45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30363 Sámán!
(neválogassámán) -
#30362 FS9/Fspassengers/Database/ az ott elvo fileokat ahogy a readme is irja elmentheted es uj installnal csak felulirod oket es kesz -
#30361 FCK! Újra kell raknom az egész FS-t!!! Ezért kérném a segítségeteket, mert nem találtam pár dolgot:
- Az AES újratelepítésénél csak az adott (régi) serialokat kell újra megadni és működik?
- Az FSPassengerben a saját profilomat" hol tudom (meg(menteni, hogy folytathassam? -
#30360 AES 2.8 kijott:
Airport Enhancement Services 2.08 released Monday, 04.10.2010
New scenery products means a new release of AES. The new release does have any new features but it does cover many new airports. Of course those we published (Mega Airport Paris Orly, Kos X, Faro X, Antalya X, Gibraltar X) but also those of some of our friends. For example UJ2000 Heathrow xtreme Version 2, FSDreamteam Dallas Ft-Worth Intl and Flytampa Buffalow Niagara Intl. That last one works brilliantly with our US Cities that covers the same area btw. Recommended update! -
#30359 fs9re? sztem tuti nem.. fsxnél is új módosított gép modellt kell csinálniuk
ugyan azt írják hogy még nincs eldöntve, de az eddigi csúszások meg az a tény hogy ez nekik nem profitál.........
alapvetően nekem így is a best;) rettentően fps barát és igazából egyik nagygépes repülésre se használom többet a vc minthogy készítek pár screenshotot
fs9ben a VC gaugékok rettentően szaggatnak.. én meg jobban szeretem a a kristálytiszta, fluid fedélzetet;)
fokker 70el két bajom van:
-autopilot disco gomb ha fel van programozva akkor lenyomás után tovább csipog a vészjelző sziréna.. egérrel is le kell okézni
-néha transponder szkreccspadja beragad és nem engedi átírni a kódot
dúrván ennyi
-
#30358 Nembaj legalább van telepítő hozzá :)
FS9hez nem lesz VC? -
#30357 most olvasom hogy ez csak az ofisül verzsönje a 2.15 bétának..
egyébként lesz majd SP3, fsx-ben gondlom ennél lesz benne a VCmodel -
#30356 -
#30355 da fokker sp 2.5 -
#30354 lehet olyat kérni hogy a csomiba a törzs 3db texjét, valmint tail_T-t tömörítetlen, a többit mehet dxt3 formiban? -
#30353 1.01 update Münchenhez -
#30352 :))
MAs ugyben szvsz rakhatok ujra mindent mert nalam szetcseszett mindent szep kockas magyarorszag meg a defualtnal is rosszabb:))
bar ugyse sokat jarok erre max ferihegy aztan magassan el a francba:)) -
#30351 PÜ -
MatWood #30350 Mikor? :) -
-
#30348 Nekem eltűnt a Gellért hegyem!:O
De most legalább a helyén folyik a Duna....:D -
MatWood #30347 Szééép! -
bankii #30346 Kedves Laci Bácsi!
Nagyon szép.
Ma mentem Berlinbe és FL180-on is gyönyörűség volt visszanéznem Esztergomra, a Dunakanyarra. Még Pozsony után is tökéletes volt.
-
#30345 jut eszembe! a 700as malév festés nincs meg véletlenül 32bit-es töminélküli formátumban? -
#30344 Köszi. -
Tóth Balázs #30343 wááóó -
-
Tóth Balázs #30341 hát, akkor sajnos ugrott -
#30340 -
#30339 hát itt nem találom sehol..:S de azért köszi -
MatWood #30338 Talán avsim, de ott te magad is rá tudsz keresni... -
#30337 Ingyeneset nem lehet valahonnan?? -
#30336 Most miért vagy ilyen? Ha egyszer permetezni kell a szőlőt. Nyakunkon a szüret. -
#30335 Sosem értettem, egy játék hogy lehet nagyon fontos, nélküle nem lehet játszani? Víz, vagy levegő igen, de egy kva játék...
Clidey csinájjá ifly 800-as Malev festést, nagyon fontos, az életünk múlik rajta! -
MatWood #30334 Kamov Ka-26
Igaz, hogy nem ingyenes, de a legjobb ami a piacon van, szerintem.
Üdv. -
#30333 Kedves "Laci Bácsi"!
Most töltöttem le a MAS-t!
Nagyon szépen köszönöm!
Szeretnék gratulálni Neked és mind azon társaknak, akik közre működtek e remek kiegészítő létrejöttéhez!
Kívánok Nektek további kitartást és jó egészséget!
Üdv Hont -
#30332 -
#30331 Hali. Valaki nemtud a játékhoz egy Kamov ka26 helikoptert??
Nagyon fontos. -
#30330 Ajj.. de olyanok vagytok mán.. jól van elvonulok szkrinsotolni.. -
USAMEN POWER #30329 Üdv ! Nem tud valaki egy repülőtér szimulátor játékot ? Leszedtem ezt, végülis nem rossz game, de a mentésemet nem látja mikor belépek. Válaszokat előre is köszönöm. :) -
#30328 Oltári az a nimfa papagájos kép az oldalukon. Nekünk is van kettő.. vad csajoknak hívom őket.. persze "bakmadarak". Szép cuccokat csinálnak löngyel flightszimmerek! youtube-os promo videjó nagyon állat a csibefutam zenéjével.. -
MatWood #30327 Köszi!
Én is várom már nagyon azokat a vegetation fotókat! :) -
MatWood #30326 Hali!
Valaki azt hiszem régebben linkelt már 1-2 képet a projektjükből, most újra megtaláltam. Profi munka a lengyel srácoktól, van ami fzetős, van ami ingyenes scenery!
Drzewiecki Design
-
#30325 MAS tölthető lett.. és eddig jól feküdt neki a kezdetnek. -
#30324 Ezt ismerem: trükkfelvétel :)