PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Ehhez hol lehet szerezni bios-t? Mert már letöltöttem és bios-t kér.

Fákjúal!

Stairan
Ez ps1 emulátor, ha ps2 emu-t akarsz, akkor ezt nézd me.(nem megy tökéletesen, de néhány játékot erõs gépigénnyel visz pár fps-el)

ffxi
Oksi majd este jelentkezek, melóból netezek. Van ehhez bios? Mert már töltöttem le sokat és mindegyik bios nélkül volt. Szal ehhez sincs akkor lõttek.

Fákjúal!

gurubefree

ゾルターン

ffxi
Ide a linket oszt tanulmányozunk mind2-en 😊

Fákjúal!

gurubefree
Pedig igaz . Itt van a gépemen.

ゾルターン

ffxi
Micsoda? PS2 emulator PC-n? Kizárt hogy létezzen.-

Fákjúal!

gurubefree
Sziasztok

Olyan kérdésem lenne , hogy ha emulátort használva PC-n játszok / most probálnám elösször / akkor teljes képernyõn megy a dolog ?????
Ahogy elindítottam az emulátort elég kicsi a képernyõn a felület .

ゾルターン

Ha a tv-d nem régebbi 10-15 évnél, és nem fából van 😄DD a doboza, akkor valószínû le fogja játszani.
A chipek meg mind tudják az összes színrendszert.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

helo a f1 06 várható?

ALien

Heló mindenki!
Segítsetek egy amatõrnek
A chippelt ps2 lejátsza-é az Usa NTSC kódolású Másolt gamékat?
És a tv-m
Kössz
Szia!

Miért adod el?
Mennyit használtad?

8 megás utángyártott nemigen van a boltokban semerre. 16-32 megásak vannak, 8-9-12-15 ezerért. Konzolboltja válogatja. De némelyik lutri, adatvesztés elõferdülhet rajta.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Al Age
Olyan 2-3 ezer körül szerintem már kapsz.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Menyiért lehet utángyártott memoría kártyát venni?

Gyönyörû állagú és állapotú 30004-es PS2 ismét, Titan sx chip (ps1 gammáknál kell 2 mp-ig nyomni a power gombot, ps2-nél csak reset, nem Titan sx klón), 3 hó gari, új KHS400C fejjel, gyári Sony 8 megás új memóriakártyával, kifogástalan kontrollerrel, 32 k-ért eladó. Posta ok, mint eddig. Plíz PÜ.

Beszámítás: kifogástalan állapotú PS ONE (kicsi ps1, külsõtápos).

Al Age
Ez a szériaszám. Általában kisebb különbségek, az idõ múlásával, ergo a szám növekedésével különbözõ javítások, optimalizálások...
Pl:
- SCPH-50004-tõl került a gépbe beépített infra és tûnt el az i.Link
- SCPH-70004-tõl már PSTwo-ról beszélünk
- stbstb...

Az utolsó számjegy, a 4-es jelöli az európai régióba szánt gépeket.

And 1
és az scph-s dolgok ? mi a különbség mert van scph 3xxxx meg scph 5xxxx és így továb na és mi a különbség közöttük ?

Alucard
32e be vigye valaki az alább írt PS2-t! 2 hónapos!

Banyapapa
a vékonyba benne van már alapbol a network adapter,és kivülre került a táp.
A nagyhoz meg venni kell a adaptert,de az meg szebb<#buck>

And 1
hello. mi a különbség a vékony és a vastag ps2 között ? és mi az hogy scph 3xxxxx vagy 5xxxxxx vagy 7xxxxx vagy 9xxxxx.

FRe4k
köszi

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Solidus
Nekem 4x-esen van kiirva mindegyik játék,és jók is.A fejet nem bántották,2 éves a gépem és még nincs semmi baja!A princot,az aritát kerüld messzire.Speciel nekem a verbatim meg ridata jó...De ahány ház,annyi szokás.

.:SOLIDUS:.

Beszámítok tökéletes állapotú, hiba-és karcmentes PS ONE-t (kicsi külsõtápos ps1).

Alucard
Eladó egy pár hónapos fekete slim 75004-es PS2 Myth chipel, 1 joy-al, RGB és optikai kábellel, pár játékkal(mind 4X írva minõségi lemezre).
Állapota tökéletes.(elsõre olvas minden lemezt stb).
35E

FRe4k
Köszi a válaszokat<#puszi>
Akkor ha 4x sebességgel írok egy tdk-ra ill. egy phillipsre akkor tutira nem rongálom a ps2 "fejét" ?

Nem is szükséges, jó lemeznél káros hatása is lehet(ne). Szart meg hagyjuk. Aki Princoról játszik, az nem spórolja meg az új fej árát se az valószínû 😊

Sir Quno Jedi
Írási sebesség nem csak a proggytól függ, hanem a DVD-tõl amire írsz és az írótól is. Egy 4-8x DVD anygara nem akaródzik 4x alatt írni a programoknak/íróknak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Alucard
Szerintem tökéletes a 4X sebesség!

FRe4k
Üdv!
A napokban én is egy boldog ps2 tulaj lettem....<#smile>
Chip-et rakattam bele,de lenne 1-2 kérdésem:
Sikerült kiírnom 2 játékot is (TDK -ra) ,amik el is indultak,dvd decrypterrel írtam,de az a gondom hogy minimum 4x-esen tudja megírni,hiába állítom az írás sebességét 2x-eresre<#confused>.
Na a kérdéseim a következõk: gond lehet e ebbõl a 4x-eres írásból a késõbbiekben,+ melyik program tud 4x sebesség alatt írni
Eéõre is köszi a segítségeteket

Gyönyörû állagú és állapotú 30004-es PS2 ismét, Titan sx chip, 3 hó gari, memóriakártyával 33 k-ért eladó. Posta ok, mint eddig. Plíz PÜ.

Sland
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Al Age
TV-nél persze semmi probléma a scart-tal, sõt az az egyik legjobb, de a pc felé hülyeség scart-ozni, oda úgyis max s-video jel mehet.

Sland:

Az nem tudom, hogy mûködni fog-e, hogy egyszerre menjen a gépen is, meg a tv-n is a játék, szerintem ezt inkább ne is próbáld ki. A legegyszerûbb megoldás pedig az, ha veszel egy rgb pro kábelt a ps2-höz (bár ilyened már lehet van is), a scartot bedugod értelemszerûen a tv-be és a kábelen található dobozka 3 rca aljzatáról pedig kihozod a kompozit video- és a sztereo hangjelet az elõbb leírt módszerrel a gépedre - a video jelhez csak egy megfeleõ hosszúságú kábel kell, aminek mindkét végén rca dugó van, a hanghoz pedig kettõ ilyen kábel, plusz a már említett sztereo rca-sztereo jack átalakító. Egyszerre szerintem inkább ne próbáld ki tv-n és pc-n, viszont ezzel a megoldással lehet elérni, hogy ne kelljen a kábeleket cserélgetni attól függõen, hogy min akarod nézni és hallgatni a játékot. Ha pedig a hangjelet pl ki akarod kötni hifitoronyra, vagy akármilyen külsõ sztereo hangrendszerre, akkor csak rca elosztókat kell venned - egyik felén egy rca dugó, másikon kettõ rca aljzat, hasonlóan az rca-jack átalakítóhoz, ez is párszáz Forintos kütyü.

azt irta 1 idoben akarja nezni a gepen is meg a tv-n is
a ps2-bol bedugod 1 scart elosztoba, az 1ik kimenetet oszekotod a tvvel (semmi extra meg 1 scart kabel) a masikat meg a gepbe ( vannak olyan holmik amik scartrol rca-ra alakit es vissza (pl ps2hoz is kaptal sztem ilyet), utanna meg a hangot at kell alakitani jackre)

Sland
Köszi! Végre aki normálisan segít a hozzá nem értõnek.
RESPECT és KÖSZÖNÖM!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Al Age
"a SCART-ot gépbe hova a pöcsöme dugom?"
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Nem kell scart elosztó, viszont kell egy video bemenet a gépeden. Ez lehet egy VIVO-s vga, egy tv-tuner, vagy egy "capture card" (sorry ennek nem tudom a magyar nevét, ez lényegében egy olyan kártya, ami csak video bemenetként funkcionál, mondhatni egy tv-tuner, amin nincs tv-adás vevõegység, de van pl egy rca meg egy s-video aljzat).

Szóval ha a fentiek közül megvan az egyik, akkor a ps2-höz kapott gyári kábel sárga dugóját benyomod a video bemenet aljzatára és a megfelelõ célprogival rögzíted a képet (egy biztosan jár a kártyához, amin a bemenet van). Ha hang is kell, akkor ha a tv-tunereden van hang bemenet is, akkor oda kötöd, ha nincs akkor a hangkártyád megfelelõ helyére (line-in). A hangkártyádon valkószínûleg nincs rca aljzat, csak jack, ergo venned kell egy olyan átalakítót, aminek egyik végén kettõ rca aljzat van, a másikon pedig egy 3,5-es jack dugó (párszáz Ft).

Sland
Igazából azt akarom hogy legyen egy kis ablak amiben ugyan azt lehet látni mint a TV-n. És azt akarom hogy a gépen látom a videót, meg van hang is akkor fel tudjam venni pl frapssal. Nemtom hogy érthetõ e.
a SCART-ot gépbe hova a pöcsöme dugom?

a gepen csak hang meg video legyen? mert akkor veszel 1 scart elosztot es kesz

Sland
PS2-t és a gépet mivel tom összekötni és hogyan? ( hogy legyen hang és videó-kapcsolat, de a TV-n is mennyen a játék)

Alucard
Én nem hoztam volna el semmiképpen sem!

Sephi, aszem te irtqad még régen hogy a GameCity jó. Aszem most ha egyre gondolunk az a hunyadi tér 12 szám alatt van a 6ker-ben. Hát pénteken tott vetem a gépem...
Kaptam hozá egy dzsojt kábeleket meg a gépet(26k)állítólag új csippel és fejjel + 4kért vetem egy memot. A joy silver volt a gép meg fekete (micsoda öszeállítás) minden tiszta kosz volt. Megkérdeztem hogy menyi idõs a gép, erre aszonták hogy nemtudják. De nemvagyok hüje, ha joltudom a seria számbóll meglehet mondani kb. (3004) Najó csávó mondta hogy márkás lemezeket tegyek bele meg 1x 2x ajánlja az irást, ha irok gammát. Hazavittem. Erre kiderült hogy 1-2xesnél gyorsabban irt dvd-ket nem is visz! De mégis honnan szerezek bele játékot? A mai írók már nemtudnak ijen kis sebességgel irni. Vettem egy +os TDK dvd-t amit 1-8X lehetett irni. Ráakartam irni a dbzb3-mat. De csak 4szeresen engedte. Próbáltam más irójával, és azis. Most akkor mindek a csipp ha szinte nemlehet hozzá szerezni játékokat. Minél hamarab viszem is visza, hogy legalább vigye a 4xesen irt dvd-ket.

Hm..NEm ajánlom a boltot senkinek. Amikor bementem ép a szállító fickóval beszélt aki hozza a cuccokat. A téma az volt hogy áttérnek a gagyi memória kártyákhoz (asszem xbox360). Ja még anyit hogy megkérdeztem kilehet e próbálni a gépet erre fickó ráköti a tv-re belerrak egy másol valamit (cd?dvd?) Kiirt valami memóriakártyás szöveget, majd kezembenyomta. Még egy játékot sem próbálhatam ki. o_O
Afe
valaki esetleg nem tud olyan progit amivel meglehet nézni pc-n a PS2-es játékok cg filmjeit?
régebben mintha hallottam vna ilyesmirõl.

Sland
PS2-t és a gépet mivel tom összekötni és hogyan? ( hogy legyen hang és videó-kapcsolat, de a TV-n is mennyen a játék)

pl : rapidshare.de (max 100MB de tobb reszben fel tudod rakni), megaupload.com (max 250 M😎 stb stb

John Cena
Király lenne doubleW

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Lammer
mert lehet lesz hozza angol patch? 😉 pro evohoz mindig van realistic patch 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csacsi
Hát jobb mint a fifa2006. Tulajdonképpen ez pro evolution soccer, csak a japán változata, szóval nem tudom miért szedik ennyien.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sland
22 Apr 2006, 23:22 PS2DVD - World Soccer Winning Eleven 10 1.51 GB seeder: 241 leecher: 4188

ez mi a szar, és mért szedik ennyien? ennyire jó? :o

doubleW
igenigen, ez engem is érdekel!😊pl vmi tekken páré😄

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

John Cena
Nem tudtok olyan helyet-helyeket ahol Play Station 2 versenyt rendeznek valamien fajta gaméban???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul