MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
még most is rángatózok komolyan..

áúúúúú

megyek és keresek egy rácsos ablakot

polluxware
Eza Sármellék izéé amugy ítt van magyorországon? kerestem ámugy ítten a gógelen de van meg

megamugy vagyok most osztriában repülve és nem találom

neeeeeeeeeeeemmmm szóóóval

erre nincsenek szavak

szép!!! csak így tovább jaaa

múszer meg nem kell véefferrre sztem

adikakk
Jó napot.
Hogy kell alap control beállitásokal ráközeliteni a müszerekre?
Valamikor jó lenne egy sg s repülös találka.
Nálatok is ilyen a magyar vfr?
Sétarepülés Sármellék környékén kora reggel nagyon szép a napfelkelte a balatonál.
Sármellék indulás és ezt követe egy 10perces sétarepülés nekem nagyon bejött a táj.

sry a sok képért.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

g0a
Csirke4
Melyik kiegészítõben vannak a legeslegjobb felhõk Fs2004-hez? 😊
Hypo
http://lhsimulations.hu

es AVSIM.com rol meg malev festest

Sziasztok!

Megjárva egy XPlane kört, visszatértem ide. 😊
Kerestem a FAQ-ban, ajánlott sceneryk közt...sajnos fejlesztés alatt...
Honnan lehet letölteni a magyarországi sceneryket? Esetleg szívesebben repkednék MALÉV 737-300 festéssel. Ha tud valaki segíteni, hogy hol lelhetõk meg ezek a cuccok, plz help!

Köszi,
Slomoguy

jaszy76
"Igazából az égre, felhõkre, vízre, kifutókra-gurulókra saját összeszedett cuccaimat használom."

Visszaszívom a kérdést. 😊

jaszy76
Ha szabadna tudnom, melyik idõjárás kieget használod? Szép képek! 😊

L Viper
Khmm, már megint a humor, meg a szakmai szem <#vigyor3>

Nagyon nem is merem teleszemetelni a fórumot képekkel,
itt van még pár Balcsis - esõs, trutyós idõs témásos :-)
CptSAB
ahh.. Proctor bácsi helyett új mészáros Hanuci bácsi lett 😄
Clidey
Nájsz piccsörz! <#eljen>

Csak a lájvöri - bár nem tudom ki csinálta - nem túl autentikus; nagyon kicsi a lajsromjel, a szárny tetejérõl hiányzik a mûrepülõcsík, alul meg a tök sárgaság, ugyanígy a vizszintes vezérsík se jó; ott a mozgó felület alul-felül sárga, a vége meg a trimmek pedig pirosak. Még van pár apróbb hiba ezeken kívül, de azon nagyvonalúan általlendülök. 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Btw a valóságban is nyomnak fel STAR-t az indulás elõtt, tehát a komplett útvonalat betolják az effemcébe, legfeljebb ha süppedés közben mást mond az irányítás, akkor átütik hamahama. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware

tudom és kész!

L Viper
Kedvet is kaptam ott egy körre, ezt a MAS-t nem is lehet eleget dicsérni:

[HUN]FaTaL
"általában elég a távolság erre... csak én szeretném már az út közepén bepötyögni"

Az út közepén honnan tudod milyen runwayt fogsz kapni?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

L Viper
Igen, olyan ott a Kis-Balaton. Azon a "szögletes" részen a valóságban sincs szinte egy szál nád sem.

polluxware
van arra vmilyen módszer hogy a Cs757 esetében a célreptér Star eljárásait (dep/arr gomb) azelõtt megtudjam adni mielõtt az utolsó 2db navponthoz érnék?

általában elég a távolság erre... csak én szeretném már az út közepén bepötyögni

2-3 utolsó navpont elõtt csak az indulási reptér ARRival-ját adja csak bé<#wow3>

Falconer
Tinypic.com

Amugy meg nézd meg google mapson.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nem látszik! Hogy tossza meg az SG meg a keptarolo együtt.

Kép

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

[/url][/img]

Sármellék környékén jártam. Ez a víz tényleg ilyen szögletes? LHSM scenery fent van.

polluxware
by Omar<#worship>

polluxware
If you coming to the king, best not miss...

<#nyes>

Falconer
Errõl a Big Bang Theory jut eszembe, az uccsó rész:
I was wrong, Penny can do better. <#idiota><#zavart2>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

polluxware
csak finoman<#zavart1>

adikakk
Jó napot.
Ujra elkrzdtem jatszani az ms fs 2004 el kirpobáltam a magyar sceneryt és nagyon tetszett egy két kisebb hiba van de am nagyon jó.
CptSab szeretnék bejutni az oldaladra segíteni neked a sceneryk benn meg modellezésben a scenery késziítést még nagyon tudom de a modelllezés és játék modolás 6éve nyomom hobby szinten.
Amugy mindenkinek szépek a képei.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

L Viper
Ez jól hangzik, remélem majd megosztod.
polluxware
A2A gépekhez van egy ilyen jellegû gauges amin VOR-ADF-t tudsz megjeleníteni.... mint egy térkép

fsx alatt bármilyen géphez portolható, fs9 alá egyszer prószáltam és valmiért nem hozta be rögtön.. valmit kellett volna még állítani rajta

egyébként nagyon jó lett volna:/ lehet ránézek még

Köszi azt ismerem. :-) De lehet, hogy beizzítom a Simflyer ingyenes Garmin 296-osát.

Hypo
Van egy kez tartja a kisebb gps-t avsimen fent van

Nincs esetleg valami olyan "gauge" amivel be lehet hozni a GPS térképet, csak a "keret" nem úgy néz ki, mint egy GPS? Van sok olyan gép, ahol életszerûbb lenne, ha úgy nézne ki, mintha egy térképet tartanék a kezemben. :-)

Tegnap mentem egy rövid kört kb. a Tököl-Komárom-Dunakanyar-Gyöngyös-Tököl útvonalon, bár az idõ eléág vacak volt :-) Tényleg egészen kivételes a MAS, nagy köszönet érte Laci bácsinak, és mindenkinek, akik készítették.

CptSAB
Az FS default repterei hamarosan eltünnek nálam a fáikkal együtt. Van rá mód egyébbként, de az egy általam használt gyilok módszer. Az EurE és EurW mappák APxx 40 és xx150 állományaiból egyszerüen törlöm. Elõszõr a bgl-t xml-re fordítom, majd kikeresem a nem szükséges részeket, törlöm és visszafordítom bgl-re.
L Viper
<#eljen> Nagyon jó kis progi ez.

Arra nincs valami megoldási lehetõség, hogy a default FS9 reptereken a fákat el lehessen tüntetni a gurulókról és kifutókról?
Ha prioritásban lerakom a MAS-t az Eastern Europe alá, akkor jó lesz, eltûnnek a fák, de "visszarajzolódnak" az alap FS útjai is, stb.
Bár használom a Hungary 2004-et, de néhol inkább használnám az alap repteret is, mert annyira elüt a GE-tõl pár Hungary 2004-es "talaj" és már messzirõl virít a nagy más színû "négyzet".

jaszy76
Azt nem tudom, de én megköszönöm! 😊

CptSAB
Ha már hazai vfr meg egyebek.. Alert bizti nem harap meg érte 😄

VFR Planner
Falconer
Hu most repültem ezzel az ERJ V2vel, hihetetlen mennyire más a flight modelje mint a Legacynak. Ez mintha sokkal nagyobb lenne, valahogy úgy úszik az egész a levegõben, nem olyan direkt feeling.
A hangok viszont egyenesen baromi jók, sokkal jobb mint a Legacyban. <#wow2>

Falconer
Hát ezt most itt nem mondhatom meg, max privátban <#idiota>

Amugy az SP2 corrected features alatt nem irják a dolgot.

[HUN]FaTaL
Passz, de miért nem raksz SP2est?

Falconer
Wilco ERJ V2 sp1:

A ground speed indication nálatok is össze vissza van? Nem ugyanaz van a PFDn mint ami az FMS nav sensor részén, általában az elõbbi jóval le van maradva. wtf....

L Viper
Ez gyors volt :-)
Köszönet érte <#eljen>
[HUN]FaTaL
Köszönjük!

Tiszteletem Laci bácsinak, hatalmas meló! 😊

jaszy76
Köszönjük! Hihetetlen, mekkora melót végeztek!

CptSAB
L Viper
Ha nincsen fent az LHSM Scenery, a Kis-Balaton szélén van két "fûrészfog" :

L Viper
<#eljen>
jaszy76
Na, asszem sikerült! Habár nem volt idõm ma igazán sokat repülni, de eddig minden a helyén, a textúra viszont GE Pro. Szép. 😊

jaszy76
Köszi, meló után neki is ugrok. Kíváncsi leszek, hogy mit sikerül összekutyulnom. 😊

L Viper
Elnézést, a BMP fájlok közül a nad kezdõnevûek ( nádasok ) kellenek és én használom még a hywaysu és a railroadsu-t is. ( Út, vasút a két utóbbi. )