17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
kalmangiorgio #16999 Sziasztok !
Kérlek szépen SEGÍTSETEK !!!!
Topkonzol féle Free Mcboot volt a PS2 - hez, a 8MB - os memkártyán. Sajnálatos módon "véletlenül" rámentem a kártyán a free Boot- ra és csináltam egy delete - t..... Most csak ezek maradtak a kártyán :
SYS-CONF Folder
Your System Configuration
SMS
Free McBoot
A gond persze az hogy az írt játékok nem indulnak.. (((
Mit lehetne tenni, mit tegyek hogy újra a "régi" legyen a gép ?!
Segítségeteket előre is hálásan köszönöm !!!!! (egy kétségbe esett mentődolgozó.... (( ) -
#16998 Softmod-os memória kártyával többre mentek! :D
avi-s filmeket viszi, pendrivról, HDD-ről mennek a játékok, nem kell kichippelni a ps2-öt! :D Én így használom már kb. 1 éve! Nekem modbo chip van a gépemben, és már nem működik. A Softmodos memória kártyával meg gond nélkül megy :D -
#16997 Fejvédelmet leforrasztottad? Mást nem kell csinálni vele. -
sweex1 #16996 Sziasztok. Miután nem olvasott az SCPH-70004-es PS2-öm, fejet cseréltem rajta. A dolog félig meddig megoldódott, mivel a régi fejjel már a lemezt sem pörgette, az újjal pedig igen, viszont a végén olvasási hibára hivatkozik. Fej cserénél kell még valamit csinálni? Valahogy állítani, vagy frissíteni? Tudtok segíteni nekem? -
#16995 talán az, hogy dvd-t írtál és cd-t raksz be? :D
Viccen kívül, talán próbáld mínuszos dvd-vel, vagy a hiba az ön készülékében van. -
Pee Tike #16994 Ps2 chippelés menynibe kerülhet.kérlek segítsetek.:DKöszönöm... -
szkófild #16993 Ps2 játékot letöltöttem, kiírtam az iso- fájlt (ImageBurn, Nero) +R-es dvd-re 4szeres sebességgel. Beteszem a cd-t a gépbe, bejön a ps2 felirat és ennyi. Nem indulnak a játékok! Mi a hiba? SÜRGŐŐS
-
cocobanana #16992 Eladó egy jó állapotú karbantartott chipeltett használt slim ps2. 1 db joyyal és 1db 8 mb memóriakártya illetve a kábelekkel. Akit érdekel dobjon meg egy pm-el. -
#16991 Bocs, most nézem közben ezt már elvitték... -
#16990 itt van egy eladó, szerintem ennyit megér...
x3m_ab300_tv_box
-
#16989 Egy ilyen TV tuner box gondolom nem olcsó, lehet annyit nem ér pár régi PS2 játék, meg akkor inkább rákötöm a nappaliban a HDTV-re... csak a szobámban jó lett volna.. -
#16988 Ahha, értem. -
Uchiha Obito #16987 Ez PC-től különálló eszköz. Van rajta komponens és RGB bemenet, meg VGA kimenet. -
#16986 Pc-ről nem volt szó! -
Uchiha Obito #16985 Dehogynem, TV tuner box-al. Nekem is azzal van, X3M a neve. -
#16984 Nem lehet -
#16983 Monitorom amúgy LG E2360, mint mondtam VGA bemenet van csak rajta. -
#16982 Üdv!
Adva van egy PS2 Slim, amihez nincs TV, így arra gondoltam, hogy rákötöm a monitoromra. Namost nem tudom, hogy ez lehetséges-e. A SCART kábelt kéne átalakítani VGA-vá, és úgy bedugni a monitorba, de a neten nem találtam olyan cuccot, amivel ezt meglehet oldani. Tényleg nem lehet? -
NIKTON #16981 Hááát elvileg az, de már nem vagyok biztos benne:( -
#16980 Nem lehet hogy nincs is okosítva a PS1-ed? -
NIKTON #16979 Én a bin-t írom ki úgy ahogy mondod image file to disc, de semmi pedig egy file, néha olyat csinál mintha zenét akarna lejátszani a ps, és választhatok a számok közül ... valaki felvenne msn-en és segítene a kis buta fejemen:( [email protected]
pussza
niki -
#16978 Akkor az enyém különleges, tuningolt darab biztos, a maga tizenakárhány évével :D
Nade akkor legyen neked igazad, írja 6x-osan, de ne 1x-esen. -
#16977 Én értem :D Én is írtam már pár lemezt :) 52X est nem sok média olvasó viszi. -
#16976 Nem érted.Az írás minősége a fontos, ha gyorsan de faszán,pontosan írja az íród,akkor nem lesz gond vele. Megírtam már pár ps1 lemezt -
#16975 Abszolút nem lényegtelen! A 20 éves Ps1-nek nem egyszerű beolvasni a gyors írást. -
#16974 Lényegtelen mennyin van megírva, a lényeg hogy az pontosan sikerüljön.A mai íróknak egy cd-nél ez nem jelenthet gondot -
#16973 Szegény Ps1-biztos olvasná az 52X írást :D Már 16X sem viszi. 6X az optimális. -
#16972 kaptál egy képfájlt(bin), azt kell kiírni lemezre. De nem úgy, hogy fogod és kiírod rá azt a fájlt, hanem képfájlként írod ki (write image file to disc opció az imgburn-ben)Ja és ne 1x sebességgel írd,mehet a max amit az íród tud. -
NIKTON #16971 Tudom hogy egy kicsit off, de talán ti tudjátok:
A segítségeteket kérném, nem rég vettem egy kis PS1-et de sajnos hiába próbálom az itt elhangzottakat követni és követni a youTube-on lévőket nem sikerül, 4 cd után feladtam.
Letöltöttem a játékot a wwww.romhustler.net -ről a nagyobb fájlt meg ráírtam ImgBurn- ben a cd-re, 1x-es sebességgel. A nagyobb fájl "bin" a kisebb "cue". Mit ronthattam el, kérlek segítsetek!
Üdv,
Niky -
Vegetasan #16970 Sziasztok! NHL 09'-el játszunk 2 játékos módba egymás ellen ugyan azzal a csapattal, ugyan azokkal a beállításokkal és mégis az egyik csapat klasszisokkal lassabb, pontatlanabb és ügyetlenebb. Ez eléggé elrontja a játék élményét... Nem tudja valaki, hogy mit csinálunk rosszul, vagy mit kell még át állítani? -
#16969 http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/egyeb_kiegeszito/kabel/ps2_pc_atalakito_adapter_nincs_postakoltseg_1478499828.html -
#16968 Természetesen nem megy. -
Peodfil #16967 PS2 megy xbox360 kontrollerrel (usb)? -
#16966 van átalakító, csak egy ideje a micro$oft kigyomlálta a megfelelő drivereket a windowsból, szal nem fog működni. -
folie10 #16965 hello!
sima ps2 joystickot tudok csatlakoztatni pc-hez?vagy kell hozzá valamilyen átalakító?
köszi előre is a választ!
üdv -
#16964 Igen, a framerate elég alacsony abban a játékban. -
Peodfil #16963 Prince of Persia - The Two Thrones-nál tapasztalt már valaki olyat, hogy "szaggat" egy picit olykor-olykor a játék? Nagyon minimális, de érezhető. -
Peodfil #16962 Mind1. Utánaolvastam. Bocs. -
Peodfil #16961 Mi speciálisat tud a főhősünk ebben? -
#16960 PS2 network adaptert vennék, ha esetleg valakinek van eladó vagy tudna szerezni írjon egy privit. köszi