17159

WAREZ = azonnali BAN!

• jaszy
    Megdeglett az olvasófej . Sajna tipikus hiba.....
  • szabii98
    akkor vlami ok nem lehet?mert eredetik se mennek, a másoltak se.pedig chippelt:S
  • Seth
    Kizárt, nem kötelező a memókártya az indításhoz
  • szabii98
    Hali,

lehetséges hogy azért nem mennek a dvd-játékok a ps2-mben mert nincs benn memória kártya?
  • kazuma89
    Ugy teccik az is a játékba hogy olyan tükör simán megy, semmi beakadás lassulás..
    .Mondjuk lehet hogy csak azér tűnt fel mert elötte Cod5el játszottam...
    Meg elég korrekt grafikája van...
    Legjobb szerintem a Zombis pálya..:D
    Amúgy végigvittem....Délelött végig ezt toltam....:D
    Area 51 meg Brother In Amrs volt volt a kedvenc FPSem ps2re...De ez most nagyon oda tett...
  • PoisonChihuahua
    Öt idősík van.

2041, 1924, 1969, 1994, xxxx, yyyy, zzzz.

Szal pont a felénél tartasz. :)
    Nem akarok spoiler-ezni, ezért a későbbi pályák évszámát kiszedtem. :) :)

Egyébként azt szeretem benne, hogy tele van apró "finomságokkal". Pl. minden tárgy megfogható, kipróbálható (zongorák, biztonsági kamerák, stb). A zombis pályán például vannak számítógépek amiket lehet nyomkodni, de hogy mit csinálnak vagy mire vannak hatással azt nem árulom el. ;) ;)
    Illetve imádtam még a filmes referenciákat (Aliens, Jurassic Park, stb).
    Te hányat találtál/láttál?
    Aztán ott vannak az őrült karakterek (a sorozat "védjegye" a majmok), meg az egész játék hangulata nagyon el lett találva. Imádom, lehet, hogy én is előveszem.
  • KAMIONOS KOGYO
    Hali!
    Van egy eladó PS2 Top Drive GT+ Logic 3 kormányom,váltóval+pedállal!
    Keveset használtam!
    Ha valakit érdekel privátba írjon!
  • kazuma89
    Amugy a TimeSpliters3 télleg nagyon állat...Még régebben probálgattam de lett 1 csomó új játékom azt félre tettem..De ma elkezdtem és rohadt jó...Zombis pályán vagyok...Ahogy elnézem ennek se valami hosszú a story módja...
  • kazuma89
    Hopssz képet ki sem rakja....Verbatim 8 gigásat igen..
  • csabszli
    Nekem is van 8gigás Medion,de azt fel sem ismeri.:)
  • kazuma89

Nekem ilyen van 8gigás...
  • Dj Siegfried
    srácok, szerintem a ps2 ennél többet érdemel, 5000 huf egy usb-s divxes dvd lejátszó. mindenki ncore on nyomul?? nincs vkinek meghívója?
  • kazuma89
    Akkor nem vágom mér....Mer azt tudom hogy BRrip(Bluray rip)elvileg még asztali dvd-n is akad....
  • csabszli
    Akkor csak nálam lehet a hiba,mert én is az Ncore-ról szedem és mégis akad.A 700 megás és a 1,4 gigás is.Most egy 4-gigás maxel pent használok.
  • kazuma89
    Ne BRrippet akarj nézni ha esetleg azt szedtél az is avi..de annak rohadt jó a képe....Hanem sima avit azt viszi rendesen...
  • kazuma89
    Lehet vele simán filmet nézni érdekes, nálam 1 film akadt eddig csak az Up(De szerintem azért mert több volt mint 1,7 giga a file...
    Szóval ilyen 700 megás meg 1,4 gigás filmeket visz rendesen..
    (Ncore-ról szedem)
    Mindíg pendrive-ról nézem ps2n a filmeket...
    Hétvégén pl a Brüno is ment vele rendesen :D
    Én eddig csak játékoknál vettem észre hogy szinte mindeggyiknél akad..De fílmnél nem.....
  • csabszli
    Nem lehet esetleg valami beállitási hiba?
  • csabszli
    De van amikor 10-15-pecig semmi baja,aztán megőrül.:)
  • Seth
    Szerintem ne akarj usb-ről filmeket játszani, ahhoz túl lassú az adatátvitel
  • csabszli
    Sziasztok még új vagyok itt,de lenne pár kérdésem.A ps2-re feltettem a freemcboot1.8b minden müködik de ha usb-röl játszom a filmeket\divx-xvid\ mindig akadozik-szaggat néha,már több pendrivet is kipróbáltam de mindig ugyan az a helyzet.Előre is köszönöm.
  • kazuma89
    Sajna nincs annyi pontom 270 van és 500kéne hozzá....Amugy még 500 sose jött össze :D Kérésekre mindíg elmegy...

Cod5-tel játszok ..De volt benn olyan fos pálya hogy csak na..Elvileg füst volt az egész pályán de valami nagyon gáz garfikai kivitelezése vol...
    ..Ez az a pálya de a videón nem látszik...:(

De iylet még sosem láttam... Aki játszott vele tudja miröl beszéllek
  • Dj Siegfried
    hú ha lenne egy fölös meghívód ;)
  • PoisonChihuahua
    TimeSplitters 3
    Időutazós, humoros(!) játék. Multi is van/volt benne (Osztott vagy netes PS2 és Xbox verzákban, GC-n csak osztott képernyő.)
    Arcade FPS a legjavából!
    Öcsémmel az egyik kedvencünk. (Ő a GC-jén játszotta, de nekem PS2-re is megvan, valami akcióban újítottam 2k-ért, a netet leszámítva majd "bitre" megegyezik a 2 verza...)
  • kazuma89
    Darkwatch-ot megnézem szerintem....NCore-on fenn van
  • Dj Siegfried
    ritka mint az állat, ebay nem sikerült még nyerni belőle.. ''szídről'' meg nem is beszélek. :S
  • Dj Siegfried
    tudom én mi kell neked!!! DARKWATCH :D:D:D
  • kazuma89
    Ja télleg abból a Vanguard(rohadt rövid)meg a European Assault megvolt csak kifelejtettem...
    Rainbow six Lockdown az folyamatban van csak nincs lemezem...Avdvenced Warfightert meg nagyon lehúzták ps2re szóval azt le sem szedem..Socom 2 megvolt eredetibe de annyira nem jött be...
    Valami szifi :D zombis kéne.... :D
  • shenmuedc #15852
    Vagy Rainbow six,Ghost recon,Goldeneye:rouge agent,Socom
  • shenmuedc #15851
    Esetleg a medal of honour-ok?
  • kazuma89
    Amúgy vmi fasza fpseket mondhatnátok amiket érdemes végigvinni rajta
    (Brother In Arms,Area 51,COD-ok,Black,Killzone,Urban Chaos ezeket már végig vittem)
  • kazuma89
    Nekem is megvan a 3.rész..
    De nem nagyon játszok vele...Max Death Meccseket...
    Amugy ps2-t se a grafikája miatt szeretjük..
  • shenmuedc #15848
    Ameddig nem láttad az xbox verziót.De a gép lehetőségeihez képest tényleg szép. Én a timesplitterst imádtam, máig sem tudom miért de bejött.
  • kazuma89
    Ps2-n Black néz ki valami eszméletlen jól FPSek közül..
    Meg nekem még annó az Area 51nek tecett nagyon a garfikája.Igen hangulatos játék...
  • shenmuedc #15846
    Hát igen. Az a 4MB videóram azért kevés. Bár az az egyik legjobban portolt játék ennek ellenére.
  • Dj Siegfried
    resi4gcvsps2
  • Krumpli 4
    Köszi szépen!
  • shenmuedc #15843
    99% hogy a fej. Egy tisztítás + fejállítás kitolhatja egy kicsit az élettartamát de egy idő után fejcsere.
  • shenmuedc #15842
    Pedig mi a dreamcastost nyomtuk sokat régen. A ps2-el is megpróbálkoztunk de emlékszem rettenet sokat töltött.De viszont nem romlott annyit a graf osztott képernyőn.Az biztos hogy az osztott képernyős multit nem űbereli semmi se a live se az online videochat semmi. Mikor 4-en üvöltve dobáljuk a kontrollert.
  • Dj Siegfried
    mondjuk az ikaruga, az under defeat, re-volt, house of the dead2, sega rally2, msr, ...stb. a revolt nagyon jó négyen :D a q3a is, de nekem a ps2 verza jobban tetszik
  • Krumpli 4
    Hali!
    Olyan problémám lenne hogy a ps2-m beolvassa ugyan a játékokat és van amikor lehet velejáccani van amikor besem olvassa.De van olyan amikor beolvassa de játék közben megfagy.Milehet a baja?Előre is köszi.