17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#16919 a levegő(egyelőre) -
#16918 Mi van ingyen? -
Dave8814 #16917 Jah, de az pénzbe kerül, sokba -
#16916 Lehet kapni joyt! Egyébként némely játék csak a Dualshock 2 kontrollerrel megy! -
Dave8814 #16915 Jaa, értem. Geci jó, mert úgy kaptam, h a ps2-es joyának a hátsó gombai nem működnek. Hiába nyomom be, belül vmi kis cucc letört belőle, és ezért nem nyomja be az érzékelőt. Van rá megoldás? -
#16914 Nem a karokról beszéltem,hanem a gombokról.Azok is analóg,nyomásérzékenyek,azaz figyeli mennyire nyomtad be, így lehet teszemazt Gran Turismo-ban gázt fokozatosan adagolni. PS1-es joy csak kétállású volt(vagy lenyomtad vagy nem :D) -
Dave8814 #16913 VAn rajta analóg kar -
#16912 Hát akkor kizárásos alapon legyen a joy :) -
rumkola #16911 akkor még is csak a ps1-es joy a gond :) -
#16910 Nem ismerem azokat a játékokat, de arra tippelek,hogy azok a nyomásérzékeny analóg gombokat használnák,ami ps1-es joy-on még nem volt. -
Dave8814 #16909 Ezt kérdem én is! De ez a lényeg, h csak néhány játék gecizik, pont amivel tolni szeretném párosba(fight night 2-3, fifa street) -
rumkola #16908 akkor mi a baj? :D -
#16907 PS1 joyt simán felismeri a ps2, szóval az nem kizáró ok -
rumkola #16906 hát pont azért :D -
Dave8814 #16905 (ps1-es yostic a fehér) -
Dave8814 #16904 Egy fontos kérdés: Az miért van, hogy bizonyos játékok(pl Fight Night round 3) nem látják az utólag vásárolt game padot... A gyárilag hozzá adott feketével semmi bajuk, de az utóvett fehéret nem ismeri fel. Van erre megoldás? -
ypss #16903 Ja,ezzel a kiegészitővel+1 pata hdd-vel tudsz játszani/filmet nézni/zenét hallgatni FAT (vastag) ps2-n,az idök végezetéig:) -
ypss #16902 Helló eladó jóállapotú 1 ps2 network adapter dobozában (http://data.hu/get/3956479/PS2_NETWORK_ADAPTER.JPG).
Érd.: [email protected] -
dvid95 #16901 dvd -
dvid95 #16900 nem -
#16899 A lemez CD? -
dvid95 #16898 kattog a ps2 mikor berakok egy bizonyos játékot ez miért van és mit tehetek ez ellen vagy azért hogy abbahagya.
Köszi dvid -
#16897 Földelés nem hiszem hiszen a ps2 is kettős szigetelésű, inkább árnyékolás funkciót láthat el. -
júzer02 #16896 Hello. Lehet, hogy elsőre bonyolult a kérdésem, de azért remélem érthető. A joystick csatlakozónál ugye a joy 9 érintkezőn keresztül csatlakozik a géphez, de a csatlakozó tetején van egy kb fél centi átlójú szögletes mélyedés benne egy fémlappal. Namármost ennek van valami érdemi funkciója pl: földelés vagy akármi (annyira nem értek az elektromossághoz) vagy csak azt a célt szolgálja, hogy a joy ne lötyögjön a csatlakozásnál? -
#16895 Akey éppen ehhez linkelt. -
dvid95 #16894 Oké eböl nem értek sokat a lényeg láttam olyat hogy valaki pendrávjrol indít teljes játékokat ezt hogy tudom elérni mert attol a személytöl nem tudom megkérdezni. -
Akey #16893 Hivatalosan arra, hogy headsetet, mikorfont, táncszőnyeget, gitárt, Eyetoy-t, billenytűzetet, egeret (Linuxhoz) és Trance Vibrator-t (pl a Rez, Space Channel 5 és Disaster Report játékokhoz) csatlakoztass a PS2-höz. Esetleg Gran Turismoból képeket ments ki pendrivera.
Nem hivatalosan pedig erre. -
dvid95 #16892 csö van egy ps2-m van rajta 2 usb csatlakozó ha bedugom a sima 16 gb-os pendrálvomat akort miért nem vestszi észre? Vagy mire van az kitalálva egyáltalán?
-
Lingari #16891 Hello. Tudna nekem valaki segíteni hogy hol lehet a ps2 konzolomat regelni? Nagyon sokat olvastam már róla, meg nézegettem is ezzel kapcsolatban ötleteket de nem igazán tudtam kimenni belőlük:(. Tud valaki segíteni? megköszönném!
-
dvid95 #16890 Velem is ez a helyzet eladó rengeteg játékal amit már több mint 3 éve gyüjtök a gép 2 honapja volt szervízben és tökéletesen müködik.
Ha valakit érdekel akor írjon a [email protected] e-mail-re. Küldök képet és kategorizálom a játékokat is. -
bigbigle #16889 Volna egy eladó gépem ha érdekel valakit.
http://hardverapro.hu/apro/playstation2_gep_jatekok/hsz_1-50.html -
rumkola #16888 softosohoz peccselni kell az iso-t írás előtt (1másodperces klikkelés csak) -
vegytek #16887 a sotf csak a memóriakártyán lesz vs forrasztanak a gépben (előbbi esetén érdemesebb garis gépet venni, szerintem) de ma már 1-3K között lehet kapni eredeti (használt) játékokat is. -
lammaer #16886 Köszi. Még egy utolsót: softmod v chipelt (ne bannoljatok :)) közt van vmi különbség a mindennapi használatban? -
rumkola #16885 a vastag gép sokkal-sokkal hajlamosabb olvasófejmeghibásodásra, ráadásul a javítása is majdnem a duplája mint a slimnek...
nem utolsó sorban elképesztően csúnya, ormótlan darab :D -
lammaer #16884 Köszönöm a tippeket.
Külső táp nem előnyösebb? Melegedés, esetleges pótlás esetén... -
vegytek #16883 slim-ből a belső tápos az újabb széria. -
rumkola #16882 slimet vegyél, és mindenképp próbáld ki, hogyan olvassa a lemezeket -
lammaer #16881 Sziasztok,
Gondoltam a fiamnak veszek egy PS2-t (hogy ne tőlem lopja a gépidőt), néztem hogy használtan már 15 körül minden további nélkül hozzájutok egyhez.
Ami érdekelne:
- számít az hogy slim vagy "vastag" PS2-t veszek?
- Esetleg van valami buktató amire érdemes figyelni? (néhol kiemelik hogy külső v beépített tápos)
- egyéb hibalehetőségek amire érdemes figyelni? -
#16880 Nekem se jött be, most a Suikoden 3- al játszok...