PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szerintem elvész, és akkor úgyis mindegy, mert nekem kéne chippeltetni és nem biztos, hogy jó kezekbe adom. De persze ezt ne vedd kötekedésnek, csak érdeklõdöm😊 És akkor a gép hogyan futtatná a játékokat a HD-rõl? Gondolom ezt a Hd-t is úgy kell beszereltetni, vagy nem?
THX
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
szebb képet fog adni meg gyorsabban fogja beolvasni a lemezt
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
INF
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
???
Már csak azért imádkozok, hogy amit PS2-t megrendeltem az SLIM legyen...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy Normál Ps2 milyen széles, magas és hosszú?
A simára azt értem hogy nem a Slim változat.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Meg gondolom, hogyha vinyó van a gépbe, akkor kell hozzá egy valamilyen fájlkezelõ is,vagy valamilyen progi nem? Bár lehet, hogy még nagyon Pc-hez ragadt vagyok😊De mennek az írott gamek vinyó nélkül is?
Mégegyszer THX 😊
Az lenne a kérdésem,hogy az eyetoy kamerát lehetne-e pc-hez használni?
Ha igen akkor hogyan?
kösz
peace
Nah, egyenlõre ennyi kérdésem lenne, bocsi, hogy egy egész eposzt ide firkáltam😊 Ha valaki ráér,és tudna segíteni a témában, akkor az nagyon zsír lenne. Elõre is THX mindenkinek!
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Samsung?
Maxtor?
Seagate?
Mert 2 boltban is azt mondták hogy teljesen feleslegesek ezek a dolgok ugyanis a vastag ps2 bírja a strapát.
Szóval nem tom de nekem überállat módjára megy a masinám.
S hodd el nagyon sok gamet kipörgettem már vele 😊
kétféle van (de leeht már többis😛), attol függ a lemez mellé a kiegészitö bigyok ujfajta a ps2 vagy a régi nagy.
Régihez 1 darab müanyag amolyan "reteszelhuzoka van",ujfajtát még nem láttam,haverom rendelt maj meglesem miket kap mellé.
Ja,asszem ezen az oldalon videokis vannak hogykell használni öket.
Kaphato-e itthon: hja,prohardveren egy srác árul,asszem 7ezer forintocskáért,csak ird meg neki milyenis a PS2-öd😛
És mi a Swap Magic 3 mondjátok meg lécci
thx
Találtam még egy action replay-t is, ezt tudom hogy cheater lemez. Ez mûködne?
Nekem a chippel még nem volt gond eddig(lekopogom-- kopp kopp kopp)De azt el kell ismerni hogy mindegyik u.a. a feeladatot látja el. de igazad van a chipnek fontos feladata van --- ne legyen gagyi mert akkor tönkrecsapja a gépet
2.A gran Turismo 4 igen kényes kérdés igaz nagyon eltalálták a védelmet de már vannak olyan átíratok amik simán viszik -- keress egy olyan gamet és írasd át magadnak😊
3. Amúgy senkit nem érdekli hogy otthon milyen játékkal játszol csak ne terjeszd az illegális másolatot😊 -- na de kérem még ilyet 😊 😊