17159

WAREZ = azonnali BAN!

• elims
    Pukkandur: lehet,hogy alaplap hibás lett.De ha tényleg ennyire új akkor nincs gond,mert visszaviszed és garanciába megcsinálják.
  • Dj Siegfried
    köszi,
  • Pukkandur
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni. Egy nem túl sokat használt, chip nélküli 77004-es PS2-öm (tényleg vagy 30 órát ment csak) bekapcsolás után lefagyott. Lemez nélkül is, ha kihúzom a memóriát akkor sem jön be a menü sem. Akinek el akartam adni azt mondta, hogy 4 óra múlva magához tért de utána megint fagyott. Mi lehet vele? Érdemes ezt még javítgatni? Alig ment, ennyire fos lenne? Csak eredeti lemezzel használtam, meg sem volt soha bontva.....
  • Prof William
    Méssz Kardozol, meg lehet idézni segítő lényeket (legion). A zene szrem egész jó és a bejátszok is jó minőségűek de nem egy forradalmi játék. DE egyszer végig lehet vinni.
  • SL
    hát ilyen verekedős féle.
  • Dj Siegfried
    milyen játék a Chaos Legion?
  • PoisonChihuahua
    Nekem "őskori" 30003-asom (!) van, 39004-es alaplappal már vagy 7 éve és még soha nem fordult ilyen elő (a játékfagyásokat kivéve).
    Ha játék közben lefagy az egy dolog, de ha már a főmenüben fagy az nagyon nem jó. Szar modchip bekötés is eredményezheti.
  • Buhala
    Ugyanaz a helyzet nálam is, még a játék betöltése előtt fagy be. A system config/browser menü képét látom teljesen mozdulatlanul. Nekem se gyakori, csak érdekelt, hogy másnál is van e hasonló gond. Szimpla rétegű lemezekkel játszottam még csak. Ha a fagyás ilyen ritka marad, akkor nem fog zavarni. Köszi a válaszokat!
  • jaszy
    Előfordul! Nem dupla rétegű lemezzel játszol?
  • Seth
    Nálam előfordul,de nagyon ritkán.Játék közben mondjuk még soha. Bejön a főmenü(ha játék van benne akkor induláskor még a ps2 logó előtt a nagy feketeség) aztán se előre se hátra, még power gombra sem reagál, se röviden,se hosszan benyomva. A mod-chip-re gondolok, hogy az kavar be induláskor. Nem foglalkoztat különösebben, ez már 3 éve így van.
  • Buhala
    Másodjára fagy le a konzol úgy, hogy semmire nem reagál (power gombra se). Nem tudtam mit csinálni, csak kihúzni a konnektorból. Ez kinek mennyire gyakori probléma?
  • jaszy
    Nem kell nagy képzelő erő hozzá.....fikkantó
    77xxx vagy 79xxx
    Rengeteg helyen van még belőle új, sokkal strapabíróbb ..
  • lowdog
    az.
  • lowdog
    há milyet vegyen akkor, 30004-eset?

mondol is valami érdemlegeset vagy csak beugrottál fikkantani egyet?
  • Dj Siegfried
    az a belső tápos verza?
  • jaszy
    na az a leggyengébb sorozat....
  • Roland3
    Köszi a segítséget akkor veszek egyet, további szép napot .
  • Dj Siegfried
    az 1500-2500 huf os árakkal nagyon elégedett vagyok ;)
  • Dj Siegfried
    tegnap vettem egy Black-et ebay-en. arra is kíváncsi vagyok! :D
    jó ez a playstation2!!
  • Dj Siegfried
    azta mindenit! a chains of olympos ban én hardon nem bírtam a főellenséggel :S (perszefóné vagy ki volt az :)
  • lowdog
    persze, ha találsz olyan játékot ami érdekel rá, de csak SCPH-9000x-es sorozatút
  • Roland3
    Sziasztok! Meg éri még venni zsír új ps2 slimet ?
  • PoisonChihuahua
    Én is kijátszottam mindhármat, God-on is, Titan-on is, plusz challenge-eket is megcsináltam (a GoW2-ben a bonusz követelményeket is ).
  • lowdog
    persze, sokan, pl en is mindkettot.

iszonyat egyszeru a harcrendszere, paruteses kombokkal vegigtolhato siman.
  • Dj Siegfried
    de jó vége lett :D tetszik nagyon!! de ez a God Mod bonus nagyon esélytelennek tűnik, főleg úgy hogy a minotauruszt is alig bírtam elintézni:S valaki esetleg végig tolta isten módban?
  • PoisonChihuahua
    Ekkora mázlit, pont ott van a banner alatt pirosan!
  • Rajnoka
    Hali.

Keresem ps2 re az X-treme Express : World Grand Prixess játékot.
    Aki tud torrentes, share-s, vagy bármilyen más letölthető verzióban szóljon.
    Nagyon megköszönném.
  • DJS8
    értem.
  • bigbigle
    nem csak a dvd részénél müxik
    (tekerni,megállítani stb...)
  • DJS8
    és ki is tudod kapcsolni a gépet táveszon?
  • bigbigle
    nekem 004
  • Dj Siegfried
    beruháztam egy God of War játékra. 3000 huf, mondom kíváncsi leszek mit dob. Azta qrva!!!!! ez mér nem kötelező tananyag a suliban??? XD
  • Buhala
    Egy 16:9-es monitorról van szó tv-tunerrel, és egy 16:9-es tv-ről. Mindkettőnél ugyanott a csík. Tv-n rgb kábellel is próbáltam. Érdekesség, hogy a pal lemezeknél jobboldalt, alul és felül van margó, míg ntsc-nél a jobboldalról a baloldalra ugrik a csík. Próbáltam configban a 4:3, 16:9 és a full beállítást is. Legjobb lenne, ha S-videó kábel megoldaná a gondot, mert azt tudnám csatlakoztatni a tv-tunerbe is.
  • Freedy
    Nekem is jelen van ez a fekete csíkos probléma. 16:9-es tv-n próbálom úgy, hogy a ps2 menüjében 16:9 van beállítva, és a játékban is be van állítva szélesvásznú megjelenítés. Szóval fogalmam sincs, hogy mitől lehet. Sima kompozit kábellel van rákötve a tv-re egyenlőre, mert csak ritkán használom. Tervbe van véve egy komponens kábel, azzal lehet megoldódik a probléma.
  • Kazuma92
    4:3 legyen, és a tv-d is 4:3 legyen:D
    velem is volt hogy feketecsík, aztán jöttem rá hogy a tv-vel is lehet állítani a képarányt -.- xD
  • DJS8
    játékokban benne kell, hogy legyen nekem pl.Call of Duty 3-ba benne van.
    Másik TV-n próbáltad?
  • Buhala
    Bocsánatot kérek előre is, tovább kérdezgetek a témában, nagyon kezdő konzolos vagyok :P
    Ezt a rotate screen menüpontot egyesével a játékok configjában találom? Final Fantasy X-ben nem találtam ilyet. Vagy pedig dvd nélküli indításnál kéne beállítani? Ott a browser/setup részre gondolok, a setup részben megint csak nem találtam rotate screent! rgb/ypbpr-t, képarányt (full, 4:3, 16:9), időt tudtam állítani, de nem vettem hasznukat.
    Köszönök minden segítséget!
  • DJS8
    Valaki tudja a PS2 távírányítójának a kódját?
    Mert vettem egy univerzális táveszt és működik PS2-vel csak éppen bekell írni a remote Code-t.
  • DJS8
    Játék beállításokban van egy Rotate Screen menüpont azt állítsd.
  • Buhala
    Hello mindenkinek!
    Egy slim típusú ps2-öm van, ami nem jeleníti meg a játékokat teljes képernyőn. A képernyő jobboldalán, illetve alul és felül fekete margók találhatóak, ami elég zavaró. Dvd filmekkel semmi gond ilyen téren.
    Kérem segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm!