MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megamugy vagyok most osztriában repülve és nem találom
neeeeeeeeeeeemmmm szóóóval
erre nincsenek szavak
szép!!! csak így tovább jaaa
múszer meg nem kell véefferrre sztem
Hogy kell alap control beállitásokal ráközeliteni a müszerekre?
Valamikor jó lenne egy sg s repülös találka.
Nálatok is ilyen a magyar vfr?
Sétarepülés Sármellék környékén kora reggel nagyon szép a napfelkelte a balatonál.
Sármellék indulás és ezt követe egy 10perces sétarepülés nekem nagyon bejött a táj.
sry a sok képért.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Megjárva egy XPlane kört, visszatértem ide. 😊
Kerestem a FAQ-ban, ajánlott sceneryk közt...sajnos fejlesztés alatt...
Honnan lehet letölteni a magyarországi sceneryket? Esetleg szívesebben repkednék MALÉV 737-300 festéssel. Ha tud valaki segíteni, hogy hol lelhetõk meg ezek a cuccok, plz help!
Köszi,
Slomoguy
Visszaszívom a kérdést. 😊
Nagyon nem is merem teleszemetelni a fórumot képekkel,
itt van még pár Balcsis - esõs, trutyós idõs témásos :-)
Csak a lájvöri - bár nem tudom ki csinálta - nem túl autentikus; nagyon kicsi a lajsromjel, a szárny tetejérõl hiányzik a mûrepülõcsík, alul meg a tök sárgaság, ugyanígy a vizszintes vezérsík se jó; ott a mozgó felület alul-felül sárga, a vége meg a trimmek pedig pirosak. Még van pár apróbb hiba ezeken kívül, de azon nagyvonalúan általlendülök. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az út közepén honnan tudod milyen runwayt fogsz kapni?😄
http://goo.gl/gd6Zi5
általában elég a távolság erre... csak én szeretném már az út közepén bepötyögni
2-3 utolsó navpont elõtt csak az indulási reptér ARRival-ját adja csak bé<#wow3>#wow3>
Amugy meg nézd meg google mapson.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
I was wrong, Penny can do better. <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ujra elkrzdtem jatszani az ms fs 2004 el kirpobáltam a magyar sceneryt és nagyon tetszett egy két kisebb hiba van de am nagyon jó.
CptSab szeretnék bejutni az oldaladra segíteni neked a sceneryk benn meg modellezésben a scenery késziítést még nagyon tudom de a modelllezés és játék modolás 6éve nyomom hobby szinten.
Amugy mindenkinek szépek a képei.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
fsx alatt bármilyen géphez portolható, fs9 alá egyszer prószáltam és valmiért nem hozta be rögtön.. valmit kellett volna még állítani rajta
egyébként nagyon jó lett volna:/ lehet ránézek még
Arra nincs valami megoldási lehetõség, hogy a default FS9 reptereken a fákat el lehessen tüntetni a gurulókról és kifutókról?
Ha prioritásban lerakom a MAS-t az Eastern Europe alá, akkor jó lesz, eltûnnek a fák, de "visszarajzolódnak" az alap FS útjai is, stb.
Bár használom a Hungary 2004-et, de néhol inkább használnám az alap repteret is, mert annyira elüt a GE-tõl pár Hungary 2004-es "talaj" és már messzirõl virít a nagy más színû "négyzet".
A hangok viszont egyenesen baromi jók, sokkal jobb mint a Legacyban. <#wow2>#wow2>
Amugy az SP2 corrected features alatt nem irják a dolgot.
A ground speed indication nálatok is össze vissza van? Nem ugyanaz van a PFDn mint ami az FMS nav sensor részén, általában az elõbbi jóval le van maradva. wtf....