PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vastag PS2-be kb. 12k egy olvasófejcsere a vékonyba kb. 9k.
3k-ért te nem PS2-be való olvasófejet láthattál.
A fej a régi PS2-k rákfenéje. Olvasóhibás PS2-t én úgy kerülném a helyedben mint a 3LED-es Xbox 360-at...
Hidd el, ezt több éves tapsztalatból mondom.
3k-ért te nem PS2-be való olvasófejet láthattál.
A fej a régi PS2-k rákfenéje. Olvasóhibás PS2-t én úgy kerülném a helyedben mint a 3LED-es Xbox 360-at...
Hidd el, ezt több éves tapsztalatból mondom.
Úr isten hát milyen drága egy olvasófej. Én nem is tom sztem vaterán 3ezer mennyiért láttam multkorában.
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Sziasztok!! szereték tõletek segítséget kérni! Nagyon kezdõ vagyok a konzolok világában sajnos😞 A legutolsó konzolom SEGA 16Bit ezután megkaptam pc-m de most háhá😄 figyejjetek kínálnak nekem egy a régifatja Fat PS2-t nagy valószínûséggel fat, de pontosan nem tom. 5000Ft-ért kínáják sajnos nem tom hogy mi van hozzá mi nincs de nagy valószínûséggel minden (remélem) azt mondják hogy a olvasó mehanika vagy azon a részen ment tönkre pontosan nem tom (õk se tudják😄) Ez javítható-e? láttam már olvasófejet akkor az gonolom igen. de ha más baja van az is? meg így is el lehet e indítani? hogy van e valami belõ oprendszere vaggy hogy szokták ezt mondani? hát most elszõreeenyi... ja még hogy megéri e megvennem? köszi a válaszokat. További szép estét!!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
-R-es lemez tényleg kétszer drágább mint a +R?csak azért kérdem mert még soha nem vettem pluszosat
Jobb alul van egy kis könyv ikon. Kattints rá. Ezután a felugró ablakban a fülek közül válaszd ki az íród márkáját. A "Change For:" legördülö menüjében válaszd a "Drive (For DVD+R Media)"-t, a "New Setting:" legördülõ menüjében pedig a "DVD-ROM"-ot, majd nyomd meg a Change gombot.
az imgburnben ezt hol lehet beállítani?
DVD+R-re is írhatod, de írásnál át kell állítani a lemez Book-Type-ját DVD-ROM-ra különben nem fog mûködni, van amelyik íróprogi automatikusan átállítja, de van ami nem! Ez drive-függõ is!
Helló ps2 játékot szerintetek DVD + R-re is lehet írni nektek mûködik ha dvd+r re írtok mert banyapapa azt mondta dvd-r -re írjam de az 2x annyiba kerül..
A 2x-es valóban nem a legjobb. Írd 4x-esen! Régebben én mindent azon írtam és semmi gond nem volt.
kb. 4 játék van RiDisc-re írva a többi pedig Verbatim, de azoknál is szokta nagyritkán. mindegyik 2x-sel volt írva Image Burn-nel
Ha olcsó DVD lemezekkel eteted a gépet, akkor ne lepõdj meg ha ezt csinálja...
Hasznájl Verbát vagy TDK-t. Emellett az írás sebessége is fontos tényezõ, szal ki kell tapasztalni mit "szeret" a géped (2,4x ; 4x ; 8x).
Hasznájl Verbát vagy TDK-t. Emellett az írás sebessége is fontos tényezõ, szal ki kell tapasztalni mit "szeret" a géped (2,4x ; 4x ; 8x).
Akkor gondolom küldjem vissza garival(bár ezt általában az olcsó dvd-immel csinálja)<#wow3>#wow3>
és ott hol lehet túl jutni a volt nevû játékban amikor egy repülõ lõ téged akkor ott mit kell csinálni????
az a hiedelem igaz hogy ha benne hagyom a gépben a lemezt mikor kikapcsolom akkor tönkremehet az olvasófej?
Sziasztok
Azoknak a figyelmét kérném aki jáccik a Volt vagy Bolt nevezetû játékkal ki hogy hívja 😊 ahogy elkezdek jáccani egybõl szinte van egy ember akit meg kell ölni egy ütéssel megütöttem és utánna hogy mit kell?? tudom hogy lehet láthatatlan lenni lehet egy robbanó kis valamit elgurítani... és van egy kapu amin átkéne jutni ha odamegyek elé kört mutatja hogy nyomjam meg ha megnyomom akkor elkezdi megpróbálni kinyitni de nem tudja....
Azoknak a figyelmét kérném aki jáccik a Volt vagy Bolt nevezetû játékkal ki hogy hívja 😊 ahogy elkezdek jáccani egybõl szinte van egy ember akit meg kell ölni egy ütéssel megütöttem és utánna hogy mit kell?? tudom hogy lehet láthatatlan lenni lehet egy robbanó kis valamit elgurítani... és van egy kapu amin átkéne jutni ha odamegyek elé kört mutatja hogy nyomjam meg ha megnyomom akkor elkezdi megpróbálni kinyitni de nem tudja....
Bármilyen lemez olvasásáért az olvasófej felel! A lemezek beolvasása nem a chip feledata, hanem a lézeregységé. Ha van egy fejhibás, chippelt gépem, akkor attól még nem fogja beolvasni a másolt lemezeket mert van benne modchip.
modbo chip szerintem az egyik legjobb,volt már nekem is 1szer 2szer hogy másodjára olvasta be a lemezt,lefújtam,megtöröltem,és hoppá olvasta,ennyi..
én is a Golemkonzolnál szeretnék gépet venni de akkor most megvegyem vagy ne? (14571. post)
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
és szerinted az normális hogy 10-bõl 8 játéknál befagy a töltõképernyõnél? csak kérdezem mert az enyém vackol és modbo chipes :/
Nekem is elõfordul néha, mondjuk én használtan vettem és engem nem zavar.
Logitech kontrollerem is van, én sokkal jobban szeretem, mint a Sony-t, de ez izlés kérdése.
Logitech kontrollerem is van, én sokkal jobban szeretem, mint a Sony-t, de ez izlés kérdése.
Zene nélkül mit érek én?
Hy
az normális a modbo chippes ps2-nél hogy néha nem olvassa be az írott lemezt hanem 1x-2x újra kell indítani a gépet?
csak azért kérdem mert nyáron vettem úgyhogy még garis és ott az üzletben chippelték.
(sorry a warezért<#pardon1>#pardon1>)
az normális a modbo chippes ps2-nél hogy néha nem olvassa be az írott lemezt hanem 1x-2x újra kell indítani a gépet?
csak azért kérdem mert nyáron vettem úgyhogy még garis és ott az üzletben chippelték.
(sorry a warezért<#pardon1>#pardon1>)
Igen, tegnap visszaolvastam és pont emiatt néztem meg a Logitechet. Köszi a segítséget, akkor valószínûleg meg is veszem, mert a SONY nekem nagyon drágának tûnik, fõleg ha kettõt venne az ember. Még egyszer köszönöm!
A Logitech Precision PS2 kontroller a SONY mellett a legjobb kontroller. Van egy írtalan szabály: PS2 kontroller esetében vagy SONY vagy Logitech. Ezt tapasztalatból mondom, sok szar utángyártottal találkoztam. Szerintem nagyon kényelmes, bár ez erõsen egyén kérdése. Bátran ajánlom, nyugodtan megveheted.
Sziasztok! Kinek van Logitech Precision kontrollere? Ma akartam venni, de mikor megláttam eléggé meglepett, hogy milyen kicsi, fõleg hogy nem gyerekkezeim vannak. Nem kényelmetlen nagyon?
másfél éves ps2 eladó 2joy-al, 16mb-os memóriakarival, és 3 eredeti játékkal!!!!!
ár: 28HUF
írjon akit érdekel
ár: 28HUF
írjon akit érdekel
Nekem is modbo van, semmi probléma nincs vele, ntfs cuccokat is viszi rendesen.
Zene nélkül mit érek én?
modbo a legjobb olvas mindent
azt hitted viccel pedig tényleg fölösleges a modchip, ott a freemcboot, és ha már a legjobb megoldás érdekel mert igényes vagy, akkor régifajta PS2+networkadapter+HDD.
hehe<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
nagyon vicces de most komolyan!
meik a legjobb modchip a ps2 be?
nagyon vicces de most komolyan!
meik a legjobb modchip a ps2 be?
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
<#hehe>#hehe><#worship>#worship>