PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
ゾルターン
Olyan kérdésem lenne , hogy ha emulátort használva PC-n játszok / most probálnám elösször / akkor teljes képernyõn megy a dolog ?????
Ahogy elindítottam az emulátort elég kicsi a képernyõn a felület .
ゾルターン
A chipek meg mind tudják az összes színrendszert.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ALien
Segítsetek egy amatõrnek
A chippelt ps2 lejátsza-é az Usa NTSC kódolású Másolt gamékat?
És a tv-m
Kössz
Miért adod el?
Mennyit használtad?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Beszámítás: kifogástalan állapotú PS ONE (kicsi ps1, külsõtápos).
Pl:
- SCPH-50004-tõl került a gépbe beépített infra és tûnt el az i.Link
- SCPH-70004-tõl már PSTwo-ról beszélünk
- stbstb...
Az utolsó számjegy, a 4-es jelöli az európai régióba szánt gépeket.
A nagyhoz meg venni kell a adaptert,de az meg szebb<#buck>#buck>
.:SOLIDUS:.
Állapota tökéletes.(elsõre olvas minden lemezt stb).
35E
Akkor ha 4x sebességgel írok egy tdk-ra ill. egy phillipsre akkor tutira nem rongálom a ps2 "fejét" ?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A napokban én is egy boldog ps2 tulaj lettem....<#smile>#smile>
Chip-et rakattam bele,de lenne 1-2 kérdésem:
Sikerült kiírnom 2 játékot is (TDK -ra) ,amik el is indultak,dvd decrypterrel írtam,de az a gondom hogy minimum 4x-esen tudja megírni,hiába állítom az írás sebességét 2x-eresre<#confused>#confused>.
Na a kérdéseim a következõk: gond lehet e ebbõl a 4x-eres írásból a késõbbiekben,+ melyik program tud 4x sebesség alatt írni
Eéõre is köszi a segítségeteket
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Sland:
Az nem tudom, hogy mûködni fog-e, hogy egyszerre menjen a gépen is, meg a tv-n is a játék, szerintem ezt inkább ne is próbáld ki. A legegyszerûbb megoldás pedig az, ha veszel egy rgb pro kábelt a ps2-höz (bár ilyened már lehet van is), a scartot bedugod értelemszerûen a tv-be és a kábelen található dobozka 3 rca aljzatáról pedig kihozod a kompozit video- és a sztereo hangjelet az elõbb leírt módszerrel a gépedre - a video jelhez csak egy megfeleõ hosszúságú kábel kell, aminek mindkét végén rca dugó van, a hanghoz pedig kettõ ilyen kábel, plusz a már említett sztereo rca-sztereo jack átalakító. Egyszerre szerintem inkább ne próbáld ki tv-n és pc-n, viszont ezzel a megoldással lehet elérni, hogy ne kelljen a kábeleket cserélgetni attól függõen, hogy min akarod nézni és hallgatni a játékot. Ha pedig a hangjelet pl ki akarod kötni hifitoronyra, vagy akármilyen külsõ sztereo hangrendszerre, akkor csak rca elosztókat kell venned - egyik felén egy rca dugó, másikon kettõ rca aljzat, hasonlóan az rca-jack átalakítóhoz, ez is párszáz Forintos kütyü.
a ps2-bol bedugod 1 scart elosztoba, az 1ik kimenetet oszekotod a tvvel (semmi extra meg 1 scart kabel) a masikat meg a gepbe ( vannak olyan holmik amik scartrol rca-ra alakit es vissza (pl ps2hoz is kaptal sztem ilyet), utanna meg a hangot at kell alakitani jackre)
RESPECT és KÖSZÖNÖM!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Nem kell scart elosztó, viszont kell egy video bemenet a gépeden. Ez lehet egy VIVO-s vga, egy tv-tuner, vagy egy "capture card" (sorry ennek nem tudom a magyar nevét, ez lényegében egy olyan kártya, ami csak video bemenetként funkcionál, mondhatni egy tv-tuner, amin nincs tv-adás vevõegység, de van pl egy rca meg egy s-video aljzat).
Szóval ha a fentiek közül megvan az egyik, akkor a ps2-höz kapott gyári kábel sárga dugóját benyomod a video bemenet aljzatára és a megfelelõ célprogival rögzíted a képet (egy biztosan jár a kártyához, amin a bemenet van). Ha hang is kell, akkor ha a tv-tunereden van hang bemenet is, akkor oda kötöd, ha nincs akkor a hangkártyád megfelelõ helyére (line-in). A hangkártyádon valkószínûleg nincs rca aljzat, csak jack, ergo venned kell egy olyan átalakítót, aminek egyik végén kettõ rca aljzat van, a másikon pedig egy 3,5-es jack dugó (párszáz Ft).
a SCART-ot gépbe hova a pöcsöme dugom?
Kaptam hozá egy dzsojt kábeleket meg a gépet(26k)állítólag új csippel és fejjel + 4kért vetem egy memot. A joy silver volt a gép meg fekete (micsoda öszeállítás) minden tiszta kosz volt. Megkérdeztem hogy menyi idõs a gép, erre aszonták hogy nemtudják. De nemvagyok hüje, ha joltudom a seria számbóll meglehet mondani kb. (3004) Najó csávó mondta hogy márkás lemezeket tegyek bele meg 1x 2x ajánlja az irást, ha irok gammát. Hazavittem. Erre kiderült hogy 1-2xesnél gyorsabban irt dvd-ket nem is visz! De mégis honnan szerezek bele játékot? A mai írók már nemtudnak ijen kis sebességgel irni. Vettem egy +os TDK dvd-t amit 1-8X lehetett irni. Ráakartam irni a dbzb3-mat. De csak 4szeresen engedte. Próbáltam más irójával, és azis. Most akkor mindek a csipp ha szinte nemlehet hozzá szerezni játékokat. Minél hamarab viszem is visza, hogy legalább vigye a 4xesen irt dvd-ket.
Hm..NEm ajánlom a boltot senkinek. Amikor bementem ép a szállító fickóval beszélt aki hozza a cuccokat. A téma az volt hogy áttérnek a gagyi memória kártyákhoz (asszem xbox360). Ja még anyit hogy megkérdeztem kilehet e próbálni a gépet erre fickó ráköti a tv-re belerrak egy másol valamit (cd?dvd?) Kiirt valami memóriakártyás szöveget, majd kezembenyomta. Még egy játékot sem próbálhatam ki. o_O
régebben mintha hallottam vna ilyesmirõl.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ez mi a szar, és mért szedik ennyien? ennyire jó? :o
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"