PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Nem kell valakinek egy sosemhasznált Dual Shock 2 + 1megás memokari + ps1 joy (PS1 hez voltak, de ps2-vel is használhatók)

Az egész egy 5ös.
"dik" helyett nem egyszerûbb pontot írni? Sosem értettem ezt <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

John Cena
Hello! valaki nem tudja honnan lehet a Smack Down! vs. Raw 2006-ot meg rendelni netrõl vagy valahola 4dik 15dik kerületben hol van ilyes fajta bolt?????

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Sland
mert nincs kicsipelve?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Joke 33
sztem nem baj,az enyém is "ciripel"<#vigyor><#idiota><#idiota><#idiota>

Joke 33
valaki mondja már meg,hogy miért nem indulnak el a játékok,amiket kiírok???(warezrõl vannak szedve,ha ez számít)<#help><#help><#help>

Callme
Egy eléggé láma-kérdés: 39004-es gépem van. Baj az, hogyha hallom a gépet egy kicsit ciripelni, amikor tölt? Bocs, a hülye kérdésért, de még nem volt ps2-öm. Valamikor el kell kezdeni😊

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Callme
Ja, és még vmi: Nincs valakinek Budokai Tenkaichi másolt game-je? Akinek van, vagy estleg tud szerezni, írjon a címemre: [email protected]
THX

Callme
Hy all! na végre valahára megkaptam a ps2-t... már nagyon ideje volt. Csak azt akarom írni, hogy nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, aki válaszolt a kérdéseimre.Már eggyel többen vagytok😊
THX

Sziasztok! Leszedtem az skapps oldalról a Hd loader legújabb dvd verzióját és kiírtam dvd decrypterrel és megpróbáltam már alcohollal is de ha berakom a ps2 be akkor nem indul el a dvd.Miért?Pedig a ps2õm minden másolt dvd-t visz.Az gond lehet ha a ps2be még csak network adapter van és még nincsen benne vinyó?De szerintem ettõl függetlenül el kellene indulnia a Hd loader menünek.A hd loader cd-s változata szintén nem indul el.Tud valaki megoldást?
Ha valaki tud megoldást kérem írjon.
Elõre is köszönöm.
nekem azt mondták hogy igy hamar tönkremegy a gép

Callme
Hello! Z lenne a kérdésem, hogy 30004 ill. 39004-es típusú géphez is lehet kapni HDloadert?
THX

LordVenom
Úgy érted átvenni magadnak? A Neroval simán megoldod. <#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

torrente
Windows Media Player 9-cel vagy magasabb verziójúval.

sziasztok milyen programmal lehet lemásólni a Ps 2-es játékokat?

Sland
A GameShark kódokat hogyan lehet aktiválni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Al Age
Nem. csak azt lehet, hogy a memkártya adatait átmásold pendrive-ra. Legalább egy memkártya mindenképpen kell a géphez.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Callme
Hi! Lenne egy kérdésem: Meg lehet azt oldani (vastag ps2-nél), hogy memokártya helyett pendrive-ra mentsem a játékállásokat? Lécci, aki tud, válaszoljon
THX

ez engem is érdekelne

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tudja valaki hogy lehet felcsatlakozni az internetre psx2 vel????
tudja valaki hogy lehet felcsatlakozni az internetre psx2 vel????
Callme
Hela! Vastag ps2-nél a széria-szám mennyire fontos? Úgy értem, hogy befolyásolja a játékok gördülékeny menetét és azt, hogy egy HDLoader-t hozzá lehessen kötni?
THX

Lammer
erdekes amugy, hogy szaraxik a geped... nekem van ket 1 megas utangyartott sz4r ps1 memkarcsim es tokeletesen latja mind2ot <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sland
nekem újonnan kell. kár hogy a PS1 es mem kártyát nem veszi a PS2 észre mert van egy 8*10 férõhelyes kártyám PS1 hez. így muszály vennem új ps2es kárytát...

Sland
KÖSZI!

torrente
Egyikben sem érdemes venni. 5-6e-ért már kapsz egyet használtan.

ffxi
Tud vki listát küldeni CD-s játékokról? THX!

Fákjúal!

A MediaMarktban lehet kapni gyári Sony memória kártyát 10 körül 8 megásat.
Az utángyártott memória kártyák közül a 16 Mb-s kerül 10be a 32 megás olyan 16 körül tehetõ.
sp00n
Arra valaki, tudna valaszolni, hogy PS2 slimhez barmilyen USB-s fullhallgato csatlakoztathato?????

x360 gamertag: v1ctor777hun

Sland
Media Marktban milyen memóriakártyák vannak és mennyiért? 576ban lehet venni?

Sziasztok!Nem rég vettem egy chippelt slim ps2-est szeretnék winchesterrõl játszani de nem tudom hogy hogyan kell csatlakoztatni rá a merevlemezt vagy hogy milyen programok kellenek hozzá

Elõre is kösz a segítséget!<#pias>
sziasztok brobalkoztam ps2-o jatekokat letolteni warezoldalrol.de amit talaltam mind kamu vagy 2000-ft se eleg. ha tudtok warez oldalakat akkor kuldjetek. [email protected] koszi elore vivike
torrente
Én sem tudtam, de mivel nem az olvasófejet használod, logikus.

Áhhhááá! 😊 Eddig nem is tudtam, hogy ha vinyós megoldást szeretnék használni akkor nem kell kichippelni a gépet. Ez jó!

Joke 33
persze,hogy van ilyen kölcsönzõ,és miért lennének csak eredeti játékok,má szinte mindenkinek chippelve van a ps2-je,és ezt õk is elég jól tudják,akinek meg nincs,az eredetit vesz ki

Banyapapa
swapmagic,és igen megy a NTSC lemez a PAL gépen,csak a TV is szeresse a NTSC modot😛 (különben fekete-fehér lesz a képecske)

ffxi
Kösz! Már megvan. Esetleg listát tucc küldeni?

Fákjúal!

sigmavirus1
Tekken Tag Tournament CD-s.

Viva La Virus1!!!

Sir Quno Jedi
Ha olvassa, akkor is csak nyögvenyelõsen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ffxi
90% nem olvasa az RW-t😞

Fákjúal!

ffxi
Chiptõl függ, h olvassa-e az RW-t.

Fákjúal!

Callme
Hi! Nem tudja valaki, hogyha warezról leszedett játékot kíírok, akkor azt kiírhatom újraírható dvd-re is, vagy csak simára?
THX

torrente
És ezzel a lemezzel át lehet verni USA játékokat is európai gépen? Várom a lemez nevét! Kösz!

ffxi
HELP! Olyan chipem amelyeik másolt cd-s gémeket olvas. És nagyon nehéz már olyanokat találni. Segícsen vki találni cd-s gémeket. THX!

Fákjúal!

torrente
Mindig elfelejtem, hogy mi a neve annak a lemeznek, amely használatával lejátszhatóak nem chippelt gépeken másolt játékok. Légyszi írjátok meg privátban!

Csacsi
Nincs mûködõ emulátor. Ha ps2-es játkokkal akarsz játsazni. vegyél ps2-t.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Japep
Hello!
Én PS2-játékot szeretnék játszani gépen, és ha jól tudom, ehez PS2 emulátor szükséges (ha jól tudom).
Tudnátok nekem mutatni olyan linket, ahonnan letölthetnék egy emulátort és ami viszonylag egyszerû?!
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szerinted? Mégis hogy játszana valaki egy kölcsönzõi játékkal ha az nem eredeti?
Van egyáltalán PS2 játékkölcsönzõ?
Joke 33
meg nekem is megvan a pop3 warezrõl,és má a töcsöm kivan vele,hogy nem indul el,az szerintetek má bennvan a kölcsönzõkben???

Joke 33
jah,meg a kölcsönzõkben csak eredetik vannak???