MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Sehogy, sajnos FS ATC je nem egy mai darab es sok mindent nem is tud. Persze vannak reszmegoldasok.

Vagy onliine igazi irannyitokkal repulsz, vagy esetleg VoxATC, RadarContact progikat hasznalod.

Nashgaar
Sziasztok!
Abban szeretnék tõletek segítséget kérni, hogy hogyan lehet összehozni az FS ATCjét az én általam FMCbe vagy MCDUba beírt tervvel? mert állandóan elküldenek másfelé, mint amerre az FMC menne. ezt ti hogyan
oldjátok meg? van erre valami külön progi? vagy hogy lehet ezt megoldani?

Clidey
Ti is lezárjátok a teraszt és felállványozzátok a terminált? :-D

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

w77d
<#worship>

exTrem
Csak így tovább 😊

alert

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
5 évembe telt, mire fix szárnyassal naggyából megtanultam repülni. Kb ennyi lenne a helivel repülés is korrekten sztem. No most 5 év múlva én nagy esélyt teszek arra, hogy már megdöglöttem valamiben XD

Papirzacsi
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
ezek a Németh Design cuccok gyönyörûek. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok helivel repülni, fõleg leszállni, vagy "orra bukok" vagy közel sem ott landolok ahová szeretném. Na meg legtöbbször odavágom a gépet 😊

Hypo

nemeth Design gyonyoru csak ajanlani tudom.

Clidey
Németh Designs, simmarket.com

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Helló! Tud valaki vc-s mi-8/17-et? Nem találok sehol, a segítséget elõre is köszönöm!
Hypo
Ja ezt vágom, ezért nem értettem😊

Papirzacsi
De. A föld felett egy bizonyos magasságban nem lehet használni, legalábbis nagyon sok gép flight manualja tiltja, biztos okkal.:-)))
A földön és a bizonyos magasság felett viszont lehet használni, adott konfigurációig bezárólag(fékszárnyhelyzet). Bõvebben lásd a flight manualok.

m814
Öngyilkossági?<#miaz>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
akkor most mi van speedbreak ugyben? Descent alatt lehet hasznalni, es leszallasty kovetoen, vagy nem?

Clidey
Sorry, biztos bennem van a hiba de még mindíg nem vágom mirõl beszélsz...

Hozzászólást pedig két módon tudsz törölni/szerkeszteni: vagy te vagy az adott topik házigazdája, vagy VIP-es jogosultságod van. Ez utóbbi valami SMS-beli SG-támogatós ha jól tudom, de majd kijavít az akinek ilyen regje van.

Télleg!
Miért nem lehet törölni, vagy módosítani a saját HSZ-t?
Legalább addig, amíg valami újabb HSZ nem kapcsolódik hozzá.
Nem, mert az ARMED kicsikét más.
Csak nem lehet törölni a saját HSZ-t. <#szomoru1> Így aztán bent ragadt.
Hypo
hat szerintem kozvetlen leszallas elott max ARM de nem tobb.

Clidey
Ezzel eddig én is tisztában vagyok, engem az érdekelne hogy bankii szerint milyen esetekben használják közvetlenül leszállás elõtt?

HI!

Én úgy tudom, hogy ereszkedésnél, ha visszavett hajtómû teljesítmény mellet is gyorsúlna a gép, használható a speed brake. (Természetessen, ha túl nagy lenne a sebességünk)
Leszáláskor valóban ARM állapotban van. Sebeséget, fékszárnyakkal és hajtómûvünk teljesítményével szabályozzuk!
alert
Nem tudod megnyitni. Ezekkel az Analyze progikkal vissza tudod fejteni SCASM forráskódra, bár nem mindig egy az egyben az eredetit kapod. Tehát ha belepiszkálsz és visszafordítod BGL-re, az nem valószínû, hogy ugyanaz lesz. A BGL fájlok nem megnyithatók vizuálisan.

Contrecast
a BGL fileokat hogyan lehet megnyitni???
találtam itt annyi mindent már! BLG Analyze, New BGL Analyze, BGL Analyze X, Babylon,
mindig erre az oldalra kötök ki! amikor itt rákattintok a másodikra!

csak mert megszeretném nyitni ezeket a fájlokat! mert kéne nekem az egyik!!!
Fontos lenne!

Hypo
😊)))))

Clidey
Tudnál példát mondani? Engem érdekelne.

Kivéve amikor és ahol mégis.
Speed brake-et földetéréskor nyitjuk ki, leszállás elõtt közvetlenül NEM.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Willenbrock
Legalább nem robbant fel,az is valami.

Papirzacsi
- tudsz a végérõl , és egyéb korrekciók.:-)

exTrem
<#idiota>

Félelmetes.
Papirzacsi
Na én emlékeztem arra a videóra, viszont nem jött le a javulás már csak azért se, mert nem ugyanaz a felhasználóneved, pedig tegnap direkt visszakerestem arra a videóra, hogy te posztoltad e, mert emlékeztem, hogy az alatt is ilyen fura zaj volt zene címén.:-D A multiregeket meg...
Gyakorolj! Videózni ráér késõbb is. :-) Megkockáztatom a kijelentést, hogy igazából senkit se foglalkoztat, hogy milyen szinten állsz, mennyit fejlõdtél az utóbi hónapokban. Viszont az a kijelentés, hogy IVAO-n repülgetsz, feltételezte, hogy leszállni azért már tudsz rendesen tudsz.;-)

exTrem
Ez is ki lett már tárgyalva ... de megkönnyítem a dolgodat: 1-nem eredeti a softwared->szívás, 2-Nem jó patch van fent fsedhez-> vagy rossza a crack ezesetben is szívás 😊, ha meg eredeti akkor tedd fel a 9.1-es patchet. Üdv !

Contrecast
én is felraktam! és asszem játék közben lehet! am én is elindítom md11 telepítõjét és reklamál a 9.1re hivatkozva!!!
csak nem tudom miért

berczy
Sziasztok!

hogyan tudom megnézni, hogy az FS-em 9.1-es patchelt verzió-e? MD-11 akarja, de tudtommal felraktam installkor.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Contrecast
nem oda akartam lerakni! csak kicsit nagyon lelassult a gép! de nem is azért tettem be a videót mert olyan jónak hiszem magam!
Hanem régebben is tettem fel egyet! ott még a fékszárnyat, meg semmit sem tudtam....ez ahhoz képest már jobb. csak a javulást próbáltam volna megmutatni!

íme az a bizonyos régi videó!

Íme!

Willenbrock
Kicsit rövidre jött,elõfordul az ilyesmi.

Szóval azért lenne még ezen mit csiszolgatni.
A besiklás nem igazán az elõírt sebességgel és állászöggel történt.
Gyors, és mint a kisbalta.
Aztán kicsit összekuszáltad a papi utolsó sorát,
A betonon a zebrák azt a területet jelzik, ahova le kell tenni a gépet. Nem elõtte, nem utána.
A fõfutók átütötték (volna) a szárnyakat,
Az utasok pedig hálát adtak a teremtõnek a szerencsés megmenekülésükért.

Nem szabad megsértõdni, gyakorolni kell (sokat) és persze, csak (megközelítõleg) tökéletes munkát szabad nyilvánosságra hozni.

Sok sikert, sok leszállást, sok türelmet is kitartást.
polluxware
<#vigyor0>

Papirzacsi
Látom te meg a haszontlan érdekvédelmis.:-) Ha nem a közelebbi küszöb után és a távolabbi küszöb elõtt érsz földet, akkor azt elb.sztad (megesik), ha erre építesz egy egész videót, akkor az igénytelenség. Ha a kutyagumira masnit kötök, attól az még kutyagumi, holott a világ legszebb masniját kötöttem rá.
Ez a baj, hogy a megmutatni vágyás mindennél erõsebb, tökmindegy mit, de megmutasson. Ez nem csak a topikban megy így, hanem mindehol, és a szarért utánna várják az elismerõ szavakat, rosszabb esetben pénzt is. LÓL? Néha én is sok idõt áldozok a kétbetûs helyen, mégse mutogatom amit alkottam...
Nem tudom feltûnt e, de senki se kritizálta a videó vágását, csak az elcseszett leszállást, meg a zenét, ami ugyan ízlések és pofonok, de szerintem szar.
Az utolsó mondatodat meg olvasd el... amellett, hogy hülyeség, még értelmetlen is.

polluxware
neki lehet hogy ez igenis jónak számít.. elvégre az FS nem pausolt, nem ált meg hogy "összetörted a gépet, kezd újra"...

következõ jobb lesz😊

w77d
igazad van, de azt sem értettem sosem, hogy minek kell mutogatni látványosan elcseszett leszállásokat. Ha az ember látja, hogy nem jött össze, törli a vidit és nekifut mégegyszer...

polluxware
látom te vagy itten a helyi okostojás😊 mi az hogy igénytelen leszállás?

csinált a csávó egy szép vidijót, élt benne a megmutatni vágyás..
foglalkozott vele, idõt áldozott rá!

erre te csak így konstatálod...

már bocsánat, de ha számotokra olyan fontos az úgynevezett fórum "külalak" hogy minél többen jöjjenek, azután meg leszoltok minden kezdõt aki nem éri el a ti "isteni szinteteket" akkor azt nyugodtan le lehet ugatni?

Kedves valaki,vagy valakik!Legyetek szivesek segiteni abban,hogy hogyan kell használni a bglcomp programot,hogy tudjak szerkeszteni sceneryket.Nagyon megköszönm.És akinek kell estleg a Lago mil mi-24.és a mi-8,meg a mi-2 eredeti hangal,az szoljon.Sziaasztok!
<#idiota>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

alert
LOL <#idiota>

eyecandy
Pipáld be az opcióknál, hogy törjön a gép és nem fog elpattanni

KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET !!!!!!!!!!

<#integet2><#integet2>