45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39134 :) -
#39133 Nocsak...tegnap este még látszott...
-
#39132 -
#39131 Üdv Urak!
Van egy kis problémám.Tegnap telepítettem a szimet,és azt vettem észre,hogy VC-ben,ha kapcsolni akarok valamit,akkor a kezelőszervre katttintva nem történik semmi.Viszont,ha jobbra viszem a kurzort 10-15 cm-t,akkor lehet állítani a műszereket,kapcsolókat probléma nélkül,tehát olyan,mintha el lenne csúszva valahogy.Default,addon gép ugyanaz a jelenség.
-
#39130 Akkor már én se maradjak ki... :)))
-
#39129 Én egy kisebbel tettem pár kört. :)
-
#39128 Én már berepültem a környéket!:-))))))
linkelve -
bankii #39127 Alibrary Base Pack napok óta fent van, de a Bőny nem vette észre.
-
bankii #39126 Úgy,úgy.
-
#39125 lassan megéri magyarország felett is repkedni már nem csak holmi textura massza felett repkedunk.
Na akkor lassan haza telepszem:)) -
bankii #39124 Nagyon tetszik, nekem megérte az árát.
Ha valaki használja a katonai reptereket,pontosabban a VFR Small Airpots Gungary-t,akkor azt tegye inaktivvá. Egyénként Bőnynél a gép 5méterrel a reptér felett fog gurulni.
-
#39123 -
metaxx #39122 LHSimulations LHPR megjelent FS2004-alá! -
attiladiver #39121 Sziasztok, valaki tudna segíteni Active Sky használatában?
Köszi -
fs9pilot #39120 Bocs, elk*rtam a linket. -
fs9pilot #39119 Aha értem, csak mert annyira beharangozták hogy hú de megújult. :)
Amúgy: http://www.newairplane.com/737max/design-highlights/?gclid=CJ7R8pXClLECFUFO3wodjlB1dQ#/home
-
#39118 hát nem tudom mennyire új talán van már jó szélzsák meg 2 hangár kipofozva ennyi kb:) -
fs9pilot #39117 A riől pájlot társaktól kérdezném hogy vót' mostanában valaki a brend nyú Kiskunlacháza Airport-on? Állítólag vót' valami buli múltkor. -
#39116 :))))) -
fs9pilot #39115 Ez én vótam' Cessnával. Csak picit átalakítottam. Ja.. meg nevet változtattam. :D -
#39114 Tegnapi vihar egy pilota szemével -
attiladiver #39113 Sziasztok, feltelepítettem az Active Sky 972-es verzióját. Követtem a read me-ben leírtakat, de mindig invalid registration-t ír ki. Mit tegyek, hogy működjön. Egyébként más ötletre is nyitott vagyok, hogy reális időjárásban lehessen repülni. -
#39112 előre is bocsánat a linkért!
azért linkelem, mert számomra egy érdekes adalék a malév-val kapcsolatban..
a visszaszámláló 16. percétől ,köbö közepétől érdekes a téma..
http://atv.hu/videotar/20120227_odze_gyorgy_1_resz
remélem a honlap címe oly gyöpös módon nem riaszt el senkit.. ,de legalább egy valós adalék olyantól aki OTT volt
közérdekű;)
-
#39111 2009/10 az utolsó hozzá... (az is kibuherált a valódi garmin gps-ből) -
#39110 Jó az, csak az a bajom hogy nem tudom frissíteni a GPS adatbázisát. -
#39109 -
#39108 Akármit mondok! -
#39107 flight1 dreamfleet a36
ettől thühtibb bonanza nincs fs9-re.... akárki akármit mond... -
#39106 -
#39105 Én nem zártam be az ablakgyot, lakás hűlt 3 fokot, most csak 29,8 ennyi volt. Viszont a reggeli eső nem biztos hogy jót tett a kertnek, mert kint már újra pokol van, hja.. ha meg kell égni a termésnek, akkor meg kell.. fuuuuuuuu :) -
#39104 14. képen van egy apró furcsaság a baloldali szarvkormányon, azonban.. fantasztikusan néz ki a masina. Nem is értem, mi értelme volt leállni FS2004-el. 5400 pénz átszámolva kb.. -
#39103 :)) mondjuk glass cockpit ben sokat nem lehet dobni a kinezeten:))) -
#39102 Na de amit fsx alá csinálnak az hogy néz ki, persze fs9-ben nem nézne ilyen jól ki de szerintem így is alázná eaglesoft cirrus-át. -
#39101 meglássuk mit hoz a jövő de szerintem nem rossz ez hogy carenado fs9 re is nyomja. Mondjuk sr22 bol van nem olyan rossz -
#39100 És milyen jól néz ki bár én jobban örülnék a36 változatnak, és akkor cirrus sr22 lehetne következő gép fs2004 alá. -
#39099 Carenado Releases F33A Bonanza for FS2004 -
#39098 itt volt egy zuhéééé 5percig..
1perc 21C
3perc 26C
5perc eső konyec, nap kisüt 36C
nem morogtam... mire kiszellőzött volna a kecóó.... merugye nem nyitunk ablakot, mert bevág az eső...
visszasírjuk mi még ezt az időt januárban....
főleg ha még gáááááz senemlesz... vagy delej..
-
#39097 FSX párti? soha...
Ne aggódj, eső itt sem esett, harmadik hete tart a kánikula. Eső nélkül.. -
#39096 Nem nem! Én itt vagyok!:)
Bár pont a Lufis MD11 vidit néztem!:D
Mostanában olyan frankó a gépem, hogy csak repülők, repülők és megint csak repülők! -
fs9pilot #39095 Nem akarok én itt időjárási fórumot csinálni, de már kezd röhejes lenni hogy ahol lakom ott már több mint 2hete egy csepp eső nem esett... Most is jött egy bazinagy zivatarrendszer Ausztria felől, aztán érdekes módon mire ideért volna, HIRTELEN megváltozott a szélirány aztán elfújta a rákba. Érdekes módon akárhányszor ideérne egy zivatarfelhő, előtte elzúg 2 vadászgép vagy 10x, aztán nem jön eső. (Nem leszek HAARP-os nem kell megijedni :DD) Csak ezt vettem észre, és ezek mindig akkor repkednek amikor jönne a vihar. Tényleg szétég minden, már lassan 8millió megawattos szivattyú nem lesz elég locsolni a kertet ha így haladunk.
Mellesleg meg mitől lett ilyen kihalt ez a fórum? Mindenki FSX párti lett vagy mi? :D Kezdem úgy érezni itt magam mint Will Smith a Legenda Vagyok -ban. :))))