PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doubleW
nem, max magát a torrent fájlt tudod másoktól

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Hello.
lehet hogy hülye kérdés de a DC++-al lehet torrent fájl-t tölteni?

doubleW
skacok, van olyan oldal, ahova fel lehet tölteni 2-300 megás fájlokat úgy, hogy az mások számára is elérhetõ legyen?mint pl a képfeltöltések..hm?

doubleW
hát igen, persze, ez mindenkinek más.Milka is jobban járna h elöször kipróbálná mind2t akár vmi konzolshopban,vagy vmi havernál..Mert így mindenki megpróbálja meggyõzni a saját érveivel, h szerinte miért jobb az egyik a másiknál, és lehet Õ pont fordítva látná a helyzetet...

Én meg mindkettõt szeretem...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

doubleW
akkor viszont elég gáz, h odaveri egy ps2es gém..😊legalábbis ami a grafot illeti

ez nem a leggagyibb! ez az egyik legjobb X360as jatek, az Oblivion!!
doubleW
igy van.én elöször x-boxot vettem, de sajna el kellett adnom, aztán vettem a pst, és sztem kár, h nem ezt vettem az x helyett

Sland
THX

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ha nem nézi át vásárlás elõtt, mik jelentek meg a gépekre, melyik hogy tetszik neki stb., akkor úgysem tud jól dönteni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

doubleW
"pl a játékmennyiség.xboxra alig van játék, és az is szar." ezt pliz elnézni😊

doubleW
metal gear solid 3

doubleW
de azért kiváncsi vok, a többiek mit mondanak.Természetesen az xbox topikban azt fogják ajánlani, de ha azt veszel, magadra vess😊
amugy psbe is lehet winyót rakni.

Sland
PS2-es game mi volt?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

doubleW
ps2. indoklás tömören: mert az xbox szar😊
pl a játékmennyiség.xboxra alig van játék, és az is szar.
igaz, h nagyobb felbontásban dolgozik, de mégis a ps2 1000xszer jobb😊
mondjuk elõny az xboxban, h vann benne winyó.nekem volt mind2(most ps), de egyértelmûen a ps nyert.
vagy vegyél pspt, várd meg a ps3at, és azt😊

Milka
hy!segítsetek a döntésben hogy mit vegyek! XBOX v. PS2 - PS2 v. XBOX? és miért....?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

ez fasza 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

doubleW
bár ez valszeg nem minden esetben igaz. lehet kiválasztották psre az egyik legszebb illetve 360ra az egyik leggagyibb játékot az összehasonlításhoz..

doubleW
na majd a ps3.
pont most láttam egy kis videót egy másik topikban.a vid bemutatja, hogy veri a ps2 az x360at<#vigyor2>

dinomano
effektek picit szebbek PSP-en oszt ennyi... Amugy PS2 picit a 3D-effektek teren van lemaradva, a PC-s ill. Xbox-os "szemkiégetõ" effekteket már nem tudja; pl. X utan halovanynak tünnek PS2 gémek; valahogy nem oylan éles a graf. ...amugy imadom a PS2-öt, fasza kis gép...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

apro... apro...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Srácok, megválnék pár PS2-es játékomtól:

Mercenaries - original
EyeToy Play 1 - (nincs kéziköny 😄)
007: Everything or Nothing - Platinum
Marc Ecko's: Getting Up - sajtói változat
U-Move: Supersports - sajtói változat

meg még eladó egy PC-s fóliás Harry Potter 4 <#idiota>

ajánlatokat kérnék, ha érdekel valami - Bp.!
[email protected]

MaSzKa
számító gépes élsimitás után olyan mintha az lcd monitoromat 640x480-ba használnám és még úgy is sokkal szebbek a s6zámítógépes játékok
rFactorral játszok mostanába

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
hát ps2-ben sebesség az biztos hogy nincs

amelyik játéknak szépnek mondható a grafika az vonszorog sok játék akadozik
most probáltam végig 70játékot

Ma2ska
Ok. Csak azért kérdem mert a ps2 graft elavultnak értékelted. Én inkább más jellegünek jellemezném, bizonyos szempontbol a pc játékok kinézetét verõ, más téren persze azt nem éri el. Kérdés hogy ki hogy érzi magában a sebesség, texturázottság , felbontás, részletgazdagság, képinformációk halmazából mit tart fontosnak.

doubleW
szerintém nagyon szép. mondjuk a gta picit szellemképes, de kurvajó.én imádom!!😊

MaSzKa
psp cpu-ja lassabb de van bent 3d gyorsító chip ez ellensúlyozza
meg feleakkora max felbontás de kicsi a kijelzõ így nem tûnik fel

MaSzKa
ugyanaz csak kicsibe
meg kijelzõt se kell venni hozzá

bár még elõbe nem láttam

Ma2ska
A psp nek mennyivel korszerübb a grafikája?

MaSzKa
privi ment

doubleW
úgy döntöttem, hogy megválnék nem használt ps2 játékaimtól.Ezek olyan játékok, amik nem jöttek be, vagy már végigtoltam õket, és valszeg sosem fognak még1x a psbe kerülni. Konkrétan 31db-ról van szó.A játékok nagyrész TDK dvdre vannak írva, de van köztük platinum ill. 1-1 egyéb.(pl ridata).
A lemezeknek nincs tokjuk(kiv. 4et), egy hengerben vannak, 95%ban karcmentesek.És csak egyben adom el!!!Nem vok kereskedõ😄,nem ezzel üzletelek,tehát ez egy egyszeri „lehetõség”.Ajánlatokat PÜ😊 jah, mindegyik EU-s PAL verzió.

itt a lista.

doubleW
"pspt akarok" -- vagy mégsincs??

doubleW
látom neked is van😄
miket cserélnél?

MaSzKa
látom van neked psp nem akarsz játékokat csereberélni?

viccelni akartam csak rohadt fáradt vagyok 😊

MaSzKa
végülis tudtam hogy mire számíthatok

azért vettem mert régóta volt 70db játékom tartozás fejébe kaptam és hogy 1 slimps2chippes géppel könnyebb lehet eladni

MaSzKa
psp-t akarok

szerintem nagyon sok embernek sokkal jobb gépe van mint nekem

Gondolom monitorra kötötted. Hát nem arra van kitalálva, az tuti. A ps2 nem a hitech grafika miatt az, ami. De ne is olyan veszett rossz azért 😊

amúgyis rosszul nézne ki az aláírásodban.

Davidus
😄DDDDDD

V9ykn8_TZL0

MaSzKa
a ps2-met rákötöttem a szamítógépre
elégészrevehetõjen idejétmúlt grafika
kockás kép és a balladai homály tárult elém
a granturismo4 sem volt valami fényes nekem még számítógépes live for speed s2 is felülmúlja jelentõse grafikában is

úgyhogy már eladó is a slim ps2-öm
prohardver.hu már meghírdettem

Hát, tudomásom szerint a Gameshark és az Action replay rokonok. Ezek csalókártyák, memóriakártya-helyre kell bedugni. A neten azért keringnek kiírható verziójú lemezek, mert a késõbbi lemezeken egyre több az elõre kész cheat.
Így nem tudod használni magában. Hacsak nem DMS4 pro chippel, de az sem biztos, mert elég zavaros a toxic os cheat-része.
Na de ne kanyarodjak már el ennyire....

Sland
és az mi?

Gameshark hardver kell hozzá szerintem....

Sland
Sland

Hello!

Beszereztem a GameShark 2 v.4.1 NTSC CD-t. Talátam neten gameshark cheateket.
Tudja valaki hogy kell a cheateket használni evvel a cd-vel?

Sland

Hello!

Sland

Hello!

SEGÍTSEN VALAKI PLZ!

30003-as? Tudsz fotót prezentálni? Ugyanis van egy aligment tápon, asszem 30004-es, de ugyanaz vagy kompatibilis.

Solidus
😄
Van egy tápproblémás gépem!Van erre orvosságod(van-e tápod SCPH33003as készülékhez,otthon majd megnézem de ha jól emlékszem ez a sszáma)?Néha befagy,elmegy a kép,sistergõ hangok a tv-bõl...Szerinted is táp?Amúgy lesz még gép!Felvettelek a legjobban megbízható üzlettársaim közé. 😊
Ha van tápod PÜ aztán megbeszéljük az anyagiakat!
Köszi!

.:SOLIDUS:.

Lammer
najah en soxor este nekifexek es reggel 6ig rezi 😄DDDDD (raadas HDDRol 😛)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Afe
hüh ez elég gáz. probáltad úgy indítani a lemezt, hogy nyomvatartod a power gombot? hátha használ vmit, bár kétlem, de egy probát megér.

Ha ki-be kapcsol de nem olvas akkor elszállt a fej és/cagy fejvezérlõ és/vagy valamelyik segédtáp. Sajna nem garantált hogy könnyen javítható 😞 de nem lehetne forró semmi esetre, szóval lehetett valami rejtett baja már. Nálam már ment próbaüzemen folyamatos 24 órát ps2, javítás vagy fejcsere után.