PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy lehet, ez egy elég új chip, mindössze 2 hete van, a PSTwo-ba is jó. Lehet, hogy tévedsz és nem ilyen chiped van..
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mert mondják hogy a ripper egy dms másolat de azt még mindig szeretik az emberek. Egy magicot másolni???????
http://www.agumi.hu/
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ez egy programozható ic, amibe beleégették a magic programját
óvakodj tõle, én azt mondom.
pontosabban semmiképp se rakasd a gépedbe
mert egy x@r
vagy eurasia.nu-ra regeled magad, ott van dögivel, érdemes a létesztet(most assszem 0.5ösnél járnak)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ? <#rinya>#rinya>
PS4 PSN: angyisz
2000-ben vettem a PS2-t, MADE IN JAPAN ne mondja senki, hogy nincs különbség ez meg a kínai PS2 között, lassan 5 éve használom csippelve és csak most kezdem észrevenni hogy már nem vesz fel minden DVD-t, Ja és akkor még 120 volt a gép meg 35 a csipp de így is megérte ha ezt osztom 5-el. Szívesen lecserélném de Japán gépet már nem kapsz sehol csak a felújított TESCO-s gépeket.<#wave>#wave>
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
"
MAr amelyik gyarto. Jelenleg ugy gondolom mar egyik sem bukik rajta egyaltalan, illetve a NIntendo a GBAin sohasem vesztett illetve a GC elott szinten nem bukott egyetlen egy HWen sem eladasokkor. A Sony meg a Sega a Saturnnal kezdte el ezt a mokat hogy bevallaljuk , s mara divatta notte ki magat a gyartok koreben, ami nekunk természeteesen jo😊-
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
->tegyük hozzá: csak a bevezetéskor, késõbb nem (vagy csak igen minimális mértékben).
csak amikor az xboxot elvitték kínába, akkor vitték a ps2-t is
"Pstwo-bol legalább 2 vegyél annyira YOOO!!!" A Sonynak nem erdeke, hogy elromoljon a gep es ujat kelljen venned, hiszen kozismert, hogy a gyartok buknak minden eladott konzolon, es csak a jatekokkal kasznalnak.
Új PS2-t mennyiért lehet legolcsóbban? PS Two nem nyomja le az árakat?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mindenesetre a lenyeg az, hogy a jatek semmikepp nem lesz zold.
Ahhh, nehéz az élet <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Szerintem monitoron rosszabb lesz a kép mint TVn.
Megtudja valaki írni priviben, hogy hol érdemes PS2-t chippeltetni, vagy azt hogy hol nem. Köszi
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
van RGB a TVmen de az zöldül, ugyhogy marad a kompozit. a ps2t (25eFtért vettem) nem nyúzom mondjuk filmnézésre mer eddig kb... 2-3 filmet néztem meg rajta. Nem vagyok egy nagy filmrajongó...
Megint lenne egy értelems kérdésem. <#vigyor>#vigyor>
Próbált már valaki ps2-öt monitorra (vagy éppen TFT-re) kötni? Milyen eredménnyel? Itt fõleg arra gondolok, hogy milyen lett a képminéség. Utána néztem és két megoldást is találtam a problémára, de a Ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
thanx