45215
  • [HUN]FaTaL
    Nem mert a törés szimuláció egy rakás szar, sok sceneryn ilyen bug van, online egyből galibát okoz stb..
  • polluxware
    zgáz
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem rajtad kívül mindenkinek ki van kapcsolva a törés :D
  • polluxware
    as Münich-nél másnál is összetörik a gép ha megpróbál a hidakon átmenni?
  • Hypo #30119
    Torold az fs9.cfg filet es nezd ugy meg.
    ha nem segit akkor:
    I had a similar problem with Weather crashing FS9. It turns out it was the WX stationlist that was corrupt ( using real world weather), I deleted the file from the Weather folder. Upon restart FS9 rebuilds it and all was well again.You could try this if you have run out of ideas.

de valoszinu az elso megoldja
  • napstR
    fs kifagyogat, méghozzá ezzel:

A hibát okozó alkalmazás neve: FS9.EXE, verzió: 9.1.0.40901, időbélyeg: 0x4135a208
    A hibát okozó modul neve: Weather.DLL, verzió: 9.1.0.40901, időbélyeg: 0x4135a88e
    Kivételkód: 0xc0000005
    Hiba pozíciója: 0x00002076
    A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x374
    A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cb5e40ea2e746f
    A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Games\FS9\FS9.EXE
    A hibát okozó modul elérési útja: D:\Games\FS9\MODULES\Weather.DLL
    Jelentés azonosítója: 89b13703-ca34-11df-b99d-001a4d5b4167

valakinek valami ötlete? :S
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • Hypo #30116
    Szeretett oktatom es a Paint:)

• [HUN]FaTaL
    :))))) CTRL+E jobb :D
  • Hypo #30114
    es egy igazi fulkeben majd keresed a ctrl+shift+g-t:)))))
  • polluxware
    10-15ről beszélek.. sokkal gördülékenyebb a dolog
  • [HUN]FaTaL
    Persze és majd 150 billkombinációt fogok használni :)))) Egérrel jobb.
  • [HUN]FaTaL
    Ott van a helyén a TOGA elvileg a throttlenél, bár én 2Dben játszom.
  • Hypo #30110
    ne nekem mondjad baszki en billrol hasznalom........

Amugy meg miert ne vc ben meg mindig elethubb mint 2d ben :)))
  • polluxware
    azért úgy elképzelem hogy ti mindent VC-ben nyomkodtok össze-vissza...

könyörgöm ott a billkonfigolója
  • Papirzacsi
    Ha nem tolom fel 40%-ig, ahogy kéne, akkor meg. :-D
  • Hypo #30107
    es azt te meg tudod nyomni normal nezetben? nekem mondjuk a joyra van bekonfigolva
  • Papirzacsi
    Ott a gázkaron...
  • gabesz639
    Igen jó lenne egy igazit csinálni, ifly pár apró hibát találtam pl: airac-ot használ mégis van olyan pont amire azt irja nem ismeri vagy útvonal repülésnél csak jó esetben is 1 mérföldel előtte kanyarodik(pmdg 2-3) és ez 430kts-nél zavaró, úgy bedönti nem gyözök kapaszkodni stb...
    Ezek apró hibák amúgy elégedett vagyok ifly737tel.
  • gabesz639
    Akkor semmi trükk mint egy csavar(pmdg) stb... köszi
  • spyy55
    Told neki...
    Egyébként a PMDG és iFly gépből csinálnék EGYet. (pl.: az iFly fényei sokkal szebbek, stb-stb...)
  • Hypo #30102
    nincs toga gomb vc ben, ctlr+shift+g azthiszem alapbol a toga bill kombo
  • gabesz639
    Ezt hogy érted? Valamit megnyomsz? 2D panelnál müködik nekem is, viszont VC-panelnál nincs az a gomb ami 2D panelnál van? Mit nyomsz meg hogy aktivált VC-ben?
  • chicco
    nekem müxik. 50% gázadas után
  • gabesz639
    ifly737-ben vcockpitban nincs toga gomb? Vagy csak nekem nincs?
    Van valami trükk mint a pmdg-ben?
  • Hypo #30098
    jo az ssd meg szep csak kurva draga kurva kicsi ies anyival nem lesz tole fsx gyorsabb. En rendszer vinyonak beraknam, es a raptora meg mehet kulon az fs9 a jo ha azon a vinyon mas nincs mint az fs, es lehetoleg tobb mint a fele ures. ( nagy pocsekolas, de igy van sajnos)
  • [HUN]FaTaL
    Nem egész 10 HSZ-t kellett volna visszaolvasni, gratula.
  • Tóth Balázs
    csőőőő vajo már hiányoztatok
  • polluxware
    igen

flight1.com
  • vajo93
    Kiadták már ezt az új féle B737-est? nincsen kedvem visszaolvasni 50 oldalt. (arra gondoltam, aminek a Cockpit-ja van a bannerba) Választ előre is köszi.
  • Dokitudor
    Ezek szerint az optimális az lenne, hogy az FS2004-nek meghagynám a meglevő weloci raidet és FSX-nek 2db SSD i7 és win7? A 2db SSD-t azért gondoltam mert lehet hogy folyamatosan át kellene térni XP-ről Win7-re az egyéb programokkal is és így FSX-nek meg a programoknak már kevés lesz a 256 giga.
  • Hypo #30092
    Op nak rakd az SSD-t, fsx szereti a rendszerparticiot fs9 et rakhatod a masikra, de 2 ssd arabol lehetne talan valami i7
  • [HUN]FaTaL
    "Azért kérdezem, mert az addonok mindig a c-meghajtón keresik a szimulátor programot,"

Ezt honnan veszed? Registryből olvassák, ahova a játék telepítve van. Nekem pl. az F-en van.
  • Dokitudor
    Sziasztok!
    Egy technikai kérdésem lenne. Szerintetek működne-e a következő elképzelés? Op-rendszernek egy 300-as welociraptor meghajtót tennék,Fs2004-nek szintén egy 300-as welocit és FSX-nek 2db Intel 256-os SSD-t raidba. Azért kérdezem, mert az addonok mindig a c-meghajtón keresik a szimulátor programot, és a két raptor már megvan. Nem tudom ez gondot okozna-e a folyamatos működésben? Most jelenleg a két raptor raidba van és az XP-op-rendszer mellett az FS2004 is rajta van. Így 16-25 fsp-vel tudom használni. Az FSX egy külön 1G-ás wincsin win7-tel de csak szinte defaulton használható, igaz 3.4Ghz dual a proci.
  • Shortstop
    Ok megvan csak el volt dugva. Kipróbálom köszi, de közben rájöttem hogy a joy is szar és állandóan újra kell kalibrálni repülés közben. Ha továbbra is szórakozik akkor kihúzom amíg a robot vezet.
    Köszi a segítséget!
  • Hypo #30088
    nem a genralba, hanem az ifly options nel, mert ugy tunik mintha a joy mozgaasa miatt kapcsolna ki. bent a gepben ALT es a menuben ifly es ott options es ott van egy joystick csuszka
  • Shortstop
    general optionsben állítottam az érzékenységen de nem vált be. más gépnél nem csinál ilyet.
    ifly menüben nem találtam viszont hol lehetne ilyet állítani.
  • Hypo #30086
    talan az ifly optionsben a joy sensitivyt kene allitani
  • Shortstop
    magasság tartása közben is előfordul a dolog és hiába kattintok vissza akár a VNAV-ra előfordul hogy azonnal, máskor egy-két perc után leold.
  • Shortstop
    Ifly737-nél emelkedés közben azt vettem észre hogy egyszercsak leoldja az autopilot azon részét ami a magasságért felel. Mindegy hogy LVL CHG vagy V/S-sel emelkedek egyszercsak kikapcsol és elkezd a gép erőteljesen gyorsulni és emelkedni +4000-rel nem pedig azzal az értékkel amit beállítottam neki. A sebi is elkezd szökni rendesen. A dashboardon pedig villog az A/P P/RST gomb és a CRT képernyőn CWS P felirat jelenik meg.
    Mit csinálok teljesen rosszul?