PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petyka2
Bocs az éjszakai lebarmolást,meg lehet oldani olcsobban is már ha a tévéden van scart csatlakozó-a megoldás az RGB kábel kb.1000pénz-ha filmet is akarsz nézni érdemes olyat venni aminek a ps felöli részén van egy kapcsoló mivel a ps2-bõl a DVD video csak zölden"jön"ki az RGB kimenetrõl.Ha viszont jó csipped van,nincsen gond nem zöldül a kép-a "zöldülés"csak DVD videonál van.

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Hentes Bill
új gép csippel 38 rongy 😊

Boldog Karácsonyt!

petyka2
Vegyél inkább másik tv-t nekem a játékaim kb.80%a NTSC-A friss játékok egyébként is a tengeren tulról"érkeznek"ezért nem kívánsághangverseny B verzió várd meg amig PAL is lesz és uzsgyi a mediamarkt!!! <#worship>

petyka2
Használtat csak akkor vegyél ha sok a pénzed.Újat is csak akkor ha van pénzed.Használt=lutri.Új gép 40ezer,chip min.15ezer-ha nem kell chip az yooo,mert 1 játék 3-16ezer,memo kártya 6000.Még mindig kell???<#ejnye1>

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2899/GTA%20San%20Andreas%20Pal%20Multi5%20esp-fre-eng-ita-ger%20FULLDVD.torrent
Sephi
Ez ugye csak ize... 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Használt PS2-t mennyire érdemes venni? Annyi rosszat hallottam az olvasófejrõl, meg amit láttam, az is elég nehezen vette be a(z eredeti) lemezt... Gondolom egy fejcserével már ott vagyok, hogy újat is vehettem volna.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hali vettem egy ps2-t meg becsipeltettem, de nem tudja a TV-m az NTSC-t és ezért kéne nekem ez a verzios GTA:SA
GTA San Andreas (c) Rockstar *PAL* *MULTI5* *FULLDVD
Aki tud ebben segíteni az ps irjon. Fizetnék is érte . Elõre is köszi.

Nem, mert nincs. Vegyel PS2t, mar viszonylag olcson lehet kapni, hasznaltat foleg.

Hi

Én tegnap néztem emulátorral a GTA SA-t.
Sajnos 5 perc után is csak a sony logo ment csiga
lassan, a gta képe nem jelent meg. Igy abbamaradt
a kisérlet.
Nem tud vki egy mûködõképes PC emulátor?
Nagyon fontos lenne számomra.
please everibody!!!!!! Üdvözlettel: rrroka

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

gondolom viccelsz. 😊)))

pharao
Hy all!
Lenne egy olyan kérdésem, ami ebben a fórumban szerintem már párezerszer elhangzott, mégpedig: Nem tud valaki a fejemhez vágni egy mûködõképes ps2 emulátort? Nagyon fontos lenne számomra.
please everibody!!!!!! Üdvözlettel: pharao

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

petyka2
disznópörkölõvel nem lehet nekimenni az alaplapnak...ill.lehet a ps2 életben 1x...Javaslom bizzátok rutinosra-aki garit is ad rá!!!Én rutinos vagyok elektronikai dolgokban,de csak a sajátomat vállalom be...ha elbaszom-megjegyzem elég könnyü-az én károm...<#beka3>

petyka2
10-ért én is beteszem-gari nélkül hehe<#eplus2>

Lammer
kabbbbbbbbe <#mf1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Petyus_
<#hehe><#vigyor><#zavart1>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

"10K-ért bármit berak..."
Hú ez forró haver... 😊)))

Lammer
DMS4 nagyon korrekt kis csip, sajnos csippeltetõt nem tudok mo.-n eccer már végigtelefonáltam fél budapestet és mindenhol Magic-et <#levele> raknak a gépekbe... volt egy egyetemista srác(sajnos telcsije már nincs meg) aki 10K munkadíjért bármit berak... talán így lehetne DMS4 ...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

petyka2
DMS4-rõl mit tudtok???<#help><#help><#help><#help><#help>

<#worship><#vigyor3>

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Valaki szánjon már meg legyenolyan kedves, ma még szabadnapom van, holnaptól megint meló, szal ma kéne elintéznem eztet a modchipelést. Egy megbízható helyet írjatok már nekem priviben légyszives!!
köszönöm! <#worship><#help>

petyka2
DMS4-et hol lehet venni?

<#help><#help><#help>

Köszi a gyors választ!
<#worship>

sokfajta magic van...
pl: Magic 5 az dájrektbútos... 😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Hentes Bill
na, ez engem is érdekelne... ez nagyon baráti ár... 40é máshol csak a konzolt adják, játék meg 17 ropi <#wow1>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
magic chip milyen? beteszem a másolt dvdlemezt, és már megy is agém, nem kell bootolni, vagy ilyesmi?

Boldog Karácsonyt!

GTA SA - PSTwo bundle mindez 40 ezerét.

A hcgamer-en olvastam a hirek között

De hol lehet kapni?
Az iro progi mindegy, neroval a legegyszerubb, de neha alcohol formatumban van az iso, akkor ertelemszeruen azzal. A lemez nagyon fontos, mindenkeppen jo minosegut hasznalj, en a Verbatim es Ritek lemezeket szeretem. Princotol tartsd tavol magad.

Rengeteg van, pld Xenosaga, Star Ocean 3, Suikoden 3, Shadow Hearts. Nekem a Xenosaga a kedvencem ezek kozul, de sajna nem lehet kapni europaban, igy marad a warez. Star Ocean is nagyon jo, azt ugy tudom mar lehet kapni a legtobb boltban.

Nagyokos, mar lehet kapni a DMS4et, ami kompatibilis az uj PSTwo-val. Mod-Chip.com

Sziasztok!

Tegnap újjítottam be magamnak egy ps2-õt és abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen (Final Fantasy jellegû) szerepjátékok vannak a gépre (még pc-n kattantam rájuk 😊)). Valamint, hogy hol tudnám õket beszerezni és esetleg, hogy mennyiért.
köszi

Mkill
Halli
Szeretnék PS2 játékot kirni ami dvd verzio.
Milyen íro programot és milyen lemezt ajánlanátok.
Továbbra is várok javaslatokat, hol, merre, mennyiért és milyen chippet tetessek a gépbe. Itt fõleg a HOL-on van a hangsúly! 😄 Tanácsokat privibe várnám.

Köszi!

KillYou
#2924 hozszolásban már volt válasz.

http://www.agumi.hu/

Miért kell poénkodni?

Nem tudom hogy van -e már hozzá.
Itt irtatok mindenféle tipusokat, talán még
olyat is olvastam hogy a PStwo -t is támogatja.
CrucifX
Persze, két nappal a megjelenés után, sõt, már a chip nélküli bootolást is megoldották - beviszed egy Sony márkaszervízbe és helyrecsapkodják neked.

Van már chip a PStwo hoz?
Hentes Bill
hmmm, 40 rongy a Pstwo Cheapboynál

Boldog Karácsonyt!

KillYou
A DMS 4 és a Magic nem egy kategoria árban is 3x os az elsõ javára.
Magic a legalsó kategoria ami már megbizhatoan és jól müködik.

http://www.agumi.hu/

köce

Al Age
maga a csipeltetés úgy 10-tõl kb 30-ig lehetséges árban
DMS3 nagyon jó modchip, akárcsak pl a ripper2, vagy a messiah.
hog yhol chipeltess azt nem tudom, én sajnos csak olyan helyet tudok mondani, hogy hol ne.
dvd írásban pedig nem tudok segíteni, én úgy rendelem a gémeket, majd valaki csak segít abban is...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Üdv emberek, mint újdonsült ps2 tulaj lenne pár kérdésem. Hol modoltassam a ketyerét? A chipptémát olvastam lentebb, szal ha lehet vagy DMS4 vagy Magic-et válasszak ugyi? Mennyi idõ amíg megcsinálják? Mennyibe kerül kb?
Iso-kat ugye elég csak néróval kiírni azt hadszóljon? Illetve milyen DVD-R-t ajánlotok?
Nah így hirtelenjébe ennyi. Ha valakinek még eszébejut valami fontos tudnivaló egy PS2noob számára, szívesen várom a javaslatokat.
Elõre is köszönöm uraim! 😉

Hentes Bill
vágom, de ez az új nagyon állatl néz ki 😊

Boldog Karácsonyt!

ruty-nos boltrol tud vki valamit?egressy uton van

Sephi
Titan chipektol tartsal es en a Magic-et hasznalom szal nekem az a meno 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

masvalaki?

igazabol szerintem a ps2 sem nagy, pstwo-t konnyebben lehet vinni ide-oda

Hentes Bill
mármint a bal oldali új cucc? 😊

Boldog Karácsonyt!