PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

óó látom már közbe más is válaszolt, amugy memoriakártyát csak be kell dugni a gépbe és készz, és csomo helyen láttam 5000 vagy 6000 huf-ért
1.ps2-öt nemkell fejleszteni, ami megjelenik rá game, csak berakod a meghajtoba, aztán magátol inditja, te csak jáccasz
2.chippet kell rakni a gépbe, esetleg winchesterrel megoldható(nemprobáltam)
viszont az ujgenerácios ps2-öt a chip hamar tönkrevághatja, mert tulmelegedik a fej.
3.cd-r cd-rw dvd-r dvd-rw plusz minusz, zenecd film dvd-t letucc jáccani rajta
4.monitorra is köthetö de tv- elött sokkal szebb kényelmesebb(ajánlott egy nagyképernyös tv) nem 90-cm de azért egy kb 60 nemárt
5.igen, de sok pc-s game nincs ps2-re(naon sok) ps2-re viszont van rengeteg olyan game ami csak erre konzolra(esetleg gamecube,xbox-ra) van.
ugytudom már csak a slim, vagyis a vékony kicsi versio kapható, esetleg ha találsz valahol egyet a régebbi, nagyobb fajtából ( scph-50004 vagy mi)
akkor olyat. amugy ps-n a játékélmény és a kényelem dominál, szerintem.
énis csak ps2-n jáccok. amugy ha vmit tévesen irtam le akkor vki javitson ki
guardian hero
-Ha vásárolok egy PS2-öt azt is folyamatosan kell fejleszteni hogy minden fusson rajta?

Nem kell fejleszteni, minden fut rajta jól.

-Hogy tudok olyan lemezeket használni ami irott ( " biztonsági másolat")

Általában speciális chipet raknak bele ilyen célra. Ezzel elveszted a garit, és csökkented a gép élettartamát. Jobban jársz, ha veszel 1-2 játékot, azokat cserélgeted. A PS2 játékokat használtan elég olcsón be lehet szerezni, de az újakat is, a megfelelõ helyeken.

-Csak Cd-ket,vagy csak DVD-ket támogat vagy eléggé mindenevö?

Megeszi mindkettõt, a PS2 játékok DVD-n jönnek ki. Tud DVD filmet is lejátszani.

-Csak Tv-re kötve müködnek,vagy monitoron is használhatok?

Csak tévén, a monitorra kötéshez egy külön HW kell, ami kb 15e Ft

-Igy kiküszöbölhetem azt hogy csak azért kell fejleszteni a PC-t mert nem futnak a játékok rajta?

Ezt tuti kiküszöbölöd, mivel PS2-re annyi jó játék van, hogy évekig ellehetsz vele. És mind jól fut.

-Mi a véleményetek a következö tipusról: Most van az EURONICS-ban akciosan 39968.-ért SONY PS2 fekete szinü tipusszám nélkül

Nem túl nagy akció, ennyi az ára mindenütt. Mostanában csak az új Slim változatot lehet kapni, amiben alapból van Net Adapter. Nekem is ilyen van, nagyon jól néz ki, és elégedett vagyok vele.

-Ha vásárolok mire figyeljek vagy milyen tipust érdemesebb venni?

Arra figyelj, hogy mindenképpen kell hozzá egy memóriakártya is, hogy tudj a játékokban menteni. Ez kb 8e Ft, érdemes lehet olyan akciót keresni, amiben adnak hozzá memo-t is. Én egy éve az 576-ban vettem Slim PS2 + Gran Turismo 3 + memóriakártya pakkot 46eFt-ért.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Maffya
Segitenétek!

Nem vagyok igazán otthon a PS2 témában.DE már nagyon unom a folyamatosan fejleszteni kell a PC-t mert ezt + azt a játékhoz már kevés,meg ezekse futnak már rajta dolgokat.
Kérdésem az lenne😞 a PS2-rõl elnézést ha kicsit láma kérdések!)
-Ha vásárolok egy PS2-öt azt is folyamatosan kell fejleszteni hogy minden fusson rajta?
-Hogy tudok olyan lemezeket használni ami irott ( " biztonsági másolat")
-Csak Cd-ket,vagy csak DVD-ket támogat vagy eléggé mindenevö?
-Csak Tv-re kötve müködnek,vagy monitoron is használhatok?
-Igy kiküszöbölhetem azt hogy csak azért kell fejleszteni a PC-t mert nem futnak a játékok rajta?
-Mi a véleményetek a következö tipusról: Most van az EURONICS-ban akciosan 39968.-ért SONY PS2 fekete szinü tipusszám nélkül
-Ha vásárolok mire figyeljek vagy milyen tipust érdemesebb venni?

??

szasztok!tudtok egy jó varez oldalt

Köszönöm válaszod,valószinü, hogy-e két kormány közül fogok választani.
Visszaolvastam a régi fórum üzeneteket, és azt szeretném megkérdezni h télleg igaz h nem lehet CHIPes PS2õvel online on játszani?

RaulDuke
hali na csak mesúgom hogy gödöllõn van,és oda küldik javítani...nem volt benne semmilyen sorja,és ha láttál ilyen motort akkor tudnod kéne hogy nem egyszerû a tengelyre fújni,mivel nem is lehet látni szinte mert 1 áramkör eltakarja,és a felsõ tengyely rész amit lehet látni ugyan,de le van apró hegesztésekkel zárva, szintén nem lehet fújni...szétszedni a coolert nem lehet mert,ha kihajlitom a kis füleket ami összetartja,az a visszahajtásnál eltörik..igen lekapták a zárjegyet,de 1 csavarra tették vissza az én hibán nem vettem észre,a garancia elúszott

Sziasztok!

Van egy ps2 slim verzióm. Ugye ebben benne van alapból a network adapter, viszont hiába dugom be a routerbe, a router nem látja. A magyar leírásban semmi ilyesmire nincs utalás, az angol verzióban viszont vmi network acces disk-et emlegetnek. Olyanom viszont nincsen. Nem hálón akarok játszani, csak ftp-zni szeretnék a memóriakártyára.... na meg bosszant, hogy miért nem mûxik.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Üdv:
István
petyka2
"#5017 végülis szétszedhetem,mert a gyárba lekapták a zárjegyet,és kaptam plusz 1 év garanciát" <#wow1><#nemtudom>
Mellékesen megjegyzem nálunk nem szerelik,a legközelebbi sony ps szervíz Belgiumban található...
A tengelyre"fújtad"?Ha már szétszedted megnézhetted volna,hogy nem-e vmi sorja okozza a zajt-ez sem kizárt...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

RaulDuke
hali
nahh szétkaptam a gépet...elõbb óvatosan hajszáritóval leakartam szedni a zárjegyet, le is jött de mire kihûlt akkor láttam hogy "avoid" tehát bukta...a szervizbe pont 1 csavar fölé ragasztották vissza.na ezután nagy nehezen befújtam a ventillátort wd-40-el.összeraktam,és hehehe továbbra is süvít...<#boxer><#boxer>
azzal vigasztalom magam hogy mivel ki lesz úgyis csippelve szét kellesz szedni...

mohus
nem érdemes

LOGITECH DRIVING FORCE kék
vagy
LOGITECH DRIVING FORCE PRO-t

ezek minden autókával kompatibilisek

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szeretnék venni a fiamnak karácsonyra egy kormányt, csak nem tudom milyet érdemes venni. Magyarázott valami RACE PAC nevezetüt, hogy állítólag ebbe belelehet ülni meg mit tudom én. Nos szeretném megtudni, hogy érdemes e ilyet venni, hogy mindegyik játékkal kompatibilis-e? Ha nem mit ajánlotok? Elõre is köszönöm a válaszokat...
RaulDuke
igen kihagyom énis mert 1 szervizes ismerõs felvilágositott hogy hagyjuk a francba,mert látott már olyat hogy volt aki 5ször vitte be és még csak szét se szedték...szal inkább szétszedem..lesz ami lesz.. <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

mohus
én mindig kihagytam anyámat a buliból😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

RaulDuke
hali
igen már rájöttem mi az utánanéztem én is...,de jó anyám azt mondta nékem hogy ne szedjem szét, mostmár õ viszi vissza a szervízbe és kivágja a hisztit,ha nem adnak 1 újjat<#violent>

RaulDuke
ohh már utánanéztem.....végülis szétszedhetem,mert a gyárba lekapták a zárjegyet,és kaptam plusz 1 év garanciát
(de amúgy hozzá se nyúltak mûszakilag,mert gondolom nem várták meg a fél órás üzemidõt,és visszadobták,hogy áhh ennek semmi baja...de bezzeg ha fizetni kellett volna érte akkor már 1 hét alatt visszakapom és megjavítva)

RaulDuke
hali
mi is az a wd40?

Van benne némi ráció. Ezek a kis sárga segdugaszok értenek a sok hoki gyártásához. Alapból, nem mehetne tönkre 3 hónap alatt a cooler csapágyazása. Sajnos ez is, mint sok minden más, tömegárucikk lett. Remélem, az én PS2-ben nem lesz ilyen probléma.
petyka2
Ezeknél a f*stalicska kínai motoroknál az is csoda,hogy mûködnek...Pl a dvd lejátszoknál én ezzel kezdek,régen ilyenre nem volt szükség-de a mai árdömpingnek/ocsó az/ez az átka...<#szomoru1>

Kicsit nem korai a WD 40?
petyka2
Szétszeded,és a mociba raksz egy kicsi wd40-et.

RaulDuke
jaaa nekem is a cooler kapcsol be játék közben kb. fél óra után,és olyan mint egy kis köszörû.de nekem az hangos sõt néha idegesitõ mert van egy havernak ugyanilyen és annak sosincs semmi hangja...

petyka2
MM

testerlnx
Sziasztok!

Ismertek olyan helyet Budapesten ahol ki lehet próbálni a PS2 játékokat?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hali!

Nekem is PS2 slimem van ezüst színben. Nekem nem csinál ilyet. Játék közben csak a cooler szokott bekapcsolni benne, de nem hangos. Nekem is kb. 3 hónapos. Mûxik rendesen. <#eljen>
RaulDuke
hali
van itt olyan akinek a ps2(slim)nagyon hangos?kb. fél óra után kezdi el és egyre csak hangosabb lesz.már kétszer volt szervizbe de nem csináltak vele semmit.3hónapos...

ahham. Értem. Köszi infot. Asszem ki is próbálom holnap. ha összejön, akkor Slot2-es foglalatba azt rakom be.

THNX
Lammer
persze mint mondtam beteheted, de csak ps1 jatekot menthecc ra, elvileg ugye

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hali Lammer

A sima PS memokártya jó a PS2-es konzolba?
Lammer
igen venned kell egy klasszikus ps1 memkartyat, marha nagy osszeg ezreser utanadvagjak a merthulyeennemvagyok es tarsaiban 😄DDDD

Hali!

Bizonyos PS játékokat nem tudok menteni PS2-n. <#pardon1> Nem érzéekli a memokártyát. Gondolom, nem kompatibilis a PS2 memokártyájával. <#gonosz3>
Sziasztok!

Találkozott már valaki olyannal, hogy nem tudta hálózatra kötni a ps2-t? Rádugom a routerre és a router észre sem veszi, mintha be sem lenne dugva. Kábelhiba kizárt, leteszteltem, az rendben van.

István
mohus
én bécsben vettem 4 rugóért Saturn

Általában valamelyik Eye-Toy játékkal együtt árulják, külön még nem láttam.
petyka2
Pl.:MM

johnny quest
És ilyen eyetoyos kamerát hol kapok?

Kaplan
Nem, csak az Eyetoyos jó hozzá asszem , ellenben az Eyetoyos jó PChez is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

johnny quest
Siasztok!
Szeretnék usb kamerát venni a ps2-höz, az lenne a kérdésem hogy bármelyik pc-hez való jó e hozzá vagy nem.

köszi

köszönöm szépen😊

Szia!
Valóban különbözik a két rendszer, hazai PS2-n csak akkor tudsz amerikai (NTSC) játékkal játszani ha chippelteted a gépet, hogy minden (írott, NTSC) dvd-t lejátszon. Esetleg még mûködhet a Swap Magic nevû dolog, de arról még nem sokat olvastam, látni meg egyáltalán nem láttam hogy mûködik. Úgytudom a Swap Magicot kell indítani és utána kicserélni a lemezt a játékra. A másik dolog hogy a TV-nek is tudni kell az NTSC normát különben a kép lehet hogy fekete-fehér lesz, a mostani TV-k azért általában már tudják ezt is.
Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség, de nem tudom, jó helyen járok-e. Rokonok hoztak kisfiamnak Playstation2 játékokat Amerikából, és hát egyik sem mûxik a mi gépünkön, valami van, hogy az amerikai meg az európai rendszer különbözik, de nem értek én ehhez. Szóval kérdésem: lehetne e valamit tenni, hogy tudjon játszani a gyerek a játékokkal?
Elõre is köszi!

Gina

mícs
en toltottem le onnan jatekot, es valami miatt nem tudtam kiirni, ugyhogy nem is ment!
van valami extra trukkje a letoltott jatek dvd-re irasnak?

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Sir Quno Jedi
Rendben. Üdv a csapatban. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hello!
Azért is kértem elnézést, mert kissé elhamarkodott voltam. A megkésettségrõl annyit hogy a munkahelyemrõl tudok hozzáférni a nethez. Ma egy kicsit lazább nap volt, de nem nagyon van idõm ideülni a géphez. Azt nem fizetik.
Sziasztok!
Sir Quno Jedi
Ha már magadra vetted, tán volt alapja. Ha kérsz valamit, nem árt némi alázatot is tanulni, ha pedig nem kapod meg amit akarsz, nem kell feltétlenül rögtön érdektelenséggel vádolni azokat akiktõl a segítséget várod (ráadásul általánosítasz). Ez így nem tesz túlontúl népszerûvé a szemükben, mégha nem is erre törekszel. Udvariasan kérni szép dolog, újra rákérdezni (még mindig udvariasan) elmegy, de a hangulatkeltést hagyjuk, rendben ! Ha nem tetszik az itteni "hozzáállás" és "érdektelenség", az pedig már abszolúte magánprobléma.

Részemrõl term. semmi gond, kezdhetjük tiszta lappal is, itt mindenkit szívesen látunk, szal. ha kérdéseid lesznek/vannak, csak nyugodtan elõ velük, DE elõtte mindig nézz utána, nem válaszoltuk-e már meg 1000x elõtte másoknak !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nos ez így egy fokkal már jobb, csak kissé megkésett.

Lammer
<#eljen> ez a korrekt hozzaallas!!! barcsak ilyen lenne a sok writeonly mandro is... <#worship>