MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez túl régi, én hanyagolnám.
Aerosoft Austria Prof
Aerosoft Approaching Innsbruck
Flytampa LOWW
A többi reptérre pedig az AES által is támogatott ingyenes reptereket használom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Aerosoft Austria Professional 2004
FSQuality Austrian Airports 2005
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nagygepes repulesnel esetek tobbsegeben LHBP a cel vagy indulo repter esetleg sarmellek vagy pecs.
Csak annyit monstam, hogy a kornyezo orszagok jobban vannak eleresztve es sokkal szebbek sajnos
Egyébként Ausztriához tényleg nagyon szép kiegészítõk vannak!
Láttam itt a fórumon egy videót, MIG-21 es repülés Taszár környékén. Csorgott a nyálam a scenery láttán.
MAS?
nagyon köszönöm a gyors és részletes válaszokat!
Az az igazság, hogy mint minden tudatlan kezdõ a nagygépes repüléseket erõltettem, de a kisgépes VFR már jobban érdekel. A tájékozódást szeretném gyakorolni + navigáció alapfok.
Elsõsorban Magyarországi repüléseket tervezek + Ausztria.
Gondolom, hogy ehhez a MAS elengedhetetlen. A telepítõs változatot használnám. A telepítés elõtt készítettem mentést, majd lefuttattam a telepítõt. Ha jól értem, akkor ez felülírja a szükséges fájlokat, nekem csak annyi a dolgom, hogy a Budapest City mappából kitörlöm/átnevezem a problémás fájlokat. Jól tudom?
Magyarországi repterek letölthetõek? Korábban olvastam fejlesztésekrõl.
2. igen, elüt.
3. Akkor mégsem nem a leírtak szerint próbáltad telepíteni. Van egy texture backup mappa, amit visszamásolva visszakapod az eredeti fs textúrákat. De ha a MAS telepítés után futtatod a GE PRO-t, az is felülírja a MAS textúrákat.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Hat ha mar telepitetted az fs9 et win7 ala akkor mar nem biztos hogy hasznos de leirom, a lenyeg ne a default folderbe mensd hanem inkabb x:\Flight Simulator 9\
UAC-ot meg kapcsold ki rogton.
GEO Pro nem rossz foleg usa canadahoz, rex meg inkabba felhozetre jo meg az egre es vizekre igy az nem tajegyseg fuggo.
BP azert kulonul el, mert hat fs defaultja eleg szegenyes arra fele, es eleg nehez lett volna egy szep blending a ket resz kozott.
Igazi recept szerintem nincs, foleg nem magyarorszagra minden tiszteletem a magyar scenery keszitoknek de eleg sivar a kinalat sajnos. A kerdes milyen tipusu repuleseket vegzel a leggyakrabban??
Ha foleg kisgep es vfr es 2000-9000 lab kozott repulgetsz akkor inkabb olyan tajegysegre koncentralj ami jol le van fedve kisebb kiegekkel. A globalis kiegeszitok annyira azert nem jok szerintem.
Persze akadnak kivetelek, fsgenesis nek az alap cucci jok es szebbe teszik tenyleg fst.
Szoval ha kisgep akkor pl canada biritish columbia alaska eleg jol lefedett, vagy Canary Island es korneyek, ausztralia, hollandia, franiaorszag nemetorszag szepen megvan kisgepes repuleshez ( es meg hosszu a lista)
Ha nagygepes repules erdekel akkor en nem a tajra koncentralnek hanem foleg a minel tobb fontosabb repterre.( Aerosoft mega airport sorozat, flytampa, jo valasztasok)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Gépcsere miatt egy jó ideig nem tudtam sajnos repkedni. Nehezen tanulok, de amit tudtam, azt is gyorsan elfelejtettem. Most win7 alá kellene felpakolnom a szimulátort, ezzel kapcsolatban kérdeznék:
1. GE PRO + REX megfelelõ választás Európai utakhoz?
2. Ha telepítve van az Aerosoft Budapest, akkor az normális dolog, ha BP egy nagy négyzet alapú város lesz? Zavaró, hogy teljesen elválik a környezettõl.
3. Próbáltam telepíteni a leírtak alapján a MAS-t, de nálam szinte tiszta sárga/ virító zöld a felszín. Mintha mindenhol repcét ültettek volna. Mit ronthatok el? A belinkelt képek alapján gyönyörû tájat kellene kapnom, de nálam nem ez a helyzet.
Tudom, hogy nagyon sok kiegészítõ kapható ill. található, de van valamilyen bevált recept, amit ajánlani lehet a környezet széppé tételéhez?
Köszönöm elõre is a segítségeteket!
Jó éjt mindenkinek!
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
melyik uzletben es mikor..?
(nem akarom vegig jarni az osszes boltjukat..)
koszi..! csako
Seven-Four-Seven--Heavy
Nos nálam Debrecen környékén és a Keleti-fõcsatorna melletti erdõsávos részeken is megoldódott a probléma. Eltûntek a "virító" erdõk:
Teszteltem LHSM környékét, ott még mindig megvan ez a bug:
Viszont LHPP térsége hibátlan:
Egyelõre ennyi idõm volt tesztelni, majd este még nézelõdök.
A VTPP-AC.bgl állományt törölni kell és helyette kell bemásolni a VTPP A (Dunántúl North), B (Dunántúl South) és C (Duna-Tisza köze és Tiszántúl) állományokat.
Hibajavítás 100515
AFCAD editor
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Biztos amikor ezzel az éjszakai textúrás dologgal "gyakoroltam", akkor keverhettem el valamit.
Egyébként ha a nappali részét nézem, roppant kellemes a repkedés <#eljen>#eljen>
Ha megnézed a #26410-ben, nálam az utaknak van éjszakai textúrája. Elég túlzó néhol, de ez a legkisebb problémám.
Viszont kérdésem lenne.. az utaknak másoknál sincs grafikailag látható éjszakai textúrája? Mert a lightmap állományok is megvannak az utakhoz, vasút és egyebek, de sehol az utak éjszakai fénye.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Logitech Extreme Digital 3D Twist Handle Joystick lenne, vagy egy Saitek Cyborg 3d Rumble Force Joystick. Anyagi szempontból, amennyiért árulja, most többet nem is akarok erre a projectre áldozni! Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Segítséget köszönöm!
PMDG-t ugy tudod beallitani, hogy az oldalukrol letoltod a pmdg es a repcsi tipusahoz tartozo load filet.
majd beulsz a gepbe es fspas menujeben megvasarolod azt a gepet es onnantol muxik.
WOAI: izlesek es pofonok, nekem mondjuk a 90% megvan
RW/APP CRS ERROR - igen azt jelenti hogy az ILS CRS nem egyezik az fmc adatbazisaban levovel.
lehet a default repter vagy addon repteren valamiert mas.
PMDG üzemanyagszámolás nem rég volt leírva 😊
WOAIból én mindet felraktam, a Malév csomag pedig azért nincs fent, mert régi.
Igen rosszul van beállítva a COURSE 😊
FsPassengers fizetõs verziója miben különbözik a letölthetõtõl? És hogy kell belõni pmdg 737-esre, mert nem nagyon ment 😞
Továbbá ti hogy számoljátok a szükséges üzemanyagot? PMDG Load manager kiírja a súlyt, de hova tovább 😄
+ world of ai-ból ti mindegyik légitársaságot leszedtétek? vagy elég mondjuk csak az európaiakat? jah és malév miért nincs az oldalukon?
nah és ígérem utolsó kérdésem, FMC-ben a RW/APP CRS ERROR azt jelenti hogy a COURSE rosszul van beállítva? 😊 lehet nagyon hülyeséget kérdeztem, de erre tippelek. mert a mapon 294-es headinget írt, fmc-ben meg 293-at.
köszi mindenki elõre és bocs a sok kérdésért! 😊
Remélem azért valamit kiokoskodik Laci bácsi.
Sajnos elég sok hiba van az FS-ben. Éppen tegnap este szedtem ki a gyári fájlból Zalaegerszeget, mert a repülõtér elég rosz helyen volt FS-ben. Keletebbre mint kellett volna. Ez még így hagyján, (a manõverre azért volt szükség, mert az új Andráshida AFCAD ugyan megjelent, csak éppen a repülõtérnél továbbra is a default szerepelt), de amikor újra akartam fordítani az xml kódot bgl-re akkor bizony hibát talált (és ez még a módosítás elõtti sima teszt fordítás). Slovenj Gradec így kényszerbõl egyenlõre eltünt.. ma rakom este vissza az FS-be, mert hát hibás volt a kód.. És rengeteg már eredetileg is hibás bgl van az fs-ben. Nem is értem hogy fordították le..