PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet,hogy kikapcsolta chip-et,a modbo-nál van ilyen lehetõség,no para...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
hali. olyan probléma van hogy:
régota van psem és ismerõsöm most vette meg haverja csippelt gépét és kölcsönadtam neki 1 original játékot (csak az van nekem😊 ) berakta, játszott és azota nem mennek neki a másoltak. :S létezhet ilyen? mit lehet vele tenni. köszi
régota van psem és ismerõsöm most vette meg haverja csippelt gépét és kölcsönadtam neki 1 original játékot (csak az van nekem😊 ) berakta, játszott és azota nem mennek neki a másoltak. :S létezhet ilyen? mit lehet vele tenni. köszi
bejött a logitech kontroller köszönöm,valóban kényelmesebb mint a sony..a turbo gomb sehol sem mûködik?
Üdv MEsterek!
Ha 2 memóriakártyát teszek a gépbe, akkor az egyikrõl a másikra tudok átmásolni adatok róluk??
Ha 2 memóriakártyát teszek a gépbe, akkor az egyikrõl a másikra tudok átmásolni adatok róluk??
már párszor végignyomtam, de azért kösz
fifa street 2 nem teljesen teremfoci de hasonló.utcai foci egy városban játszódik kis pályán sikátorokba meg ilyenekbe 3-3 ellen megy a meccs.jó kis pörgõs játék.tudom ajánlani 😄
hali
nem tud valaki ps2-re olyan játékot amiben van teremfoci?
válaszokat elõre is kösz!!
nem tud valaki ps2-re olyan játékot amiben van teremfoci?
válaszokat elõre is kösz!!
Tudtok valami leirást adni az ulaunchelf-hez, nem igazán értek hozzá, de ha nem kockázatos, akkor megpróbálnám, mert borzasztóan idegesit hogy a memóriakártyának csak a felét használhatom egy k**va korrupt fájl miatt.
Zene nélkül mit érek én?
Link
Van vezeték nélküli változatban, az valamivel drágább.
PS2-es kontrollerben SONY után a Logitech a legjobb szerintem. Sõt, ismerek olyat akinek jobban be is jön a Logitech. Mit ne mondjak én is nagyon szeretem a Logitech cuccait, mert látszik, érzõdik rajtuk, hogy minõségiek, eddig egy termékükben sem csalódtam. PS2-es kontrollerben a Logitech a többi utángyártotthoz képest fényévekre van !! (tapasztalat) Bátran ajánlom egy beszerzését.
Van vezeték nélküli változatban, az valamivel drágább.
PS2-es kontrollerben SONY után a Logitech a legjobb szerintem. Sõt, ismerek olyat akinek jobban be is jön a Logitech. Mit ne mondjak én is nagyon szeretem a Logitech cuccait, mert látszik, érzõdik rajtuk, hogy minõségiek, eddig egy termékükben sem csalódtam. PS2-es kontrollerben a Logitech a többi utángyártotthoz képest fényévekre van !! (tapasztalat) Bátran ajánlom egy beszerzését.
logitech kontroller mennyibe fáj?
aha😄
jóóóvan na csak azért írtam ide mert ps2 karral kapcsolatos
Szerinted a Konzolosok fórumán foglalkozik valaki PC-s kontrollerrel?
Talán fáradj át a Játékosok fórumára (PC) és ott tegyed fel a kérdést.
Talán fáradj át a Játékosok fórumára (PC) és ott tegyed fel a kérdést.
nem tudtok? #14691
mert nekem a számítógéphez kéne olyan max 2500 ft ért hasonló mint a ps 2 höz van.köszi a segítséget
NE vegyél, NEM lesz jó!
A PS kontrollereknek ilyen a csatlakozója. Ez PC-be nem jó.
Ha PC-be szeretnél kontrollert, akkor talán fáradj be egy számtechboltba vagy egy mûszaki áruházba és vegyél PC kontrollert.
Ha viszont mindenáron PS kontrollert akarsz használni PC-n, akkor szükséged van egy ilyen átalakítóra. De mint azt már írtam, az utángyártott PS kontrollereket nem ajánlom, a lentebb felsoroltak miatt. Ha PS-be szeretnél kontrollert akkor csak a SONY-t vagy a Logitech-et tudom ajánlani.
A PS kontrollereknek ilyen a csatlakozója. Ez PC-be nem jó.
Ha PC-be szeretnél kontrollert, akkor talán fáradj be egy számtechboltba vagy egy mûszaki áruházba és vegyél PC kontrollert.
Ha viszont mindenáron PS kontrollert akarsz használni PC-n, akkor szükséged van egy ilyen átalakítóra. De mint azt már írtam, az utángyártott PS kontrollereket nem ajánlom, a lentebb felsoroltak miatt. Ha PS-be szeretnél kontrollert akkor csak a SONY-t vagy a Logitech-et tudom ajánlani.
na most akkor vegyek vagy ne?jó lesz vagy nem?
Számítógéphez nem jó, mert speciális a csatlakozója, csak PS konzolokba jó.
Utángyártottat meg ne vegyél mert sajnos nagyon rossz az irányíthatóságuk, érzékenységük (fõleg az analóg-karoké) és a minõségük. 😞
Kontrollerbõl csak SONY vagy Logitech!
Utángyártottat meg ne vegyél mert sajnos nagyon rossz az irányíthatóságuk, érzékenységük (fõleg az analóg-karoké) és a minõségük. 😞
Kontrollerbõl csak SONY vagy Logitech!
persze, fasza lesz. de inkább kettõt fegyél mert csak félkarú lesz amúgy
császtok.ha veszek egy utángyártott kart az jó a számítógéphez?nem eredeti sony kart csak ilyen olcsót de ugyanúgy néz ki mint a sony csak nem sony a márkája.😄
Az SSX mindig is hódeszkás játék volt, az "On Tour" vezette be a síelés lehetõségét. De maga a játék alapjában véve snowboard-játék, szal a síelés az OT-ban amolyan kis extra "ajándék".
és az ssx 3-ban is van sí?
bocs csak nekem akkor már késõ volt az íráshoz
Az SSX-ben van hódeszka és sí is. Te választhatod ki, hogy melyikkel akarsz menni, persze váltogathatod is (természetesen nem menet közben 😊.
Az SSXoT eléggé gyakori, szal nem nehéz rátalálni. 576-ot nem ajánlom, mert drága.
Itt egy lista a hazai konzolos szaküzletekrõl. Ott nézz körbe, ill játékaim.hu-n.
(Egyébként meg próbálj meg egy picit helyesebben írni. 1x, 2x elmegy, de állandóan úgy kell kisilabizálnom, hogy mit akarsz. Segítek, de ahhoz értenem is kell mit írsz. <#szomoru1>#szomoru1>)
Az SSXoT eléggé gyakori, szal nem nehéz rátalálni. 576-ot nem ajánlom, mert drága.
Itt egy lista a hazai konzolos szaküzletekrõl. Ott nézz körbe, ill játékaim.hu-n.
(Egyébként meg próbálj meg egy picit helyesebben írni. 1x, 2x elmegy, de állandóan úgy kell kisilabizálnom, hogy mit akarsz. Segítek, de ahhoz értenem is kell mit írsz. <#szomoru1>#szomoru1>)
vagy tesco meg ilyen hejeken?
az SSX On Tour az nem sízõs?(és az van 576-ban vajon?)
Az FN-ekkel nem játszottam, de nem is szeretem a box-ot.
SSX On Tour-t viszont nagyon tudom ajánlani (van még az SSX, SSX Tricky és az SSX 3, de ezek igen régiek.)
Igazából az SSXoT egy hódeszkás játék, de ami különlegessé teszi, az a nagyon humoros, eszement hangulat. Nem nagyon lehet leírni, nézd meg magad: Link
Nekem az egyik kedvenc játékom, bármikor újra és újra elõveheted egy kicsit deszkázni.
A Burnout széria is nagy kedvencem PS2-n annak ellenére, hogy a Takedown, Revenge, Dominator nem sokban különbözik egymástól. Nagyon jó arcade stílusú száguldozós játék, nagy csattanásokkal és gyönyörû grafikával.
NFS-ekkel régóta nem játszok, szal nem tudom mi lehet ez a "szélcsatorna", szerintem te a szélárnyékkal kevered. Bár lehet, hogy valóban van az egyik részben egy valódi szélcsatorna, ahol tesztelni lehet a kocsikat, de nem tudom, mondom én régóta nem NFS-eztem.
SSX On Tour-t viszont nagyon tudom ajánlani (van még az SSX, SSX Tricky és az SSX 3, de ezek igen régiek.)
Igazából az SSXoT egy hódeszkás játék, de ami különlegessé teszi, az a nagyon humoros, eszement hangulat. Nem nagyon lehet leírni, nézd meg magad: Link
Nekem az egyik kedvenc játékom, bármikor újra és újra elõveheted egy kicsit deszkázni.
A Burnout széria is nagy kedvencem PS2-n annak ellenére, hogy a Takedown, Revenge, Dominator nem sokban különbözik egymástól. Nagyon jó arcade stílusú száguldozós játék, nagy csattanásokkal és gyönyörû grafikával.
NFS-ekkel régóta nem játszok, szal nem tudom mi lehet ez a "szélcsatorna", szerintem te a szélárnyékkal kevered. Bár lehet, hogy valóban van az egyik részben egy valódi szélcsatorna, ahol tesztelni lehet a kocsikat, de nem tudom, mondom én régóta nem NFS-eztem.
15-20 ezerért ps2t vennék pmme
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nem csak most döntök hogy mi legyen.és a fight night round 3 és az ssx és a bourout takedown-ról mit érdemes tudni a mûfajon kívül?és halottam valami olyasmit hogy van szélcsatorna az nfs-ben
Platinum, PAL-os Black eladó, magyar kézikönyvvel, 2000 HUF.
Sziasztok! Eladom ps2-met 2 eredeti joystickell 5 eredeti játékkal 1 8mb kártyával 30000 FT-ért akit érdekel ezen a számon ér el:06202122071
Def Jam FFNY .. ha szereted az amerikai reppereket és az agybafõbe verõs játékokat,megtaláltad életed játékát 😄
A Def Jam: FFNY-al nem játszottam, de eddig jókat hallottam róla. Az NFS Prostreet-ben meg ha jól tudom van valamilyen alapszintû törés.
Egyébként múltkor még a Vasember meg a Hulk iránt érdeklõdtél, mi lett velük, máris kijátszottad õket? O_O
Egyébként múltkor még a Vasember meg a Hulk iránt érdeklõdtél, mi lett velük, máris kijátszottad õket? O_O
a Def Jam:Fight For NY-ról kaphatok infót?mármint hogy kb mennyi,grafika játékmenet jó-e? és a prostreet-ben vannak törések?
de ha ez a piros képernyõ csak akkor fordul elõ amit a legutobbi hsz-emben írtam
Az hogy a PS2-ben hagyott lemez tönkreteszi a gépet, az csak egy rohadt kitaláció, nincs semmi alapja, szal nem kell megijedni, semmi baja a gépednek. A piros képernyõ sajna a "korral" jár. 😞
amúgy annyi a psben hagyott discekkel kapcsolatban hogy nálam ha benne hagyok egy lemezt,bekapcsolom a gépet betölti a játékot,aztán restartolom játékcsere ÉÉÉS pirosképernyõ "nincs lemez hiba,rakj be egy ps vagy ps2es gamet" csak akkor lesz jó ha kiveszem a discet és kikapcs bekapcs és szinte az összes játékommal megpróbáltam és ez volt! fura mi?
csak gondoltam hogy van valaki akivel történ ilyen
köszönöm a válaszokat.és ezt The Incredible Hulk: Ultimate Destruction hol lehet kapni?(576,tesco,auchan?...)és kattog a gép már monta haver hogy ez nem jó és ha vissza viszam oda ahol vettem akkor kicserélik vagy elviszik szervízbe?ha az utóbbi akkor mennyi idõ mire vissza kapom?
olcsó dvdtõl tönkre mehet a psem?
köszi de már megvan a hiba oka,a 200wattos lámpa alatt találtam egy kis foltot a lemez alján,szóval tényleg a legérzékenyebb 😊