17159

WAREZ = azonnali BAN!

• öregharcsa
    a levegő(egyelőre)
  • jaszy
    Mi van ingyen?
  • Dave8814
    Jah, de az pénzbe kerül, sokba
  • jaszy
    Lehet kapni joyt! Egyébként némely játék csak a Dualshock 2 kontrollerrel megy!
  • Dave8814
    Jaa, értem. Geci jó, mert úgy kaptam, h a ps2-es joyának a hátsó gombai nem működnek. Hiába nyomom be, belül vmi kis cucc letört belőle, és ezért nem nyomja be az érzékelőt. Van rá megoldás?
  • Seth
    Nem a karokról beszéltem,hanem a gombokról.Azok is analóg,nyomásérzékenyek,azaz figyeli mennyire nyomtad be, így lehet teszemazt Gran Turismo-ban gázt fokozatosan adagolni. PS1-es joy csak kétállású volt(vagy lenyomtad vagy nem :D)
  • Dave8814
    VAn rajta analóg kar
  • Seth
    Hát akkor kizárásos alapon legyen a joy :)
  • rumkola
    akkor még is csak a ps1-es joy a gond :)
  • Seth
    Nem ismerem azokat a játékokat, de arra tippelek,hogy azok a nyomásérzékeny analóg gombokat használnák,ami ps1-es joy-on még nem volt.
  • Dave8814
    Ezt kérdem én is! De ez a lényeg, h csak néhány játék gecizik, pont amivel tolni szeretném párosba(fight night 2-3, fifa street)
  • rumkola
    akkor mi a baj? :D
  • Seth
    PS1 joyt simán felismeri a ps2, szóval az nem kizáró ok
  • rumkola
    hát pont azért :D
  • Dave8814
    (ps1-es yostic a fehér)
  • Dave8814
    Egy fontos kérdés: Az miért van, hogy bizonyos játékok(pl Fight Night round 3) nem látják az utólag vásárolt game padot... A gyárilag hozzá adott feketével semmi bajuk, de az utóvett fehéret nem ismeri fel. Van erre megoldás?
  • ypss
    Ja,ezzel a kiegészitővel+1 pata hdd-vel tudsz játszani/filmet nézni/zenét hallgatni FAT (vastag) ps2-n,az idök végezetéig:)
  • ypss
    Helló eladó jóállapotú 1 ps2 network adapter dobozában (http://data.hu/get/3956479/PS2_NETWORK_ADAPTER.JPG).
    Érd.: [email protected]
  • dvid95
    dvd
  • dvid95
    nem
  • Kazuma92
    A lemez CD?
  • dvid95
    kattog a ps2 mikor berakok egy bizonyos játékot ez miért van és mit tehetek ez ellen vagy azért hogy abbahagya.

Köszi dvid
  • shenmuedc #16897
    Földelés nem hiszem hiszen a ps2 is kettős szigetelésű, inkább árnyékolás funkciót láthat el.
  • júzer02
    Hello. Lehet, hogy elsőre bonyolult a kérdésem, de azért remélem érthető. A joystick csatlakozónál ugye a joy 9 érintkezőn keresztül csatlakozik a géphez, de a csatlakozó tetején van egy kb fél centi átlójú szögletes mélyedés benne egy fémlappal. Namármost ennek van valami érdemi funkciója pl: földelés vagy akármi (annyira nem értek az elektromossághoz) vagy csak azt a célt szolgálja, hogy a joy ne lötyögjön a csatlakozásnál?
  • shenmuedc #16895
    Akey éppen ehhez linkelt.
  • dvid95
    Oké eböl nem értek sokat a lényeg láttam olyat hogy valaki pendrávjrol indít teljes játékokat ezt hogy tudom elérni mert attol a személytöl nem tudom megkérdezni.
  • Akey
    Hivatalosan arra, hogy headsetet, mikorfont, táncszőnyeget, gitárt, Eyetoy-t, billenytűzetet, egeret (Linuxhoz) és Trance Vibrator-t (pl a Rez, Space Channel 5 és Disaster Report játékokhoz) csatlakoztass a PS2-höz. Esetleg Gran Turismoból képeket ments ki pendrivera.
    Nem hivatalosan pedig erre.
  • dvid95
    csö van egy ps2-m van rajta 2 usb csatlakozó ha bedugom a sima 16 gb-os pendrálvomat akort miért nem vestszi észre? Vagy mire van az kitalálva egyáltalán?
  • Lingari
    Hello. Tudna nekem valaki segíteni hogy hol lehet a ps2 konzolomat regelni? Nagyon sokat olvastam már róla, meg nézegettem is ezzel kapcsolatban ötleteket de nem igazán tudtam kimenni belőlük:(. Tud valaki segíteni? megköszönném!
  • dvid95
    Velem is ez a helyzet eladó rengeteg játékal amit már több mint 3 éve gyüjtök a gép 2 honapja volt szervízben és tökéletesen müködik.
    Ha valakit érdekel akor írjon a [email protected] e-mail-re. Küldök képet és kategorizálom a játékokat is.
  • bigbigle
    Volna egy eladó gépem ha érdekel valakit.
    http://hardverapro.hu/apro/playstation2_gep_jatekok/hsz_1-50.html
  • rumkola
    softosohoz peccselni kell az iso-t írás előtt (1másodperces klikkelés csak)
  • vegytek
    a sotf csak a memóriakártyán lesz vs forrasztanak a gépben (előbbi esetén érdemesebb garis gépet venni, szerintem) de ma már 1-3K között lehet kapni eredeti (használt) játékokat is.
  • lammaer
    Köszi. Még egy utolsót: softmod v chipelt (ne bannoljatok :)) közt van vmi különbség a mindennapi használatban?
  • rumkola
    a vastag gép sokkal-sokkal hajlamosabb olvasófejmeghibásodásra, ráadásul a javítása is majdnem a duplája mint a slimnek...
    nem utolsó sorban elképesztően csúnya, ormótlan darab :D
  • lammaer
    Köszönöm a tippeket.

Külső táp nem előnyösebb? Melegedés, esetleges pótlás esetén...
  • vegytek
    slim-ből a belső tápos az újabb széria.
  • rumkola
    slimet vegyél, és mindenképp próbáld ki, hogyan olvassa a lemezeket
  • lammaer
    Sziasztok,

Gondoltam a fiamnak veszek egy PS2-t (hogy ne tőlem lopja a gépidőt), néztem hogy használtan már 15 körül minden további nélkül hozzájutok egyhez.

Ami érdekelne:
    - számít az hogy slim vagy "vastag" PS2-t veszek?
    - Esetleg van valami buktató amire érdemes figyelni? (néhol kiemelik hogy külső v beépített tápos)
    - egyéb hibalehetőségek amire érdemes figyelni?
  • TidusX
    Nekem se jött be, most a Suikoden 3- al játszok...