PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
én is ezt akartam kérdezni pont hogy eredeti játékot fizikailag lehet másolni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Joke 33
de amúgy,ha kölcsönzök egy játékot a kölcsönzõbõl,azt át lehet írni magamnak?

Csacsi
Ha vkinek van eredeti Baldur's Gate : Darka Alliance PS2-re, akkor keressen meg privátban. Köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Joke 33
jaja én is kösz,de ez így elég szivacs.amúgy ti melyik warezrõl szeditek a cuccokat,mert én alig találok ps2-est

Callme
THX THX THX THX AND THX 😊)

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Hát, ha jól vannak fenn a neten, és jól írod ki, jó lemezre, és nem jelszavas rar-ok mint sok esetben, akkor minden esélye megvan ... 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Callme
Hela! Joke 33 kérdéséhez kapcsolódóan nekem is az lenne a kérdésem(mert erre nem láttam választ), hogy a netrõl letöltött gamék is futnak dvd kiírása után chippes géppel?

A chip félautomata. Ha behúz a lemez, hosszan nyomva menj le standby-ba, kigyullad a piros. Rövid pillanatynyi megnyomással indítsd a gépet. Ha indul, nyertél.
Ugyanez az eljárás psx-nél és dvd-filmnél, de ott kb. 2 mp-ig tartsd is nyomva a power-t majd engedd el. Ha megy nyertél.
Okok még ha nem megy: elbaxott írás, xar fej, a chip eltérõ megnyomási metódusa (na én még másmilyet nem láttam eddig, csak amit leírtam).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Joke 33
valaki tudna segíteni...az a helyzet,hogy még most vettem ps2-t az egyik haveromtól és warezolok,és a letöltött játékok nem mennek,hiába írom ki dvd-re,meg az sem világos,hogy a chippelés miatt eccer röviden,eccer meg hosszan kell nyomni a power gombot,valaki el magyarázná,hogy mi hogy van???<#help>

Lammer
okes akkor jo... viszont akkor roppenj ra az eredeti HDloaderre, meg a nagy masinara, megeri szerintem 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
olyat nem nagyon tudok... <#gonosz1> max maszeknal, ahol megvarhatod/megnezheted mit csinal(persze felaras, de ennyit meger) 😄D

Egy apróság még... csak egy olyan helyet mondj ahol "tuti megbízhatóak"!
Miért felejteném el, tisztában vagyok vele hol élek. Ott vernek át ahol tudnak, ez benne van a pakliban, ezért is célozgatok erre azoknak akik a csipelésrõl kérdeznek, hogy sok jóra ne számítsanak. Viszont a HD Loaderes infót köszönöm, akkor ezt rosszul tudtam. Bár ha veszek új PS2-t nem fogom csipeltetni, az ismeretségi körömben nincs aki ilyesmivel foglalkozik, tehát az általad említett módon ki lennék szolgáltatva a "szervíznek". A HD-s megoldás tetszene a fejkímélés miatt még csipeletlen gépnél is, viszont gyakorlatilag már nem kapni régi PS2-t csak a slimet.
Lammer
egy dolgot rohadtul elfelejtesz mindig... talan olyan helyre kene vinni a gepet, ahol tuti megbizhatoak... tudod miert romlanak el a chippelt gepek(nagy tobbsegeben)??? na??? godnolkozz... najo segitek... amikor beviszed a geped, hogy chippeltesd, szepen kicserelik a fejet egy agyonhasznalt regire... amit majd vihetsz vissza stb... sajnos ez tenyleg igy mukodik... ebbol elnek meg javareszt... :CCCC szal ha oylan helyre viszed(nagyon jo haver, megbizhato, elotted csinaljak stb) akkor nem lehet problema(najo igen, ha gyarilag szar a fej XD)
tovabba nem kotelezo chippelni a gepet, ha winyorol akarsz jatszani... megveszed az ORIGINAL HDLOADERt,HDAdvancet... berakod a viynot(enmeng vastag ps2rol beszelek, vekonynal mar usbzni kell, ami marha macera, nomeg ott mar kell +ba tenyleg fejvedelem) es csak egyszer hasznalod a fejet(fejkimeles megvan oldva legalais uton), mig felrakja a vinyora az eredeti GAMEt!!! thats all... <#papakacsint>

olyat nem lehet hogy pendrive-ra mentsük a játék mentéseket?
Sland
hát nem. szerencsére csak az õsök 😛. de csak szerdára lesz meg. a gépet már láttam - nagyon baba 😛 - de el kellet vinni a chipeshez hogy belarkja a cuccokat. Majd szerdán...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Csacsi
Ahogy látom mégsem utaztál el.. 😊)

Én megvettem a ps2-m. nekem nagyon bejön. Már csak a gt4-et várom hozzá nagyon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem külömben, hanem különben 😛 Jegyezzük má' mög 😊

amúgy én is végre-valahára veszek már egyet, csak most nincs zsém. 1-2 hét aztán rámböl 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sland
Hát ezen a 7végén sem lesz PS2-m mert el kell utaznunk...😞

Sziasztok, valaki ha segítene nagyon megköszönném. Vettem a ps2õmbe egy 16 mb-s memória kártyát, mûködött is minden rendesen, de amikor ki akartam törölni egy játékállást és beléptem a broswer menübe betöltött kb 6 ikont és lefagyott. Már van rajta vagy 20 játékmentés, betölti az elsõ oldalt, mûködik minden, lehet törölni stb, de amikor legördítem és bejönnek az új ikonon megint lefagy. Már minden megpróbáltam vele. Valakinek nincs ötlete?
Szerintem HDLoader mindenképpen kell külömben nem tudsz játékot indítani a wincsirõl. De azt lehet hogy nem tudja minden csip kezelni.
Callme
ja, és még valami: a vastag ps2-höz kell a HDDLoader, vagy a slimhez?
THX

Callme
Hrla mindenkinek! Én nem ugatok bele a nagyok dolgába😊, csak azt szeretném kérdezni, hogyha belerakatok egy winyót a ps2-be, és már úgy vettem a gépet, hogy chippeltetve van, akkor is tönkremegy a gép egy 2 éven belül?
És a winyót magam is bele tudom rakni, vagy szakember hozzáértése szükséges?
THX

Szerintem a 8MB-os elég lesz, legfeljebb késõbb veszel még ha kell.
Csacsi
Hány megás memóriakártyát vegyek? Ha modnjuk kb 10 játék mentését akarom tárolni?

Csacsi
Egy sorozat alapján. Számomra a kedvenc sorozat alapján. Most megy az 5. évad usában. Kiefer Sutherland a fõszereplõ, és nagyon jó akciósorozat. Állítólag egy teljes történetet találtak ki hozzá, ami szintén a 24 nagy elõnye. Szóval, ha picit is hasonlít a sorozatra, és akciódús, akkor nálam már a legjobb....Tudom, hogy elfogult vagyok rendesen, de reménykedem. ja és az eredeti színészek adták a hangjukat hozzá. Szóval minden adott, ami kellhet ahhoz, hogy egy jó game legyen a sorozatnak.

dinomano
a 24 az vmi film alapjan keszült? nem sok infot tudok rola, screenshotokat lattam csak...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Csacsi
Jó, de a 24 az nekem nagon kell, és már lent van, már csak ki kell próbálnom...ez sokat megér nekem

dinomano
sziasztok..chippeles egy lutri, vagy makja van vkinek, vagy nincs... :-/ tényleg mák kérdése... Jah, telejs mertekben osztom a nem az ujabb a jobb nézöpontot; nagyon kakák tudnak lenni az uj gémek... PC-n pl. vessetek össze egy quake4-et egy doom3-al; egy NOLF-al vagy egy XIII-al, vagy HALO-val..ég és föld... az utobbi 3 élmény volt+mind1ik maga nemeben okos gém... az elözö 2 meg parasztvakitas... Vagy uj NFS-ek és NFS hot pursuit2... hat... Vagy Medalok(ujak)és a frontline...oh, istenem a frontline mekkora gém volt!!!kötelezö darab mindenkinek! :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Csacsi
Már úgyis nagyon rég játszottam az eredetivel 😊 Legalább lesz egy kis retro feeling 😄

Persze a Baldur's is nagyon jó, mint konzolos játék, csak az eredetikhez képest hát...
Csacsi
Az ominusha jónak tûnik, illetve a Baldur's Gate is jónak tûnik...köszi.

Ha rpg akkor FFX, a FFX-2-rõl megoszlanak a vélemények, Shadow Heart 1-2, Grandia II. nem olyan szép, de nagyon jó egyik kedvencem, Baldur's Gate (konzoloshoz képest nem rossz - inkább akció mint rpg, a pc-stõl fényévekkel elmarad). Más típus: Beyond Good and Evil, Onimusha sorozat. Csak ezekkel ellehetsz jódarabig.
Csacsi
Hmm....azért pár gamét mondhatnátok, amik mérföldkövek voltak a ps2-es játékok történtebén. Leginkább rpg, kaland, akció játékok érdekelnek. Autósból megvan a nfs:mw, meg a grand tourismo4, sportból a fifa2006, és a fifa street 2.

Akkor ideje lesz a régiek között is körülnézned! 😊)) Nem feltétlenül az újabb a jobb játék, konzolnál még annyira sem mint pc-n, pedig pc-n is van jópár többéves játék ami simán veri hangulatban a mostaniakat.
Csacsi
Köszi, hogy aggódtok, ha nem jön be, hát nem jön be. Azért leginkább új gamek érdekelnek, mert csak azokat figyeltem eddig. De azért köszi mindenkinek a helept. Majd írok késõbb, hogy mi lett/lesz 😄

ok, semmi gáz(használtam aválasz gombot)
Sland
sry nem tudtam. de ott a válasz gomb mert akkor nincs félreértés

amugymeg, ezt fõleg csacsinak szántam de mindegy...
"azt mondta a faszi" akkor mért ezt írtad? tanulj meg fogalmazni, mert a többség ténlyeg úgy van ahogy mondtam, amugyis segíteni akartam, de ha ezért lehurrogják az embert, akkor elmehetsz a francba
Sland
ha ezt nekem szántad akkor megint mindek írsz arról amirõl semit nem tudsz. fogalmad nincs hogy milyen kapcsolatban állok avval aki be tudja szerezni a PS2-t.
Õ egyszer nem vert még át és mindig csak a jó minõségû dolgokat adta el nekem és semmi problémám sem volt vele. Szal nincs iagazad...

ha mondanak valamit nemkell egybõl elhinni. magyar ember is mindent elhisz a tv-bõl meg a reklámokból
persze, ezt KELL mondani hogy MEGVEDD és neki PÉNZE legyen, mert NEM NEKED akar jót, õ PÉNZT akar.
Sland
nekem azt mondta a faszi hogyha bármi problémám lesz a chip+lézervédelemmel akkor garanciásan megcsináltatja. de azt mondta hogy ha van lézervédelem akkor nagyon minimális az eséje hogy beszarik vagy a chip vagy a gép.

Nézzd, ha már csipelteted és másolt játékkal játszol, onnan kezdve már nagyban múlik a szerencséden is a dolog. Lehet hogy 3 évig mûködni fog - lehet hogy 3 hónapig sem, a hivatalos garanciád ugrott, a csipelõs gari meg azért elég bizonytalan. Persze ha te mindig a legújabb, legtrendibb játékokkal akarsz játszani akkor még mindig olcsóbb negyedévente fejet vagy gépet cserélned mint havonta három vadiúj játékot megvenned. De te döntesz gondold végig mi éri meg neked, olcsóbban de régebbi játékokkal játszani (ez konzolon nem akkora különbség mint pc-n) módosítatlan gépen, vagy csipelten bármilyen játékkal, de kockáztatva a korai gépelhullást.
Csacsi
Hát itt azt is írták, hogy fejvédelem....nem tudom it jelent. Mind1...félév garancia van rá, így hogy chippelt, szóval reménykedem, hogy nem lesz gond. 😊

mindenkinek tönkremegy egy idõ után fõleg ha sokat forog egyfolytáb a másolt game, nekem haverom chippeltette ki , és már szarakszik neki, én nemgyalázom meg ilyennel a psemet
Sland
de ha rakatsz bele lézervédelmet akkor sokkal tovább bírja.

Csacsi
Hmm.....ez így nagyon nem jó....és mások miért tudnak sokat játszani chippelt ps2-vel? Írott gamel?

Inkább összesen 😊