PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Zene nélkül mit érek én?
Több féle módon is lehet ezeket futtatni:
1. Kiírod lemezre és a PS2 elindítja mint egy játékot (modchip szükséges).
2. Rárakod memkarira (valamilyen filekezelõvel pl. UlaunchElf) és onnan indítod. A memkariról való boot-oláshoz vagy olyan modchip kell ami rendelkezik ilyen funkcióval vagy rárakod a memkarira a FreeMCBoot-ot és azzal indítod (ez utóbbi módosítja a PS2 fömenüjét és onnan lesznek indíthatóak a memóriakártyán lévõ progik).
Az optikai kimenetet tudtommal nem lehet RCA-ra "átalakítani" max erõsítõre kötheted rá és az erõsítõ RCA kimenetein "jön ki", én max így tudom elképzelni. A PS2 AV kábelén csak sztereó hang jön.
"ha 18-ért árulnak ps2-t és azt mondják jó állapotban van,akkor az kamu?"
Vékony vagy vastag, hány éves, modchipes (milyen típus), fejhiba van-e, tartozékait adja?
Ezekre kell általában rákérdezni, de 18k-ért gyanúsan olcsó, én legalábbis nem venném meg. Ez kb. olyan mint a 25-30k-s "jól mûködõ" Xbox 360...
Maga a szerkezet kb. 8k-t ér.
És már van is rá licit: 16k!!! <#wow2>#wow2> Kis tudatlanok. <#hehe>#hehe>
Emlékszem amikor anyám mondta, hogy rakjam már föl a régi mosógépünket Vaterára, mert csak ott áll a folyosón évek óta, én meg mondtam neki, hogy úgyse vinné el senki, fölösleges feltenni.
Lehet, hogy újra át kéne gondolnom... <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
fu,az 5.1-et meg úgy lenne jó megoldani,hogy 3 db rca,de ha nincs rajta 3 rca direkt 5.1-nek akkor átalakítóval is meg lehet oldani,az a lényeg.
akkor azt mondod,hogy ha 18-ért árulnak ps2-t és azt mondják jó állapotban van,akkor az kamu? :S
ReaL MaDRid x siempre
bár egy ilyen ketyere megéri az árát.
PSN ID: jay-jupiter
Alapból nem, de az SMS Player nevû homebrew progival igen.
"ps2-re rá lehet kötni 5.1-et?"
Igen, van rajta optikai kimenet.
Egyébként 20-asért tényleg nem kapsz módosított PS2-t, de ha mégis találsz, akkor én messze elkerülném a helyedben.
A 30k szerintem reálisabb.
úgy gondoltam veszek egy használt ps2-t csippelve.lenne 1-2 kérdésem: a ps2 le tudja játszani az avi filmeket? másik kérdés: ps2-re rá lehet kötni 5.1-et?
ReaL MaDRid x siempre
network adaptert viszont ebayrõl könnyen beszerezhetsz.
szerintetek meg lehet oldani hogy ps2 slimet összekötöm a géppel UTP kábellel és valamilyen homebrowe programmal el tudjam inditani az isokat, mer vastag ps2höz szinte lehetetlen network adapter szerezni hogy vinyórol játsszak, de az usb túl lassú, viszont az utp 100Mbites, ami sztem jó szávszél a játékoknak, csak az a kérdés hogy van-e ilyen program és hogy a vinyón is kellene egy partíció ami meg van formázva neki. ha hülyeséget kérdeztem bocs, válaszokat elõre is köszönöm.
üdv.
PSN ID: jay-jupiter
de elmondod hogy hogy irjam ki speciálisan? (küldd pm-be de ide is irhatod)
Cool story, bro.
Ez egy filekezelõ, .elf indító, stb. Vagy kiírod lemezre (speciálisan kell, nem csak rárakod) vagy ha van FreeMCBoot-od akkor penrõl boot-olod.
sajnos egy barátom nagyon elbaszott nekem egy játékot, vagyis a mentését. 8,5 óra kemény munka volt benne. azt szeretném kérdezni, hogy láttam ps2-hez mentés fájlokat, és azokat milyen átalakítóval/ olvasóval lehetne rárakni? köszi szépen!
Cool story, bro.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Nem mai játék (2007 Március), de a Frontline mellett az egyik kedvencem. 😊
Lehet ejtõernyõzni, minden küldetést a levegõbõl kezdessz, fejleszthetõek a fegyverek és visszatértek az eredeti MoH dallamok! Emellett sokkal realisztikusabb (pl. nincs "adrenalin mód" mint az European Assault-ban) és még a grafikája is szép. Egyetlen hátránya van és ez nagyon bántó is, hogy rövid! Össz. 5 küldetésbõl áll. 😞
Ajánlom minenkinek (fõleg a WWII-es FPS rajongóknak), nekem már megjelenés óta megvan, de most újra elõvettem. 😉
Itt egy igen látványos trailer: Link
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
többet nem is nagyon imserek😄
Ha akarok 1 ps2t használtat mindenképp olyat amin frankón megy GT4 meg TT akkor mit ajánlotok? És KB mennyi pénzt kéen rászánnom?
legolcsobb mennyibe van?
enyimé pedig nem viszi, a GT4 és a GOW2 is megakad rétegváltásnál (mindkettõ elsõ kiadású, nem ilyen platinum szarság)
már egyszer telesírtam vele a fórumot itt-ott, úgyhogy most ezt mellõzném 😞(