PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ÉS vhol találtam, hogy slimhez is lehet winyót rakni.
Szóval Szeretnék venni ps2-t. Azt már tudom, hogyha winchesterrõl akarok gamekat futtatni, akkor ne slimet vegyek. Ez ideáig tiszta, de ha van egy nem slim ps2-m, plussz van egy sima pc-s winyóm, mondjuk 40 gigás. Akkor az elég? Kinél tehetem ezt össze? És persze hogyan? Hogy másolom rá a gamékat? Ilyenkor is kell chip? Bocsi, de ezeket jó lenne tudni, mert nem adok csak ki úgy egy csomó pézt ilyenre.
Ja és hol lehet ma még új nem slim ps2-t kapni?
És ha mégis írott gamékkal, chippeléssel nyomom a gameket, akkor mennyi ideje van kb a fejnek? Illetve nincs vmi fejvédelem?
Bocsi a sok láma kérdésrt. Szívesen olvasok, csak adjatok pls egy oldalt, ahol találok faq-ot.
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Mondjuk volt egy ps2-m ami bezs*rt 3-4 évalatt!😄 Szerencsér emá van új..
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én 2-t csináltam, de sztem fejlesztek még rajta:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
hallottam a vinyós indítás a leggépkímélõbb. Na ennek a menete, hogy zajlik? A pcbe kell rakni, ott rá a vinyóra a játékot, majd vissza a ps2be?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
akkor ha van video rákötve a tv-re akkor dugd a vidijoban a ps-t,vagy valahol veszel RF kábelt hozzá
ps2-t szeretnék venni de nem vágom a részletekt.
tudnátok adni linket ahol a chippeltetéstõl kezdve minden le van írva?
köszi szépen
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
De kitaláltam egy másikat ha nem akrod eladni az újatt.
Nem adod el és egyszerüen veszel egy régit. Még mindig jobban jössz ki.
http://www.agumi.hu/
tudnátok nekem segíten,nincs véletlenûl egy magyar FAQ oldal ahol össze vannak szedve a szükséges informáciok egy kezdõ ps2 tulaj számár.gondolok itt chip,online játék és egyebek.
\"building better worlds\"
INF
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PS2hoz barmilyen USBs headset jo, vagy kifejezetten van hozza gyartott?
x360 gamertag: v1ctor777hun
Van nekem egy ps2 slim-em és azt szeretném megtudni hogy miket kéne összevásárolgatnom hogy tudjak winyóról játszani???
INF
Megvan a ps2 garanciával
+ csip jó helyrõl
+ lézervédelem ugyan innen.
Ha bekrepál a gép el kell vini a csipesekhez és kivesznek mindent amitõl a gari elvész és ugy néz ki mint ha semmi nem történt volna.
És aztán elviszem egy másik helyre ahol megnézik és megcsinálják ami rossz.
ennyi.
De attól mindenki másnak nem, és neked is csak ígérik hogy nem lesz gáz ha mégis tönkremegy, nemdebár?