PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Callme
Szóval a winyó igencsak hasznos. De lenne egy kérdésem: Ha mondjuk alapból veszek egy új Ps2-t(vastagot) és chippeltetem, akkor nem vész el a garancia?
Mert szerintem elvész, és akkor úgyis mindegy, mert nekem kéne chippeltetni és nem biztos, hogy jó kezekbe adom. De persze ezt ne vedd kötekedésnek, csak érdeklõdöm😊 És akkor a gép hogyan futtatná a játékokat a HD-rõl? Gondolom ezt a Hd-t is úgy kell beszereltetni, vagy nem?
THX

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

ezzel azért vitatkoznék mert pl van olyan kiegészító ami megvastagítja a ps slimet és máris jó lesz bele bármilyyen hdd, hütésen meg fölösleges vitatkozni ha nagy ha slimrõl van szó mert mind2 kb ugyan annyira melegszik, sõt haverom nagyja még jobban is hiába van benne nagyobb venti, és amig üzemi hõmérsékleten megy a gép addig nem romolhat el, meg ez nem pc hogy atom hütéssel jobb lesz a teljesítmény
szebb képet fog adni meg gyorsabban fogja beolvasni a lemezt
Sir Quno Jedi
Értelmetlen slimet venni, nem megy bele HDD, felülrõl nyílik, rosszabb a hûtése és még sorolhatnám...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

an nekem egy ps2 slim-em és azt szeretném megtudni hogy miket kén összevásárolgatnom hogy tudjak winyóról játszani???

INF

HD arra jó hogy ne a fejet nyúzd, mivel általában nem a minõségérõl híres, fõleg ha nem túl jó alapanyagra írt másolt játékokat nyomatsz. Használt gépet nyugodtan vehetsz legfeljebb egy-két hónapon belül tönkremegy garanciád meg ugye nem lesz rá, viszont bármikor vehetsz újat. A játékokról meg annyit hogy valóban hatalmas választék van rá és van amelyik már a néhány évvel ezelõtti pc-s grafika szintjét is eléri. Viszont valóban vannak kuriózumok és olyan gyöngyszemek amiket nem szabad kihagyni.
Al Age
Ha pedig slim lesz, akkor lehet mégnagyobb bajban leszel, mert abba felülrõl pakolod be a lemezeket, nem elölrõl a lemeztálácra.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Jah. 7,5

Sland

???

Már csak azért imádkozok, hogy amit PS2-t megrendeltem az SLIM legyen...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Al Age
Minimum 7,5, de ahogy elnézem rajtad ez a fél centi már nem segít. :-\

Sland
óóóó anyám... 8 centi vastag??? az nagyon sok basszus... akkor nem tudom hogy hova fog beférni.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Al Age
Csak a gép kb 30*18*8 cm.

Sland
Megkérdezem itt is mert a " A Pc-s játékoknak leáldozott" ban nem válaszoltak nagyon...
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy Normál Ps2 milyen széles, magas és hosszú?
A simára azt értem hogy nem a Slim változat.

John Cena
Hellosztok PS2õn Network apadort kell vennem???ha neten akarok játszani nem?? a szélessávú chellom van az jó az online módhoz?SCPH-30004(leg régibb asszem)szóval mit kell hozzá venni kábelt cd-t stb.??és chipes! és Másolt Játékom is van ami támogatja az onlinet pl: Smack Down! vs. Raw 2006

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Callme
Ja, és még egy elsõfokú dícséret a brilliáns pc-fikázó megfogalmazásért😊

Callme
Nagyon köszönöm az infót, tényleg hasznos volt. De még lenne itt valami, ha nem vagyok idegesítõ: ha berakok egy vinyót a gépbe, akkor a játékokat onnan futtatom? És miért jó, ha nem az olvasófej végzi a munkát?(a gyorsaságon kívül)
Meg gondolom, hogyha vinyó van a gépbe, akkor kell hozzá egy valamilyen fájlkezelõ is,vagy valamilyen progi nem? Bár lehet, hogy még nagyon Pc-hez ragadt vagyok😊De mennek az írott gamek vinyó nélkül is?
Mégegyszer THX 😊

Peace all!
Az lenne a kérdésem,hogy az eyetoy kamerát lehetne-e pc-hez használni?
Ha igen akkor hogyan?
kösz
peace
Üdvözlünk a konzol világban.A PC egy játékra alkalmatlan,négyzetes,igénytelen grafikát elõnyben részesítõ valami.A konzol az konzol.Fõleg a PS2 a játékkínálat miatt a legjobb.használt ps2 tökéletesen megfelelõ. Mindenképpen vastag gépet vegyél,mert abba tudsz vinyót rakni és így nem is kell az olvasófejjel törõdnöd. Én régebben új slim ps2õt vettem de 1 hónap után már adtam is el és vettem egy használt vastag gépet.Olyan chippet kérjél bele amihez nem kell boot cd. Ennyi a jó tanácsom.
Callme
Helló mindenkinek! Nem tudom, mennyire lehet a következõket írni ill. kérni ebben a fórumban, de azért belevágok(és ha nem ide illõ, azért ne legyen anyázás!😊 Szóval, a helyzet az, hogy nekem jelenleg pc-m van és elvagyok vele, meg minden, de a tény az, amit már többen is elmondtak:a SZÁMÍTÓGÉP NEM JÁTÉKRA VALÓ, legalábbis nem a legjobb gamekre.Elhatároztam, hogy veszek egy ps2-t és belépek a "Konzolosok Világába".De van egy pár dolog, amit tudni szeretnék a Ps2-rõl, hogy ne ugorjak bele semmi hülyeségbe,-és hogyha most lúzernek tûnök is-, nem szeretném ha amikor megvan a gép, akkor az lennék.A chippeléssel tisztában vagyok, meg azzal is, hogy inkább használtan veszek gépet, mert úgy jobban megéri(javítsatok ki, ha tévedek). A kérdéseim a következõk: Melyik az elõnyösebb: a vastag vagy a slim gép, és miért? A sorozatszám, ill. típusszám lényeges a játékok futtatása szempontjából?A fejvédelem miben valósul meg?Ja, és még egy: A bootoló cd mindig szükséges, vagy csak ha olyan chip van a géphez?
Nah, egyenlõre ennyi kérdésem lenne, bocsi, hogy egy egész eposzt ide firkáltam😊 Ha valaki ráér,és tudna segíteni a témában, akkor az nagyon zsír lenne. Elõre is THX mindenkinek!

Starfighter
Sziasztok! Eladtam haveromnak egy Logitech X-230 2.1 -es hangfalat, és most rá szeretné dugni a PS2-re. Csak õ sem, és én sem tudom hogy kellene megcsinálni. PLS aki tudja hogy milyen átalakítót és kábeleket kellene beszerezni, az ossza meg velem. Elõre is köszi.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

már csak azt szeretném megkérdezni hogy melyik verziószámú HDloader a legjobb kompatibilitás terén? melyiket használjam?
Köszönöm szépen a segítséget. Sikerült.
Banyapapa
Légyszi segítsen valaki. Most szereltem be a network adaptert. Viszont a network adapteren egy kimeneti hely van(line network néven). Szóval ha veszek hozzá egy vinyót akkor azt hova csatlakoztassam?Venni kell a vinyóhoz valamilyen kábelt csatlakozót?
Al Age
Nekem Samsung, de itt a fórumozók között van akinek Seagate és van akinek Maxtor van.

Milyen vinyótok van a gép mellé?
Samsung?
Maxtor?
Seagate?

Fefe
Én kb 1 éve használom mindenféle hûtés nélkül és gond nélkül megy kopp,kopp.

Al Age
1 hónapja használom mindenféle állvány és extra hûtés nélkül a PS2-t network adapterrel, vinyóval. Ha az adaptert használod úgyis észre fogod venni, hogy a gép állítgatja a venti fordulatszámát, ha pedig nem valami kazán vinyót veszel, akkor tényleg nincs szükség semmiféle plusz hûtésre.

Basszus de nehéz ebben az országban network adaptert kapni.Szerencsére nagy nehezen sikerült. Nem tudja valaki hogy vastag Playstation2 géphez szükséges vertical stand+usd hûtõ a stabilabb mûködéshez?
Mert 2 boltban is azt mondták hogy teljesen feleslegesek ezek a dolgok ugyanis a vastag ps2 bírja a strapát.
Nekem a legelsõ szériás gépem van hozzzá a legelsõ szériás chip.
Szóval nem tom de nekem überállat módjára megy a masinám.
S hodd el nagyon sok gamet kipörgettem már vele 😊
Hát elég drága, akkor már tényleg inkápp modchip.
Banyapapa
ittenvan-e

kétféle van (de leeht már többis😛), attol függ a lemez mellé a kiegészitö bigyok ujfajta a ps2 vagy a régi nagy.
Régihez 1 darab müanyag amolyan "reteszelhuzoka van",ujfajtát még nem láttam,haverom rendelt maj meglesem miket kap mellé.

Ja,asszem ezen az oldalon videokis vannak hogykell használni öket.
Kaphato-e itthon: hja,prohardveren egy srác árul,asszem 7ezer forintocskáért,csak ird meg neki milyenis a PS2-öd😛

jA JA nem komálom a cheteket. elsõre kipörgetem saját erõforrásból aztán esteleg valami csalás jöhet a hangulat fokozása érdekében.
És mi a Swap Magic 3 mondjátok meg lécci
thx
Al Age
Itt péládul 35 Euro. MO-n nem tudok róla, hogy kapható-e valahol.

És mennyi egy ilyen eredeti Swap Magic 3?
Al Age
Igen, meg kell venni és az tényleg mûködik "okosítatlan" gépben.

Na akkor tisztázzuk. Ez egy DVD lemez amit ha beraksz a PS-be akkor aktiválni tudod vele azon játékok csaló kódjait, melyek a program adatbázisában szerepelnek. Ennyi az egész. Eredetiben 8000-ért láttam, na ezért ennyit szerintem nem ér, pláne nekem aki abszolút nem használ cheat kódokat, mert útálom ezeket. Szerintem nagy barom aki kóddal játszik. Elveszik a játékélmény.
Lehet nem tudom mi is ez valójában cxsak azt tudom hogy létezik valami csalókártya is a masinához de annak lehet hogy nem ez a neve
Néztem eredetit nekem dvd-nek tûnt messzirõl.
de valahonnan azt halottam hogy ez egy csalókártya nem ?
akkor hogy a rákba használják ezt? meg kell venni eredetibe?

Találtam még egy action replay-t is, ezt tudom hogy cheater lemez. Ez mûködne?
Al Age
Ez egy boot-disc, modchip nélküli gépekben lehet vele másolt játékokat indítani, de a netrõl ne szedd le, mert ha ezt írod ki, akkor már ez sem fog elindulni a modchip nélküli gépen.

Találtam egy ilyen progit, hogy Swap Magic 3, kb 30 mega az egész. Ez mire jó?
Vágom mit mondasz nem mondom hogy nem fontos achip de nekem egy 1 szériás gépem van meg hozzzá egy 1 szériás chip.
Nekem a chippel még nem volt gond eddig(lekopogom-- kopp kopp kopp)De azt el kell ismerni hogy mindegyik u.a. a feeladatot látja el. de igazad van a chipnek fontos feladata van --- ne legyen gagyi mert akkor tönkrecsapja a gépet
Al Age
A GT4 védelme _semmiben_ nem különbözik egy átlag ps2 játékétól, a probléma oka a kétrétegû adathordozó.

Al Age
Ha eredeti a GT4, akkor a fejjel lesz problémád valószínûleg, ha másolt akkor a chippel, ugyanis nem mindegyik chip bírkózik meg DL backupokkal. Ha nem eredeti akkor ezt még megpróbálhatod: link

Al Age
"Hosszannyomásos" indítás: a gépet kikapcsolt állapotból úgy indítod, hogy a reset gombot addig nyomod, amíg a képernyõn a kék "köd" bejön.

Al Age
A chip sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolják. PS2 chipek topikban kifejtettem.

Eladó egy 30004-es PS2, nincs chippelve, tehát csak eredeti lemezzel lett használva. Tartozék: 1 irányító valamint 1 db eredeti játék. Ár: 20000Ft. Akit érdekel írjon a [email protected] címre.
Sland
Fogalmam sincs hogy csinálják de azt mondta a srác hogy minden rendben lesz

1. a magyar szabályok igazából nem tiltják achpeltetést --- deezáltal kitaszed a géped annk hogy az eredeti terméket megkerüld ezt pedig már a jog bünteti( persze ha csak ki van chippelve az nem gond de ki az könyörgöm aki ha már chipeltet gépet ne tegyen bele "másolt" gamet.
2.A gran Turismo 4 igen kényes kérdés igaz nagyon eltalálták a védelmet de már vannak olyan átíratok amik simán viszik -- keress egy olyan gamet és írasd át magadnak😊
3. Amúgy senkit nem érdekli hogy otthon milyen játékkal játszol csak ne terjeszd az illegális másolatot😊 -- na de kérem még ilyet 😊 😊