PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shineddark
helló!
most akarok veni ps2 õt és szerinetek meik a legjobb chip bele?

Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!

hardot birom még vele
Seth
Csak normal felett,addíg laza XD

PSN ID.: Beegabor

lehetni éppen lehet kontrollerrel,de hamar idegbajt kapsz úgy😊
az összes guitar hero-t lehet gitár nélkül tolni?
Csabesz6
Én nem próbáltam.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Seth
Én tökjól elvoltam vele. ^^

Csabesz6
Red ninja.
Marha jó kritikát kapott anno<#eplus2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

PoisonChihuahua
<#ejnye1>
DJS8
nem gondolod hogy most már abba kéne hagyni? Háromszor teszed fel ugyanazt a kérdést... felsoroltak egy halom játékot, nem elég?

Köszönöm a segítségeteket, megoldódott a probléma.

mondjatok valami nagyon jó játékokat ami szerintetek jó mert akkor megszerezném... meg hogy milyen az a játék és miért jó...
jaszy
Pedig azzal jónak kell lenni, kivétel ha gagyi minõség volt és nem volt bekötve benne az RGB. Már láttam olyat! Vagy a Ps-en nem állítottad át!

akkor mindegy hogy a mert az utóbbi nem volt jó 😞 Vagy te melyiket ajánlanád?

PoisonChihuahua
Ugyanaz, nekem is olyan van, annyi a különbség, hogy van RCA kivezetése a hangnak (pl. hangfalra, HiFi-re, stb).
az elsõvel nem próbáltam, de olyat nem is láttam még, de a másodikkal se próbáltam, és az lehet beválna. Az miben mássab mint az utánnad hozzászólóé. Lényegében nincs közbeiktatva egy olyan csatlakozó nem, de amúgy ugyanaz? Vagy nem?

igen ilyennel próbáltam, de nem volt jó

jaszy
Nem a csatlakozót kell a gyári kábelra dugni!
RGB kábel kell ahhoz hogy színes legyen!

PoisonChihuahua
Ugye nem ilyennel próbáltad? Mert az semmin sem változtat.
RGB kábel nem attól RGB, hogy SCART a vége...
Ilyennel próbáltad?

Antennát felejtsd el, LCD TV-n meg komponens-kábel a nyerõ!

Többször le lett írva, de tessék itt van mégegyszer, PS2 kábelek minõségi sorrendben (egyébként kis mûszaki tudással saját erõbõl is kitalálható):
- antenna kábel
- kompozit (sárga), S-video
- RGB (SCART)
- komponenes (vörös, zöld, kék)

mint azt már említettem, már próbáltam RGB (scart) -os csatlakozót. És sajnos úgy se ment. Nem értem. Most találtam egy olyat ami régi tv-khez van ahol csak sima antenna bemenet van, azt még kipróbálom és ha az se jó akkor nem tudom.

Ja azt még elfelejtettem amlíteni hogy Amerikából hozták, de igazábó ez se változtat a dolgon, mert már egy tv-n jó volt. Meg próbáltam már Sharp LCD-n is, ott tudtam állítani a kódolást, de az se ért semmit. Na mindegy. Azért köszönöm hogy próbáltatok segítni.

Seth
Hát ne azt a 3 színût dugd be , hanem inkább egy rgb kábelt

hát az lehetséges, de amikor bedugom azt a 3 színû kábelt, akkor nekem automatikusan AV csatornán jön be a konzol, és ott pedig nem tudok a menüben változtatni 😞

god of war 1,2,prince of persia 1,2,3,mafia,ico,shadow of the colossus,onimusha quadrologia,the warriors,okami,metal gear solid snake eater,gta-k,bully,black,killzone,area 51,spiderman-ek,dragonball budokai tenkaichi3,resident evil 4,silent hill... van egypár jó játék 😊
Splinter Cell Double Agent(küldetés,taktikai)
Coldwinter (fps,küldetés,jó graf.)
Black (fps,rombolható környezet,jó graf.)
Commandos Strike Force (hasonló mint a cod,jó graf.,világháborus)
A Sniper Elit nevü játékot ajánlanám még.Aki leszedi nem csalódik benne.
Adrenalin pumpáló,mester lövészes game.
monddjatok vmi nagyon jó játékokat ami szerintetek jó mert akkor megszerezném... meg hogy milyen az a játék és miért jó...
én ugy szoktam a tv-n beállítani a pal-t vagy ntsc-t menüben, lehetséges,h ntsc-én van a tévéd?
ja meg van egy ugyanolyan daewoo is mint amit említettem csak egy nagyobb 51cm-es kivitel.

http://origin.samsung.com/hu/products/tv/oldmodels/directviewtvs/cw29m64v.asp

ez a fajta tv-énk van, de már próbáltam rajta állítgatni, és az se segített.

barnazo!milyen tévéd van és,mikori?

A Cold Fear játéknak utána nézhettek akár youtube-on is.
Végig vittem,de párszor majd nem beszartam én is,mutánsokat kell leszedni egy hajón.
Sziasztok!

Nekem már nagyon régóta van egy problémám. Chippelve van a PS2-õm és valami oknál fogva nem minden tv-n játsza színesben a PAL-os játékokat. Ahol chippeltettem ott volt egy kis gagyi daewoo 30 akárhány centis tv, és ott meg ment rendesen színesben, ami nekem otthon fekete-fehérben. Nem tudom hogy volt e másnak valami hasonló problémája, de ha igen akkor várnám a segítséget. Már próbáltam scart-os átalakítót is.

Várom az ötleteket, és elõre is köszönöm!

neked mik a kecvenc játékaid vagy te miket szeretsz seth?
Seth
Milyen az a Gregory Horror Show? Már néztem róla videókat és felkeltette az érdeklõdésem,de még nem vettem rá magam XD

köszönöm szépen ! Mercenaries II megtetszett!! köszönöm hogy ajánlottál várok még ajánlásokat hogy szerintük melyik jó játék ... köszönöm
Banyapapa
ugrabugra játék,jak&daxter elsö része,klonoa 2 ,és ape escape3
estleg kalandjáték akkor ICO,és az igen debil gregory horror show😊

Vagy jrpg,akkor ff10 (nem 12),és másik kedvencem grandia 3 (ami PAL-ba nem leledzik sajna,).
És nagy kedvencem klonoa után a Dark cloud 2.
Ha fps akkor nálam maximum serious sam.

PoisonChihuahua
- Ace Combat-ok (gyönyörû grafikájú repülõs)
- Gran Turismo-k ❤️, 4>(autós, ezt remélem nem kell bemutatni 😊
- Killzone (nagyon hangulatos FPS)
- Timesplitters-ek <1, 2, Future Perfect>("humoros", idõutazós FPS)
- Devil May Cry-ok <1, 2, 3>(rohadt nehéz hack-n-slash, de ezért szeretjük 😉
- God of War I-II (epikus kalandjáték, görög mitológia, gyönyörû graf.)
- Prince of Persia-k (kalandjátékok a javából)
- Medal of Honor-ok (Másodok Világháborús FPS)
- Call of Duty-k (szintén Második Világháborús FPS)
- Max Payne I-II (film noir hangulatú TPS)
- Burnout-ok <1, 2, 3, Revenge, Dominator>(autók, nitró, eszetlen száguldás)
- Black (hangulatos FPS rombolható környezettel, szép graf.)
- Mercenaries I-II (GTA-khoz hasonlító játék csak hadsereggel zsoldosokkal és nagyon-nagyon sok robbanással...)
- Metal Gear Solid-ok ("Tactical Espionage Action" 😉
- Tomb Raider-ek (kalandjáték, TPS)
- Resident Evil-ek (túlélõhorror)
- Silent Hill-ek (túlélõhorror)
- Tekken-ek (verekedõs)

Személyes kedvenceim:

- GOD HAND ("humoros" beat'em up)
- James Bond 007: Everything or Nothing (James Bond-os, TPS)
- SSX on Tour (hódeszkás, de nem akármilyen... 😊
- Mortal Kombat-ok (verekedõs... 😉
- Area 51 (51-es körzet, idegenek, lövöldözés, FPS)
- Okami (egyedi, festményszerû grafika)
- Heroes of the Pacific (2. VH-s repülõs, szép graf.)
- SOCOM-ok <1, 2, 3, Combined Assault> (taktikai TPS, hangvezérlés PS2 headsettel)
- illetve azok amik most nem jutottak az eszembe... 😊

Én ezeket tudom ajánlani.
ismerem😄
DJS8
Killzone

monddjatok vmi nagyon jó játékokat ami szerintetek jó mert akkor megszerezném... meg hogy milyen az a játék és iért jó...
hát elég lassúak a slimhez képest,és újabb játékokat nem nagyon szeretnek a swap magicesek
shenmuedc
Mennyire megbízhatóak a régi vastag ps2-k. Van e egyáltalán különbség megbízhatóságban _(fej)?
DJS8
na én így csináltam

Nos! utána néztem ennek a central station-os témának és a megoldás a következõ! Central Station már nincs a ps2-nek szal azért nem lehet csatlakozni hozzá 😞 (ami elég szomorú) és ha neten szeretnél játszani ugye kér egy handle és egy pass-t amit anno a central station-on lehet megcsinálni egy regisztrációval. Megoldás a következõ ha meg van minden papírja a ps2slim-ednek akkor kapsz egy ps2 regisztrácios papírt amin rajta van egy "Network Access Code", ha ez meg van akkor fel kell menned erre a honlapra Network Gaming Serviceés itt meg kell adnod elsõsorba a papíron lévõ 14 számból álló kódot ha ez meg van akkor innentõl kezdve simán egy regisztrációs ügy megy és onnantól tudsz játszani a ps2 slim-en <#worship><#taps><#taps>

áhá és te most be tudsz lépni a central stationba mert nállam valamiért nem akkar ??:S

DJS8
WRC: Rally Evolved. Nekem ez megy Central Station account-al.

PoisonChihuahua
Van, ára változó akár 1000-2000Ft-ig.
hosszabító van kontrollerhez?és ha van mennyibe fáj?
jaszy
Ott nem megy a controller. (másért van ott)

shenmuedc
dehát van ps2-n is usb port tudtommal nem?!
egyébként van pc-re olyan átalakító ami segítségével ps2-es joy-t tudsz rakni a pc-be. használni még nem használtam szal nem tok tapasztalatot mondani rolla