MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. a hmû leállásból adódó aszimmetrikus erõk, nyomatékok kiegyenlítésére használhatják, hogy ne kelljen huzamosabb ideig erõsen taposni az oldalkormányt.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
http://goo.gl/gd6Zi5
Választ elõre is köszönöm.
Hidd el en evekig eltem vele, de miota nelkule vagyok csodas az eletem😊)))
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hidakra.. emlékszem rá, hogy Laci bácsinak volt egy hidas terve, de ez most nem tudom hogy áll, belekerültek-e a scenerybe.
Valaki össze tudná foglalni értelmesen, világosan, hogy mit kell annak tennie, aki Ultimate Terraint-t használ East-EU kieggel, GE prót, valamint FS Global 2008at?
+ Aerosoft Budapest 2007 1.3, az erre vonatkozó hozzászólást már megtaláltam, de jó lenne ha össze lenne foglalva az egész valami readme félében.
thx elõre is 😊
Tokajnál a Tisza híd nálatok sem jelenik meg, vagy még nem is kell megjelennie? ( Nálam lenne rossz valami ? )
Debrecen környékét tesztelgettem még, nagyon szépen meg lehet találni a kis tavakat, településeket, erdõket itt mifelénk. VFR repkedés magasabb dimenióba lépett a környékünkön. <#eljen>#eljen>
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Már hogyne számolná?
Amennyiben az érkezõ pálya és a star is beprogramozásra kerül, sebességet és magasságot is számol egészen a pályaküszöbig. Az más kérdés, hogy ezen érdemes legtöbbször manuálisan finomítani, de normális esetben kizárt, hogy egy leszálló fázisban nõ a sebesség. 6000 lábra eleve nem ad 250 feletti sebességet, mivel a 10000 láb alatti sebességkorlátozást mindíg figyelembe veszi. Tehát elképzelhetõ, hogy egy hibás PMDG verzióról van szó, ha elfogadjuk azt, hogy a FAQ elolvasása alapján valaki máris hibátlan FMC programozásra képes.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
2., Csinálj IFR Flight Plant. Bár sokszor hülyeséget mond az ATC.
3., Vagy az ATC szerint süllyedsz, vagy térkép alapján. Az FMC nem számolja magától a sebesség és magasság értékeket, neked kell beállítani.
1) egy szép z-142-est honnan tudnék letölteni? 😊
2) nem teljesen világos, hogy megy fs-ben a légi irányítás. szóval mondjuk repülök egy bp-bécset jön a csóka bejelentkezik de nem igazán mondja meg hova szálljak stb. 😄 nah ezt most elég fapadosan mondtam el de értitek...
3) az oké h beprogramozom az fmc-t. de miután elkezdem a STAR-t repülni hogyan kell süllyedni? mert az fmc-ben a legs menüben nekem hibás sebességeket + magasságokat ír. pl egy waypointnál azt írja, hogy 240/12000 következõ waypoint meg 280/6000. szóval azt hogy kell rendesen beállítani? 😊 (faq-t elolvastam 😄)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FSX alatt nem tudom mi a helyzet, ez a scenery FS2004 alá lett elkészítve. Max akik használnak FSX-et, kipróbálhatják. Okosabbak leszünk.. <#hehe>#hehe>
Sztem nagyon szép scenery
Köszi még egyszer!
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Mégegyszer köszönöm, üdvözlet: Varjú László

Viszont elõszedtem a 2009-es sceneryt a dna_comp-ra ez volt az utasítás, csak én emlékeztem rosszul:
"A DNA COMP.BGL fájl a Budapest 2007 scenery és a Hungary 2009 találkozásánál a Duna csatlakozását biztosítja. Az \Addon Scenery\Hungary 2009\Scenery mappába helyezendõ." 090904 verzió
A readme-t behegesztem ma valamikor az állományba.