MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kepfeltoltes.org/kepekn/11dd4deaa4e66e204eaf9752ea0a1626c209bcc8426577198.JPG
Ha átállítom densre, akkor minden problem nélkül mûxik. Ötlet?
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
2. Csinálj screenshot-ot, mert így nagyon nehéz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ismét lenne egy problémám. 😊 Már alig merek elõhozakodni vele.
Egyébként valakinek valami ötlet, hogy mért fagyí ki a játék SVR VOR környékén?
Szóval az miért van, hogy a Velencei és a Fertõ tó felületén fehér foltok jelennek meg amikor elrepülök felettük?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nagyon várom már a hazai özvegycsináló megjelenését!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Isét lenne egy problémám. Az elõzõekre köszönöm a választ.
Viszont ez gázosabb. Miért van az, hogy bármivel repüljek is, mindig kifagy az FS Ságvár VOR környékén, mindegy, hogy épp elhagyok, vagy érkezek. van erre valami orvosság?
meg van valakinek a CLS 747 ..?van benne olyan GPS mint az alap FS9-ben. a GARMIN.?
velemeny rola..?
es az OVERLAND, BOEING EDITION-rol velemeny..?
vmelyiket meg sztnem venni...
hali
Seven-Four-Seven--Heavy
az légyszíves küldje már el nekem privátban!
pár kilóbyt-os kis javítás ami egy gauges-t javít meg a RADIO2 panelen egy két dolgot...
Köszönöm elõre is
Nevezetesen hogy a szél fújását hallom folyamatosan a játék alatt, de még a menüben is... Mit tegyek hogy ezt megtudjam szüntetni?
Illõ tisztelettel jelzem, hogy a 39-es és a 41-es kapu beleesik az építési területbe és a AI traffic gépeket tesz be.
Az AFCAD editorral kiszedtem a két kaput, de azért bátorkodtam szólni, hátha nem tudja mindenki megcsinálni.
Mégegyszer köszi és várjuk a következõ építési ütem updatet.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Nagyon remek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A második pedig scenery vagy mesh hiba. Ha nincs a környékhez kapcsolódó semmilyen scenery, mesh vagy egyéb telepítve, akkor valószínûleg a Frankfurt hibája. Ha van, akkor az kavar be. Azért látszik át a fû, mert nem pontosan egy síkba esik a fû és a beton polygonja.
Két problémával fordulnék hozzátok, nem találtam rájuk megoldást.
Az egyik az Aerosoft AES-el van. Miért van az, hogy sok gép hátratolásakor elkezd ugrálni az az egész gép és nagyon gyakran kigyullad vagy valami hülye poziciót vesz fel? Elég idegesítõ.
Másik az Aerosoft Frankfurtal kapcsolatos. Hasonló a gond, mint a régi Buadpest volt, mégpedig, hogy amikor úgymond lapos a nézet spot viewban akkor áttetszik a fû a betonon.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Akkor oké! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Feedback required 😊
Bp2007 v1.03 kell neki és CSAK FS2004.

Még csak a gondolattal se játszottam el soha, hogy mivan ha WP-t viszek be xmlen keresztül.:-)
Amit viszont bizton állíthatok, hogy ha a frissített fsnav AIRACra tervezek útvonalat, manuálisan beszúrva SID-ként a valós SID-et közelítõ pár fordulópontot (hogy az fs ne érzékelje, hogy letértem a kurzusról), akkor nem szól érte. Márpedig a Budapest környéki pontok egy része, azért változott az fs9 kiadása óta.
Pl, ha egy pusta3d-t repülök, de csak PTB-t adom meg a plannerben elsõ fordulópontnak, akkor felszállás után azonnal rinyál, hogy forduljak már, holott még jó ideig egyenesen kell emelkedni. Viszont ha megadok az fsnavban a pályairányban a reptértõl egy távolabbi pontot, ami kb. ott van, ahol majd el kell fordulni jobbra, azért emlékeim szerint már nem ugat az ATC.:-) Bár be kell valljam, régen repülgettem és nagyongyorsabban felejtek, veszni jár belém a tudás.:-D
Amugy ezt talaltam:
Is there any way to input or program an approach?
Yes. You can write any type approach using Charts and translate into XML which is the way MSN does it.
FS9 has only one approach for AI Traffic and that is the Vectors to Final Transistion if the FP is IFR. This is the simplist of approaches written and is a hard code in the program. VFR has a different hard code. It does not matter if ATC gives the AI Plane a ILS/GPS/LDA approach they all are to the IAF of the runway with some limited spacing.
Any approach that you write with XML is a Transistion Approach to the runway FAF and only the user aircraft can use this type approach directed by ATC.
There are no STAR's in FS9 that ATC understands. All approaches for the user aircraft are Transistions to the Initial Approach Fix (IAF) and then a transistion to the runway (FAF). There are no Transistions to a STAR in FS9 coding.
AFCAD does not have the ability to write an approach. AFCAD will add a ILS to a runway but FS9 cannot see this new ILS. ATC cannot direct you to this new ILS and only the user plane instruments will see the ILS.
Az eljárások kivételével pedig tudod IFR-ben repülni a teljes útvonalat. Sõt, az indulási eljárásokat is lehet általában, csak figyelmen kívül kell hagyni az ATC vektorait és amint visszatérsz az ATC szerint kijelölt kurzusra, azonnal be is fejezi a hülyeségeit.
Leszállásnál már gázos, ott vagy törlöd az IFR-t, vagy követed a vektorokat.
Ha ingyenest keresel, akkor pl. a WOAI.