17159

WAREZ = azonnali BAN!

• shenmuedc #15839
    Én sem mondanám hogy a ps2 rossz lenne, nagyszerű játékok születtek ezen a gépen. Csak a többi is kaphatott volna egy esélyt a vásárlóktól.
  • Dj Siegfried
    én csak annyit mondok, hiába can itthon ps2, meg dreamcast, ha jönnek a haverok indul a cube: mario strikers, mario party, mario kart, f-zero és még folytathatnám. de ettől függetlenül: ps2 rulez
  • shenmuedc #15837
    Azért a gamecube jobb grafikát tud kipumpálni magából ha kihasználják.
    A ps2 már megjelenéskor sem volt akkora csoda mondjuk dreamcast után. Az előző generációban (ha a ps2-gc-xbox)triót nézzük, a leggyengébb hardver.Csak népszerűbb.
  • sambauer
    gamecube csak a resik miatt meg az eternal darkness miatt érdekelne de annyira nem vagyok horror fan xD
  • Dj Siegfried
    pedig ha resident evil, akkor gamecube... legalább is szerintem ;)
    gamecube-ba érdemes beruházni szerintem, metroid prime, zelda, mariok, pikmin, tales of symphonia..stb
  • kazuma89
    Mivel GC-ra volt exklúzív a Resi 4 azér szebb(arra adták ki először ps2re pc jóval késöbb)..Szerintem GC-on meg a GOW lenne szar ha megcsinálták volna rá....Hát nemtom GC meg wii nem hoz lázba...:D
  • Seth
    Ja ez jól nézett ki és hangulatos volt, csak ez a hangulat és környezet abszolut nem Resident Evil-es, sehogy sem illik a képbe. Biztos ezért is lett az ami
  • Seth
    Talán mert nem akarnak a fejlődés útjába állni :)
    Épp az a lényege ha egy jól csengő címet raknak át nextgen konzolra, ami miatt már sokan meggondolják, hogy beruháznak egyre
  • Dj Siegfried
    Resident Evil 4 Beta
    ez dejó!
  • Sir Ny
    és miért?
  • Dj Siegfried
    nem hogy inkább annak örülnétek, amik kijönnek (pl.: motorstorm) meg gondolom a sony sincs annyira tele, hogy az összes gépére csinálja most a gow3-mat. nézzétek meg a wii-t, ott lehetne hőbörögni, mert a régi gamecube-os játékait tuszmálja újra a nintendo (na ezért nincs nekem wii-m)
  • sambauer
    ja ezt én se nagyon értem
  • Dj Siegfried
  • Dj Siegfried
    ááá.. ezt azért mondod, mert nincs gamecube-od... hidd el ég és föld pl a resi 4 ps2-n és gc-on
  • Seth
    Jah, a Final Fantasy 13 meg miért nem jön NES-re, szemetek
  • bigbigle
    de nincs igazam?
  • Akey
    ROTFL
  • bigbigle
    de ez már milyen dolog hogy a god of war 1-2 az ps2 exklúzív volt és most kiadták ps3-ra is és így a 3 már csak arra jön ki pedig ps2-re jobban vinnék szerintem...
  • Seth
    Persze hogy nem
  • Sir Ny
    gow 3 lesz ps2-re?
  • kazuma89
    Szóval akkor semennyire...
    Akkor nem értem azok a játékok amik kijönnek wii-re mér nem jönnek ki ps2re..
    Gondolok itt COD4,Avatar,Lego Indiana Jones 2,Mini Ninja,Dead Space(tovább nem sorolom :D )
  • Dj Siegfried
    kb annyira mint a ps2 vs gamecube
  • kazuma89
    Wii-nek mennyivel szebb a grafikája mint a ps2nek???
  • junior1972
    Köszönöm!
    Privi ment
  • PoisonChihuahua
    "Ezzel a kártyával ami most van indításnál ki kell venni belölle csak azután tudom futtatni az eredeti játékot."
    Akkor azzal a kártyával valami gebasz van. Valószínüleg egy "szakértő" csinálta meg neked... -.-
    Ha a régebbi kártyádon 1.8-as volt akkor valószínüleg ezen is az van, mert ez a legújabb. De csak, hogy tisztázzuk, most a FreeMCBoot-ról beszélünk aminek köze nincs a másolt játékok futtatásához. Arra az ESR nevű program kell. A FMCB csak úgy jön a képbe, hogy PS2-es progikat modchip nélküli gépen csak ezzel a FMCB-vel tudsz indítani. Ezért kérdeztem, hogy ESR fennt van-e, mert anélkül nehezen fogsz másolt példányokat futtatni. Ügyes lehetett aki ESR nélkül rak fel FMCB-t.
    Amúgy, az "el nem szállt a kártya" alatt pontosan mit értesz? Maga a kártya ment tönkre fizikailag vagy valami szoftveres gubanc van rajta? Mert ha az utóbbi, akkor az megoldható probléma.
    Sajna így látatlanban, kevés infóval nehezen tudom megmondnai, hogy mi a gond, de valószínüleg egy pancser végezte el a telepítést. Ennyit biztosan tudunk. :)
    Ha Bp.-i vagy és akarod, akkor talizhatunk és 10-15 perc alatt megcsinálom fullosra akár mindkét kártyádat, természetesen ingyen.
  • junior1972
    A "memóriakártya" elméletileg eredeti sony kártya.
    Mivel nem én raktam rá a dolgokat nem tudom milyen verziószámuak.
    Annyit látok rajta hogy van egy Boot egy sys-conf és egy free Mcboot mappa szerűség.
    A régebbi kártyán ha jól tudom az 1.8-as verzió volt,teljesen jól működött a dolog amíg el nem szállt a kártya.Azóta azt a kártyát nem ismeri fel a gép.Ezzel a kártyával ami most van indításnál ki kell venni belölle csak azután tudom futtatni az eredeti játékot.
    Nagyvonalakban ennyit tudok írni a dologról,ha így tudsz valami okosat mondani nagyon megköszönöm.
  • Tex Murphy
    Köszi☺
  • PoisonChihuahua
    Sajnos a szinkron az elírás. :/
    FIFA10-el is ez volt (PSP).
    HP-k közül csak a Főnix Rendje kapott magyar szinkront.
  • Tex Murphy
    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Harry Potter És A Félvér Herceg játék csak feliratos, vagy magyar a szinkron is.
    Doboz elején az van, hogy magyar felirat, a hátulján meg hogy magyar szinkron. Media-ban is azt monták szinkronos, de nekik nem hiszek.
    Ha valakinek megvan, megköszönném a felvilágosítást.☺
  • PoisonChihuahua
    1. "Modchipes kártya" nem létezik, szokjatok már le erről a baromságról!
    2. Gondolom FMCB-t raktad föl, de ahhoz, hogy segítsek több infó kéne. Hanyas verziójú a FMCB? ESR fönnt van? Játékokat patch-elted írás előtt? Mire, mivel és hányszorosan írtad?
    A memóriakártya tök mindegy milyen, az a lényeg, hogy legyen (legalábbis jobb ha) eredeti.
  • PoisonChihuahua
    Jah, hogy ezek AR mentések, az már más. Az AR un ".max" file-okba "tömöríti" a mentéseket, ezeket az AR-en belül ki lehet "csomagolni". Azért nem látják a játékok, mert ".max" formátumban vannak a mentések. Ez arra jó, hogy tömörítve van és könnyebb szállítani (pl. internet, pendrive), de használathoz ki kell csomagolni őket.
  • junior1972
    Egy kis segítségre lenne szükségem a modchippes kártyával kapcsolatban.
    Tényleg nem mind1 milyen betűjelű a kártya? Ezt hallottam,és sajnos amire rátettük
    a programot nem indítja el a játékokat.A jelenlegi kártya hátulján egy F betű van.
    Esetleg valakinek ötlete?
  • szimszonos
    Nekem sajnos ezek a save file-ok nincsennek mappában meg nem úgy kezdődnek hogy "BESLES,BESCES"hanem számokkal pl 53202_13652_TEKKEN_5.max formátumban van e pendrive-on gondolom az ARMAX átkonvertálja mikor a kártyáról a pendrive-ra átmásolom.Amit meg leszedtem az meg pl tekken.eu.max.Ezt nem látja a kártya ha átmásolom ARMAX-al,próbáltam hogy az eredeti mentést felülírtam de nem nagyon működik.1hónapja van ps2-m és nincs aki segítsen csak innen tanulok.
  • bigbigle
    köszönöm a választ majd meglátom mi sül ki
  • PoisonChihuahua
    Ha a memóriakártyára ráteszed a FreeMCBoot-ot akkor indíthatsz programokat közvetlenül a PS2 menüböl is. A FMCB-nek épp az a lényege, hogy nagyban megkönnyíti az ".elf"-ek (PS2-es programok) indítását. Viszont ahhoz, hogy rátegyed a FMCB-t a memórikártyádra egy modchipes vagy egy szintén FMCB-s PS2 kell.
    A FMCB-vel már könnyen indíthatod az MCkiller nevű PS2-es programot ami teljesen leformázza a memóriakártyádat, így eltűnik majd a "Corrupted Data", mert ez volt a fő gondod, ha jól emlékszem. Azokat a mentéseket amikre meg szükséged van formázás előtt lementheted UlaunchElf-el (PS2-es fájlkezelő).
  • bigbigle
    akkor hogy kéne?
  • PoisonChihuahua
    Csak át kell írni a mappa és a savefile neveit. A gép régiója nem számít.

A mentés mappájának a neve ezekkel kezdődhet:
    PAL játéknál: BESLES, BESCES
    NTSC játéknál: BASLUS, BASCUS

Minden mentés mappájában megtalálható egy, a mappa nevével azonos savefile. Értelemszerűen ezeket kell átíni (mappa és savefile) a játék régiójának megfelelően.

• Dj Siegfried
    pal game - pal save
    még rímelt is :D
  • szimszonos
    Letöltöttem egy pár ps2 játékmentést és átmásoltam pendrive-ról memokártyára de nem akarja olvasni pedig rajta van a kártyán csak a játék nem látja.Pedig PAL-os mentések a gép is az.Kérdéseim a következők a játékoknak is pal-osnak kell lennie?Először kell a játékban mentést csinálni és azt kell felülírni a letöltött mentéssel és átkell-e nevezni mert amit letöltök az előtt nincsennek számok a saját elött meg igen azthiszem 6jegyű.Lényeg hogy nem megy a dolog vmit biztos nem jól csinálok.Ntsc játékokra van valami megoldás?
  • nissancoupe
    nem kell ki chipelni.