45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39054 van kereső motor? -
#39053 Tán picit visszaolvashatnál mindkét FS topikban...vagy legalább használd a keresőt... -
Frenky #39052 OFF_Topic! Hi! próbáltátok már ezt a SIM_et? "AeroFly FS" Tegnap feltettem szerintem elég jó lett. AeroflyFS -
#39051 jaja ugy volt csak aztan ujra raktam a gepet es nem raktam ra fel:) -
#39050 eleg pöpec de kurva draga, egy Ipad+kulon gps+moving map progi meg mindig olcsobb es ipadet tudod masra is hasznalni. Plusz 3g-s ipadnal meg weathert es mas dolgokat is tudsz szoval ar ertekben jobb. a kulon gps is csak biztonsag kedveeert az iphoneal sose ment el a jel. -
#39049 AS-t nyomathatod notebookon widefssel és akkor már azzal se kell szórakoznia az fst futtató gépnek. -
#39048 ergó kidob az asztalra amikor erre kattintanék.. -
#39047 igen, csak közben elfelejtettem mondani ,hogy kiguberáltam még annó a nyomtató támogatást a visnyámból:))))))
egyszer csak átrakom azt a win7et.. (ghost van róla.., csak még nincs "kitaposva")
-
#39046 Mi a véleményed erről a Garmin aera 795-ről (kivéve az árát). -
#39045 Ha valakinek nincs meg a program és nem akar a telepítéssel szórakozni de kéne egy chart csak szóljon nyugodtan. -
#39044 Szerintem nem kell semmilyen progit felrakni mert a jeppview telepít fel pdf szerkesztőt, csak annyi a dolgod hogy rákattintasz a reptére jobb egérrel azt kiválasztod a print-et és ott van egy olyan hogy save as PDF és elmented ahová szeretnéd. -
#39043 köszi, mégkukkantom;) -
#39042 -
#39041 :)))) de minek nyomjam ugy itt az ipad van egy notebook mindenkulon a gepen csak fusson az fs, igy is megy track ir fsx nel EZCA, plus AS eleg az neki:) -
#39040 Persze! Felteszed a PDFcreatort és azt nyomtatsz PDF-be amit akarsz. -
#39039 gondlom ti full képernyőn nyomjátok az fs-t.. miért nem ablakban, fullra rakva? van egy progi -> hide taskbar , ezzel a tálca is eltüntethető
vagy ott a pdfkneeboard is...
ja! kérdés!
lehet egyébként jeppview-ból a chart-kat pdf-be menteni? -
#39038 ja azt tudom persze:) csak ipaden a warez nem olyan egyszeru:))))
jeppensent rengetegen hasznaljak mint a flightplanning tooljukat illetve electronic flightbaget jeppviewt, van sok ilyen vsnnak tarsasagog akik mas fejleszteseket hasznalnak sok ceg csinalja mostanaban, van kimondottan ipadre EFB.
En meg az AirNavProt vettem meg moving map flight planning loogbook es valos repuleshez csinaltak, plussz ingyenesen letoltheto a magyar legterek hotza, szuper kis progi mar repultem vele valosban nagyon jo, vegre nem kellet terkept hajtogtni menet kozben:) -
#39037 Azt nem tudom milyen a crack mert sajna nem tudom kipróbálni, de úgy tudom valós repülés közben lehet használni, ha van gps ipad-ban, és ráadásul rengeteg légitársaság használja jeppview ipad-on mert kisebb helyet foglal mint egy nagy táska térkép. -
#39036 lehet megnezem, bar nem tudom ott hogy megy a crack:)) van nekem ipadre fs moving map HD az mutatja eppen merre vagyok a szimben jo kis terkepek felett, plusz egy checklist lite nevu cucc es chart pdf ek egy rakas:) -
#39035 Jeppview van külön ipad-ra az nem érdekel? De egyébként én is kinyomtatom vagy mobiltelefonra letöltöm, minthogy kibe ugráljak az fs-ből. -
#39034 ja vagom de annyi kulon progi van es fut en inkabb egyszerusitem a dolgokat, azok a repterek ahova jarok gyakran azonkank chartjai kinyomtatva, vagy az ipadre masolva es onnan nezve, igy egyszerubb.:)
-
#39033 hát nem:) -
#39032 Csak repsávos rádiót nézetem és mivel nagy reptér nincs a környéken ezért nézegettem ACC frekitket, hogy mit lehetne hallgatni, és aztán láttam a papír térképen ACC frekiket de az már 2011-es volt ezért puszta kíváncsiságból elkezdtem a jeppview keresni de nem találtam róla semmit és ez nagyon idegesített, ezért fordultam hozzátok, hogy valaki tudja hogy hol találom meg. -
#39031 jaaaaaa
vágom..
hááá atóól nem véd, de még icuka telfon száma is rajta van...
minek neked ACC?
-
#39030 Szívesen.
De én itt nem látom. -
#39029 fúú nagyon pöpec.. jobb mint a skyvector (itt egyben van minden) -
#39028 na akkor megoldodott:) -
#39027 jeppview-ban hogy ha jobb gombbal rákattintassz egy reptérre, akkor a details füleknél a comm. alatt felsorolja az összeset...
múkszik amúgy (múúcsos gráciesz megen;) -
#39026 :( passz en nem hasznalom szoval nem tudom hogy nez ki rajta a chart.
-
#39025 Azt tudom, hogy az ATC megadja csak mégis jó lenne látni. De tényleg csak az problémám hogy a papír térképen egy négyzetbe fel van tüntetve a digitális változatba meg keresgélni kell a frekit, na mindegy ezért köszi a segítséget. -
#39024 Én is nézegetem, de általában az ATIS van megadva...
Ill a SID -n az APProach.
A VOR és NDB térképeken viszont az ATIS, APP, ATC, Grond, de az ACC sehol... -
#39023 mondjuk ATC ugy is mondja a frekit:) -
#39022 most neztem EGLL chartokat SID charton rajta a London Controll freki a tobbin ATIS van -
#39021 enroute chart nézem. -
#39020 de milyen chartot nezel? aerodome? airport? -
#39019 Hát elvileg igen de mégsem találom sehol. -
#39018 jeppviewban is kellene latszania ugyan azt kell mutatnia mint a papir alapun
http://www.jeppesen.com/personal-solutions/aviation/ifr-jeppview-electronic-charting.jsp#
-
#39017 Csak azt nem értem Jeppesen papír alapú térképen fel van tüntetve de jeppview-ba meg nincs csak Twr App stb.javascript:document.newmessage.submit(); -
#39016 egyseges lista nincs minden helyhez van kulon elvileg a chartok nal kulon megtalalhato az adott orszag ATC oldalan publikaljak.
-
#39015 Valaki segítsen abban, hogy hol lehet ACC frekiket megtalálni mert a jeppview-ban nem találok semmit és még a google se talál róla infót.