17159

WAREZ = azonnali BAN!

• bigbigle
    ha ebből ki tudod venni a hangját akkor grat mert nagy volt a zaj

de ha tudtok még ma vagy holnap 2 ig írjatok

http://rapidshare.com/files/232969965/Felv_tel.amr.html
  • bigbigle
    nem az csak mert most hoztam haza szervízből aztál az biztos hogy halkabb lett és előtte nagyon kattogott és az is elhalkult de mondjuk azt olvastam hogy az olyanoknál mint pl : harry potter 5-nél kell kattogni ott kattogot is és most is a fifa 09-nél lecsitult és a tdu-nál is
    (de azért érdeklődök hogy ne dobjak ki 16000 huf-ot 3db game-ra (burnout 3 ,fight night round 3 és a wwe smackdown vs raw 2009) hogyha nem bírja ki)
  • sambauer
    hangja van az biztos, lemez olvasásnál. alapjáraton viszont szinte semmi.
  • Dj Siegfried
    hm... ezt hogy érted? hogy áll már a gép? beindult már?
  • bigbigle
    a ps2-nek egy minimálisan kell kattognia ugye?
  • sambauer
    nálam olyan volt kétszer is hogy maga a készenléti piros led nem kapcsolt be, pedig áramon volt, de maga a gép nem kapott áramot valmimért.. aztán pár óra múlva azt veszem észre hogy vígan világít...
  • S8DJ
    megéri
  • Kazuma92
    a lemezt bepörgeti? mert nagyonnagyon halkan lehet hallani a pörgetésnek az elindulását!
  • bigbigle
    erre valaki?
  • Dj Siegfried
    nekem anno a chippes ps1 em volt így... 8óra tekken 3 után 2 napig nem kapcsolt be :P jókivót
  • jacky87
    Szerintem jó, de már semmiben nem vagyok biztos. Működött rendesen, játszottam vele. Este kikapcsoltam. Másnap délután meg már semmi. (pedig senki nem nyúlt hozzá, még odébb se lett téve)
  • Dj Siegfried
    jó a videokábeled? más nem tudok.... :S:S:S:S:S
  • Dj Siegfried
    jaaaa, hogy semmi nem jelenik meg.az bakker nagy cumi :S:S
  • LeventeV
    ha nem sikerul megoldd, akkor vidd el valami megbizhato szervizbe, nezzek meg ok is, lehet nem olyan nagy a baj ;)
  • jacky87
    Igen, slim gép. De hiába, semmi eredmény. Itt valami nagyobb gond lehet, mert semmi nem jelenik meg. Lehet, hogy tényleg elszállt az alaplap vagy nem tom. :S
  • Seth
    Attól még indulnia kéne, az nem lehet gond
  • Dj Siegfried
    ez slim gép? én az enyémmel úgy jártam, hogy a fedél lecsukásakor nem érzékelte a zárt állapotot (nyitottnak észlelte), de miért? kicsit elmozdult benne vmi. ha slimed van akkor próbáld kicsit nyomkodni a fedelet .... ennyit tudok :S
  • PoisonChihuahua
    Akkor rádsóztak egy hibás PS2-t. Ha lemezt nem olvas, akkor fejhiba, de ha egyáltalán nem jön be kép, akkor valami komolyabb lehet pl. a chip is elszállhatott vagy akár az alaplap. Használt PS2-t nem szabad venni max. biztos forrásból (bolt, barát, ismerős, stb.) mivel vadiújat 30k-ért kapni...
  • jacky87
    Nem jelenik meg semmi, a logó sem.
  • Seth
    Most akkor a lemezt nem olvassa be, vagy egyeltalán semmi képe nincs ? A ps2 logó vagy az pl, hogy rakjon be ps2 lemezt piros háttérrel sem látszik ?
  • jacky87
    Ezt már próbáltam, de semmi, nem jön be egyszerűen kép. (pedig jól be van dugva a csatlakozó és előtte működött rendesen) :(
  • DJS8
    áramtalanítsd majd vissza és úgy próbáld meg.
  • jacky87
    Sziasztok. Kaptam egy ps2-t (használt, chipelt). Kipróbáltam először egy DVD-vel (mivel nem volt hozzá játékom), lejátszotta szépen, szereztem hozzá gémet (írott), az is ment rendben, simán játszottam vele. Másnap pedig akármit tettem bele, DVD-t, vagy a játékot, semmit sem csinált, nem töltött be semmit. Mintha nem olvasná vagy nem tom. Ez mitől lehet? Hogyan lehetne orvosolni? Előre is köszi a választ
  • krunyec
    : (
  • jaszy
    Nem!
  • krunyec
    ps3as guitar hero gitár működik ps2n?
  • bigbigle
    szerintetek megéri a Fight Night: Round 3-at megvenni 3000FT-ért?Én hogy még nem játszottam boxolos gammával azért kérdem hogy ez miben jó s miben rossz?(gondolom tekken 5-tel össze nem lehet hasonlítani...)
    Aki válaszol annak megköszönöm.
  • Dj Siegfried
    nem vagy gyökér :P most már gyűjtheted a jó gámékat :) én már megyek is rá egy jó heart of darknessre :D:D
  • Kazuma92
    annyi az egész? egy ps1-es memóriakártyát belekell tenni a ps2-be és már mehet is a ps1? basszus.... én eddig azért nem szereztem be magamnak ps1 es gamét mert semmit se tudtam elmenteni...igen,igen, gyökér vagyok:D
  • Dj Siegfried
    Son of Sparda
    Ghost of Sparta

érdekes :D
  • PoisonChihuahua
    A PS2 menüjében kapcsold majd be a textúraelmosást és a gyorsabb töltést is. (Főmenü-->Háromszög-->PS1 driver options)
  • Dj Siegfried
    köszi ;)
  • DJS8
    Ha eredeti a PS1 játék akkor fog menni. Nekem mennek.
  • Dj Siegfried
    köszönöm, azért kérdezősködök, mert szeretnék venni majd ps1 játékokat is és biztosra akarok menni :) a vaterán van 1 ff8 a vaterán és azt írja nem igazán jó a ps2 hozzá :S
  • DJS8
    persze, hogy játsza és igen egy memókártya kell hozzá.
  • Dj Siegfried
    azt szeretném megkérdezni, hogy a PS2 gond nélkül játszja a PSX játékokat?
    a PS1-es memória kártyán kívül kell még más hozzá?
    THNXALOT
  • bigbigle
    hát én 3000-ért láttam...
    + most nézem hogy a fight night round 3 és a uefa champion (vagy mi ) 06-07 is annyi
    (ha valaki játszott ezekközül valamelyikkel akkor írna pár dolgot..?)
  • jaszy
    Nem egy műfaj! Mindkettő jó, 2000ft körül ér /db
  • bigbigle
    az euro 2008-ról mit tudtok?és jobban megéri mint egy ssx one tour?(mert már holnap megyek vissza a gépemér és nem tudom hogy a burnout-hoz 3-4000FT-ér mit vegyek...)
  • tihibaby
    Adok helyette majd kék tokot szívesen,nekem úgyis jobban bejön a fekete.