PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
GT4
Metal Gear Solid 3
Burnout 2
FIFA 2004
Socom 2
XIII
Gyûrûk ura: Harmad kor
Driver 3
Ha igaz, mától lesznek ezek a gyári PS2 játékaim, mind megkímélt, új állapotú, segítsetek beárazni, eladóak lesznek (többet olcsóbban, aki vett már játékot tõlem mind igen köszöngette 😊 ) Köszi.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ja, és silver vagy fekete? mert a másik színt is be kéne szerezni nem? 😉
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Nekem mindkettõ van 😄
egy dolog érdekel(t): fusson és kész, ne akadjon ki melegség miatt
(ja, az elsõ GT4-es végigjátszásom tavaly nyáron volt, és akkor nem a 19 hanem a 34+ volt a jellemzõ, de nem volt gond, szerintem nekem a 70004-es van)
ha most tehetném és elõttem lenne egy régi és a slim, akkor is a slimet választanám, ez van 😄
Amúgy a PSTWO-k hûtése nem teljesen egyforma: a 70004-esekben kevésbé hatékony, másabb lapátszerkezetû venti van, utána a késõbbi 70004-ekben és a jelenlegi 75004-esekben kétszer is átdolgozták kisit a lapátszerkezetet és a hûtést is. Ergo nem melegszenek egyformán. Amúgy az sem mindegy hogy 34 fokos kánikula van vagy 19 fokos szolid téli szobahõ.
szóval amikor vettem a slimet lehetett csak kapni már, nem bántam meg, nem volt vele bajom melegedés szempontjából, és nem is porosodik (mintha hallottam volna, hogy a vastagot tisztínai is kellett emiatt)
én ha játszom, akkor napi több órát nyomok (sajnos, mert sok idõt elvett, de akkor a hév visz), sõt a GT4 24 órás futamait is simán vitte, volt, hogy a megnyert kocsit utána még próbálgattam, vagy tovább is játszottam, ami bõven meghaladta a 24h-t, ekkor sem tapasztalam rettenetes melegedést (gondolom a sanyiék elõtte kipróbálták a gépet, hogy bírja-e 24h-t, bírnia kell)
a tápot igaz nem fogdostam meg, mert lent van a földön és ha ott melegszik, engem nem zavar
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
- úgy tudom.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Na, várom az ajánlatokat.
Hogyan tudnám a legegyszerûbben feltölteni a friss kódokkal? Lehetséges-e feltölteni USA és PAL szabványú kódokkal egy ilyet? XPORT USB-s transzfer ketyere alkalmas lehet-e letöltött fájlok átvitelére, vagy könnyebb adatfelvitelre? Network adapterem már nincs, nagy PS2-m az még van 😊 (lásd lentebb).
HELP 😊
Eladók a következõ játékok PS2-re
Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi😊
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft
Külön-külön is elvihetök,de együtt 12000ft akit érdekel PÜ😊
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Ami sajna nincs: doboz. Alku nélkül ajándék: Medal of Honor: Rising Sun gyári játék.
irányár: 46 k.
Plíz PÜ
PS1 nemtom ,nem probáltam.
itt irva is vannak cd-s játékok
Ps1-es játékok ugye nem futnak vinyóról?Még ezt sem próbáltam ki.
Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi😊
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft
Külön-külön is elvihetök,de együtt 13000ft akit érdekel PÜ😊
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Régi fajta PS2-öm van. Ma beszereztem DMC-t (kimaradt eddig a FF függõségem miatt)... de az a gondom, hogy csak 5.-re jött be maga a game. Semmi mást nem csinált a PS2 az elsõ 4 alkalommal csak fekete képernyõ és semmi. 5.-re jó lett és 6.-ra is.
Kezd benne elszállni valami? Vagy tisztítsam meg? Vagy nem szereti a mínuszos DVD-t?
Elõtte Onimusha 4-et, majd az 1-et toltam azokat mindig gond nélkül beolvasta.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem kevesen írogatnak itt hogy "néróval írtam miért nem müxik a game??"
érdekes a decrypterrel írt játékok mennek rendesen....
na ez a különbség....
(persze ez nem mindíg igaz<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>)
van akinek soha nem volt semmi problémája a néróval(jééé van ilyen??)de a drcrypterrel igen.
én személy szerint a decryptert favorizálom(és a padus discjugglert) azzal eddig nem volt semmi bajom pedig megírtam vele jópár lemezt...
régebben én is használtam nérót(azóta megjött az eszem<#vigyor1>#vigyor1>) de a megbízhatatlansága miatt egyszer és mindenkorra töröltem a gépemrõl.
http://pspfilez.extra.hu/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ami sajna nincs: doboz. (illetve memokártyát neked kell biztosítani).
Alku nélkül ajándék: Medal of Honor: Rising Sun gyári játék.
irányár: 46 k.
Plíz PÜ
van egy problémám mégpedig az hogy letöltöttem a James Bond From Russia With Love játékot DVD Decrypter-el 4X-resen kírtam megy is de olyan hangosan össze vissza megy a fej hogy megsüketülök ez miért lehet?a játék 4.6 giga.Swap Magic 3.6-om van
a többi játék nem csinál ilyet azok hangtalanok.vagy esetleg próbáljam meg más író programmal kíírni?
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Azt szeretném kérdezni hogy sztetek érdemes még PS2-t venni, vagy már akkor inkább a 3-ra várni és megvenni azt? Ja és meddig lesz még piacon a PS2? KÖSZ!!!
ゾルターン
Ez elég ???
ゾルターン