45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30403 Nem volt readmem asszem, csak 1db exe :D -
#30402 Jó, de mint tegnap mondottam:
Nincs fent a REX :D Ha ilyen tempóban telepítek akkor előre láthatóan 2048 március 14-re lesz fent az egész FS :D
Továbbá most még csak nem is vagyok otthon, így nem tudom megpróbálni. :) -
#30401 ne probald TEDD!!!! ( yoda)
ez van irva a readme be is igy kell felrakni:) -
#30400 Köszi :) Este prósza... (és full új FS9 ) -
#30399 Igen? Ja okés :))) Én másra tippeltem de akkor majd kipróbálom. Btw, nem értem miért nem lehetett már az alapverzióval telepíteni egy registry kulcsot hogy hova rakta és akkor nem kéne az első két spnek végigreszelni az egész HDD-t, meg nem kéne másolgatni. De kipróbálom amit mondasz, köszi :) -
#30398 Volt egy cikksorozat nem is olyan rég az Aero Magazinban is erről. Van egy barátom aki még repült is rajta. :) -
#30397 Szerinted van esélye egy FS9-verziónak? Szerintem nulla. Gyakorlatilag újra kellene mappolni az egészet... -
#30396 Én azt olvastam hogy nem lesz sok 2D panel, ami lesz, azt pedig a VC-ből renderelik. -
#30395 Ok:))
REX: bemasoltad a REX folderbe az updatet? mert onnan kell inditani. -
#30394 Lesz 2D.
#30393: REXhez SP3 a legfrisebb, de nekem azt írja nem találja a rexet így nem tudja feltelepíteni (van egy tippem hogy miért :D)
GEPROból 2.04 vagy 2.05(?) a legfrissebb. -
#30393 Ezek a legfrissebbek?
Real Environment Xtreme = 2.0 Update
Ground Environment Professional = 2.0 Update
-
#30392 Hirtelen azt hittem ifly
Biztos jo lesz azert PMDG szart nem szokott csinalni.
Mondjuk FSX alatt komplex gep szep grafika...hat kell oda majd gep rendessen. 2d nem is lesz benne bar lehet rosszul tudom, de kovetni akarjak azt a vonalat amit a j41 el elkezdtek. Meglassuk.
Szerintem fs9 re en evekig elvoltam az o 737 es madarkajukal, ilfy hab a tortan. -
#30391 Elvileg igy kene mindig lennie, nalam legalabb is minden ikyen scenery igy van, csak azert volt fura install utan gibraltar mas hogy nezett ki, amugy szep kis repter de az a szarkupac amit hegynek hivnak haaaat:) lattam mar jobbat -
#30390 Nem lesz, úgy tudom a BBJ külön verzióban lesz és még az sem tisztázott, hogy FS9re megjelenik e egyáltalán. -
#30389 Kuriózum fotók Horváth Balázs weboldalán!!!! A Malév talán legrövidebb ideig lizingelt B707 cargo gépe, amiről eddig még egyetlen fotó sem került elő! Az elmúlt húsz évben. :)
Egy réges régi MTI hír: (múltidéző a hazai repüléstörténethez)
Boeing 707-es a Malévnál
1990. április 17., kedd - A napokban felröppent a hír: Boeing 707-es repülőgépet állított forgalomba a Malév. A nem mindennapi esemény részleteiről - az MTI munkatársának érdeklődésére - Sallai István, a Malév árufuvarozási osztályának vezetője adott tájékoztatást. Elmondta: a Malév szerződést kötött az egyesült államokbeli Buffalo Airways Cargo-Vállalattal egy Boeing 707-es repülőgép - személyzettel együtt történő - bérléséről. A gép március 19-én megérkezett Ferihegyre, azóta folyamatosan repül. Az igazság kedvéért azonban el kell mondani, hogy a Boeing üzembeállítását sokkal korábbra várták, emiatt több, már megkötött szerződést vissza kellett mondani, ami jelentős preztizsveszteséget okozott a cégnek.
A lizingszerződés három hónapra szól, ennek lejárta után azonban
a Malév szeretné a repülőgépet megtartani. Ezért a vállalat olyan
szándéknyilatkozatot írt alá, mely szerint további 36 hónapra
bérelni kívánja a 707-est. Tárgyalások folynak egy áruszállítási
vegyesvállalat létrehozásáról is, amely a gép gazdája lenne. Fontos
szempont, hogy a magyar pilóták ezen a gépen megszerezhetik a
szükséges gyakorlatot, és letehetik az amerikai légügyi előírásoknak
megfelelő vizsgát.
A géppel elvileg bárhová szállíthatnak árut; a legfontosabb
régió a távol-kelet, ezen belül is Szingapur lesz. A Malév az első
kelet-európai légitársaság, amely áruszállító különjáratokat szervez
Szingapurba. A tervek szerint az első időszakban az üzletnek
legalább nullszaldósnak kell lennie, később azonban a gép gazdaságos
üzemeltetésével, piacszervezéssel és jó propagandával nyereségessé
tehető a vállalkozás. (MTI)
1990. április 16., hétfő 16:41
-
#30388 elvégre romokban áll minden.. -
#30387 Hol látsz te itt kezet meg lábat? :-O -
#30386 Lehet grafikában nyílvánvalóan jobb lesz a PMDG de fps-ben tuti nem! :P
Szegény hardkór efesikszesek megint mehetnek új vasat venni a pécébótba! :D
És arra is kiváncsi lennék, hogy lesz-e annyiféle változat (6-7-8-900-BBJ) az alapcsomagban mint az iFly esetében? Na és persze hogy mindezt mennyiért is fogják vesztegetni... :D
Bár részemről végülis mindegy, annyira nem vagyok érdekelt FSX-ben hogy egy fikarcnyit is emelkedjen a pulzusszámom az NGX kabinja láttán. :) -
#30385 Senkit sem akarok megsérteni de nagyon úgy néz ki ez jócskán odaveri az Ifly-t ... Persze majd meglátjuk mit tud a picike de nagyon ígéretes -
#30384 Végre egy épkézláb kép a gépről. -
Gondolom ez FSX screen. -
#30382 -
napstR #30381 pmdg ngx vc screenshot -
bankii #30380 Ez alól hiányzik a Budapest City -
LegendTommy #30379 nálam is ez a sorrend és jó, elvileg az LC könyvtárban csak egy .bgl file van -
#30378 -
#30377 Ez azért bátor húzás a légirányítótól video:) -
#30376 Nem tudom, mivel nincs fent, de asszem talán a photoreal van benne, de mindjárt megmondja Hypo. :) Miért a photosceneryknek az lc felett kell lenniük? -
#30375 Ha a terrain csak mesh-t tartalmaz és semmi fotoreal szarságot, akkor valóban, fentről lefelé így néz ki a helyes sorrend:
3. airport
2. LC
1. terrain
nekem nincs installálva a gibraltár X, mi van az LC-ben? Mert névre landclassnak kéne lennie, de sztem pont az ami ebben a sceneryben nincs, viszont fotoreal talaj van.:-D
-
#30374 Hát most nem keresem vissza a logot de úgy emlékszem :)
Persze én alulról felfele írtam most. De akkor most az LCnek a terrain felett vagy alatt kellene lennie, mert a józan ész azt diktálná, hogy felette. -
#30373 Ilyet mondtam volna? Nem emlékszem. Olyat viszont igen, hogy a listában az LC, mindig az repülőteret tartalmazó scenery alatt legyen. -
#30372 Sok aerosoft azt teszi alulra nekem is, át szoktam rendezni mert zacsi is azt mondta nekem hogy mindig TERR LC és a maradék. -
#30371 en is erre gyanakodtam de nalam az lc-t tette alulra...na mindegy kosyike -
#30370 #30362: Köszi :) Sejtettem, de nem mertem bizonytalanul belevágni :D
#30366: Egy totál másik vinyóra tervezem! Akkor is marad a javaslatod?
#30367 = #30366 -
#30369 gyóvanna -
#30368 -1 hiba
transponder múkszik.. én bénáztam afc/id gomb-al -
#30367 FSP: Mentsd ki az egész FSP mappát az fsből majd reinstall után másold vissza és mindent megjegyez. -
#30366 "- Az AES újratelepítésénél csak az adott (régi) serialokat kell újra megadni és működik?"
Ha nem a wint rakod újra csak a játékot akkor semmit nem kell csinálni, de előbb rakosgasd fel a sceneryket amik be voltak aktiválva. -
#30365 Terrain, lc, airport, de jelenleg semmi mert újra kell raknom ezt a fost :D Jelenleg default scenery, fsglobal és semmi más :D -
#30364 Figyu neked megvan a Gibraltar X? Scenery libraryben a sorrend mi? LC/Terrain/Airport?