PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Karácsonyt!
SCPH-70011 CB (for North America)
SCPH-70012 CB (for United States)
SCPH-70002 CB (for Oceania)
SCPH-70003 CB (for UK)
SCPH-70004 CB (for Europe)
SCPH-70000 CB (for Japan)
50004 - Ez a PS Two?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
O2 mod(egyenlõre NTSC csak)
GHOST2
DMS4
kell még?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ugye arra gondoltál, hogy látszik, hogy el van cseszve az egész?
ha igen akkor a válaszom igen.
ha hozzáértõ chipel, akkor valószínûleg õk jól megcsinálják a beszerelést, de attól a chip még lehet gyári hibás😞
plusz honnan tudod, hogy akihez viszed, az hozzáértõ?😊
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
ha hozzaertok csipelnek, akkor nem valoszinu hogy problema lesz igaz?
a ps2höz lehet használni, ha van még hozzá slidetool-od is.
szóval: leszeded a lemeztálca elejét
elindítod a gépet benne a swapmagic-kel
azt mondja, hogy ok, ekkor a slidetool-lal megfelelõ módon kihúzod a lemeztálcát, berakod a másolt gémet és az menni fog.
a lényege abban rejlik, hogy a gép nem csekkol rá mégegyszer az eredetiségre, mivel nem tud róla, hogy lemezt cseréltél.
mert ha a lemezfedelet nem mechanikus, hanem szoftveres úton nyitja ki, akkor még az a lehetõség is ugrik...
mert ugye az tény, hogy a tudása a ps2-nek meg a pstwo-nak ugyanaz.
de a hardver felépítése könnyen lehet teljesen más, azért lehet, hogy ugrik a chipelés lehetõsége.
elõbb-uóbb tuti meg lehet majd csipeltetni, de hogy mikor.....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mert a mostani gepemen minden elfut elvezheto szinten(3200+,96xt), es akkor minek melle meg egy ps2?azert az 1-2 jatekert, ami csak azon jon ki, hat az nem eleg nyomos erv...azonban egy konzollal jobban jarnek anyagilag, nem kell mindig boviteni, csakhogy hamarosan itt a ps3.Huzzam ki addig a szgeppel, aztan ne uj vidkarit vegyek hanem ps3-at?ps3-nal viszont kerdeses a csippeles...meg ugye a blu-ray sem nagyon elterjedt meg a pc vonalon
velemenyek?
De Cheapnál lehet elörendelést leadni olcsobban rá (legalábis egy hete azt írta valahol).
http://www.agumi.hu/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én biztos nem venném meg az újat, mivel ahhoz
valószinûleg nincs chip.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://www.agumi.hu/
errõl beszélek
Boldog Karácsonyt!
Most hogy vásárlás elött állok, tudtok ajánlani
valami jó helyet ahol érdemes megvennem a PS2-t?
A www.cheapboy.hu -t néztem, az 53 ezres ár korrektnek
tûnik (alapgép + 2 kontoller + 8 mb memo).