MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m814
Hamarosan.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hont
Példának vehették volna az Alitalia-t, vagy a Swiss példáját!
Csak hát okos más hibájából tanul, mi meg csak mutogatunk ilyenkor két kézzel, hogy Ö meg Ö a hibás!
Simán lehetett volna egy Malév Pro céget párhuzamosan felépíteni és váltani, mikor itt az idõ!
A digok, meg a csokigyártók is ezt csinálták!
Az utasok semmit nem vettek észre az egészbõl!
Most megint rajtunk röhög az egész világ!😞
Clidey
Nem voltál elég gyors Zsolti!!!??? Ejj-ejjj!!! 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
<#worship>

Clidey
Félreértettél, én egy szóval sem kételkedtem abban amit írtál! Sõt, teljesen logikus és elfogadható lépés a konkurencia részérõl. A mai világban sajnos már csak így lehet talpon maradni egy légitársaságnak; könyökölni kell, néha gusztustalan húzásokba bocsátkozni, ha kell, másokon átgázolva kell harcolni az utaslétszámért.
Így kellett volna viselkednie a Malév vezetésének is. Ehelyett mit csináltak? Lapultak mint szar a fûbe és várták hogy milyen ítéletet hoz (vagy épp nem hoz) a fejük felett a kormány. Ad pénzt vagy nem ad(hat). Nem tudom ez a mostani vezérigazgató mióta van a székébe de lehet ez jól - vagy legalábbis jobban - csinálta mint az elõdei, hisz utasforgalmilag sokat lépett elõre a cég - csak már késõn került vezetõ pozícióba nem lett elég ideje fellendíteni a céget. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

zsoltfireman
Szia,
Mikor lehet hozzáférni a scenery-hez?

Hypo
Egyik szerelo baratommal beszeltem ok a malev egyik kft je oket nem erinti a leallas....erdekes de meg eleg homaly ott minden.

Hypo
Szerintem olvasd at az elmult ev torteneseit es akkor mar annyira nem elkepzelhetetlen hogy lobbyyztak ezert.

Azt a tamogatast aminek a visszafizetesere kotelezte az EU a malevet azt csak most minositettek szabalyellenesnek evekig hagytak nem volt gond, amikor az a hulye Oszko kint volt akkor ala is istak a papirokat, akkor kerdezem en MIERT PONT MOST lett gond az ilyesfajta tamogatas?

a: Lehet mert a Fidesz megutaltatot minket mindenkivel es gondoltak eloveszik?
b: valaki valakik lobbyztak erte? ( lasd wizzair feljelentese...stb)
c: lehet az egesz tok veletlen is

De itt minden kormany hibazott

polluxware
szarrá megy itt minden ebben az országban.. ez sajátosság

Clidey
Én is nagyon sajnálom a Malévet, egy igazán patinás cég...volt... Azonban a sok hozzánemértõ, évente a stafétát egymás kezébe adó vezérigazgató megtette a hatását... 😞
Azonban sokkal jobban sajnálom azt a tengernyi szakembert (elsõsorban a pilótákat-szerelõket) akik most az utcára kerülnek egyik percrõl a másikra. Remélem amennyit csak tud, átvesz a Ryanair - ha már más választás nem lesz.
Az hogy a riválisok egybõl léptek nincs abban semmi kivetnivaló; teljesen logikus húzás. Ezért botorság volna kritizálni õket szerintem. Hisz hatalmas harc van most ezen a piacon. Inkább nem kellett volna annak idején kirúgni a Váradit...szemmel láthatóan kiválóan elkormányozza a Wizzair-t...most nagy valószínûséggel lenne egy jól mûködõ, nyereséges Malévünk. De a politikusaink máshogy gondolták...nekik nem a cég élete volt a fõ szempont hanem hogy minél több lóvét tudjanak kiszedni belõle...és most itt az eredménye.

w77d
igen ez a másik... amint meghalt a malév, rekordgyorsasággal özönlöttek be a keselyûk...

Hypo
és rögtön megjelentek a tetem felett a rynair wizz air erdekes modon, nem lennek meglepve ha lobbyztak volna az EUs buntetesert....

w77d
csak én vagyok kegyetlenül szomorú, hogy így hirtelen vége az eddigi büszkeségünknek? Már állnak sorba a gépek az 1-es Terminál elõtt, hogy elhagyják az országot, fájó percek ezek.
Sokat repültem Malévvel, büszke is voltam rá, nagyon sajnálom...

polluxware
kábé egy szinten van azzal ,hogy : "gyarmatosítás folyamatban"

csak így könnyedebb lágyabb, és nem légzést illetve vizeletkiválasztás leállást okozó csendes somolygásra ad okot

de démagóóóg😉

Clidey
Õ Acés nem Malévos. Bár lehet hogy már más hangszeren is játszik... 😊

Clidey
Nahh oké, akkor helyben vagyunk! 😊

polluxware
"jó pihenést.."

ez nekem egy kicsit olyan "baltás"

Hypo
Utolsó malev járat elköszönése az irányitástól
ITT

polluxware
alert gondlom úgy is törli õket..

vagy neki is nagyobb gondja van perpill😞

polluxware
smittt érvéjz...

"Nálunk a hivatalos képesítés hiánya sem kizáró ok hogy pilóóta légy!"

<#nyes>

polluxware
humanistásturázás

na.. smittul mégx1

polluxware
szerintem szervezzük meg minél hamarabb, hogyan tehermentesíthetjük a malév utakat, itt legalább virtuálisan

hogy ne álljon le..

indíthatnánk is egy külön részleget amivel kimondottan kármentési is humanitásius szállítmányozást bonyolíthatnánk.. tudjátok.. rizs, gyógyszer, menekültek evakuálása az országból😊

persze ezt is csak "virtuálisan" <#nyes>

polluxware
valójában a mol részvények megvásárlásával akarták a kerozin árakat is befolyásolni...

csak

hopika, azon is buktunk

Hont
Figyelj!
Mindenkinek van szabad véleménye!
Ezt még a Fletoék is tiszteletben tartották!
Én is tisztelem a Te elképzelésed!
Természetesen ez kicsit OFF, de gondolom ez egy különleges alkalom!
Nem megszokott hogy egy kormány hagy csõdbe menni egy "nemzeti" légi céget!
Egyébként kérlek hogy olvass utána, hogy ki a felelõs, mert a soraid között azt olvasom, hogy csak homályos elképzelésed van egy két dologról.
A MALÉVnek egyáltalán nem kellett volna csõdbe menni!
Milló lehetõség volt!
De mint PolluxWare Barátunk is írta "elkúrták" nem kicsit!
Részemrõl lezártnak tekíntem ezt a témát!
Aki esetleg mellre szívta, attól elnézést kérek!
polluxware
próbáltam valami egyszerû könnyen emészthetõ demagóg fogást találni a szitun.. na.. ennyi

érted😉

spyy55
OhJE-OhJE!!! <#pias>

Clidey
És? <#nemtudom>

Gegi86
Szerintem most kéne abba hagyni hogy ki mit mondott, ki mit tett vitát, és szépen emlékezzünk meg a MALÉV-ról.
polluxware
hümm.. egy helyen van?

polluxware
én hallottam valami olyasmit is, hogy a külföldi befektetõk menekültek a gondolattól is hogy píízt feccöljenek, egy ilyen "kiszámítható és biztonságos" jogi feltételekkel rendelkezõ ország légitársaságába....

ki tudja mi az igazság.....<#rolleyes>

Clidey
Elmesélnéd mi köze a kettõnek egymáshoz??

polluxware
idézd légyszíves a "szõõõke ciklont" is😉

polluxware
mármint a röpteret

polluxware
azért... mielõtt tudták hogy csõdbe megy (kurcsány csontváz)

,még át kellett nevezni jóó péézéé

mAGYARORSZÁG😉 én így szeretlek😊

jöjjön a zimbabvéé érvéjz, és a bikacsökös szán

Ebbe en sem feltetlen szeretnek beleszolni, de azert ezek nem ide valo dolgok( gondold at mikor indult hanyatlasnak es ki inditotta el)
polluxware
<#eplus2>

Gegi86
Nem akkor én vitatkozni de szerintem ezt a hozzászólást nem kellet volna leír.
Hont
Most jön a gyökeres átalakítás!
"FELCSÚTAIRLINES" lesz a neve!😊
Valamint minden gépet átfestenek narancssárgára!
Hívójelük is változik: VIKTOR.001,VIKTOR.002, stb.stb.
Hypo
Ifly 737 hez jo kis kompakt overhead panel
ITT - kicsit lejebb vanak a kepek is

spyy55
Ha õk nem repülnek, mi fogunk...

Gegi86
Viszlát MALÉV😞
m814
Elnézést kérünk mindenkitõl de fel kell függesztenünk a letöltéseket.Tegnap este óta sikerült átlépnünk a 200 giga adatforgalmat és a kedves szolgáltató leállította az oldalunkat .Mint kiderült ennyi a havi limitünk (ami természetesen a szerzõdés hátoldalán és láthatatlan tintával szerepelt), a megoldást keressük.Sorry

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

m814
Lehetni lehet lásd Laci bácsi munkáját, de az FS9 motorjával nagy csodát azért nem lehet tenni a behatárolt felbontás miatt.FSX már más kérdés. Készülõben van hozzá egy HU csomag (út,vízrajz,autogen,stb.) Laci bácsi munkáját alapul véve. Ott már a minõség is megfelelõ,csupán amennyire el vagyunk havazva mostanság, az elkészülés idõpontja az ami kérdéses.

Hont
Kedves Guruk!
Hypo és Fatal segítségével sikerült nem egész egy év alatt össze kalapálnom egy elfogadható gépet!
Most már rendben az rémálom három bötû amit FPS-nek hívnak!
Elvileg bár hol bár mivel stabil 28 megvan!
Ami még mindig a gondom az a szaggatás.
Fõleg ha a 3D cokpitból oldalra nézek, akkor baromi zavaró!
Ez nem olyan mint amikor az FPS kevés, ez valami más!
Olyan érzés mint amikor a monitor frissítési freki nagyon alacsonyra van állítva. A szemnek nagyon rossz,mintha pislognál egy folytában.
Próbáltam vissza vettem a felbontást 1366X768 itt annyira nem lehetett érezni!(De nagyon pocsék a felbontás 1680X1050 hez képest)
Arra gondoltam, hogy nézek egy másik VGA karit...
Ez a mostani GPU Clock 710Mhz Memory Clock 1160Mhz Total Memory Bandwidth in 74.2Gbyte/s Catalyst: 11.12
Melyik az az érték ami felelõs lehet ezért az "akadozásért".
Kicsit már kezdem unni az éjszakai utakat és jó lenne használni ezeket a gyönyörû új magyar sceneryket!
Hont
Gratulálok, a munkátok hihetetlenül tetszik!
Igazán nagyszerû ötlet volt a Library Base Pack!
Esetleg egy kérdés...
Nekem egyetlen egy gondom van a Magyar felülettel!
Hiányoznak a nagy mezgaz felületek! Arra nem lehet valami megoldást kitalálni?
Fúj milyen ronda telhetetlen vagyok!
Hála Nektek, megint a Magyar légtér ill reptér forgalmat fogjuk tolni!😊
Hypo
hat aki idó milliomos..😊))

Clidey

<#crazya>

Gegi86
Ez jó kis program lesz.<#finom>