45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39094 előbb fogja adni a sikeres magyar foci vb-t..
egyébként rongyá égtem a napon:)
gondlom itten a repülős lények 6réteg naptejben ázva indulnak csak útra...
pár év és tilos lesz napra menni... szörnyűűű
amúgy jó nap volt;) dunya tv-n hátha böfögnek róla két mondatot.........
-
#39093 LHSimulations Library base Pack 0712:
http://lhsimulations.hu/?page_id=813&lang=en -
#39092 Valamikor réges régen még adta a TV a motorcsónak futamokat.. hja az sem mostanság volt. Gyerek voltam még.. -
#39091 offfi;) -
#39090 remélem holnap mérséklődik;)
-
BPA102 #39089 Dabas tegnap este kemény felhőszakadás volt! Este 10től hajnali 2-ig tolta rendesen! Ma meg szintén pancsis nap lesz ahogy érzem! -
#39088 Küggyé ide is, mert Somogyban nem akar esni. Öntözgetem a kertet, hogy legyen kaja, ne süljön ki. Gomolyfelhők, gyünnek, mennek, oszt ennyi.. du. mértem 37,3-at is.. lakásban most is 32 fok van. Lassan két hete tart már, de múlt héten még a 27-28 fokot is sokalltam lakásban. -
fs9pilot #39087 Jó neked. Itt meg szétég minden. Már kezdem elhinni hogy Martfű körül valami Star-Wars -os védőpajzs van, mert itt sose esik. Tiszta Kalahári. -
#39086 özönvíííííz:)) -
#39085 Köke. :) Így világos. :D -
#39084 Azért ez nem ilyen egyszerű. Sok tekintetben más (fejlettebb) az FSX mint az FS2004, így a legtöbb esetben nem lehet "csak úgy" visszaportolni az adott cuccot. Sőt, van úgy hogy szinte újra kell(ene) rajzolni az egészet.
Csak pár példa:
Az FSX már mindenhol keyframe animációt alkalmaz, míg az FS2004 még sok helyen megelégedett a stock animmal is. Magyarán nem kellett az adott alkatrészt külön meganimálni, elég volt ha csak a tengelyei jófelé álltak és az objekt neve megfelelő volt - a többit intézte az FS2004 maga.
Aztán ott van a vertextávolság. Az FSX esetében ez nagyon kicsi (asszem 1mm) az FS2004 mdlmaker-je viszont a 3mm-nél közelebb levőket összeolvasztja a konvertálás során. Van ugyan egy ezt kicselező rutin amivel az FS2004 is képes megjeleníteni a közelebb levő vertexeket de a folyamat elég hosszadalmas és bonyolult.
Ám ha ezt az akadályt még meg is ugrottuk, még mindíg ott van a maximálisan megjeleníthető poligonszám FS2004-ben, ami asszem 100 vagy 150ezer...nos az FSX ebben is sokkal jobb, talán nincs is limitje.
Szóval nem olyan egyszerű dolog ám ez hogy csak levesszük a spec FSX materialokat és áttesszük a dds-eket bmp-be...vannak itt még egyéb buktatók is. -
#39083 A kész modellt szerintem egyszerűbb lesz nekik vissza alakítani. Nem újat csinálnak, csak leszedik az FSX által támogatott extrákat. Habár Tibi tud erről mondani ezt azt. Ha már FSX alá elkészítette a Zlin-142-őt, és ott egy csomó cucc FS2004 alá. -
#39082 Ez az amikor vissza csókol a buta üzletpolitika. 2012-ben az FS2004 még mindig él és virul. FSX nem volt képes kiszorítani a piacról. Még mindig ott tart FSX, hogy a full csilivili cuccokkal a júzerek elég nagy számban nem tudnak mit kezdeni, mert nem diavetítésre, és nem is őskori grafikára kíváncsiak, csak azért, hogy az éppen aktuális masina élvezhetően repüljön. -
#39081 Na végre rájöttek, de nem lett volna egyszerűbb minden repülőt kiadni fs2004-ben is, mint most utólag megcsinálni. De nem azért aerosoft ha bejelent egy új projektet általában az az első kérdés hogy fs2004-es verzióba is megcsinálják.
-
#39080 Végre rájöttek hogy az FS9-ben is van még potenciál!
Rádöbbenhetne erre a többi neves developer is aki csak FSX alá fejleszt az utóbbi időben!!
"Carenado and FS2004 (FS9)
On July 5th, 2012 Carenado announced the start of a new project development regarding FS2004. Due to numerous posts and emails from customers claiming they have been left abandoned in FS2004, Carenado invested in a new technique which allows porting some FSX developed aircraft into FS2004. Within the next months Carenado will “test” the market releasing a couple of FS2004 aircraft.
The feasibility of the project in time will depend on the number of people acquiring FS2004 aircraft for that platform. This means each aircraft will be developed considering the previous aircraft behavior in terms of demand.
Even though FS2004 technology does not allow us to make aircraft like the ones in FSX in term of visuals and technology, Carenado will provide a very good representation of the actual aircraft (as usually).
Our first release will be F33A Bonanza FS2004 which will be released in the next days. Pictures will be available in the next hours." -
#39079 Military kedvenceknek.. Mehlin Rainer sorra tolja a képeket az új Mig-21UM AI madárkáról, úgy fest szép darab lesz ez is, picit modell hűebb, mint Mr. Pearson sorozata. -
#39078 ne aggódj mindig odaképzelek valakit.. :D -
#39077 áááááá ,csak a huncut jelzőre vágtam be eme beteg képet
azon persze mindenki átsiklott ,hogy eggggyesek lüvöldöznének valakikre...........................................................................................................
wot political mod= arcképeket a tankokra skin gyanánt -
BPA102 #39076 Gyöngyös felett!
-
BPA102 #39075 Egy két kép tőlem is
-
#39074 Én melyik szereplő vagyok? :P -
LegendTommy #39073 azt tudjuk, hogy huncut vagyol:) -
#39072 hát ezt muszály volt -
#39071 te kis huncut
-
#39070 a célkeresztet.. -
#39069 Tankozz Pollux, vagy accusimezz hagyd a Vikdátorékat, és a Malévet.. Malév már csak emlék és múlt, magyar citromék meg csak monopolizzanak tovább, lesz majd bankrupt.. :S akkor tudod, hogy baj van, amikor már sehogy sem tudod kancsi szemére ráilleszteni. -
#39068 mostaszondod hogy ezek hazudnak?
olyan nincs
nemnemsoha
-
#39067 hozom itt a jó hírt..
kááár belétek;) -
fs9pilot #39066 Én is ezt hallom állandóan: Lesz - Nem lesz - Lesz - Nem lesz - Lesz - Nem lesz.. Ha az "ec-pec kimehetsz" -el számolnánk, akkor több mint valószínű hogy a NEM LESZ - jönne ki. Ez csak parasztvakítás, mint az összes többi nagy terv. Tudnék írni pár dolgot, de nem akarok politizálni. :) -
perko #39065 "- Hány éves vagy te herceg?
- Huszonhét!
- És még hiszel a mesékbe?"
(By Markos György) -
#39064 az a Németh Lászlóné mondta.. valmi sajtótájékoztatón hangzott el a mattaolcsi mellett -
#39063 Ígérni én is tudok...ha csak ezen múlna... -
#39062 lesz Malév 2.0!!!!!!
már vannak rá ígéretek -
sztyopszoft #39061 Sziasztok!
-HARRIER-helyből fel VTO-
Egy ideje már "repkedek" és valamelyik nap a haverom odalökte, hogy az igazi az lenne ebben a "röpködős játékban" (nem szereti), ha pl. egy Harrier- rel fel és leszállnék egy anyahajóról. És valóban egy kicsit rá is fáztam, a hatalmas gyűjteményemben lévő (Alpha, Wilco stb) egyetlen Harrier- rel sem tudtam 0 Kts -el felszállni,(amúgy jók a gépek) mérgemben már ott tartok, hogy birizgálom az aircraft.cfg -t sőt az aired progival még az .air ban is óvatosan módosítgatok, de semmi.A youtubon viszont van egy jó pár klassz anyag. Only FS2004 az FSX-et nem bírja a gépem. Előre is köszi... -
#39060 A textúrák alfája el van cseppet b...rintva,ezért a tündöklés.
Ha értesz hozzá akkor az alfát told el a fehérhez közelebbivé egy "#eeeeee"
bőven megteszi a legsötétebb részeken.
Ha nem, átmenetileg orvosolható a gond a ha settingsben kikapcsolod az aircraft reflectionst. -
#39059 hali. nemrég találtam magyar textúra pakkot az AN-2es masinához és wow nah pont ami igazán tetszene azzal az a helyzet h ki**szottul fénylik...... ez normális? mert tulképpen ha tower viewből zummolok akkor elég matt a textúra viszont ha közelebb jön fénylik mint a hétfájdalom
-
Matth3w #39058 Faq annyi mindenre valaszt ad, sot mindenre! Olvasd at es megtudod! Sok lenne itt felsorolni! -
Frenky #39057 Hi All! Már sokadszorra próbálom +szerettetni magammal valamelyik verziót. Az X-el próbálkoztam, de nem nagy sikerrel. Sokat járszottam az IL-2 1946-al, főleg Online. Most meg az ingyenes MsFlight_et nyüstölöm. Újra telepítem a 2004-et, mit érdemes még hozzá leszedni, lehet-e Online repkedni? Hja és hogy lehet kicsit szebb grafikát kihozni a gammából? Thx. Frenky -
#39056 És itt van!!!
Nagy köszönet érte a mesternek! -
#39055 ezt dobta..:
Microsoft Flight
2012.06.28. 13:18 - Dzsini (#136)
A linkelt weboldalon két klikk volt megtalálni: "In aeroflyFS you fly in a real environment. The entire 41,285 sq.km (15,940 sq.miles) of Switzerland are available down to a resolution of 40 in. Virtually all Swiss airports are equipped with landing strips, which are reproduced to their exact dimensions." Tehát Svájc, tokkal vonóval, 50 Euroért.
Microsoft Flight
2012.06.28. 12:21 - Frenky (#133)
Hi! próbáltátok már ezt a SIM_et? "AeroFly FS" Tegnap feltettem szerintem elég jó lett. AeroFLY FS