PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell, épp ez a lényege. Viszont hogy fel tudd tenni memókártyára te magad,ahhoz nem árt, hacsak nincs kéznél pl egy action replay max evo
PSN ID.: Beegabor
És ehhez az mcboot progihoz kell chippelt ps2.
Aki tudja a választ az legyenszíves felvenni msnre.
Itt a címem : [email protected]
Aki tudja a választ az legyenszíves felvenni msnre.
Itt a címem : [email protected]
Egy lézer ahogy öregszik annál gyakrabban kell állítani, egy idõ után aztán tönkre is mehet. Ha a lézer nem olvassa be a berakott lemezt, akkor szükség lehet a kalibrálásra, de egy halottnak hitt lézert is fel lehet "támasztani" egy beállítással, de persze örökké az sem fog tartani.
Miért, szarakszik az olvasással a PS2-d?
Miért, szarakszik az olvasással a PS2-d?
És gyakran elõfordul, hogy hozzá kell nyúlni? Miben nyilvánul meg, ha szarul van bekalibrálva a léjzör, vagy mitõl állítódik el? Elég egy témába vágó link is. Csak kiváncsiságból, mert úgy érzem, hogy már nem százas a PS2-m.
Köszönjük a helyreigazítást<#vigyor>#vigyor>
OK, ez való igaz. <#worship>#worship> Kelleni nem kell, de én azért meg szoktam nézni minden fejet amit beraktam, még ha nem is kell kalibrálni.
A telepítõ egy .elf, megfelelõ hardware-rel/programmal (boot képes chip, FMCB, Ulaunchelf) akárogy indítható (lemez, pen, memkari, stb).
Vagy itt...Free McBoot
Én úgy tudom hogy kilehet írni lemezre...és onnan rárakod a kártyára.De javítson ki valaki ha tévedek!
Sziasztok!
Segítsetek kérlek titeket abba, hogy a ps2 re csak pen drive-al tudom feltenni a free mcboot nevû progit?
Elõre is köszönöm, nagyon fontos lenne!
Segítsetek kérlek titeket abba, hogy a ps2 re csak pen drive-al tudom feltenni a free mcboot nevû progit?
Elõre is köszönöm, nagyon fontos lenne!
Na jó akkor elviszem szervizbe hogy rendesen bekalibrálják a ps2 olvasófejet ! Meg aztén oszcilloszkópunk sincsen !
Na ez az, rövid idõn belül kifog menni a servo ic is.
Fejvédelmet leforrasztottad???? Ha nem ne csodálkozz hogy nem megy!
Fejvédelmet leforrasztottad???? Ha nem ne csodálkozz hogy nem megy!
"De ara nem jövök rá hogy miért nem pörög fel a cd/dvd ??"
Egyre jobb! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyre jobb! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ügyes... <#eljen>#eljen>
Talán kalibrálni is kéne. <#rolleyes>#rolleyes>
Oszcilloszkóp használata, lézer kalibrálás, megy? Mert ha nem, bele se kezdj, mert elfüstölheted a lézert('-.-)! Vidd el szakértõhöz és egy adott összegért megcsinálja.
Ha viszont megy magadtól is, akkor itt egy hasznos leírás (referencia pontok, CD/DVD értékek, stb).
(Remélem azt te se gondoltad komolyan, hogy a helyére pattintod és készen van...)
Talán kalibrálni is kéne. <#rolleyes>#rolleyes>
Oszcilloszkóp használata, lézer kalibrálás, megy? Mert ha nem, bele se kezdj, mert elfüstölheted a lézert('-.-)! Vidd el szakértõhöz és egy adott összegért megcsinálja.
Ha viszont megy magadtól is, akkor itt egy hasznos leírás (referencia pontok, CD/DVD értékek, stb).
(Remélem azt te se gondoltad komolyan, hogy a helyére pattintod és készen van...)
Amugy már sikerült visszarakni a cd/dvd tálcát !
De ara nem jövök rá hogy miért nem pörög fel a cd/dvd ??
Most vagy az új olvasófej nincs beállitva kalibrálva vagy a ps2 motor nem pörgeti fel !
Pedig mielött még kivettem volna a hibás olvasófejet a sima cd-ket vitte simán !
De ara nem jövök rá hogy miért nem pörög fel a cd/dvd ??
Most vagy az új olvasófej nincs beállitva kalibrálva vagy a ps2 motor nem pörgeti fel !
Pedig mielött még kivettem volna a hibás olvasófejet a sima cd-ket vitte simán !
Nem tudja valaki hogy az isten nyilába lehet visszarakni a cd/dvd tálcát mert egyszerûen nem jövök rá hogy kell visszarakni ??
Hello mivel bekrepált a régi olvasófejem ezért vettem egy új olvasófejet FAT Ps2-be egy KHS 400C-t !
DE mit kell még csinálni azon kivül hogy kicseréltem a régit és beraktam az új lézerfejet a helyére ??
Bekapcsoltam meg minden a lézerfej elvileg müködik mert mozog 2-öt de amint berakok egy cd-t vagy dvd-t legyen akár másolt vagy gyári nem csinál semmit még csak fel sem pörög a disc ??
Ilyenkor mi a teendõ ?? Nem elég csak berakni az új lézerfejet hanem be is kell rajta állitani valamit ??
Elöre is köszi !
DE mit kell még csinálni azon kivül hogy kicseréltem a régit és beraktam az új lézerfejet a helyére ??
Bekapcsoltam meg minden a lézerfej elvileg müködik mert mozog 2-öt de amint berakok egy cd-t vagy dvd-t legyen akár másolt vagy gyári nem csinál semmit még csak fel sem pörög a disc ??
Ilyenkor mi a teendõ ?? Nem elég csak berakni az új lézerfejet hanem be is kell rajta állitani valamit ??
Elöre is köszi !
mondjatok nekem valami tuti játékot ?
23000 helyett már csak 20000 ft!Ps2 kompletten!
Nincs hibátlan játék...<#ejnye1>#ejnye1>
Sztem meg igen...én végignyomtam...nekem nagyon tetszett<#violent>#violent>
Szia! Köszi a segítséget én már megrendeltem!!! XD
Szerintem nem, de vki meg az ellenkezõjét állítja valószínûleg, szóval szerezd be és döntsd el magad XD
Sziasztok!
Szerintetek jó játék a kilzone játék ps2 -re???
Üdv:Kiss Roland
Szerintetek jó játék a kilzone játék ps2 -re???
Üdv:Kiss Roland
ELADÓ ps2 slim konzol chippelve! Van hozzá 1 eredeti joystick(dualshock2)és 1 vezeték nélküli joystick, 2db 8mb-os memoriakártya és kb 64 db írt játék. összes tartozékával dobozában megkimélt állapotban!
[email protected] írj
30ezer ft
[email protected] írj
30ezer ft
PS2 slim(SCPH-70004) megkímélten,jó állapotban,keveset használtan,chippeletlenül eladó!
Tartozékok:
1 db Sony dualshock2
8 megás Sony memóriakártya
Gyári kábel
+RGB-kábel
Eyetoy kamera
7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)
Ár:23000ft
msn:[email protected]
Tartozékok:
1 db Sony dualshock2
8 megás Sony memóriakártya
Gyári kábel
+RGB-kábel
Eyetoy kamera
7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)
Ár:23000ft
msn:[email protected]
Kaptam egy SCPH-39004 sorozatbéli Fat Ps2-t (Pal rendszerût) tesztelésre hogy egyáltalán mûködik-e.
Nos be is indult szépen de amikor beleteszek egy Ps2 lemezt akkor egy darabig tölt és utána kiírja hogy Playstation vagy Playstation 2 lemezt rakjak be. érdekes módon Ps1 lemeznél (Lomax) betölti a lemezt és játszani is lehet vele.
Mi lehet a gond? és javítható-e egyáltalán, és ha igen kb mennyibe kerülhetne a javítása?
Nos be is indult szépen de amikor beleteszek egy Ps2 lemezt akkor egy darabig tölt és utána kiírja hogy Playstation vagy Playstation 2 lemezt rakjak be. érdekes módon Ps1 lemeznél (Lomax) betölti a lemezt és játszani is lehet vele.
Mi lehet a gond? és javítható-e egyáltalán, és ha igen kb mennyibe kerülhetne a javítása?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Hello
Van e valakinek valami ötlete hogy 50002-es FAT ps2-õn mért nem indul a soft mod???? elvileg minden FAT típusú géppel mennie kellene viszont ezzel nem megy.Csak feketén villog a képernyõ de a menüt nem hozza be!Kártya jó az én slimem tökéletesen viszi illetve másik softmoddolt kártyával is próbáltam azzal is ugyanez fekete képernyõ.Valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja e mi lehet a gond??
Van e valakinek valami ötlete hogy 50002-es FAT ps2-õn mért nem indul a soft mod???? elvileg minden FAT típusú géppel mennie kellene viszont ezzel nem megy.Csak feketén villog a képernyõ de a menüt nem hozza be!Kártya jó az én slimem tökéletesen viszi illetve másik softmoddolt kártyával is próbáltam azzal is ugyanez fekete képernyõ.Valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja e mi lehet a gond??
Köszönöm szépen !
De ha .elf-ként indítom, már közel se olyan idegesítõ. 😉
Ezt anno én is néztem, de mivel nem minden játékkal fut tökéletesen és cserélgetni kell a lemezt minden egyes játéknál, így nem szereztem be, de ha olcsón hozzá tudsz jutni, akkor "poénnak" érdemes beszerezni, viszont a hosszútávú használatában nem vagyok annyira biztos.
Hali!
Eladó egy használt, kitûnõ állapotú ps2-slim(77004) chipmentesen két dualschock 2-es joystickkal, két 8 megás memóriával, eredeti játékokkal. Irányár 25000Ft. Ha érdekel, írjatok privibe, vagy a [email protected] címre, és megbeszéljük.
Eladó egy használt, kitûnõ állapotú ps2-slim(77004) chipmentesen két dualschock 2-es joystickkal, két 8 megás memóriával, eredeti játékokkal. Irányár 25000Ft. Ha érdekel, írjatok privibe, vagy a [email protected] címre, és megbeszéljük.
Próbálta már vki az Xploder HDTV Playert?
http://gear.ign.com/articles/742/742965p1.html
és
http://reviews.cnet.com/specialized-electronics-accessories/xploder-ps2-hdtv-player/4505-7847_7-32137749.html
Sajnos külön lakik a PS2-m és a HDTV-m, így még nem tudnám kipróbálni, de gondoltam körbeérdeklõdök. Azért a leírás alapján az 576p ígéretesnek tûnik.
http://gear.ign.com/articles/742/742965p1.html
és
http://reviews.cnet.com/specialized-electronics-accessories/xploder-ps2-hdtv-player/4505-7847_7-32137749.html
Sajnos külön lakik a PS2-m és a HDTV-m, így még nem tudnám kipróbálni, de gondoltam körbeérdeklõdök. Azért a leírás alapján az 576p ígéretesnek tûnik.
Valaki ? Kérem..
oké
köszönöm
köszönöm
Ezek a Burnout részek vannak PS2-re:
- Burnout
- Burnout 2: Point of Impact
- Burnout 3: Takedown
- Burnout: Revenge
- Burnout: Dominator
A sorozat a Takedown-nal újult meg, ekkor vette át az EA a szériát. A régebbi részek (1, 2) mai szemmel nézve már nem annyira kiemelkedõek vagy "akciódúsak", de számomra mindig azok maradnak az igazi Burnout-ok. 😊
A Takedown, Revenge, Dominator trió, nagyon hasonlít egymásra (EA ugye), csak minimális eltéréseket lehetne megemlíteni a grafikát (ua. a grafikai motor) és a játékmenetet illetõen, viszont különböznek néhány újdonságban, ezekrõl review-kban, tesztekben részletesebben olvashatsz.
Ha mégis rá kéne böknöm valamelyikre akkor a Takedown-t (ez volt a nagy "áttörés", ezzel újult meg a sorozat) vagy a Dominator-t (a Revenge alacsony népszerûsége miatt a Dominator nagyobb újítások helyett inkább visszatért a "gyökerekhez") választanám, de mondom, a 3 EA által kiadott rész annyira hasonlít egymásra és olyan kevés dologban különbözik, hogy a Revenge-et is nyugodt szívvel ajánlom.
- Burnout
- Burnout 2: Point of Impact
- Burnout 3: Takedown
- Burnout: Revenge
- Burnout: Dominator
A sorozat a Takedown-nal újult meg, ekkor vette át az EA a szériát. A régebbi részek (1, 2) mai szemmel nézve már nem annyira kiemelkedõek vagy "akciódúsak", de számomra mindig azok maradnak az igazi Burnout-ok. 😊
A Takedown, Revenge, Dominator trió, nagyon hasonlít egymásra (EA ugye), csak minimális eltéréseket lehetne megemlíteni a grafikát (ua. a grafikai motor) és a játékmenetet illetõen, viszont különböznek néhány újdonságban, ezekrõl review-kban, tesztekben részletesebben olvashatsz.
Ha mégis rá kéne böknöm valamelyikre akkor a Takedown-t (ez volt a nagy "áttörés", ezzel újult meg a sorozat) vagy a Dominator-t (a Revenge alacsony népszerûsége miatt a Dominator nagyobb újítások helyett inkább visszatért a "gyökerekhez") választanám, de mondom, a 3 EA által kiadott rész annyira hasonlít egymásra és olyan kevés dologban különbözik, hogy a Revenge-et is nyugodt szívvel ajánlom.
melyik a legjobb Burnout rész ? graf meg minden tekintetbe?
Úgy tudom, hogy a Free McBoot mindenféle ps2-vel kompatibilis, biztosan mûködne vele