17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Kazuma92
    Project Snowblind egész jó, igaz megjelent PC-re is
  • Peodfil
    Üdv!

Van ps2-re olyasmi FPS játék, amiben szuperhősünknek valami speciális képessége van? (mint pl crysis...tudom, itt a ruha etc.)
  • vortel
    Én most Thrusmaster T.Wireless Rumble Force 3in1 kontrollert rendeltem (link), meggyőztek a tesztek és a megjelenése. Állítólag kézre esik és az analóg karjai olyan fajták mint pl az xbox kontrolleren, tehát kisebb mozgásterük van és alacsonyabbak, valamint konkávok. Remélem beválik. Egyaránt megy a ps3hoz és ps2höz. Ha szerzek hozzá átalakítót, akkor használhatom xbox-hoz és wiihez is, jó lenne egy kontrollerrel játszani mind a 4 konzolomon...
  • fearfan
    hát 1 évet adnak arra is,meg a sonyra is annyit adnak garanciát
  • smilanka
    Hello!
    Én kérdeztem boltban azt mondták valamennyivel jobb minőségű mint a Tesóban árult 2000res koppincsok, de ez se bírja túl sokáig, de viszont kényelmesebb egy ilyen nagyobb kontrollerrel játszani, jobban kézre esik mint a Sony Dualshock.
  • fearfan
    hello!
    vett már valaki bigben ps2-es controllert?És ha igen,akkor milyen a minősége,kényelmessége?
    a választ köszi előre :D
  • smilanka
    nem tudtok ps2 szervízt bács-kiskun megyében vagy valahol a közelben? vagy valaki maszekban nem foglalkozik ilyesmivel?
  • vortel
    melyik a legjobb vezeték nélküli kontroller a masinához? Azért kell vezeték nélküli, mert a ps-em elég messze van onnan ahol játszok, meg amúgy is megszoktam már. Nem akarok zsákba macskát venni, szóval kinek mi a tapasztalata? Azt tudni kell, hogy nekem a top kontroller amivel valaha játszottam az az x360 kontrollere. Tehát ehhez hasonló kéne fogásban, analógokban. Ha valaki tud egy kis infóval segíteni, nagyon hálás lennék. Nem akarok 5 kontrollert megvenni mire végre bejön egy. Köszi.
  • jaszy
    Van az alaplapon egy biztosíték, ez szokott kimenni, ezért nem rezeg.
    Több ilyet megjavítottam már. Valószínű egy rossz kontroller miatt mehetett tönkre. Vidd el egy szervizbe, pár ezerért rendbe szedik.
  • smilanka
    azt értem, de azzal kívűlről láthatólag n9ncs gond, hanem belülről hozzá lehet ahhoz valahogy óvatosan férni? vagy én itthon házilag tudnék vele kezdeni vmit ?
  • Seth
    Hát ahova bedugod a joyt. A fogadóaljzat
  • smilanka
    és ezt az aljzatot merre találom ?
    bocsi de nem vagyok az a konzol zseni, viszont ezt a gépet nagyon szeretem
  • Seth

Ott szerintem a joy aljzattal lehet a gond. Nézesd meg
  • smilanka
    Sziasztok!
    Anno egy másik fórumban ez a kérdés már fel lett téve, de nem adott rá senki normális választ sőt, csak lehülyéztétek az embert, így félve bár de én is megpróbálom megkérdezni.
    A minap vettem egy eredeti Sony Dualshock kontrollert a PS2-höz, de nem remeg semelyik játéknál sem, kipróbáltam olyan gamepaddal is amelyikről biztos tudom h remegnie kéne de az sem, pedig beállítottam a játékok beállításánál a vibra funkciót és még sem.
    Ha valakinek lenne egy ész ötlete, az kérem jelezzen!
    Előre is köszi!
    Sziasztok
  • vortel
    na megoldottam a dolgot, uLaunchELF nevű progival tudok másolni memóriakártyáról pendrive-ra.
  • jaszy
    nem, de 1500ft egy kártya :D
  • vortel
    Létezik valami módszer, hogy a PS2 játékmentéseimet USB pendrive-ra pakoljam? valami átalakító, vagy ilyesmi, hogy ne kelljen ps2 memória kártyát vennem? köszi
  • benőmenő
    Látszik, hogy változnak az idők, mert sz ismerősöm, még egy ötezressel együtt tudta a dreamcast-ját lecserélni ps2-re
  • nissancoupe
    Nem éri meg oda adni egy dreamcastot egy ps2-őért főleg ha szép állapotú jól felszerelt gépről van szó.
  • nissancoupe
    Rosszul van megadva az útirány az esr program menüből az unlaunchelf progira mutat. Állítsd be helyesen az útirányt.
  • vegytek
    ELADÓ: 2db 8MB-os memóriakártya
  • Ibron85
    Sziasztok!!!
    Segítségeteket kérném!!!
    Csináltam a egy Softmodos kártyát,tökéletesen sikerült meg van minden menü!Letöltöttem játékot,meg pacheltem,ki írtam mindent úgy csinálok ahogy kell de amikor be rakom a PS2-be,elindítom ESR-el,de autómatikusan az ULaunchELF progi indul el!!! Ez miért van!!!
    Légy szíves segítsetek!!!
  • rumkola
    nem, Gamecube-ra megéri, de DC-re egyáltalán nem /szerintem/
  • TidusX
    Igen. Engem a Phantasy Star Online, Skies of Arcadia, Time Stalkers,Illbleed, Resident Evil: Code Veronika, és még pár RPG érdekelne. Csak az a baj kevés van rá. Vagyis vannak csak a többi japán. DS-re most csak a Golden Sunt tudom meg a Dragon Quest IX-et. Final Fantasyk már megvoltak meg a többi DQ is. Meddig fejlesztenek még játékokat a DS-re nem tudjátok? Mert most a 3DS a menő. Volt egy DS Lite- om csak eladtam...
  • Seth
    Inkább DS-re. Elég sokminden átjött PS2-re DC-ről,de ha az a pár exklúzív cucc érdekel ,akkor legyen a DC (hirtelen csak Shenmue,Sonic Adventures 2,Illbleed,Skies of Arcadia jut eszembe :D)
  • TidusX
    Szerintetek megéri a PS2-t lecserélni egy Dreamcastra?
  • TidusX
    Eladó egy chippelt PS2 jó állapotban. Minden játékot kitűnően visz. Annyi kis baja van hogy a kontrollert nem kell teljesen bedugni a csatlakozásba, csak úgy világít a DualShock. Szerettem a gépet de eladom mert már minden játékot kipróbáltam amire kíváncsi voltam. Csere érdekel Dreamcastre vagy Nintendo DS-re. Írjatok privátot! Az ára 15000Ft.
  • szimszonos
    150ft a reális ár akit érdekel íjon priviben.
  • mate555
    Eladó PS2 SLIM:
    -SCPH-90004 széria (a legújabb)
    -Chipelt (Matrix Infinity 1.99 a CHIP típusa)
    -2 DB SONY Kontroller
    -2 DB SONY memóriakártya
    -Doboz, papírok
    -Nagyon megkímélt gép mindent pöccre olvas, a Joy-ok is szinte új állapotúak
    -Adok rá 1 hét garanciát

ÁR: 20000,- FT

KÉP A GÉPRŐL

Helyileg Miskolcon található, de eltudom küldeni postán is.
  • Peodfil
    Ez gondolom nekem szólt. Egyetértek veled.
    Az ARM nem csak a csalásokról szól, valamint kód az is, hogy tekkenben jinpachi van a player1-nél ;) Elárulom végig vittem már a játékot keresztbe-kasba, easytől ultra hardig, szóval egy kis szórakozás ki jár az embernek, nem?

Ha valakinek van valami ötlete várom! @ #16922
  • ypss
    A csalás megöli a játékélményt:!
    Annyi mha elmenné' biciglizni autóval..
  • rumkola
    ráadásul uzsora áron :)
  • benőmenő
    Ezt én azért nem reklámoznám így a helyedben. Régi topic meg minden, de akkor is ott a bannerban, ami ott van, ráadásul, ha pénzért árulsz kalóz cuccot, azt már biztosan bünteti a törvény is. Csak szólok.
  • TidusX
    Írott lemezek eladóak ha valakit érdekel. Aki nem tud írni magának. 300Ft/db
  • Peodfil
    Hiába, "No UDF Desc".
    Valamint, ha el is indul az ARM, beállítom benne a dolgokat, az elmenti magának a MC-ra? Mivel a játékot csakis ESR-ből fogom tudni elindítani, nem? Vagy ha kicserélem az ARM-et egy játékkal, akkor az ARM-ből elindul a játék ?!
  • ypss
    http://data.hu/get/4109392/Anytoiso_v3.2_Build_413_incl_crack.rar
    Ezzel a progival áttudod csomagolni iso-ra.
    Az esr-el inditott játékoknak DVD formátumuaknak kell lenni ugye:)
  • Peodfil
    Persze az action replay maxot is letölteném valahonnan (már szereztem egy nrg fájlt, de nem tudok vele mit kezdeni), mert arra sincs pénzem, hogy éhesen kinézzek az ablakon, szóval ilyen multimilliomos emberkék hagyagolják már az olyan commenteket, hogy vegyem meg stb. A csórók is szórakozhassanak már. Köszönöm.
  • Peodfil
    Üdv!

Afelől érdeklődnék, hogy nem csippelt, csak soft-modolt (ps2) gépen, lehetséges valahogy elindítani az action replay maxot (a továbbiakban persze játszani is valami játékot, az ott beállított kódokkal) ?
  • szimszonos
    Letöltöttem egy 8 GB-os játékot ps2-re külföldi oldalról de ha beteszem virtuális meghajtóba(alcohollal megnyitva) ott csak 4 GB a játék mérete.Ez hogy lehetséges hova tünt 4 GB?Sajnos mielőtt megnéztem kiírtam +DL lemezre de a játék pár másodperc után lefagy.Arra gondoltam hogy csak szívatásból csinálják.
  • szimszonos
    ATV Offroad FURY 4 játékot keresem Ntsc formátumban a prorresive scan miatt.Aki tud segítsen előre is köszönöm.