PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész egy 5ös.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
THX
THX
Ha valaki tud megoldást kérem írjon.
Elõre is köszönöm.
THX
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
THX
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
THX
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az utángyártott memória kártyák közül a 16 Mb-s kerül 10be a 32 megás olyan 16 körül tehetõ.
x360 gamertag: v1ctor777hun
Elõre is kösz a segítséget!<#pias>#pias>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
THX
Fákjúal!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én PS2-játékot szeretnék játszani gépen, és ha jól tudom, ehez PS2 emulátor szükséges (ha jól tudom).
Tudnátok nekem mutatni olyan linket, ahonnan letölthetnék egy emulátort és ami viszonylag egyszerû?!
Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Van egyáltalán PS2 játékkölcsönzõ?