17159

WAREZ = azonnali BAN!

• c115
    S.O.S.! Léci valaki segítsen! Beragadt a ps2őmnek a tálcája. Amibe ugye a dv/cd -t rakom. Az eject gomb világít és kicsit ki is löki de nem jön tovább. A tálca elején lévő kis darabot már sikeresen leszedtem de hogyan tovább ??? Léci valaki !!!
  • öregharcsa
    backup-ban meg van dvd5-ös működő verzijó
  • jaszy
    Nem tudom hogy kell :) Nekem eredetiben van meg, tán 2000ft volt :)
  • ricska
    De elszenvednék vele ha elmondanád hogy kell!
  • jaszy
    Vedd meg eredetiben, nem drága és nem kell vele szenvedned.
  • ricska
    Még egy kérdés, mi a tököm a Swap Magic program, és mire való? :D
  • ricska
    Gran Turismo 4
  • Dj Siegfried
    huh, milyen játékot akarsz megkúrtítani?
  • ricska
    Sziasztok!
    Nekem valamilyen program kellene, le tudnák tömöríteni 5,5 GB-ot egy DVD5-re. Vagy valami szerkesztő amivel kivehetném a játékból a felesleges dolgokat, pl:angol kivételével a többi nyelv, videók, stb. Tudtok nekem ebben segíteni?
  • Akey
    Na véget ért a PS2 utolsó "nagy" éve. 99 dodóra csökkentették az árát, el is ment belőle idén cirka 4,5 milla (azért ez is szép eredmény) a tavalyi 8,3-al szemben és végre polcra került Brazíliában is. Japánban még nagy ritkán az XBOX360-at is beelőzte és jöttek ki még rá AAA címek is. Devil Summoner 2, MotorStorm: Arctic Edge, Guilty Gear XX, Wipeout Pulse, Secret Agent Clank, Jak and Daxter: The Lost Frontier, Ar Tonelico 2, Indiana Jones: atSoK. Nálunk már ideinek számít a Persona 4 és a Tomb Raider Underworld is. És özönlöttek a filmfeldolgozások, a sport és ütemjátékok. Ennél jobb már nem igen jöhet, de azt ne feledjük, hogy minden egyes eladott géppel és játékkal rekordok dőlnek meg. Csak így tovább PS2!
  • shenmuedc #15909
    Én akkor is inkább komponenst ajánlom ha foglalt a hely a tv-n. RGB lcd tv-n elég szar (tapasztalat). Inkább vegyél egy dragon komponens elosztót és máris lesz hely.
  • jaszy
    RGB :)
  • PoisonChihuahua
    Igen, nekem is ilyen volt, mert ezen van RCA hang kimenet hangfalakhoz (házimozi pl). Azóta áttértem optikaira. :)
  • jaszy
    Ez is EGB kábel.
  • darazzs
    Még egy kérdés. Ez a kábelkábel ugyanazt a megjelenítés biztosítja, mint az általad mutatott RGB vagy inkább azt, mint ami nekem most van? Sok helyen látom ezt a típusú kábelt.
  • darazzs
    Köszi szépen a gyors választ, azt hiszem egy RGB kábelt azért beszerzek (a komponens hely már foglalt a tv-n). Modbo menü azóta nem jött be (magától) szerencsére. Igazából azt nem tudtam, hogy a VGA beállítás jó lehet-e. De akkor nem kísérletezem, köszi még1x.
  • PoisonChihuahua
    LCD TV-n a legjobb képet egy komponens kábellel kapod (Link).
    Ezzel a kábellel elérhető néhány játéknál az un. progressive scan (vagy játékindításnál kínálja föl vagy menüben állítható, teljes lista itt), ilyenkor a TV nem félképeket, hanem teljes képeket jelenít meg, így nincs az a klasszikus TV-s vibrálás, és a kép is szebb, mert így csak az mozog a képernyőn aminek mozognia kell. Ez videojátékoknál nagyon előnyös (HUD pl., kijelzők stb).
    Amiről te beszélsz az az RGB kábel, ennek SCART a vége, de attól, hogy a kompozitra is ráteszel egy SCART adaptert attól az még nem lesz RGB. Az RGB a TV-nek más elektronikáját hajtja meg, így sokkal élesebb, színtelítettebb képet ad, de ezzel a progressive scan nem elérhető (ha jól tudom).
    Tehát a minőségi sorrend: kompozit-->RGB-->komponens
    Ezek ellenére ne számíts gyönyörű képre, mert a PS2-t még anno sima TV-kre terezték és mivel ezek a modern LCD TV-k digitálisak, a PS2-n pedig nincs digitális kimenet, így a kép sem lesz olyan szép mint amilyet egy LCD TV teljesítményétől elvárnánk. Viszont egy minőségibb kábel beszerzése így is ajánlott, mert a kompozit az a legalja. :)

Illetve Modbo alapbeállítás: Íme
  • darazzs
    Sziasztok!
    Valaki tudna abban segíteni, hogy van egy modbo chippes gépem és a gyerekek párszor panaszkodtak, hogy kék képernyő jön be és semmit nem tudnak vele csinálni? Kiderült (miután utánanéztem), hogy ez a kör+háromszög indításával előhívható modbo 1.93 menü. Azóta működik, mert beállítottam a PS2 SCREEN FIX: COLOR-ra. Csak azt nem tudom, hogy mi volt az alapbeállítás. Valaki meg tudná ezt mondani, szeretném a legjobb képet elérni LCD tv-n? Illetve még 1 kérdés, alapból egy olyan tv csatlakozót kaptunk alapból, amin RCA kimenet van, de van hozzá egy scart átalakító. Olvastam, hogy van olyan csati is, ami közvetlenül scart. Van valami különbség képben (LCD tv-n), érdemes beszerezni?
    köszi a segítséget
  • jaszy
    Azzal megy!
  • kazuma89
    PES10 ps2 patch videó
  • kazuma89
    Peseseknek 1 kis segítség..(Hátha valaki játszik vele rajtam kívül :D)
    Pes 2010hez jött ki 1 pecs amiben az összes csapat licenszelve van(tökéletes nem gagyi munka!!)
    (Végülis ez nem 1 pecs hanem 1 options file amit fel kell másolni a memóriakártyára....

E szerint csináljátok meg, érthetően le van írva
    (Ja és FMCB szükséges hozzá hogy a file kezelőn keresztül fel tudd másolni)

Letöltés után lessz ugye 1 .max file...->ps2 save builderrel megnyitod...
    A Root/ID sorában található névvel készts egy új mappát(Értelem szerűen ez legyen a mappa neve).
    Utánna a Root/ID alatti fileokat extractolni kell ebbe a mappába...
    Igy kész is van csak pendrive-ról fel kell memóriakártyára másolni a mappát amit létre hoztál...
    Remellem érthető volt :D

S2-PES2010 UK-version) error_1205 OF Final version

-Correct names for all clubs and national teams in lower case
    -Correct names for all club, national, hidden, ml youth and old players
    -Duplicate players replaced with real players
    -All transfers done
    -EPL players numbers assigned
    -EPL league kits+amblems+logos done
    -Spanish La Liga kits+amblems+logos done
    -National kits+amblems done
    -All Champions league teams added in Other teams and kits+amblems+logos done
    (APOEL FC, VfB Stuttgart, FC Bayern Munchen, VfL Wolfsburg, Debreceni VSC,
    Maccabi Haifa FC, FC Rubin Kazan)
    -Some Bundesliga teams added in Other teams and kits+amblems+logos done
    (SV Werder Bremen, Hamburger SV, FC Schalke 04)
    -Correct names for all stadiums as: "Wembley Stadium, London (ENG)"
    -Arsenal and Bayern U-17 teams replace two pre-career teams in BAL mode with real kits and amblems
    -99999 points
    -player names, logos and amblems fixed thanx to tolinho

Patch/Options File
  • PoisonChihuahua
    Ha van nálad egy modchipes vagy FMCB-s PS2, akkor igen.
  • Katzer
    Eezeket a programokat én itthon is feltudnám tenni? Egyébként a verzió száma SCPH-77004
  • PoisonChihuahua
    Na ezt meg el is felejtettem megemlíteni. :)
  • PoisonChihuahua
    ESR a program neve, ami FreeMCBoot-tal indítható. Ezeket a memóriakártyára kell rátenni, de ehhez mindenképp szükség van egy mochipes vagy egy szintén FMCB-vel rendelkező PS2-höz. Érdeklődj ismerősöknél akiknek van módosított PS2-jük (de csak ha értenek hozzá!) esetleg ünnepek után elhozhatod hozzám is vagy itt a fórum segítőkész tagjaihoz (akik jelezték) és megcsináljuk, természetesen ingyen (5 perces "meló").
    Amúgy PS2 már lassan retro konzolnak számít, szal játékokat 1000Ft-tól kapsz rá, igazi klasszikusokat már potom pénzért szerezhetsz, szerintem egyszerűbb, mint szarakodni a moddingolással. De ha annyira "sürgős" tőlem moddoltathatod is, viszont én az ünnepek alatt/után, sőt szerintem január közepéig nem foglalkozok ilyennel. (Gondolom sokan vannak ezzel így :)
  • jaszy
    Ha újfajta beépített tápos a géped akkor bukta! Annak csak az első szériáján ment, de újonnan azt már nem lehet kapni.
  • Katzer
    Sziasztok! Most kaptam karácsonyra egy ps2-öt. Nincs csippelve. Olyanokat olvastam h ugy is el lehet inditani rajta irott játékokat h patchelni kell. Vlamilyen program kell a memoriakártyára. Vlaki eltudná nekem magyarázni h ez hogyan müködik? És azt a programot vlahol le lehet tölteni? A választ elöre is köszönöm.
  • Miley Cyrus
    Vatera, teszvesz, expressz, apronet..
  • Kazuma92
    Hello!
    Az mit jelent ha nem pörgeti be a lemezt? néha előfordul..
    nem csippelt
  • Robicsek
    Ja még valami!Ki is van chipeltetve.
  • Robicsek
    Sziasztok!
    Van egy ps2-m,amitől megszabadulnék.Tudni kell,hogy rossz!Amikor berakok valami játékot,mindig azt írja ki,hogy disc read error.Egyetlen játék műkodik benne(Half Life).Van rá mód,hogy el lehessen adni valahol?Biztos van benne valami ami még hasznosítható!
  • Kri22
    [email protected]
  • Kri22
    Sziasztok!Valakinek megvan az URBAN REIGN játék,mert nagyon szeretném megvenni!!!06-20-388-77-94
    Köszi!!!
  • szimszonos
    Meg van valakinek a Cabela's szériából a Dangerous Hunts 1-2,Outdoor Adventures 2006,Big Game Hunter 2005?Ha igen jelezze,ezek a részek hiányoznak még a gyűjteményemből.Megegyezünk.
  • PoisonChihuahua
    Area 51 nekem is nagy kedvencem. Emlékszem, megszenvedtem vele, hogy eredetiben megtaláljam, de végül sikerült egy bontatlant találni olcsón, na ilyenkor szoktam szeretni a Vaterát. :)

A legjobb a "holdraszállásos rész", amikor Strauss Zarathustrája is felcsendül. Az a jelenet nálam nagyot ütött, de az egész játék a helyén van (idegenek fegyói pl).

A Midway becsődölése óta egyébként PC-re a teljes játék ingyenesen és legálisan letölthető volt. Azért csak volt, mert azóta felvásárolták a cég maradékát és vele a jogokat is... >:0
  • jaszy
    Ja, drága nagyon a fej bele!
  • Smithie
    Lehet,de drágább a fej mint a slim(7xxxxx)széria.
  • KAMIONOS KOGYO
    Mennyibe fáj???
  • szabii98
    SCPH-39001
    ezt egyáltalán lehet cserélni?
  • szabii98
    Mennyi lenne kb. megjavítatni?