PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez csak természetes. Asszem látom a megoldást. Veszek egy USBExtreme lemezt aztán kész :-) Nem veszünk egyet közösen? :-)

Más: Te nem ps2 lemezt írsz, hanem adatot. Tehát mivel egy iso fájlod van, az pontosan azt és pontosan ugyanúgy fogja felírni a lemezre, mint ahogyan azt lementették róla. Szóval szimplán a decrypterrel felírod és csókolom. Csak azt nemtom, hogy mi az isten 1 giga egy ilyen beállító cuccon :-)

Egy angol fórumon mondták hogy aki nem kapja meg a network access discet arra van megoldás.Adtak nekem egy torrent címet ahonnan leszedtem egy 1,2gigás fájlt amit ki kell írni dvd-re és megy a net.Ezt leszedtem nagy nehezen.A dvddecrypter-ben hogy kell beállítani hogy psx2 formátumba írja ki?Ha megvan a network disc akkor utánna mi a teendõ?Pistike75:ugyanabban a hajóban evezünk a vinyós kérdésben.Elég sok fórumon vagyok most aktív így amint megvan a megoldás a slim psx2 vinyó dologra azonnal megírom neked.De te is ezt tedd ha neked jön össze hamarabb.Segítsük egymást.
Super DANTE
Éppen föl lehet lépni wifi hálózattal is a Ps2-vel a netre, de nem tudom, hogy mennyire stabil a wifi-s net, meg mennyi a sávszél.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Az nekünk nem jó, mert nekünk USB-s cucc kell, mivel slim PS2 van.
Az emuparadise.org oldalról azon belül is a bittorrent tracker menüpont majd playstation2.De nem tudom hogy mire jó.
mohus
honnan töltötted le?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

HELP
Valaki mondjon egy megbízható PS2 szervízt pesten! Please!!!!
ARMAX patched for HDL games nevû progi de nem tudom hogy mire jó.Annyit ír róla hogy a ps2 vinyós macerához szükséges ez is.
Internetes játék esetén a hálózatba kötés wifi-vel is lehetséges?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Hát vinyó nélkül egy kicsit nehezebb lesz :-)

Milyen hasonló progi, mi a neve?

Értem!És azt az USB exterem-et ami a számítógéphez kell az installhoz azt hol találom meg?Te honnan szedted le?Van egy ehez hasonló progi az emuparadise.org oldalon.Az sem jó?Már próbáltad?Én most szedtem le de még nem tudom kipróbálni mivel vinyóm sincs.
A dolog egyszerû lenne, csakhogy nem fog mûködni vele semmi. (legalábbis nekem eddig 8 játékból 8 nem mûködött sajna)

Van egy usb mobilrekked, bele a vinyót (vinyó komtaibilitási listát találsz a hdloader topikban)
A szgépre felteszed az usb extreme progit, amivel meg tudod formázni és tudsz installni a vinyóra gamét. Ha ez megvan, akkor az USB advace lemezt, ami ki van írva cd-re, beteszed a ps2-be a progi elindul, miután csatlakoztattad az usb vinyót, megjelennek a felinstallt gamék. Aztán indítod és nem történik semmi. Állítólag az USBAdvance miatt van, és az USBExtreme nevû progival mûködik rendesen. (azzal, amit lemezre kell írni és amit beteszel a ps2-be, nem azzal, amivel installálsz) Csak az a gond, hogy az USBextreme-bõl nem lelek letölthetõt :-(
Tudom!Kezdõ psx2 játékos vagyok és most próbálom innen megtudni hogy hogyan tudom az usb-s megoldással a slim psx2õmet a vinyóhoz kötni de nem nagyon tud segíteni senki.Leszedtem az usbadvance progit eddig.Itt tartok.
Vagy játsz vinyóról, ha rájössz, hogy hogyan kell. Sajna a slimverziós ps2-vel baromira nem egyszerû ezt megoldani. Nekem legalábbis még egy játékot sem sikerált vinyóról indítani.

Értem,akkor inkább hanyagolom a GTA:vice city játékot.Legalábbis addig amíg nem lesz vinyó kötve a géphez mert utánna beindul a játszás ezerrel.
igen, elég sok playstationnál rombolja a fejet, ugyláccik az elözö hozzászolonál nem, monnyuk pl nálamse, amugy a burnout 3 ugyvettem észre hogy folyamatsoan tölt, van ez annyira mint a gta-nál?
Super DANTE
Nekem már 4 éves a masina, és semmi baja, jah és nincs benne chip-se, pfujjj warez! A GTA-val meg volt, hogy 5-6 órákat egyhuzamban játszottam.

Nagyon szépen köszönöm!Te is használsz cd-ket?Neked volt már fejcsere?Meddig bírta az olvasófeje a gépednek?Mennyit játszol átlagban?Az igaz hogy a GTA:VICE city nevû játék rombolja a gépet mert állandóan pörgeti a playstation motorját?Elõre is köszönöm a segítséget.
Lehet CD-t futatni csak minõségi anyag legyen és minél lasabban legyen +írva,úgyszintén a dvd lemez is és úgy +kíméled az olvasó fejet.Sajna cd-s gamét énsem tudok kiírni dvd-re de lényegtelen nyugodtan használhac cd-t.
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni?24 éves vagyok viszont kezdõ PSX2 slim tulaj.Egy pár tanácsot szeretnék kérni tõletek.A gépem chippelt és minden formátumot visz.De azt mondták hogy cd-t ne nagyon futassak rajta mert kinyírja az olvasófejet.Ez igaz?ha igen akkor egy cd-s PSX2-es játékot átírhatok DVDre?Hogyan tudom kímélni az olvasófejet?Meddig szokta bírni átlagban?1-2 év?Ti mennyit playstation-öztök átlagban?Elõre is köszönöm a segítséget.
Eddig 36 volt a legolcsóbb amit láttam.
Super DANTE
Újat, használtat is, nem tom itt lehet-e reklámozni, de pl. van egy cheap nevû fórumozó, no õ érdekelt ebben az üzletben, meg van még egy-két bolt, ahol meglehet venni 30 környékén.

Hol? Újat vagy használtat?
Super DANTE
Ez a nem használt duma már nekem most gyanús! Chip nélkül is lehet már venni 30-ért PS2-t!

Sland
30 ezerért megéri egy használatlan chipelt ps2-t venni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SZilaJMaGGoT
Valahonnan lehet valamiféle boot cd-t letölteni?? Esetleg dvd region x, de kipróbálni kipróbálnék most mást is..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Milyen képe van egy ps 2-nek 117-es TV-n van valakinek tabasztalata? (LCD Projectoros esetleg)

thx
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Sikerült kicsomagolnod?
Banyapapa
jezus:o
Pont ott irtad a megoldást.
kukk ide,hátha

PS2 - Yu Yu Hakusho Dark Tournament FULLDVD Usa.rar ez a file!VAlaki legyen olyan kedves és segítsen,mert ilyen téren béna vagyok!

Figyelj, csak TE tudod hogy melyik fájlt töltötted le, MI nem. Másold be a Google-ba a fájl PONTOS nevét és írd még be hogy password, hátha lesz használható találat.
Semmit, az elején úgyis olyan drága lesz, hogy nem lesz érdemes megvenni. Késõbb meg remélhetõleg éppúgy mûködni fog a csere-bere és a használt piac mint most.
már megnéztem a zp-et!légyszi valaki segítsen!
Lammer
miert kell feltetlenul "frocsogni" ha chip meg HDD szot hallasz??? te halottal mar arrol a szorol, hogy eredeti lemez backupja, mert nem szeretnem ha kopna a lemez??? vagy HDDrol jatszasa, mert idegesit a sok toltesi ido.... es ez nem buntetendo... 😛PP tudod mit? porgesd halalra te az eredeti szoftvereidet 😛PPPPPPPPPPPPPPP (napersze! az ember megveszi sokezerert a jatekokat, aztan nezheti ahogy elhasznalja oket... 😞) nalam most van egy oylan folyamat, hogy szepen sorban kezdem megvenni eredetiben a kedvenc gamekat... de azokrol egybol repul a viynora a backup!!!
<#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Banyapapa
szerintem a zip nevében benne van a megoldás

szziasztok!lenne egy fontos kérésem:letöltöttem egy yu yu hasuko dark tournament torrentet a netrõl,de jelszó kell a zip kibontásához!ha valaki megnézné nekem,annak igencsak megköszönném.Elõre is köszi.<#help>
mohus
újból elit menõ dolog lesz konzolosnak lenni😊

lásd sega MD SNES N64 kazetta korszak😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Super DANTE
Bakker ez az egész fórum hemzseg a mocskos wareztõl, vazz mit csináltok akkor majd ti PS3-on, arra majd nem lesz warez, höhöhö!

Sziasztok!

Segítsen valaki légyszí!
Gyári ps2 lemezt szeretnék másolni.
Mi a teendõ??
köszi elõre is.
hali tud nekem valaki normalis sms-es oldalt mondani a wco-n kivul jo privatba is vagy mailben...
fenyess kukac freemail pont hu

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Lammer
Magyarorszagon felejtsd el a jo chippet, pont most boncolgattam a ps2 chipes forumban, megtalalod meg az elejen van... ha jol akarsz jarni, es nem zsidozol a penzen, akkor rendelsz, es beszerelteted... maskepp csak gagyit fognak... olvasd el mit irtam...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Maffya
Pécs környékén tudtok megbizható helyet chippelésre?? Akár privibe is irhatnátok.
Milyen chippel érdemes megcsináltatni?

RaulDuke
hali
nemtudja itt valaki hogy mennyibe kerül 1 cooler?slim-hez

guardian hero
PS2 demók elvileg csak az Official Playstation 2 Magazine mellékletén jelenhetnek meg. Ez akár Mo-ra is megrendelhetõ neten keresztül (pl itt), egy szám kb. 2000Ft-ra jön ki. Egy számhoz 6-8 játszható demó van a mellékelt DVD-n, és az újság is egész jó.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sry
30004-es széria mennyire? ismerösömnek az van és viszi kicsippeltetni...
30004-es széria mennyire? ismerösömnek az van és viszi kicsippeltetni...
Al Age
És egy téveszme: nem a chip, hanem az írt lemezek vágják haza a fejet. Itt persze nevesebb chipekre gondolok. A legfõbb fejprobléma pedig csak a V12-es PSTwo-knál volt, a következõ szériára már kiküszöbölték ezt.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Fogalmam sincs, de ha nincs csiped akkor a demo sem fog menni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

laci 700
Honnan lehet letölteni Demo játékot???
(ps,ps2 és psp-re)
köszi<#nemtudom>