17159

WAREZ = azonnali BAN!

• kalmangiorgio
    Sziasztok !

Kérlek szépen SEGÍTSETEK !!!!

Topkonzol féle Free Mcboot volt a PS2 - hez, a 8MB - os memkártyán. Sajnálatos módon "véletlenül" rámentem a kártyán a free Boot- ra és csináltam egy delete - t..... Most csak ezek maradtak a kártyán :

SYS-CONF Folder
    Your System Configuration
    SMS
    Free McBoot

A gond persze az hogy az írt játékok nem indulnak.. (((

Mit lehetne tenni, mit tegyek hogy újra a "régi" legyen a gép ?!

Segítségeteket előre is hálásan köszönöm !!!!! (egy kétségbe esett mentődolgozó.... (( )
  • zoliii
    Softmod-os memória kártyával többre mentek! :D
    avi-s filmeket viszi, pendrivról, HDD-ről mennek a játékok, nem kell kichippelni a ps2-öt! :D Én így használom már kb. 1 éve! Nekem modbo chip van a gépemben, és már nem működik. A Softmodos memória kártyával meg gond nélkül megy :D
  • jaszy
    Fejvédelmet leforrasztottad? Mást nem kell csinálni vele.
  • sweex1
    Sziasztok. Miután nem olvasott az SCPH-70004-es PS2-öm, fejet cseréltem rajta. A dolog félig meddig megoldódott, mivel a régi fejjel már a lemezt sem pörgette, az újjal pedig igen, viszont a végén olvasási hibára hivatkozik. Fej cserénél kell még valamit csinálni? Valahogy állítani, vagy frissíteni? Tudtok segíteni nekem?
  • benőmenő
    talán az, hogy dvd-t írtál és cd-t raksz be? :D
    Viccen kívül, talán próbáld mínuszos dvd-vel, vagy a hiba az ön készülékében van.
  • Pee Tike
    Ps2 chippelés menynibe kerülhet.kérlek segítsetek.:DKöszönöm...
  • szkófild
    Ps2 játékot letöltöttem, kiírtam az iso- fájlt (ImageBurn, Nero) +R-es dvd-re 4szeres sebességgel. Beteszem a cd-t a gépbe, bejön a ps2 felirat és ennyi. Nem indulnak a játékok! Mi a hiba? SÜRGŐŐS

• cocobanana
    Eladó egy jó állapotú karbantartott chipeltett használt slim ps2. 1 db joyyal és 1db 8 mb memóriakártya illetve a kábelekkel. Akit érdekel dobjon meg egy pm-el.
  • öregharcsa
    Bocs, most nézem közben ezt már elvitték...
  • öregharcsa
    itt van egy eladó, szerintem ennyit megér...

x3m_ab300_tv_box

• Kongy
    Egy ilyen TV tuner box gondolom nem olcsó, lehet annyit nem ér pár régi PS2 játék, meg akkor inkább rákötöm a nappaliban a HDTV-re... csak a szobámban jó lett volna..
  • jaszy
    Ahha, értem.
  • Uchiha Obito
    Ez PC-től különálló eszköz. Van rajta komponens és RGB bemenet, meg VGA kimenet.
  • jaszy
    Pc-ről nem volt szó!
  • Uchiha Obito
    Dehogynem, TV tuner box-al. Nekem is azzal van, X3M a neve.
  • jaszy
    Nem lehet
  • Kongy
    Monitorom amúgy LG E2360, mint mondtam VGA bemenet van csak rajta.
  • Kongy
    Üdv!

Adva van egy PS2 Slim, amihez nincs TV, így arra gondoltam, hogy rákötöm a monitoromra. Namost nem tudom, hogy ez lehetséges-e. A SCART kábelt kéne átalakítani VGA-vá, és úgy bedugni a monitorba, de a neten nem találtam olyan cuccot, amivel ezt meglehet oldani. Tényleg nem lehet?
  • NIKTON
    Hááát elvileg az, de már nem vagyok biztos benne:(
  • Seth
    Nem lehet hogy nincs is okosítva a PS1-ed?
  • NIKTON
    Én a bin-t írom ki úgy ahogy mondod image file to disc, de semmi pedig egy file, néha olyat csinál mintha zenét akarna lejátszani a ps, és választhatok a számok közül ... valaki felvenne msn-en és segítene a kis buta fejemen:( [email protected]

pussza
    niki
  • Seth
    Akkor az enyém különleges, tuningolt darab biztos, a maga tizenakárhány évével :D
    Nade akkor legyen neked igazad, írja 6x-osan, de ne 1x-esen.
  • jaszy
    Én értem :D Én is írtam már pár lemezt :) 52X est nem sok média olvasó viszi.
  • Seth
    Nem érted.Az írás minősége a fontos, ha gyorsan de faszán,pontosan írja az íród,akkor nem lesz gond vele. Megírtam már pár ps1 lemezt
  • jaszy
    Abszolút nem lényegtelen! A 20 éves Ps1-nek nem egyszerű beolvasni a gyors írást.
  • Seth
    Lényegtelen mennyin van megírva, a lényeg hogy az pontosan sikerüljön.A mai íróknak egy cd-nél ez nem jelenthet gondot
  • jaszy
    Szegény Ps1-biztos olvasná az 52X írást :D Már 16X sem viszi. 6X az optimális.
  • Seth
    kaptál egy képfájlt(bin), azt kell kiírni lemezre. De nem úgy, hogy fogod és kiírod rá azt a fájlt, hanem képfájlként írod ki (write image file to disc opció az imgburn-ben)Ja és ne 1x sebességgel írd,mehet a max amit az íród tud.
  • NIKTON
    Tudom hogy egy kicsit off, de talán ti tudjátok:
    A segítségeteket kérném, nem rég vettem egy kis PS1-et de sajnos hiába próbálom az itt elhangzottakat követni és követni a youTube-on lévőket nem sikerül, 4 cd után feladtam.
    Letöltöttem a játékot a wwww.romhustler.net -ről a nagyobb fájlt meg ráírtam ImgBurn- ben a cd-re, 1x-es sebességgel. A nagyobb fájl "bin" a kisebb "cue". Mit ronthattam el, kérlek segítsetek!

Üdv,
    Niky
  • Vegetasan
    Sziasztok! NHL 09'-el játszunk 2 játékos módba egymás ellen ugyan azzal a csapattal, ugyan azokkal a beállításokkal és mégis az egyik csapat klasszisokkal lassabb, pontatlanabb és ügyetlenebb. Ez eléggé elrontja a játék élményét... Nem tudja valaki, hogy mit csinálunk rosszul, vagy mit kell még át állítani?
  • longdrink
    http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/egyeb_kiegeszito/kabel/ps2_pc_atalakito_adapter_nincs_postakoltseg_1478499828.html
  • jaszy
    Természetesen nem megy.
  • Peodfil
    PS2 megy xbox360 kontrollerrel (usb)?
  • benőmenő
    van átalakító, csak egy ideje a micro$oft kigyomlálta a megfelelő drivereket a windowsból, szal nem fog működni.
  • folie10
    hello!

sima ps2 joystickot tudok csatlakoztatni pc-hez?vagy kell hozzá valamilyen átalakító?

köszi előre is a választ!

üdv
  • Kazuma92
    Igen, a framerate elég alacsony abban a játékban.
  • Peodfil
    Prince of Persia - The Two Thrones-nál tapasztalt már valaki olyat, hogy "szaggat" egy picit olykor-olykor a játék? Nagyon minimális, de érezhető.
  • Peodfil
    Mind1. Utánaolvastam. Bocs.
  • Peodfil
    Mi speciálisat tud a főhősünk ebben?
  • vortel
    PS2 network adaptert vennék, ha esetleg valakinek van eladó vagy tudna szerezni írjon egy privit. köszi