PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Van vmilyen kalózos játék esetleg Ps2-re?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Callme
Ahha, így márértem.THX
Elég nagy gáz, de hát nem lehet mit tenni. Tehát vagy megveszem az eredeti Tekken-t(ami egy chipes gépnél elégidiótaság) vagyrakatok bele egy másik chipet. Tudsz olyen helyet mondani, aholvan ilyen chip, és -általában- nem verik át a fejem?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Al Age
A Tekkenes példából kiindulva a chip lesz a hibás. Olyan chip van a gépedben, ami csak indításkor veri át a konzolt és hiteti el vele a másolt lemezrõl, hogy az márpedig eredeti.
A Tekken 5ben amikor az említett módokat indítod ugyanis a játék ráellenõriz mégegyszer a zeredetére és a chiped itt már nem tudja átverni a gépet. Ilyen, többszörös ellenõrzés van pl a Freedom Fighters-en és a Splinter cell: Chaos Theory-n is.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Callme
Hela! Szerintetek mi lehet a gondd, hogyha a másolt gamékat viszi, de ha egy demo cd-t rakok be, vagy a Tekken 5 /Tekken: Devil within;Tekken;Tekken2;Tekken3 módot akarom indítani, azt írja, hogy helyzzek be egy ps2-es lemezt. Lehet, hogynem komálja a régi gamékat, nem tom. De a chip nem lehet olyan xar, mert olvassa a dvdrw-t hibamentesen. Légyszi, aki tud, segítsen
THX

Al Age
Tudom, hogy a gyári kábel kompozit, pontosan ezért írtam, hogy annál minden jobb.
A komponens és az RGB közötti különbségrõl viszont tapasztalat hiányában nem tudok mondani semmit, annyi biztos, hogy az RGBvel kapod a legszebb képet tv-n.

Ma2ska
Na de a gyári kábel ugye nem RGB hanem kompozit, scart átalakitóval...RGB t külön veszek mondjuk 1000 khuf, vagy komponenst kb 3000 khuf. De ha nincs közöttük különbség, akkor felesleges.

Al Age
Szerintem nem csak akkor van értelme, a gyári kábelnél mindenképpen szebb képet ad - pusztán azért, mert nem egy éren megy a videojel.

Ma2ska
Na mert ugye komponensnek akkor van értelme ha nagyobb felbontást /HD/ szeretnél, és van erre alkalmas megjelenitõd de többnyire a ps2 játékok felbontása PAL-NTSC, egyedül a GT4 röl tudom hogy a HD -t támogatja.

Al Age
Amennyiben tényleg komponens kábelrõl van szó, akkor szinte biztos, hogy megéri, az RGB kábellel állhat kb egy szinten minõségre, hiszen itt is külön ér a tv-hez a három színösszetevõ.

Lammer
kerdezd SQJt, o el van alelva a kulonbsegtol, plane LCDTV! <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ma2ska
Nem tudom érdemes e komponens kábelt venni a géphez, van e különbség ps2 játékoknál a sima rgb hez képest, Lcd tv re kötném, ha esetleg ebben van tapasztalata vkinek ?

Ha a mûködõ másolatról készítesz a te íróddal egy másolatot, és az is mûködik, akkor jó a cuccos amblokk.
Ha nem, akkor van valami szar a palacsintában (x-akta magyarul, rejtély)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Joke 33
az x-akta csak poén volt,vagy az valami hiba
bocsi,de még elég új vagyok a téren

Használd a válasz gombot is ha tõlem kérdezed.
Ha mûködik, akkor a letöltött image-k xarok. Ha nem mûködik, akkor lemez, író, vagy x-akta 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Joke 33
és,ha az a másolt lemez megy,akkor mi a gond?
és,ha nem,akkor mi?

Banyapapa
pedig a decrypterrel sikerálnia kellet volna (mással is de én mást nem használok).
LG irokat sem ösmerem,de ennyire nem lehetnek roxak azok se azé

Chip nem is annyira lényeg, csak ha nyomógombos nem automata, helyesen mûködtesd.
Keresztpróba: másolj le egy mûködõ lemezt az íróddal (8x-os lemezre 4x-esen, 4x-esre 2x-esen) és nézd meg megy-e!

Joke 33
mondott valamit,hogy milyen chip,de elfelejtettem a nevét

Joke 33
ezt egy osztálytársamtól vettem,szal nemtom,hogy milyen a chip.az íróm LG

Nem minden letöltött iso mûködõképes is egyben. Vannak fake cuccok is a neten. A dox-ot egy haverom használta vagy 3 játék erejéig, de azok mentek is.
Géped is rendben van?Milyen márkájú, típusú az író? A chip milyen fajta?

Joke 33
már,ha valaki esetleg tudja mondani,hogy ezek jó oldalak-e

Joke 33
a prince of persia-t2t-t,a tekken 5-öt,és a SW-battlefrontII
ez az a három játék,amit nem tudtam elindítani,és a wco.89-rõl,meg a dox.uw-rõl szedtem õket,ha ez segít

Joke 33
traxdata dvd-re írtam õket,elõször néróval 2x-esen
aztán alcohollal,szintén 2x-esen
aztán azzal a dvd-decrypterrel,de azon nemtom,hogy hányszorosan.

Hát még az is lehet.
Volt olyan ismerõsöm aki az ISO-t nem burn image paranccsal irta dvd-re hanem ráhúzta adatként...nem ilyesmi probláma vanik?

És ha elolvasod mit írtál könnyen rájöhetsz, hogy gyakorlatilag szinte semmi hasznos információt. Egyedül az biztos hogy valamit rosszul csinálsz, mert más írt játékok mennek. Szerinted honnan a ....ból tudnánk hogy mi a baj? Milye íród van, milyen lemezre írtad a játékokat, milyen íróprogrammal, milyen sebességgel? Ebbõl sem biztos hogy tudni fogjuk mi a baj, de lehet hogy valakinek lesz használható ötltete.
U.i.: Lehet hogy azért nem válaszol valaki mert egyszerûen nem tudja a megoldást...
Joke: bemelegítésnek: írott játék csak warez lehet, mert nem lehet a lemezek ellenõrzõ-részét hagyományos lemezre hagyományos íróval reprodukálni. Ergo chip nélküli gép nem indítaná el.

Joke 33
már írtam 2x-is,hogy vannak gondjaim,mert nem viszi a gépem azokat a játékokat,amiket kiírok,és ezek warezesek.
írta valaki,hogy ki van-e chippelve,gondolom,ki van,ha a többi játék megy rajta,és azok is írottak,csak nemtom,hogy warezesek-e,és,hogy hogy írták ki õket...
valaki nemtudna rá mondani valamit???

Vannak memkártya-bõvítõk, azokkal fordulhat hamarabb elõ hogy beszarik rajta valami. Ezeket viszont memkrártyával együtt használhatod. 8-16-32 megás bõvítõk.
Amúgy rendes memkártya nemigen szokott vacakolni, utángyártott sem.

SHADOWEYES7
Ki tud mondani nekem vmit a jak3-ról? Igaz hogy ha mind a 600-orb-ot megszerzed választhatsz jak színén????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sir Quno Jedi
Nemtom nekem most csak két gyári SONY van, de vót sima átlátszó színes fos is, az is jó volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ma2ska
És az igaz, hogy utángyártott memoriakártyával nem minden játék kompatibilis?

Ma2ska
Köszi a választ. Nekem is fõleg az eddigi játékok miatt, amik kimaradtak, érdemes venni.

Ma2ska
Thx. A várható megjelenéseket nézve én is igy gondoltam...

dinomano
lehet h. leül a jatekkinalat...de... de 1 rakat oylan gém jelent meg rá anno, amikröl épp h. tudsz vagy nem tudsz...anno a PS1 vetelekor(amit most is nyuzok, kb.3éve); tudtam pár ps-gémröl, utana meg megnyilt a világ; h. "vazze, mennyi gém van ráááá!"...PS2-re még sztem 2006-2007ig lesznek gémek; amugy meg millio-1 qrvajo/szép gém van ps2-re; sztem érdemes venni...az ára nem huzos sztem, egy elit videokari sokkal többe van; és 1 komplett gépet kapsz; rakat jo gémmel... ezert nem megy le az ára...a ps1 ára is megallni latszik picit; pedig már mikor kiment...(igaz, h. rohadtolcso,d e az utobbi 2évben nem ment le nagyon az ár sztem...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sir Quno Jedi
Másfél-két évig még elleszel vele, ez biztos. Haldoklás csak utána várható...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ma2ska
Ja és hát még elég huzós az ára, ahhoz képest hogy kifelé megy a teknologia /bár ha azt vesszük egy közepes videokártya ára..../

Ma2ska
Haller...érdemes még ps2 t venni szerintetek, legutóbb x em volt, most hezitálok a next x és a ps2 között, jó pár engem érdeklõ játék van rá, de félõ hogy a ps3 érkezésével /ami idén várható optimális esetben/ leül már a játékkinálat...

NTSC: 60 Hz, de a nagyobb képméret mellé és a nagyobb képfrissítés mellé kicsit rosszabb felbontás, és gyengébb színminõség.
PAL: 50 hz (ergo kisebb képfrissítés némileg mint NTSC), kisebb képméret (fekete csíkok pl. konverziónál), jobb felbontás, és képminõség.

Callme
Hela! Mi a különbség az NTSC és PAL game között?
Ha valaki tudja, válaszoljon, plíz
THX

Joke 33
ha lehet olyat,ami megoldás

Joke 33
már írtam,hogy vannak gondjaim,mert nem viszi a gépem azokat a játékokat,amiket kiírok,és ezek warezesek.
írta valaki,hogy ki van-e chippelve,gondolom,ki van,ha a többi játék megy rajta,és azok is írottak,csak nemtom,hogy warezesek-e,és,hogy hogy írták ki õket...
valaki nemtudna rá mondani valamit???

Külföldi fórumokon azt mondják hogy a manuális fejtisztítás 80%ban megoldja az olvasófej gondjait. Még ma vásárolok az Intersparban dvd olvasófej tisztítót és ha azzal sem lesz jó akkor utánna szétkapom a gépet és megpróbálom kitisztítani.És ha nem megy akkor fejcsere.
dinomano
gáz, nemsokara én szegeny ps1-esem is igy fog járni... 15e ugrott...de ne szomorkodj, ha pc-d lenne; szemrebbenes nelkül adnad ki félévente az 50-60ezreket... :-D

4 napja kezdett rendetlenkedni és alig kapcsoltam be a 4 nap alatt de most már végleg megadta magát. Disc not read feliratot kapok állandóan és vége.Tuti fejhiba lehet.Ugrott 15ezer forintom.A picsába.
dinomano
sok mindentöl függ Cena, szerencsed volt(sztem függ chiptöl, de kell hozza 1 adag mák+jo ISO-k/dvd-k.../... Nem mind1 a dvd-k ill. dvd-re irt iso-k minösege ...Pl. nekem a ps1-es feje az NFS-high stakes cd-töl ment picit gajra, sokat eröltettem a gémet(ami csak 30adik reset-re indult be mindig..hülye voltam, nem kellett volna csesztetni, mind1...); és meg is lett az eredmenye, azota hangos a fej, többször van üresjaratban; és a gémek nagy részével szenved(ki kell nyitnom a cd-"ajtot"; vagy rosszabb esetben reset...)...de még megy a kicsike, az a lényeg :-)

John Cena
mitõl rossz az olvasó fej??? nekem semmi problémám nincs az enyimmel!!! semmi nem romlott el A régi van pedig! SCPH-30004 asszem tök mind 1 a legrégebbi de nem romlott el azt mondják hogy a FILMEK miatt én évente 5 filmet meg nézek rajta és mindennap jáccok vele 1-2órát és nem romlott el!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

dinomano
jah, lehet h. fejcserés...és 13 a minimum... Behalt a cucc; ha le is fagy... :-/

Ha egy vastag ps2 krepegõ hangot ad ki akkor az azt jelenti hogy az olvasófej haldoklik? Berakok egy játékot egy fél óráig megy majd utánna mindig elkezd krepegõ hangot kiadni a gép és szép lassan befagy. Biztos hogy az olvasófej ment tönkre?Ha a lézerfej elkalibrálódott azt honnan lehet megtudni?Vagy egy tisztítás is elég neki?HA bevinném egy konzolos boltba úgyis azt mondanák hogy fejcsere ami 13 ezer minimum.
John Cena
Hello! valaki nem tudja honnan lehet a Smack Down! vs. Raw 2006-ot meg rendelni netrõl vagy valahola 4dik 15dik kerületben hol van ilyes fajta bolt?????

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul