MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
<#wink>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Az a helyzet hogy magán a visual modellen nincs kidolgozva az ajtónyitás lehetõsége és a hozzá tartozó animáció. Majd talán a FP tartalmazni fogja. Nekem spec nem hiányzik. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
<#eljen>

Papirzacsi
Nem kapcsoltad be a packokat hmûindítás után.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

spyy55
Repültem egy LHBP-EDDP útvonalat iFly 737-800-al. Most elõször használtam ezt a típust és volt egy pár gigsz.
FSPass is adott büntit, amikor...

Mit hagyhattam ki? Manualban nem találtam erre utalást.
Alacsony magasságnál a "cabin altitude" és " auto fail" kialudt, de nem jövök rá miért 😞 A "pass oxy on" egyfolytában égett. FSPass-ban a failure% kikapcsoltam teljesen!
Emelkedésnél is, mikor a VNAV-ot bekapcsoltam a throttle mégis szép lassan alapra ment vissza, pedig az FMC beprogizva és nincs MSG! Csak FL360-nál mûködött jól és Descentnél.

MÁS: iFly és FSPassenger = Az utasok csak akkor kezdik el a beszállást, amikor shift+E-vel kinyitom az ajtókat. A beállításoknál lehetséges, hogy az utasok egy adott gombra kezdjék a beszállást? (AES boarding-nál szeretném az összhangot)

MÁS.2: A joy kalibrálva, de alapon iFly mégis lassan elindul. Tudom, hogy már volt errõl szó, de bármerre is tolom a Joystick Sensitivity-t nem változik semmi. Vagy merre kell?

Köszönöm elõre is...

Hont
Beszereztem ezt a EPKK Krakow Balice 2012 Scenery-t!
Tényleg olyan szép mint amiket a forumon mutogattak!
Nagyon izgalmas! Azonban nem egy gép barát! FPS 18-22 között.
Szóval FSX kaliber kell hozzá! Azért érdemes beszerezni szerintem, mert nem csak a reptér, hanem a környéke is ki van dolgozva!

L Viper
MAS, GE Plus, a "mezõ" textúrák a Ground Texture Plus csomagból, HDE felhõk, ég színe/Nap a HDE Sun! csomagból. Durván ezek.
spyy55
spyy55
És a scenery? Hungary Landmarks Pack?

Szé képek
szabad megkérdeznem, honnan van a festés? 😛

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

L Viper
Ezt meg csak úgy:

macleody
A380-at és ûrsiklót is 😊
jaszy76
Jesszus! 😄

spyy55
Tele hibával, de most már ezt is jó látni 😊

spyy55
2 napos az iFly-om, shift+E-re nyílik minden, viszont R2 rear nem. Supporton is problémáznak 😞

Hypo
😊)) persze értetted Te hogy mondatam😊)) de azert nem lenne rossz legalabb boeng es airbusra mindenfele malev legalabb a virtualis egen menjen tovabb.

Egyebkent mi lesz a malev repulo klubbal?

és egy kis csemege😊)

Basic Flying Rules:
1. Try to stay in the middle of the air.
2. Do not go near the edges of it.
3. The edges of the air can be recognized by the appearance of ground, buildings, sea, trees and interstellar space. It is much more difficult to fly there.

A welcome to a new co-pilot from an old captain:
Son, your wife's legs have more time in the air than you do.

Unknown landing signal officer to carrier pilot after his 6th unsuccessful landing (bolter): You've got to land here, son. This is where the food is.

LH741: "Tower, give me a rough time-check!"
Tower: "It's Tuesday, Sir."

Tower: Have you got enough fuel or not?
Pilot: Yes.
Tower: Yes what??
Pilot: Yes, SIR!

Clidey
Igazából gõzöm sincs mi lesz vele. Gondolom el lesz kótyavetyélve - az nagyon divatos manapság kishazánkban minden szinten, de legfõképp a DAT-ban (t.i: Dunaparti Agyhalottak Társasága)
Már ha egyáltalán Malév tulajdon volt, és nem csináltak mögé egy külön Kft-t...akkor TALÁN megússza...

Már csináltam minden géphez Malév festést! 😊))
A Nagy Durranás egyik poénjával tudnám párhuzamba hozni kérésed:
- Engedélyt kérek a leszállásra a haaaarminc-aaaaakárhányas pályára!
- A harminc-akárhányas foglalt, menj másik pályára!

Leesett? 😄DDDDD

Hypo
hmmm ne is fajdsid a szivem, tenyleg ezzel mi lesz?? Nem tudsz intezni egy kis repidot ?

a Másik dolog nem csinalnal minden gephez malev festest? minden gepre azt akarok rakni😊))

Clidey
NG Cockpit Ferihegyen

Hypo
csak IL2 be ne nyomd ezt😊)

[HUN]FaTaL
Nekem is úgy rémlik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nálam ha jól emlékszem SHIFT+E-re nyílik mind a 4 ajtó.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

underground2
Most már semmi, a megoldást megtaláltam egy régebbi hozzászólásban!

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

spyy55
iFly még mindig nem csinálta meg, hogy a Rear-right door is nyitható legyen, vagy csak nálam van lelakatolva?

Hont
Az FAQ-ban mindent megtalálsz!
Egyébként a másolósakat az Aircraft mappába kell másolni!
spyy55
Hova? 😊 És mit? Kicsit konkrétabban, hátha tudunk segíteni 😊

underground2
Sziasztok!

Hogyan tudok repülõgépet betenni?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

SitatiS
Malév..<#szomoru2>

Let the good times roll.

Hypo
Sajnos nem is lesz, valami elmúlt megint😞 Hát minden esetre a virtuális égen MINDIG REPÜLNI FOG! Tessék minden létezõ repülõre malév festést csinálni MAESTRO!!!!!

spyy55
ELEGEM VAN!!! GYÛLÖLÖM, hogy nincs MALÉV!!! FAX<#duma>M

spyy55
ELEGEM VAN!!! GYÛLÖLÖM, hogy nincs MALÉV!!! FAX <#duma>M

Hasonlo!
TU-134 LHBP-LOWI es rovid varakozas utan vissza!
Regi szep MALEV festes 😞

Hypo
Na most volt ilyen elõször, repültem egy EDDM-LHBP-t és elszorult a torkom landolásnál MALÉV géppel landolok, nincs már MALÉV😞

Azt hol tudom fs-ben letiltani? Sehol nem találom!

Köszi elõre is!

Hypo
ha egeret letiltod fs9 ben akkor is?

Hirtelen azt hittem hogy FSX-ben repülök. 😄 A képet én csináltam, és nincs szerkesztve semmivel. KÉP

///M I Love BMW. :)

Sziasztok!

Egyszerûen nem tudok rájönni mi a bánatért borítgatnak le balra, illetve fordulgatnak fejre a gépek, amikor lerakom a tálcára õket.. PMDG, Ifly mindkettõ ezt csinálja.. Vadi új joyyal is.. 😞(

Valakinek nincs ötlete rá?

CptSAB
www elõtaggal mûködni fog 😊
Akkor így: http://fly.amigo.hu/fs_registry_repair.zip
spyy55
<#falbav> újraraktam és kifogástalanul mûködik!!! Hogy ez mennyire de <#boxer>

spyy55
Rákerestem Flight1-en a fixere, de nem találom. Win7-em van, de XP-n nem kellett FIXezni. Nem értem mi a FAX lehet...

[HUN]FaTaL
Persze hogy nem találsz mert a flight 1 fixere a flight1 oldalán van fent. Ez csak akkor kell ha újrahúztad a wint amióta az fs-t telepítetted.

A mappák jónak tûnnek, nem értem miért nem enged menteni, nálam jó.

spyy55
Registry? FSC progiban és a mappájában sem találok flight1 fixert + registryt 😞 Így van, ha segít

Hont
Csak arra vigyázz, hogy ne HD Ready legyen, mert azok nem olyan frankók és azokat akarják most akcióba kiszórni a "népnek"!
Willenbrock
Köszönöm,akkor azt hiszem veszek egy 81 cm-eset úgyis akciós most több helyen is.

Hont
Szia!
Nekem is LCD tv van rákötve 2db 32" LG LK43.
Tökéletes!
Csak jó VGA kell hozzá!
Willenbrock
lsd tv helyett lcd tv-t akartam írni

Willenbrock
19-es monitorom van most,valami nagyobbat szeretnék,81 cm-es lsd tv-re gondoltam,szerintetek jó az az fs-hez?Fõleg a szimulátorok miatt akarok nagyobbat.Samsung kapható most akciósan.Ezek mind 16:9-esek-nem nyújtja ez el a képet?Vagy fekete sáv marad a szélén?Mire kell még odafigyelni-a képváltás sebességén kívül?

[HUN]FaTaL
Registryben minden ok? Ha nem, akkor a flight1 fixerét futtasd le. Meg mintha FSCben is be kéne állítani valahol a mappákat, de most nem találom, hogy melyik menüben.