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
thx
Tóth Balázzsal próbáltuk ki, és nem mûködött, se IP, se Host, se semmi! még szervereket sem talált!!!!
csak lenne pár haverom is akik szeretnének repülni, de õk analfabéták ehhez az egészhez nagyon, és nem tudnának repülni online! ezért szeretnék velük repülni multiba!!
És idézem a FAQ-t!!
Hogyan lehet online (multiplay) repülni? (gondolom ez a multiplay a játékon belüli Multiplayer akar lenni)
Magyar leírás a pontos kapcsolódásról és mûködésrõl, szabályokról, fóniáról:
http://hwe.no-ip.org/letoltesek/kezikonyvek_full.zip
ugyanez megtalálható az IVAO magyar oldalán, de ott ideiglenes nem elérhetõ a tananyag: http://hu.ivao.aero
Egyéb linkek:
www.ivao.aero
www.vatsim.com
www.vacchun.hu
--------------------------------------------------------
http://hwe.no-ip.org/letoltesek/kezikonyvek_full.zip
Ha erre a linkre valaki azt mondja jó......hát akkor én leszopom magam, mert amióta néztem a faq-t multiplayerezés után kutatva SOHA nem volt jó!!
nekem ez a leírás kéne, ha valakinek megvan elküldhetné, vagy feltölthetné, vagy javítsa a linket....köszi
És multiplayerrõl nincsen magyar leírásod??
már 2 hónapja kérdezgetem!!! jó lenne hogyha kapnék választ is!!!
Errõl a mod-ról lenne szó
Megvan az IRIS F-14 TomCat-je, és olyan érdekes dolgot vettem észre, hogy leszállásnál amikor csökkentem a sebességet az orrát elkezdi elemelni, és a gép már-már háthelyzetbe kerül, ami nem hiszem hogy sebességcsökkentésnél reális viselkedés:-(
Igen erõsen kell a botkormányt elõre tolnom, hogy ne essen át a gép....egyszerûen nem értem...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Max az elsot hogy: Nem kell beszarni😊 Jo kis gep a real air de ha sose jon ki fs9 re meg fogok tudni aludni😊) ennyi....
Azért az Real Air....😄
Az hogy mi tetszik jobban az egy dolog ( halkan megjegyzem en is fs2004 el tolom)
szoval REPULJUNK VAZZE😊
Úgy gondolom, én is relatíve komolyan veszem a szimulátorozást és nem vagyok se felületes és bizonyos dolgokat RENDESEN megtanulok. Egész egyszerûen, csak jobban tetszik az fs9 és szeretném, ha még sok szép addon jönne ki hozzá, a real air gépek meg pazarok, szeretném használni õket.
Nagyon sok mindenben egyetértek veled, de ezeket a hsz-eket picit magamra vettem, így rosszul estek, lehet, hogy nem nekem szántad, hanem általánosságban, akkor félreértettelek, bocs
a lényeg, hogy repüljünk vazze😊
Azt nézted már, amit legutóbb a Mi-2 hangokról írtam?
Ugyanezt kérdezted nemrégen, csak egy másik helikopter kapcsán...
A módszer ugyanaz. Megnézed, hogy mi van a sound.cfg fájlban és azt, hogy az ott látható wav fájlok meg vannak-e a sound mappában. Ha igen, szólnia kell a hangnak. Talán ismét másik helikopterhez tartozó sound csomaggal próbálkozol. Nézd meg a readme-t, tartalmaznia kell, hogy mihez való a hangcsomag.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
FS2004 et evekig lehet elvezni barmifele uj addon nelkul is ez az en velemnyem.
Az hogy persze jo lenne ha megjelnne minel tobb nivos repter persze, es ez az arany idovel FSX o0ldalara billenti a merleget? Persze ez is igaz.
Amit en mondani akartam hogy szerintem ez a mindig varni hogy jojjon ujabb es ujabb ahelyett hogy repkednenk....szerintem felesleges.
Az meg a masik hogy bill rol jatszva fingom sincs egy approach rol de mar van 40 repterem addonba....az meg lol😊)
Ki mire hasznalja ez a lenyeg, ha valaki mindig a legujabb gepekkel akar repulni es minel tobb nagy reptere az megint mas, mint aki mondjuk egy tipussal probal minel elethubben repulni es pl VA tagjakent megadott desztinaciok fele.
Es megint mas aki kis szaros repterekre repul posta szallitmanyokkal foleg vfr szerint az is mas.
Persze van eghy ido amikor mar nehezebb kihivast talalni egy gameben, de fs nekem mindig tud adni uj dolgot.
Azt meg mar meg se emlitem hogy melo utan este 7 kor belekezdeni egy LHBP-EGLL utba, tervezes, weather,fspassnegers ,es a tobbi nyalanksag, es tuti 4 ora elmegy vele. Szoval szerintem a feluletes emberek vagy az idomilliomosok tudnak raunni, illetve azok akiket csak ugy erdekel a dolog de semmi tobb.