17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Phery
    még pontosabban ez:
  • Phery
    na szel ez: http://img26.imageshack.us/img26/9048/spa0077n.jpg
  • Phery
    Sziasztok!

Hozzám került egy ilyen Playstation 2- es érme, tud róla valaki valamit mondani ?

• tihibaby
    Igazad van!
    Segítesz nekem találni egyet 6K-ért postával,vagy személyes átvétellel 5K-ért?
  • jaszy
    Az újakon mind China van. A régebbieket gyártotték Japan-ban,
    A gép is Chinai :)
  • scramer
    Hali!Megoldódott a probléma Memkari volt a bűnös,pedig eredeti SONY kb. fél éves de aztán jobban megnéztem és MADE IN CHINA felirat van rajta.Nem tudom számít e de most vettem egy használtat ami MADE IN JAPAN,remélem ez jobb lesz!
  • kazuma89
    .psv(PlayStation 2 PS3 Virtual Memory Card Save (ZIP) (Japan)) és a .cbs(PlayStation2 CodeBreaker Save japan)) fájlu kiterjeztésü fájlt mivel is kell felrakni memória kártyára..pendrájvrol probáltam csak simán felmásoln ibár tudtam hogy ugy nem fog menni..Bleach Blade Battlers2 höz szedtem...elöre is köszi
  • PoisonChihuahua
    Amit leírtál abból akár az is lehetett volna.
    Valószínüleg a modchipet kapcsoltad ki a sok ki-be nyomogatás közben...

Azért én egy használatira a neten rákeresnék.
  • decoy
    nem .ott van a "chippelésnek" a beállításai és ott offolva volt vmi és onoltam és jó lett -.-:D
  • decoy
    most már jóXD
  • PoisonChihuahua
    Egyértelmű fejhiba. Ez a PS2-k rákfenéje (főleg a vastagabbaknál).
  • decoy
    hali.nekem van 1 vastagabb ps 2-m és chippelve van.mért van az h néha lejácca a másolt lemezeket és néha nem?most például már ki***sznám az ablakon az egészet mert minden cd-t amit eddig lejáccott most cseszik lejátszani.piros háttéren írja h "please insert a playstation ot őlaystation 2 format disc"2 órával ezelőtt még játszottam,újraindítottam és most semmi nem jó.korábban is volt ilyen de akkor 2 szer újraindítottam v 3 szor és jó lett de most nem.vki tudja mi a probléma?
  • lowdog
    én 1-2 hónapig kerestem, folyamatosan néztem ebay-t, és végül leütöttem egyet szállítással együtt kb 8k-ért, zsírúj bontatlant, UK-ből.

úgyhogy érdemes nézni
  • bigbigle
    ritka nagyon
  • Dj Siegfried
    hiába nézem 12.000 alatt nincsen :S
  • lowdog
    rinya helyett irány az ebay!
  • tihibaby
    Ehh...
    Tudod mit?
    Hagyd!
    Egyszerűen belefáradtam mostanában az ilyen szituációkba,túl sok van belőle,ezen a héten mint említettem neked messengeren,Te vagy a harmadik ilyen.
    Tudod így a 40 felé közelítve nekem egyszerűen érthetetlen ez a morál,nem tudok mit kezdeni vele.
    Afro Samurai-nak gratula az alkalmi vételért,neked pedig legyen az a sovény vigasz,hogy ezekszerint soha a büdös életben nem lesz gerincproblémád.
    Részemről a téma lezárva.
  • Ákos90
    tihibaby most én arról nem tehetek hogy ezt az oldalt néztem meg előszőr de isten bizony segítek neked találni egy network adaptert ha annyira kell
  • tihibaby
    Te Ákos!
    Én azért valamit nem értek....
    Ha máshol is hirdeted,és Én ott már korábban jelzem hogy megveszem,de az elérhetőséged nem él,közben meg eladod később másnak ezen az oldalon akkor hogy is van ez?
    Az nem rajtam múlt hogy az MSN-en nem lehetett elérni.És az sem hogy több oldalon is meghirdetted,de közben nem figyelsz arra ki,mikor,melyik oldalon tesz előbb ajánlatot.
    Nem úgy lenne korrekt hogy azé a cucc aki először tesz ajánlatot?Bárhol bármely fórumon is?
    Vannak íratlan szabályok amiket nem ártana betartani!
  • PoisonChihuahua
    Akkor ellenőrizd/tisztítsd ki a foglalatot (joyport). Más ötletem nincs, max. ha továbbra is ezt csinálja akkor le kell formázni.
  • Ákos90
    hello nincs már meg a network adapter eladva afro samurai-nak
  • Dj Siegfried
    meg van még?
  • scramer
    Szia!Eredeti SONY a memkari
  • Carloska
    Sziasztok tud valaki boltot pesten ahol eltudnám adni a nfs undercover emet magyar változatt nagyon fontos köszi

• Ákos90
    vissza is ment privi :)
  • PoisonChihuahua
    Privi ment!
  • Ákos90
    eladó Playstation network adapter! winchestert sajnos nem tudok hozzá adni mivel azt használom de bármilyen ata winchester jóó bele. még adok hozzá network acces disc ami segítségével beállíthatod az internetet a ps2-ön és tudsz ps2-őn interneten játszani. + internet kábelt adok.
    az ára 5000ft + posta költség

személyes átvétel kecskeméten vagy előreutalásal posta megoldható

képek kép1
    kép2

msn: [email protected]
  • PoisonChihuahua
    Eredeti SONY vagy utángyártott a memóriakártya?
  • scramer
    Sziasztok!Lenne egy kis problémám,van egy chippelt slim ps2-esem és néhány játéknál előfordul hogy lefagy mentés közben amikor írja hogy ne kapcsold ki, ne vedd ki a mem karit ...stb.akkor megáll a kép és nem megy tovább csak resetelni tudom.De nem minden játéknál csinálja.Esetleg ötlet mi lehet?
  • jaszy
    Szia, Nem!
  • Roland3
    Sziasztok! Egy zsir uj ps2 slim hez 90004 sériháoz adnak memória kártyát?
    előre is köszönöm.
  • Dj Siegfried
    nagyjából jól írtad le. Mész, gaksz ezerrel :D dől az ellenfél, iszonyú jó zene és grafika. az átvezető videók nagyon szépek!
  • jaszy
    oké
  • Pukkandur
    Rendben. Pénteken vagy jövő héten beviszem.
  • jaszy
    Van más lehetőség is, gyere be megnézzük....
  • Pukkandur
    Bár én abszolút nem vagyok hozzáértő de a fejet és a mikrokapcsolót kizárnám, mert bekacsoláskor világít a zöld, a fejmozgató bejön belső ívre, a ventilátor beindul. Ha lemezt rakok be seek-el a fej.
    Lemez nélkül nem jön be a menü, de a gép érzékeli az ajtó lezárást, gondolom ezért felelnek a mikrokapcsolók.
  • PoisonChihuahua
    Ez pech, erről nem a SONY tehet. Nekem 3 vastagom is van, azok sem jobbak, de valamivel stabilabbak. Furcsálltam is, hogy a gyak. érintetlen slimed nem megy, de ez ritka, szal nem általános hiba!
  • Pukkandur
    Üdv,
    Köszi a választ. Ha lesz egy kis időm beviszem a boltba megnézetni érdemes-e megjavítani. Mindenesetre nagy csalódás ez a fostalicska. Kíméltem, sőt alig használtam és mégis bekrepált...Részemről feketepont a Sony-nak
  • jaszy
    Szia.

Nem hinném, vagy fej, vagy mikrókapcsoló hiba szerintem.

Megéri megnézetni és aztán osztani szorozni hogy megéri e neked a javítás!
    Általában 4-9 ezer között szokott lenni.
  • Pukkandur
    Köszi választ! Sajnos nem ennyire új, csak ennyire nem volt használva. Garancia már rég nincs rá. Kár volt anno megvennem, nem használtam ki.
    Jaszy! Tényleg alaplap hibás lenne? Megéri ezeket még javítani?