PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánljatok már nekem valami jó RPG- t Final Fantasy- n kívül. Csak kíváncsi vagyok ki mit írna. Az Okage Shadow King- el valaki játszott már vagy a Persona 3- al?
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
http://hardverapro.hu/apro/ps2_chipkartya_telepites_ingyen/friss.html
vki nem tudná nekem felrakni a memokarimra a Free MCBoot-ot?
szenvedek de sehogy nem tudom a szûz ps2-rõl felrakni a kártyára...semmi boot disc semmit nem találtam csak azt hogy chippes géprõl lehet feltolni
Budapesti vagyok
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
Ha valami szaggat, akkor azért szaggat mert a gép nem bírja.
Turn Me On Dead Man
A framerate-tel nem tudsz mit kezdeni, annak nincs köze ahhoz, hogy eredeti-e vagy nem, magához a lemezhez sincs semmi köze. Egyszerûen a gép nem bírja.
Turn Me On Dead Man
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Kb 20-25 játékot rendeltem már, mindben van angol.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
9ezeregynéhányszáz forintért szereztem be legutóbb 4 játékot, ebbõl 2 fóliás!
Fight Night R2, Rogue Galaxy (ezek a fóliásak), az SSX Tricky-t és a Baldur's Gate DA-t. 4 címrõl egy nap érkeztek meg, néztek is a postán, mikor értük mentem, hehe 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
esetleg megnézni megy-e a espalps2 oldal.
esetleg rákeresni rapidshare/megaupload-n hátha fennt van amit keresel.
Végsö megoldás, kihuzod egy fogadat,berakod a párnád alá és reggel a fogtündér hoz egy blackcats meghivót
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Turn Me On Dead Man
De az is biztos, hogy nem fogok 20k-ért eladni egy olyan gépet ami 3/4 évet állt.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ejnye 😊
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Na elmondom még egyszer: Tudsz AV kábeleket dugni számítógépbe TV tuner-, Digitalizálókártya vagy valamilyen külsõ eszköz segítségével, de felvételhez és NEM megjelenítésre. Ha a monitoron szeretnél játszani, akkor közvetlenül a monitorra kéne csatlakoztatni a PS2-t, de mivel arra egyszerûen nem lehet, így marad a TV.
Nincs értelme mindenféle bizgentyûket csatlakoztatni a PC-hez vagy a monitorhoz, hogy menjen rata a PS2, mert:
1. Ezek az eszközök drágák.
2. Szar minõséget kapsz.
3. Nem is biztos, hogy mûködni fog.
Csak van valahol egy TV-tek, veszel hozzá egy RGB kábelt (1000Ft) azt kész is vagy, azon kapod a legjobb minõséget. Ennyi.
every damn day
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Lenne 1 kérdésem..Killzonnal lehet még neten jáccanni?(slimem van)
Ha igen akkor csak rádugom a netet a gépre és kész vagy kell vmi sotware is hozzá..Ha igen akkor mi?😄
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605