PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Író: NEC, PIoneer, Hitachi-LG, Asus
Média: Ridata 8x, TDK 8x, Traxdata 8x, Verbatim 8x,Platinum 8x, Ricoh 8x mind 4x írva. Esetleg 4x-esekbõl is hasonló márkák. Princo Omega véleltlenül se, Arita ha nagyon muszály (felületi hibák, magas pi-po értékek miatt).
Nagyon jól teljesítenek ezek a lemezek, a fenti írókkal, maximális sebességük felén.
Nekem 30004-es gépem van, de nagyon megkímélt, és a fentiekbõl szereti a pluszost is. Esetleg azt is javaslom.
Titkios író-tippem: Pio 108-109-110 írók.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Elõre is köszi a segítséget.
Aki 8x lemezre jófajta íróval 4x-esen ír, és tisztán tartja a lemezeket, illetve a gép környékét, annak kár rettegnie.
Ha koszos, karcos az eredeti lemez, akkor mez is ugyanúgy öregíti a fejet, lézerdiódákat és fejszervo-tekercseket egyaránt.
De ez minden optikai meghajtóra igaz.
A V12 slim PSTWO azért lett legenda, mert egy szerencsétlen áttervezés következtében a fjmeghajtó áramkörök "szabatosabban" mûködhetnek, határon mûködtethetik a 2 fejtekercset és a lézereket. De ez is csak gyengébb írott, illetve rossz állapotú gyári lemezeknél jelent fenyegetést.
Ugyanúgy árt az optikáknak a dohányos, párás, poros közeg is.
Egyébként tuti hogy az olvasófejjel van a baj? Mennyi idõ alatt "szabad" elromlania?
György
Slimbe 12-14 k beszereléssel, a nagyokba meg alig lehet kapni, amúgy 15-18 k beszereléssel.
Egy jó kintrõlrendelõsös oldal: www.modzone.com
(elegem van ebbõl a szarból! végre lett pár új játékom, erre játszom, berakok egy másik játékot és azóta nem indul semmi...el se kezdi olvasni a dvd-ket, csak beadja azt a szaros menüjét)
György
1, mi a faxért nem tették bele a gép szoftverébe, hogy be lehessen állítani rajta a dolgokat, minek ehhez network acces disc?
2, ha már nem tették bele a gépbe, akkor mi a faxért nem mellékelték azt az 1 db rohadt lemezt a géphez?
És még lenne pár kérdésem a Sony-hoz, de azt most inkább hagyjuk.
én ezt ugatom, de soha senki nem figyelt😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nekem reg. után 3 héttel már meg is jött a lemez, rá 2 hétre meg a Demó DVD is.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Amúgy nem kell nagyon parázni, hogy bedoglik a laser, nem egy horror összeg. Beszerelni se bonyolult.
Más!A medal of honor:rising sun címû játékot lehet osztott képernyõn ketten játszani egy géppel?Mert én nem tudtam beállítani sehol.Ha nem lehet akkor van olyan Medal of honor játék amit lehet így játszani?
Hogy mennyire legenda azt nemtom, de sajna választás az nincs nagyon. Már nem láttam sehol rendes ps2 gépet, csak a slim verziót. De mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Nekem monnyuk nem melegszik, de mivel csak kb 3 hete van meg, ezét nincs tapasztalatom abban, hogy mennyi idõ elteltével adja be a kulcsot. SZal ez van.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
"OFF
hello! na figyu megtudtam mi kell a Slimes vinyos mokához..hát elkeseritõ mert sok mindent kell rendelni ha rám hallgatsz akkor hagyod az egészet..csak az a legviccesebb az Slimes kiadásban,hogy hamarabb melegszik mint az original és a fej is hamarabb megy tönkre a másolt DVD-nél:/de azért leirom:
1.USB extreme progi
2.vinyó
3.USB RACK amibe beleteszed a vinyotkép
4.egyXCM HD connect ez kell a csatlakozáshozkép
5.net kapcsolat regisztrálsz a cd-rõl de ezt majd más forumon ugyis elmondják
na ennyi lenne😊
"
Hát ennyi lenne.Képeket is mellékelt a srác de azokat nem linkeltem be ide.Más.Valóban ennyire szar a slim psx2 feje?Neked már mióta is van meg?Volt már olvasófejcsere?
De itt tényleg csak a network adapteres verziók vannak.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Vagy nem ez az?A 3.5"ös jelzés nem a kis floppy meghajtót takarja?Emailben megpróbálom elküldeni neked az usb extreme és a crackelt usb advance cuccokat leírásokkal és bízom benne hogy sikerül neked mert akkor én is veszek vinyót😊Tudsz angolul?Mert egy csomó infó fájl az usb extreme mellett angolul van.Este küldöm a cuccokat.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de nekem az a gyanum, hogy a bin/cue/iso filet egyszerûen csak rátolod DVDre azt a csippelt géped meg elbánik majd vele😊
"For USB eXtreme, plug in your hard drive to your PC and format it either NTFS or FAT32. You will have to format again with the PS2 so most people do NTFS first. Burn the USB Advance (Free edition, hehe) CD image and load it in the PS2 with your USB drive plugged in. Format the disk. Then plug it in your PC and load the USB eXtreme software to copy CDs or DVDs to the hard drive. Fastest way is to mount with Daemon Tools. Reading from DVD players takes extremely long but is worth it and you can still fo things on PC while it is working (just have to move the progress window out of your way).
If you need more "stuff" or exploits so that you can mod your PS2 without a chip, go to these sites:
http://www.eurasia.nu/
http://www.exploitstation.com/index.php?page=elfs
It's amazing what you can do with a PS2. Don't buy outrageously priced "tools," get the free versions, they work better too.