MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Ki, semmi különbséget nem láttam, bár nem tudom mit kéne módosítania a dna comp.bgl-nek. Majd talán cptsab megmondja. De mivel igazából már minden mesh és landcalss befolyásoló vackot kitöröltünk a scenerybõl, így nem igazán van ami felülírná annak a hatását, így szinte mindegy melyik sceneryben van a file szerintem.

Viszont frissítettem a readme-t, mert most sikerült megnézni a scenery déli határát is és bibi volt a dunával, ezért biztosan törölni kell, a dna_excl.bgl-t és a dna_end.bgl-t is, ahogy arról korábban már szó volt.

Ilyen volt:

ilyen lett:

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

CptSAB
Na.. sorry. Nálam még a korábbi könyvtárszerkezet is megvan. Így elõfordulhat hogy a régebbi scenery verzió dna_comp.bgl volt bemásolva. Akkoriban ez még elõírás volt.. 😄 Ahogy írtam, én a Bp2007-et eddig sose használtam. Egyszer megnéztem úgy két éve, meg tavaly, amikor elõszõr jöttek a mesh gondok. Megnéztem most is.. most ugye jó. Elolvasom a readme-t és rögtön megnézem mit merre javítsak. Sajna mostanság nem vagyok a toppon, így néha én sem vagyok képben mi hol miért van a gépemen.
Tibetan
Ööö, kipróbáltad? 😊 😊

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Papirzacsi

Köszi! Így már frankó! :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Papirzacsi
Uh, szorri, most én is kicsit dezinformáltam. :-) Van dna comp.bgl a MAS mappában, de véleményem szerint nem kell átmásolni sehova, legalábbis látható hatása semmi.

Tibetan
Ööö, ezt most tényleg jó lenne tisztázni - vagy én leszek az elsõ áldozata a dezinformálásnak... 😊
Szóval a MAS-ból másoljuk be a Budapest 2007 City /scenerybõl törölt bizonyos fájlok helyett az oldalon említett fájlokat? Jól értem? Ez tuti? Vagy tényleg elírás?

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Papirzacsi
Az Eure és az Eurw mappákban átnevezted a readmeben leírt fileokat? Mert picit talán hülyén van meg írva, mert a célszerû átnevezni azt jelenti, hogy vagy nevezd át a kiterjesztését, vagy töröld a fenébe! Fontos!!!!

Hm... úgy néz ki, hogy a HBS-vel jövõ bgl fájlok okozhatnak galibát nálam, egy friss FS9 install után felment az FSG2008 utána a HBS, és a HBS elõtt minden klappolt Tököl körzetében a HBS után meg hegyek nõttek a Dunába, meg házak is voltak a vízben. :-O

Papirzacsi
Van erre a szarra egy külön topik az SG-n...

L Viper
Papirzacsi
Ezt a hírt törölni kéne, mert teljesen dezinformál. Akkor inkább másold be az én hozzászólásomat innen az SG-rõl. Nincs olyan, hogy dna_comp.bgl fõleg nem olyan amit MAS mappából kell bemásolni.

Hypo
<#worship><#csodalk>

[HUN]FaTaL
Bikicsunáj evribádi 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
nem sokszor..

V

L Viper
Most õszintén, hányszor nézted meg ?
Bikicsunáj <#hehe>
CptSAB
Megvan az a kép nagyobban is? Én is ma pont Békéscsaba közelében repkedtem. Megnéztem egy VFR alapot, de felejtõs. Sem a szine, sem a felbontása nem okés. Így megy a kukába. GP-hez sem jó.. :S
Papirzacsi
Hát ez a baj ,hogy ezt írtad, helyesen úgy lenne, hogy "LHDK meg a környezõ repterek"

polluxware
nyugi... még az elején vagyunk😊 lesz az rosszabb is;-)

Bikicsunáj Vicsáj<#taps>

Hypo
😊) na majd rajuk nezek anno volt valamelyik fent a gepen de nem volt tul meggyozo, de lehet adok neki meg egy eselyt, a dakotat neztem de most hogy ilyen szar a forint kihagynam😊

polluxware
magyarán mire lezajlik a "Ó BIKICSUNÁJ VICSÁJ", addigra lesz kiadva?

Szerintem és nem vacakolok, újra rakom az FS-t! :-)

Jelentem, én Békéscsaba légterében szoktam repkedni nosztalgiából.
Amit eddig láttam, minden a helyén van. Utak, vasut, folyók)
Pl. a Fekete és Fehér-Körös összefolyása (Szanazug aki ismeri) :

A reptér így néz ki (elég szegényes)

LHBC ala Fs9.

Beteszem az igazit is, hátha kedvet kap hozzá valaki, hogy megcsinálja

LHBC

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Ahogy eddig. Várunk az Airbus releaséjére.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Tibetan
Tényleg a te megoldásod eddig a legjobb, s valszeg ez lesz a célravezetõ - de nálam még valami pluszban bekavar. Majd rá kell még jönnöm, hogy mi. Félek, eléggé kaki meló lesz... Mindenesetre köszi!

polluxware
ez már üzletpolitika a warez ellen... (trükkös)

báj dö véj

Zlin és a Holgerson gyerek hogy állnak?<#gonosz1>

polluxware
perpill akármelyik😊

Clidey
És máris megjött az SP1 hozzá...komolyan mondom nevetséges...nem lehetett volna ezzel együtt kiadni?? 😄DDDDDD

This package:

- Replaces some panel textures to make letters readable.
- Enlarges some clickable areas of GNS430 buttons.
- Reduces the drag effect on flaps.
- Fixes the flaps knob positions.
- Adjusts flight dynamics (specially: roll and pitch effects and takeoff run distance).
- Adjusts attitude indicator in the VC.
- Illuminates one of the fuel flow screen.
- Adjusts the rear navigation light.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
😊 melyik dreamfleet?

polluxware
reménykedik az ember.... marad az fs9 és dreamfleet

Hacsak nem a Scenery/Eure stb. mappában felülírt BGL fájlok okozzák, mert abból csak az van, ami a HBS-vel jött.

Hypo
mast vartal?😊

Nagyon érdekes jelenség van nálam. Deaktiváltam az összes addon scenery-t, beleértve az Aerosoft Budapestet is, tehát csak a default scenery és mesh van. Namármost, amikor betöltöm a Cessnát LHTL aktív kifutóján, akkor a gép fele a földben van, vagyis inkább a deafult pálya fölött valami kreált még egy "réteget", és a Dunában is lyukak vannak. Szóval valami tönkretette a default scenery-t, és nem tudom, hogy mi. :-( Szerintem Tibetannál is ez lehet a baj.

CptSAB
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha a társaság az ország keleti felébe is repülgetne néha az jól esne. Persze most nagy az öröm, hogy Budapest okés, de ott az Alföld, az Északi-Hözéphegység a Duna-Tisza köze meg egyebek. Érdemes lenne megsasolni.
polluxware
hát ez a carenado... ejjjjjjjjjjjjjjj

fáj a szííívem😊

szóval a 3ds mûszerek nem 3dsek... meg bugosos

Nem tudom, hogy volt-e már hírdetve, ezért most NEM SPAM gyanánt megteszem 😊

Budapest Overload 2010

A magyar repülés számára a 2010-es év nagy jelentõséggel bír. Idén ünnepeljük a magyar motoros repülés 100. és a ferihegyi repülõtér 60. születésnapját. Ezen alkalomból a Magyar Virtuális Légiforgalmi Irányítóközpont (VACCHUN) és a Ferihegyi Repülõgép emlékpark 2010. május 8-ra szervez egy nemzetközi rendezvényt a virtuális pilóták és a virtuális repülés és légi irányítás iránt érdeklõdõk számára.

Alégiforgalmi irányítás az emlékparkban a TU-154, IL-18 és más repülõgépekben lesz kialakítva. A rendezvény ideje alatt a VACCHUN, a Ferihegyi Repülõgép Emlékpark és a MALÉV Hungarian Airlines Virtual csapata szeretettel vár minden érdeklõdõt. A látogatók a Hungarocontrol támogatásával betekintést nyerhetnek a légiforgalmi irányítás titkaiba, valamint információt kaphatnak a szervezetünkrõl is.

A rendezvény alábbi honlapján a vatsim pilóták számára foglalhatóak a járatok, valamint a fent említett linkeken sok egyéb információ is megtalálható.
www.vacchun.hu/overload2010

Gyertek minél többen!
Hypo
DEEE az fent van mondom "...lhbp meg a kornyezo repterek..." abba belefer nem?😊))

Clidey
Micsodaaaaa??? Nincs fenn az LHDK 2008 sem??? Szégyelld magad!!!

😄

Mindíg a legegyszerûbb megoldások a jók. <#awink>

Hypo
en nalam meg csak LHBP van fent es a kornyezo repterek meshek nelkul es tokeletes😊)))))))))))))))))))))))

Papírzacsi jár neked a bögre, a Te megoldásod a jó. <#eljen>
A lényeg, hogy a bpmesh.bgl mellett a dna-flat.bgl legyen kikapcsolva és nem a dna_end.bgl.
Mindent végigpróbáltam már én is, és ez hozta a jó megoldást.
Nálam az FSGlobal 2008+Hungary mesh 2004+Budapest 2007 1.3 van fent.
Én még eddig nem tapasztaltam az említett Tököl szindrómát.

Papirzacsi
Hazaértem, gyorsan megnéztem az itthoni gépen a dolgot. FSGlobal 2010+Hungary Base+Budapest 2007 1.5 ( kivéve: bpmesh.bgl, dna_flat.bgl) , teljesen hibátlan a dolog a dunakanyartól kezdve egészen a scenery déli végéig.

Még egy hibát elfelejtettem megemlíteni az elõzõ hszben. Szétesik a déli vasúti összekötõ, valamint a Lágymányosi híd modellje. De egye fene, amúgy se valami szépek mai szemmel.:-)

Tibetan
Nos, nálam tök mindegy, hogy Hungarymesh, vagy FS Global 2010, ugyanolyan kaki Budapest környéke... Itt valami más gond lesz. Lehet, hogy a default scenery-t tette valami tönkre nálam? Esetleg egy korábbi UT Europe, iletve UT East Europe telepítés?

Tibetan
Hát FS Globbal nem javultak meg a Budapestõl északra, a Dunakanyarban, illetve a délre lévõ hibák. Megnézem FS Global nélkül Hungarymesh-sel...

Tibetan
Értem. Köszönöm! <#worship>

CptSAB
Az aerosoft scenerybõl. A Budapest City mappa tartalmából. FSGlobal és HunMesh együtt az nem valami jó ötlet.. vagy ez, vagy az.
Tibetan
Hehe, én most a hungarymesh-t kapcsoltam ki. Kipróbálom így, ha ezzel is gond lesz, akkor kikapcsolom az FS Globalt! Köszi! 😊

Papirzacsi
Kapcsold ki az FSglobal 2010-et próbából. Nálam az otthoni gépen az Fs Global 2010 Budapesten randalírozik erõteljesen.

A próbát a laptopomon végeztem, amin nincs semmi más, csak egy default fs, HungaryBase, Hungary mesh, Budapest 1.3. Így ha valakinél az általam javasolt dolgok ellenére is van hiba ,akkor azt más scenery okozza.

Tibetan
Pontosan mibõl ebrudaltad ki a dna end, excl, és flat állományokat? Bp 2007 scenery-bõl? Az beleszól a Visegrád környékébe is??? Vagy a HungaryBaseScenerybõl?

Majd megnézem, de nálam emlékeim szerint nem volt ilyen CTD probléma.