PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Egyfolytában? És utána mennyit pihentessem?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

csak 2 óránál többet ne jáccál másolt játékkal
Csacsi
Vadizsír, csak kiveszik, chippelik. Minden gyári tartozék. Ma délután megyek érte.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

dinomano
sztem nagyjabol meg, ha vadizsir...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Csacsi
44.000 új ps2 chippel+fejvédelemmel fél év garival megéri?

dinomano
nem semmi gémeket fog kinyomni magabol a ps2 hardvere még... Gene troopers+black; nem semmi latvany...Grandia III + FF12 durva ugyszint... 1 chippelt ps2 kb. miylen aron van mostanaban; ill. mi az elfogadhato ár? még ps1-en nyomulok, de annyira facca gémek vannak 2esre; h. erösen gondolkodom... :-D
D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Csacsi
Itt találtam ezt a hdd csatlakozót. Ez szerintetek jó?

jah asszem vhogy lehet, de sokkal bonyolultabb és sok golod nemmegy ugy vagy mi😊 de ezt nemvágom szal
Csacsi
Tehát ha veszek slimet, és kichipelem, és kiírt dvd-kkel játszom, akkor az lehet 2 hónap alatt kihal?

ÉS vhol találtam, hogy slimhez is lehet winyót rakni.

Új nem slim ps2 már nincs, mivel már csak az új slim szériát gyártják, amugy ha kivan chippelve, hamarabb tönkremegy a fej, de az a ps2-tõl függ, van amelyik 2 évig bírja, van amelyik 2 hónapig
Csacsi
Na, sikerült kicist olvasgastnom. Lenne pár kérdésem, bocsi, ha láma vagyok.

Szóval Szeretnék venni ps2-t. Azt már tudom, hogyha winchesterrõl akarok gamekat futtatni, akkor ne slimet vegyek. Ez ideáig tiszta, de ha van egy nem slim ps2-m, plussz van egy sima pc-s winyóm, mondjuk 40 gigás. Akkor az elég? Kinél tehetem ezt össze? És persze hogyan? Hogy másolom rá a gamékat? Ilyenkor is kell chip? Bocsi, de ezeket jó lenne tudni, mert nem adok csak ki úgy egy csomó pézt ilyenre.

Ja és hol lehet ma még új nem slim ps2-t kapni?

És ha mégis írott gamékkal, chippeléssel nyomom a gameket, akkor mennyi ideje van kb a fejnek? Illetve nincs vmi fejvédelem?

Bocsi a sok láma kérdésrt. Szívesen olvasok, csak adjatok pls egy oldalt, ahol találok faq-ot.

Callme
Ha image-ben van a game, akkor csak neroval kép lemezre mentése, ha pedig fájlokra van bontva, akkor csak simán írd ki adatként a fájlokat. szerintem

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Annyira azért nem bizok a Sonyban. Mostanában az elektrónikában is inkább a "használd egy-két évig és vegyél újat" elv érvényesül. De azért remélem hogy igazad lesz és sokáig mûködni fog a PS2-d. Meg remélem az enyém is, ha veszek egy újat a rossz helyett. 😞((
sigmavirus1
Hátja, de sztem jópár gép fogja bírni addig, csak úgy mint a PS1-em is, igaz az sem 10 éves, csak 8..😊

Mondjuk volt egy ps2-m ami bezs*rt 3-4 évalatt!😄 Szerencsér emá van új..

Viva La Virus1!!!

Hát nem hiszem hogy túl sok tízévesnél öregebb PS2 lenne 😊))
sigmavirus1
Ha nagyon vigyáz rá az ember és nem biszkálja, no meg van egy kis szerencséje is akkor tovább is bírja mint 10 év..😊

Viva La Virus1!!!

Sir Quno Jedi
Beraktam, ha van jobb, szóljatok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sland
Tied jobb mint az enyém...

Én 2-t csináltam, de sztem fejlesztek még rajta:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

szori, hogy ennyit írok, de bocsi a #5316os hszmért mégsem néztem elég körül 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

egyébként kész a bannerem:

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

srácok plz help, fel szeretnék készülni a gépre (rákerestem!, de nem találtam választ):

hallottam a vinyós indítás a leggépkímélõbb. Na ennek a menete, hogy zajlik? A pcbe kell rakni, ott rá a vinyóra a játékot, majd vissza a ps2be?

benne vagyok

Sir Quno Jedi
Oké, aztán megszavaztatjuk itt, mék kerüljön fel !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akkor már én is csinálok nagy unatkozásomban <#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Felõlem csinálhatsz, ha tényleg jó, felteszem.

Sland
Csinálhatok egy bannert ennek a topicnak?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nem miért jelentené, persze 10 évig nem valószínû hogy kihúzza, de azért egy gyári darab belepiszkálás nélkül valószínûleg évekig mûködni fog.
Sland
én is 7végén kézhez kapom a PS2-t 😛

Joke 33
nekem is itt mondják,hogy már rég jár lefele,hehe kit érdekel???ahhoz képest,hogy llejár,egyre több embernek van

Callme
hela! lenne egy kérdésem: ha nincs a ps2-ben winyó, az az olvasófej biztos halálát jelenti? meddig lehet kihúzni egy olvasófejjel?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

na srácok hamarosan gazdagodig a ps2 tulajok tábora <#nevetes1>

Euroscart van szerintem a tv-de. Akkor egy scart-rca fordító egy értelmesebb elektronikai boltból. 900 ft.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Banyapapa
csak antenna dugasz van a tv-n?
akkor ha van video rákötve a tv-re akkor dugd a vidijoban a ps-t,vagy valahol veszel RF kábelt hozzá

Joke 33
csá,most vettem egy ps2-t az egyik haveromtól és a tvmen nincs olyan három csatlakozó,ami ahhoz kell(piros,fehér,sárga),van hozzá valamilyen kábel,amivel meg lehet oldani a dolgot?please help!!!<#conf><#help>

http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=5517327
szreeke
szeva srácok!
ps2-t szeretnék venni de nem vágom a részletekt.
tudnátok adni linket ahol a chippeltetéstõl kezdve minden le van írva?
köszi szépen

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

Lehet még kapni egyáltalán még régit valahol?
KillYou
Látom a másik topikba írt válaszom nem teszett.
De kitaláltam egy másikat ha nem akrod eladni az újatt.
Nem adod el és egyszerüen veszel egy régit. Még mindig jobban jössz ki.

http://www.agumi.hu/

Tyler
hi
tudnátok nekem segíten,nincs véletlenûl egy magyar FAQ oldal ahol össze vannak szedve a szükséges informáciok egy kezdõ ps2 tulaj számár.gondolok itt chip,online játék és egyebek.

\"building better worlds\"

wazze valaki nyimjon már valami értelmes választ légyszi!!

INF

mila69en
hát ha jó helyen rakták be a chippet alap, hogy ott is vállalnak min 1 év gari😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sp00n
Hello!

PS2hoz barmilyen USBs headset jo, vagy kifejezetten van hozza gyartott?

x360 gamertag: v1ctor777hun

Szal vissza a régi kérdéshez mert eddig egyik fórumba sem adtak rendes választ, valhol semmilyet se.
Van nekem egy ps2 slim-em és azt szeretném megtudni hogy miket kéne összevásárolgatnom hogy tudjak winyóról játszani???

INF

Persze, soha ne kelljen kipróbálnod...
Gondolom nem adták írásba 😊))
Erre mondtam hogy neked is csak ígérik. Vagy bejön - vagy nem.
Sland
nem csak igérik szerencsére. Ez ugy mûködik hogy:

Megvan a ps2 garanciával
+ csip jó helyrõl
+ lézervédelem ugyan innen.

Ha bekrepál a gép el kell vini a csipesekhez és kivesznek mindent amitõl a gari elvész és ugy néz ki mint ha semmi nem történt volna.
És aztán elviszem egy másik helyre ahol megnézik és megcsinálják ami rossz.

ennyi.

Persze 😊))
De attól mindenki másnak nem, és neked is csak ígérik hogy nem lesz gáz ha mégis tönkremegy, nemdebár?
Sland
nekem megoldják azt hogy csipelve van és mégis van garancia...😛

Ha csippelteted kapásból ugrik a gari, ez logikus. Szerintem ne csippeltesd, Ps2-höz használtan már elég olcsón vehetsz játékokat, mivel eddig nem játszottál vele gyakorlatilag minden játék új a számodra. Van jópár játék ami nem egy-két napos, úgyhogy ha néha veszel egyet-egyet vagy cserélsz ha végigjátszottad, még mindig elég jól kijöhetsz a játékok árával és nem kell attól tartanod hogy csippeltetés közben néhány alkatrész "kicserélõdik" a gépedben erõsen használtra. Ha már lejárt a gari megkockáztathatod a csippelést ha akarod. Szerintem...