PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ha jól tudom az én gépemben ilyen van"

Az hogy lehet, ez egy elég új chip, mindössze 2 hete van, a PSTwo-ba is jó. Lehet, hogy tévedsz és nem ilyen chiped van..

CHEAPBOY
en nagyon keves onagukat kikialto PS2eseket chippezo minden szakertelem, tudas,s gyakorlat nelkuli embert ismerek... hozzateve azt, hogy nem is egyszeru muvelet egy ilyesmi.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
azert joval tobb az mint 100 emberbol 1.

CHEAPBOY
szinte minden gep igy jar ha atlovik, mindegy mi van benne. a moddolas moddolas marad, s minden ps2 behal tole-elobb vagy utobb, senkinek sem ajanlom, de ha mar valaki annyira keri.

CHEAPBOY
erdekes felvetes, mert hogy en meg sohasem lattam olyan chipet...:/ magiceket viszont igen.... azokkal mar volt dolgom,, meg ripperrel is. Ezt a nevet is most hallom eloszor. (nem mitnha en nagy szervizes lennek, vagy valaha is chipet epitettem volna be, vagy neztem volna vegig adott gepekbe miket raktak bele... erdekel is? nem, a lenyeg hogy vigye azt amire rendeltetett. Ugyis csak az ar szamit, ugyhogy nem kerdezem a neveket, de ilyet meg se nem lattam se nem hallottam rola.

KillYou
Szóval tegyetek be mindenfélét a gépbe azt majd meglásátok.
http://www.infinitymod.com/cgi-bin/matrix/site.pl?page=laserv12
Azért Ez nem semmi a jobbak meg Ezt csinálják. Szóval lehet hogy jóbb befektetés kitépni a szarokat a gépbõl és megvenni az eredeti játékot.

http://www.agumi.hu/

KillYou
Másolt megic azazért egy elég meleg gondolat számomra.
Mert mondják hogy a ripper egy dms másolat de azt még mindig szeretik az emberek. Egy magicot másolni???????

http://www.agumi.hu/

Al Age
hát aki ks-ban és Cheapboy-nál csipeltetett, azok nagy valószínûséggel tulajdonosai ennek a cuccnak

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

petyka2
Nem biztos,hogy csak a tiédben van...de tényleg lehet szar...<#action>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Al Age
ez persze #3022-re ment

Al Age
ha jól tudom az én gépemben ilyen van😄DDDD
ez egy programozható ic, amibe beleégették a magic programját
óvakodj tõle, én azt mondom.
pontosabban semmiképp se rakasd a gépedbe
mert egy x@r

A Prodigy chiprõl mi a véleményetek?

Lammer
bittorent <#rolleyes>
vagy eurasia.nu-ra regeled magad, ott van dögivel, érdemes a létesztet(most assszem 0.5ösnél járnak)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

olvastam tovább és az van hogy majd lesz... 😉

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

olvasom HCgameren hogy van pstwo+GTASA bundle, ezt látta már vki itthon?

Hi !

Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ? <#rinya>

PS4 PSN: angyisz

Hali!

2000-ben vettem a PS2-t, MADE IN JAPAN ne mondja senki, hogy nincs különbség ez meg a kínai PS2 között, lassan 5 éve használom csippelve és csak most kezdem észrevenni hogy már nem vesz fel minden DVD-t, Ja és akkor még 120 volt a gép meg 35 a csipp de így is megérte ha ezt osztom 5-el. Szívesen lecserélném de Japán gépet már nem kapsz sehol csak a felújított TESCO-s gépeket.<#wave>

petyka2
PsTwo szétkapva: http://forums.psxforum.com/viewtopic.php?t=24518&postdays=0&postorder=asc&start=15 <#eplus2>

petyka2
A sony tudja nagyon jól,hogy kelet európában csippelik a gépeket,a psx-es korszakban külön delegációt küldött-Mo-ra-vizsgálják ki miért nem fogynak a szoftverek.Pofára estek,hogy a csipp+másolás a menõ...Azért volt új nekik,mert náluk más az életszínvonal.Ezért leszarják ha tönkre megy a géped.<#fejvakaras>

A régi ami jobb mert wincsit is tudsz bele tenni meg és az 38.000 akkor evidens,hogy melyiket vegye az ember.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

CHEAPBOY
"hiszen kozismert, hogy a gyartok buknak minden eladott konzolon"
"

MAr amelyik gyarto. Jelenleg ugy gondolom mar egyik sem bukik rajta egyaltalan, illetve a NIntendo a GBAin sohasem vesztett illetve a GC elott szinten nem bukott egyetlen egy HWen sem eladasokkor. A Sony meg a Sega a Saturnnal kezdte el ezt a mokat hogy bevallaljuk , s mara divatta notte ki magat a gyartok koreben, ami nekunk természeteesen jo😊-

CHEAPBOY
Jelenleg 40 az ara, (a PCsjatekoknak lealdozott topicban irtam tola kis maganvelemenyt).

Al Age
szerintem Cheapboy 40k-ja a pstwo-ért elég korrekt

guardian hero
Mégis, hol érdemes venni új, csipp nélküli PS2-t (Two-t)? És mennyit érdemes érte adni?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CrucifX
"hiszen kozismert, hogy a gyartok buknak minden eladott konzolon"

->tegyük hozzá: csak a bevezetéskor, késõbb nem (vagy csak igen minimális mértékben).

Al Age
tudtommal az elsõ ps2-ket japánban gyártották.
csak amikor az xboxot elvitték kínába, akkor vitték a ps2-t is

"Az árát lenyomták made in china..." Mer, szerinted az eredeti PS2(es a legtobb szorakoztatoelektronikai termek) hol keszul?

"Pstwo-bol legalább 2 vegyél annyira YOOO!!!" A Sonynak nem erdeke, hogy elromoljon a gep es ujat kelljen venned, hiszen kozismert, hogy a gyartok buknak minden eladott konzolon, es csak a jatekokkal kasznalnak.

petyka2
A rendõr is 2 mosógépet vesz, hogy ne billegjen a teknõ... <#taps>

UNREG
"Pstwo-bol legalább 2 vegyél annyira YOOO!!!"

Miért, mi baja?

petyka2
Az árát lenyomták made in china...Használtan vegyél játékot-jót frizbiztek vele csupa karc-a csippeletlen gép is behal tõle.A mai játék,zene,video árakkal az a baj túl drágák nyers DVD 180ft,Cd 80ft,áz ár eltérés pofátlanul magas fizetést örülj ha 80ezret kapsz,a nyersanyag bizniszben nyugodj meg a sony is benne van ergo ha másolt lemezt veszel is gazdagitasz valakit.Baráti jótanács😛stwo-bol legalább 2 vegyél annyira YOOO!!!<#mf1>

guardian hero
Én nem vagyok milliomos, de nem biztos, hogy csippeltetném a gépet. Használtan 3e-ért utánad dobják a játékokat, boltban 6k a platinum sorozat csomó olyan címmel, amivel hónapokig el tudnék lenni. Szerintem kevesebbet költenék játékra, mintha havonta 20 DVD-t megírnék...
Új PS2-t mennyiért lehet legolcsóbban? PS Two nem nyomja le az árakat?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

petyka2
Valószínû a gépek 95%-a csippelt-a többi kisgyerek milliomos.Nekem fél éve csinálták 15000-ért jól mükszik-dicsekszem-bár csipcsere lesz dms-re-okosítani akarok.A házi barkács miatt biztos sok gép megy tönkre mert sokan csak kaszálni akarnak,a gép tulajokat meg jól átbasszák-biztos nem kellemes-A fórumok mert azért jók,mert a laikusoknak akad jó tanács.Ha elovasod 2997-es üzenetben lévõ topicot,szó sincsen benne sírásról-sirás-átbaszás:2más üdv:petya <#worship>

Gondolkozz el azon, hany chippelt PS2 lehet M.o.-n. Szerinted azok, akiknek semmi bajuk nem volt vele elmennek a forumokba dicsekedni? Valszeg nem. Megesik, hogy valami rosszul sul el chippelesnel, vagy mar eredetileg gyari hibas volt a cucc, es ezeknek az embereknek kb a fele elmegy sirni egy forumba. Igy ugy tunik, hogy baromi sok ember megszivta vele, pedig csak mondjuk szaz emberbol egy.

Szerintem #2984-re ment.

Dehogy. A DVD is csak azert zoldul RGB modban, mert ez egy amolyan masolasvedelem hogy ne lehessen ilyen egyszeruen dvdt masolni. De az is lehet, hogy csak uzleti strategia, hogy a PS2 ne nyujtson konkurrenciat a Sony DVD lejatszoinak.
Mindenesetre a lenyeg az, hogy a jatek semmikepp nem lesz zold.

petyka2
Mi fél év garival?<#nemtudom>

petyka2
Olvasgasd el elz a topicot:http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=359278 elrettentésül.Ha továbra is érdekel megírom privátban,hogy az enyémet hol csinálták.

Hentes Bill
fél év garival

Boldog Karácsonyt!

Persze, hogy rosszabb lesz, mert a tv nagyon szépen elfedi az apróbb szápséghibákat, csak az a kérdés, hogy mennyivel lesz rosszabb. Most a nappaliban van rákötve a cucc a tv-re, de az asszony már lázadozik <#vigyor>. Azért gondoltam, hogy inkább a pc mellé pakolom az íróasztalomra, de ha nagyon gagyi lessz a kép, akkor nem éri meg ...
Ahhh, nehéz az élet <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

neeem azok nem 😊

Szerintem monitoron rosszabb lesz a kép mint TVn.

Sziasztok!

Megtudja valaki írni priviben, hogy hol érdemes PS2-t chippeltetni, vagy azt hogy hol nem. Köszi

Sir Quno Jedi
Mi néztük 19"-es TFT-n, aminek volt s-video bemenet. Na nem volt egy nagy élmény. Én nem javaslom, PS2-höz abszolúte elég egy (nagyon)jó TV !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mé, szted én mennyiért vettem az elsõt akkoriban ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

petyka2
100000-ért vetted?<#wow2>Te beteg vagy!<#eljen>

petyka2
A játék is zöldül?<#wow1>Ne rémits!<#fejvakaras>

Köszi 😊
van RGB a TVmen de az zöldül, ugyhogy marad a kompozit. a ps2t (25eFtért vettem) nem nyúzom mondjuk filmnézésre mer eddig kb... 2-3 filmet néztem meg rajta. Nem vagyok egy nagy filmrajongó...

Még jó hogy van. a kompozit kábelen (sárga) kevert video jel megy, az RGB-n külön-külön a Red Green Blue színek, de a PS2 RGB kábel nem mindig alkalmas filmet nézni sok esetben zöld a kép. JA és tv-nek is tudnia kell az RGB-t, amit általában az újabb készülékek tudnak is ha több Euro-scart bemeneted van akkor mindig a 1. számú van elõkészítve RGB-jel fogadására. Az én véleményem pedig, hogy ne a PS2-t nyúzd filmnézésre inkább vegyél valami NO NAME DVD-t pl.Dimarson nagyon jó kis gépek és csak 14-17.000,-Ft szemben a PS2 még mindig 40-50.000,-Ft-os árával. (én még 110e Ft-ért vettem)<#eljen>

Ha DVDt nézek ps2rõl akkor van minõségi különbség az RGBscarton meg a sárgán át menõ képen?

Szasztok!

Megint lenne egy értelems kérdésem. <#vigyor>
Próbált már valaki ps2-öt monitorra (vagy éppen TFT-re) kötni? Milyen eredménnyel? Itt fõleg arra gondolok, hogy milyen lett a képminéség. Utána néztem és két megoldást is találtam a problémára, de a Ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi.

thanx

petyka2
Azt azért megnézném.Meddig megy 1 napig???