MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tokaj városa nálam hiányzik. Az utak megvannak szépen, de nálam maga a város nem látszik.
Ez másnál is ilyen? Vagy ez is egy bug, avagy még ez a rész nincs készen?
Re #26423
Olyat vettem már észre, hogy ahol a reptér scenery rész véget ért, az út nem egybõl folytatódott tovább, hanem el volt tolva egy kicsit, de nem volt zavaró.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyébként nincs olyan EU scenerym amivel nem lenne kompatibilis az UT. Legalábbis még nem vettem észre gixert. Van egy rakás nagy reptér, az OK. Aerosoft Madeira meg Malta, ok. ATP2004, ok, FSGlobal OK...
Végülis most úgy tünik, hogy müxik a HUN Vfr, egy két random helyen lecsekkoltam Plan-Gvel.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Most akkor akarod törölni, vagy sem??? Ha ott hagyott két felesleges .bgl-t, akkor a legegyszerûbb, ha törlöd... Ennél egyszerûbben eltüntetni nem nagyon lehet, de errõl nem érdemes vitát nyitni - szerintem...
Mellesleg elöbb-utóbb - sok-sok FS társam ebben biztosan meg tud erõsíteni - hamarosan eljön az idõ, amikor lesz majd bajod vele Nyugat Európában is... de hát további jó kínlódást. Az UT egy nagyon régi kieg., a mai sceneryk 99 százalékával semmilyen szinten nem kompatibilis...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Az Eastern EU kieget hiába törlöm le, marad még két alap UT bgl ami beló Mo. területére, azokat kéne valahogy megvágni vagy nemtudom :/
Bazi randa szentjánosbogarak.
Keleti országrész, Debrecen környéke, a koordináták a képen ( Fancsikai tavak környéke ):
Nappal hibátlan minden:
Ahogy esteledik, az erdõs textúrák helyén éjszakai városi textúrák jelennek meg:
Kikapcsolva a sceneryt visszaáll a jó állapot, csak az úthálózat ugyebár akkor nem a valóságos lesz.
Van-e megoldás ennek orvoslására, esetleg másnál is ilyen, vagy csak nálam egyedi jelenség ez.
Nagyon jól möködik én is ezt használtam a repüléshez. Kb 4 honap garancia van még rá!
Az ár Fix ár 22.000 ft
Érdeklödni tel: 06306557093
TA Software Plan-G (Freeware)
koszi a linket..! 😉
Seven-Four-Seven--Heavy
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
most mar "csak" egy megfelelo MALEV skint kene vhonnan szerezni(pl.h az elso Bp-Bangkok utvonalat tudjam abszolvalni..
tudna valaki segiteni egy ilyen skin beszerzeseben..? van egyaltalan..? (a net-en sehol nem talaltam 1 napi kereses utan sem..)
koszonettel..
erkezes utan a kapunal.. 😊

Seven-Four-Seven--Heavy
Na meg avsimen is van csak jol kell rakeresni😊
HTAI modellek a tutik addonok szoktak hazznalni pl misty es tongass bn is a forgalomnal ha megvannak a modellek szepen benepesitik a reptereket es meg nem is repulnek benan😊)
Másik kérdés:
kitaláltam most hogy csinálok egy GA AI forgalmat az FS-be, találtam egy jó kis GA traffic maker programot, de... Kellenének AI trafficra optimalizált kis gépek, amik nem terhelik le annyira a rendszert.
Tudtok mondani valami oldalt ahol vannak jok?
(Avsimon megtalálni õket, mert 99% AI repaint elképesztõ mennyiségben, és nincs külön kategorizálva az AI modeltõl <#falbav>#falbav>)
A szélrátartás helyességét állandóan ellenõrizni kell, mert a szél erõsségének vagy irányának a megváltozása esetén esetleg korrigálnunk kell. Ha a szél erõssége és iránya nem változik, akkor traverzálás közben nincs szükség kormánykitérítésre, mert a gép a levegõhöz képest nem csúszik, hanem csak a földhöz viszonyítva oldalazva repül.
Free AIRAC 1004
UTerrain-ra semmilyen megoldás nincs, ahogy írtam, vagy megkeresni azokat a fájlokat, amelyek kifejezetten a Magyarországot is érintõ cellákra vonatkoznak, vagy semmi.
Én "voltam" az alacsony fps problémás srác:
Na már alakul a dolog 100% AI-val (bár már megõszültem közben):
Kép: EDDF landing
Kép 2: EGLL final
Még tesztelgetek tovább, aztán ha marad a tartósan jó fps..megpróbálom összefoglalni
miket csináltam.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nekem már csak egy problémám maradt az LHBP2007-tel.
Amikor 13 irányban átlépem a Duna vonalát, vagy a 210-230 hedingen a Duna felett repülök a f/s 24.0-ról leesik 1.0-ra, és a képfrissítés 2-5 másodpercre teljesen megáll. Persze a gép közben halad tovább a korábban megkezdett bólintási szöggel, sebességgel egyebekkel.
<#szomoru1>#szomoru1> <#help>#help>
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/