PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kzalaba
Sziasztok! PS2-t re lehet kotni LCD monitorra(17')?

dinomano
beepitett memo nincs, kell venni memokartyat, ps2-nel kb.5e körül vannak; ha jol tudom...8megas; 16megas gond. dragabb... :-/
D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Már a ps1-nél szakítottak a beépített memóriára mentéssel. Külön kell megvásárolni hozzá.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

az lenne a kérdésem, hogy memóriakártya nélkül nem tudom elmenteni a játékállásokat?(nincs beépített memória?)

Elképzelhetõ, hogy LG-vel írva az írásképe nem lett olyan stabil, és amíg mûködött, addig is határon volt. Valamennyit gyengül minden írott optikai adathordozó, hogy mennyit és mennyibõl, ez a kérdés.
LG-k tényleg nem annyira csípik a TDK 1-2 variánsát.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hali!
Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]

okés.. de akkor szerinted ez azért van mert megfakult a dvd? mondjuk nem próbáltam ki az összes régit, de azért jópárat.
Nem tudom az LG hogy viszonyul a TDK-khoz...én nem voltam megelégedve a sajátommal. Inkább írd át Traxdatára vagy Ridatára....

A dvd író lg, a lemezek meg csilivilik. direkt vigyáztam rájuk, mert mindenki mondta, hogy a karcos lemezek megdolgoztatják a fejet. teljesen karcmentesek. mindegyikkel játszottam sokat, minden simán ment. a mostaniak szintén. lehet szerinted ezzel kezdeni valamit esetleg vagy írhatok ki mindent újra? 😞
Volt egy hamis szériája, elég kemény mennyiség jött Európába belõle. De az sem mindegy hogy, Pio vagy Samsung dvd-íróval írod. Továbbá lehet hogy a fej is érzéketlenebb valamivel. A régi lemezek tiszták és karcmentesek?

Tdk dvd, 4x, iso-ról, neroval mindegyik, a fej teljesen meghalt, ki kiellett cserélni. hogy újat raktak be azt sajna nem tudhatom, de csere óta frankón mûködik. viszont csak azokat a játékokat viszi, amit mostanában írtam ki. pedig tényleg mindent tökéletesen ugyanúgy mint régebben. a régebbi (tehát 6-7-8 hónapos) játékok meg ps logo után leállnak, vagy a céglogóig is eljut esetleg, de az a max. vagy hallani, hogy próbálja megpörgetni de nem megy neki és újra-újra hangot ad, vagy semmi hangot nem ad. én ezt tényleg nem értem. lehetséges hogy ennyi idõ alatt megfakuljon a tdk dvd?
Milyen dvd, milyen író? Milyen sebeséggel készültek? Amúgy gyengülnek a lemezek de ami jó cuccal készült, az csak alig...a csere-fej az garantáltan új volt?

Hello. Akadt egy kis problémám. Ami játékot kíírtam kb fél éve, azt nem olvassa a ps2. Egy jó ideig nem használtam a gépet fej hiánya miatt, aztán elvittem szervízbe, és kb 1 hónapja újra mûködik. Ami játékot mostanában írtam ki, azt tökéletesen viszi, pedig pont ugyanúgy írom, ugyanolyan dvdre mint a régieket stb. A régieknél kijön a Playstation logó, úgy tûnik hogy el is indul, aztán vége. Se elõre se hátra. Na ez most mi lehet??? "Elfelejtette" a cuccot a dvd??
irány a ps bolt
de elvileg billentyûzetet az autómatikusan behozza de csak vizuálisat
és olyan kimeneti usb t ami jó oda azt bárhol...
media saturn electro

Sziasztok az a kérdésem lenne hogy a ps2-re rálehete kötni USB-s billentyûzetet és egeret és ha igen hogy tudom beállitani hogy az mûködjön?????

HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP
sziasztok
tud valaki olyan helyet budán ahol ps2 reset/eject kábelt vehetnék?
dinomano
nem oylan hosszu az mgs, együltö helyedben kell kinyomni... :-/ (allitolag videjoelnyomkodassal2ora alatt meg lehet csin., igaz nekem 6 oraba telt mig tuljutottam elsö cd-n...)

Nekem nem sikerült ps1-es memcard-ot használni ps2-ben. valami kompatibilitási gond lehet.
már 10ezerért is lehet csippeltetni én annyiért csináltattam 2éve!
dinomano
köszi az infot! :-D

Szaszura
Nyilván a chip tudásától is függ. Az a baj hogy az árakkal már régen nem vagyok tisztában nekem anno 3-éve 24000 volt de azóta is lól müxik!Nézz át van ebben a témában is topic ott talán tudnak segiteni!

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

dinomano
aham...a chippeles milyen arban van? Vagy Swap-magic? Az nagyon körülmenyes?

Szaszura
Apróba soxor lehet látni hogy pl:fél éves gép(keskeny)garival memocardal 10 game 1 joy chippes 35000-40000kredit,de ha rám hallgatsz nem veszel gépet használtan elég rizikós!!!

dinomano
öhöm, thx...olyankéne, ami birja is vmeddig, nem 2 hétig; azért még a dragabb is ok; csak ne nekem kelljen chippeltetni, stb...erösen gondolkodom 1 ps2 vasarlason...

Szaszura
Sztem 25000-30000 között már kapsz!!

dinomano
hasznalt (nem tul régi)jo allapotu ps2 milyen arban van? Chippelve, széria nem lényeg; 1 memo kar gém nélkül is jo, max.1memocard...

dinomano
800ft -ért mar kapcc ps1-s memokartyat mindenhol..1megasat, 16blockosat...

Al Age

Szumma: igen.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Callme
Hela! Nyomja itt valaki a Tekken 5-t? Ha igen, meg tudja nekem valaki mondani, hogyha megveszem eredetibe a Tekken5-t,kkor elindítható lesz benne a Tekken: Devil within mód?
THX

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

sp00n
ahha 😊 koszonom a gyors valaszt😊 akkor megyek veszek egyett 😊de csak mert nagyon akarok mar jatszani az MGS1-el amit most kaptam kezbe 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Sir Quno Jedi
Igen. PS1-es gámákhoz PS1-es memókártya kell a PS2-be.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sp00n
Hello!

Az lenne a kerdesem, hogy PS2on jatszom PS1es gameval, akkor a PS2es memoriakartyat nem latja, es nem tudok ra menteni. Ha veszek PS1hez memorikartyat, es azt rakom a PSbe akkor arra elmenti az allast??

x360 gamertag: v1ctor777hun

Sir Quno Jedi
Az nem kifejezés, olyan mint egy film végig, pedig full 3D! A Gargoyle hangja pedig Andreas Katsulas (Isten nyugosztalja) a Babylon 5-bõl is ismerhetjük G'Kar-ként. Szal. humor, kõkemény beszólások és egyfajta kemény, sötét metal hangulat jellemzi zeneileg is. Vétek kihagyni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

John Cena
itt ki nyomja a SD! vs. RAW 2006!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Alucard
Ja allitolag nagyon szép a grafika.

Sir Quno Jedi
Kalandozni kell két karival egy Gargoyle-val, meg egy féldémon jánykával. Kell benne sokat bunyózni is a jánykával, mer van benne harc is, de inkább a barangolás és jövés menés dominál. Term. a karikkal össze kell dolgozni. A program menet közben tölti az isszonyú méretû és minõségû terepet, szal. nem kell várni benne. Nagyon faja.

dinomano
Ok!

Bizti jo!

:-)

Sir Quno Jedi
is

dinomano
lényegretöröen fogalmazol... kkor vmi kaland... :-D?

Sir Quno Jedi
Nem.

ffxi
Léccí linket!!!

Fákjúal!

Callme
Akkor a Pcsx2 tényleg egy jó emulator, nem is tudtam, hogy ezeket a gámékat elviszi profin. Na de próbálj meg egy Tekken 5-öt. Én próbáltam... Mindössze csak az volt a gondd, hogy megvacsoráztam, meg megfürödtem, mire behozta a Namco feliratot😊 Hát hiába: A PC nem Ps2

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Peck
Találtam eggyetlen egy darab mûködõ PS2 emulátort 😊 komolyan... a neve PCSX2 0.9 legalább is a PSX Gran Tursimo 2 , és a PS2 es Burnout 2 elmegy vele profin 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

dinomano
ez a primal valami hent gém?

Alucard
Ez engem is érdekelne ugyanis anno kihagytam sajnos és ma már sehol sem találom.

!segítség!!
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.nagyon szeretném megkaparinta a Primal címû

játékot PS2-re,Igaz megrendeltem a játékklub.hu weboldalán,ahol újonnan 4000 forint,de
várni kell rá.Én meg nem szeretek várni.Úgyhogy ha valakinek megvan és nem kell

neki,szívesen megvenném.Dobjatok mailt:[email protected]õere is köszi!

Sir Quno Jedi
Komponens kábel 2rugó alatt a Konzol Studioban...

Sir Quno Jedi
Nem. Komponenssel kapod a legszebb képet. Ezenfelül ha VAN komponens kábeled a géphez és a TV is támogatja, akkor jónéhány programban be lehet kapcsolni a progressive scan-t, ill. a nagyobb felbontás(okat), ha a gamma tudja. GoW, SotC, Suikoden Tactics stb.-stb. mind-mind megy progressive-ban!

black rose vagy cat? 😊 nem emlékszem..
guardian hero
Monkey Island 3 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero