PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most van nagy Silver (árulom), nagy Aqua (marad 😄 ), slim silver (marad valszeg, még eldöntöm, pár hetes).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Tekken5
GT4
Metal Gear Solid 3
Burnout 2
FIFA 2004
Socom 2
XIII
Gyûrûk ura: Harmad kor
Driver 3

Ha igaz, mától lesznek ezek a gyári PS2 játékaim, mind megkímélt, új állapotú, segítsetek beárazni, eladóak lesznek (többet olcsóbban, aki vett már játékot tõlem mind igen köszöngette 😊 ) Köszi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ennyire nem vagyok fun 😄

ja, és silver vagy fekete? mert a másik színt is be kéne szerezni nem? 😉

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Mindkettõnek megvan a célközönsége. A kicsi bájos, a nagy maszívabb és vinyózható, meg kevésbé sérülékeny 😊
Nekem mindkettõ van 😄

ennyire sosem mentem be, mivel elsõ konzolom nem és érdekelt

egy dolog érdekel(t): fusson és kész, ne akadjon ki melegség miatt
(ja, az elsõ GT4-es végigjátszásom tavaly nyáron volt, és akkor nem a 19 hanem a 34+ volt a jellemzõ, de nem volt gond, szerintem nekem a 70004-es van)

ha most tehetném és elõttem lenne egy régi és a slim, akkor is a slimet választanám, ez van 😄

Mindkettõ porosodik 😊) csak nem mindegy hogy egy 2 éve maximum a piacon lévõ slimet vetünk össze egy 3-4-5-6 éves naggyal. Egy korosabb slimben ugyanúgy megáll a pormacska, más kérdés hogy a "kukatetõ" miatt könnyebb tisztítani a fej környékét, ámbár sérülékenyebb is.
Amúgy a PSTWO-k hûtése nem teljesen egyforma: a 70004-esekben kevésbé hatékony, másabb lapátszerkezetû venti van, utána a késõbbi 70004-ekben és a jelenlegi 75004-esekben kétszer is átdolgozták kisit a lapátszerkezetet és a hûtést is. Ergo nem melegszenek egyformán. Amúgy az sem mindegy hogy 34 fokos kánikula van vagy 19 fokos szolid téli szobahõ.

nekem slim van, én elég sokáig vártam a konzolokkal, mert csak PC-m volt, és nem akartam erre költeni, de rájöttem, hogy sokkal többet költök PC-re, mintha vennék egy konzolt; ma már videokártya áron lehet konzolt kapni...

szóval amikor vettem a slimet lehetett csak kapni már, nem bántam meg, nem volt vele bajom melegedés szempontjából, és nem is porosodik (mintha hallottam volna, hogy a vastagot tisztínai is kellett emiatt)
én ha játszom, akkor napi több órát nyomok (sajnos, mert sok idõt elvett, de akkor a hév visz), sõt a GT4 24 órás futamait is simán vitte, volt, hogy a megnyert kocsit utána még próbálgattam, vagy tovább is játszottam, ami bõven meghaladta a 24h-t, ekkor sem tapasztalam rettenetes melegedést (gondolom a sanyiék elõtte kipróbálták a gépet, hogy bírja-e 24h-t, bírnia kell)

a tápot igaz nem fogdostam meg, mert lent van a földön és ha ott melegszik, engem nem zavar

Igen, jól öszetömörítették, a mechanika gyakorlatilag egy lemezkeret, a fej lapos és kisebb. A hûtõborda is alacsonyabb lett, a borda közé került egy hasonló elrendezésû és méretû ventilátor, mint a közepes teljesítményû VGA kártyákon található. A tépot a méretek miatt egyértelmû hogy ki kellett tenni. A másik méretcsökkentés ami miatt megvalósulhatott, az a vinchester-hely elhagyása ugyebár, illetve a vékony emelõs lemezfedõ, a tálcás dvd-rom megoldás helyett. Nem rossz a pstwo sem, de a kicsinyítések miatt véleményem szerint gyengébb és kevésbé tartós alkotmány, fõleg annak aki napi több órát játszik.

dinomano
igen, mivel jobban "össze vannak dolgozva" alkatreszek; kisebb a hely+nem tudom, h. van-e benn ventilator, mint a masikban... Mondjuk a tápja külön van, ha jol emlekszem... Kb. hasonlit a PSone-ra az uj slim; ott iskinn a táp... de az pl. jobban melegszik+törekenyebb mint a régi...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

blackparty
Sziasztok!
Tényleg igaz hogy a vékony ps2 hamarabb felmelegszik mint a vastag?

Cheap nem folgalkozik chipeléssel.

- úgy tudom.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A csippes 42. Megbizható? Tapasztalat? Itt a városkámba 50 a csippes, de hülye leszek megvenni. ok megnézem amit mondtál.
Az alatt nem kapsz. Az hogy mi van benne, boltja válogatja (mármint chip). Cheapnál 42 a chipes? Vagy a sima? Mondjuk õ itt mozog erõsen a fórumon. Egy tipp: www.konzone.hu és szólj hogy turho ajánlott...

Nézegettem itt a ajánlatokat a neten. Gamestore-ban (cheapboy) 42.000. A apronet.hu-n ajánlanak 39.900-ért. olcsokonzol.hu-n is 40.000 asziszem. De nemtudom meikben bízzak, nemakarok elcseszni ennyi pénzt.
Érthetõ álláspont, fõleg ha belefutottál már rozoga, széthajtott vacakba is...

Vadi új! Nemazért mondom de volt egy rossz élményem ezért már csak is ÚJJAT veszek. Már nemtudok bízni senkiben.

Na, várom az ajánlatokat.
Vadiúj kell, vagy elég csak jó? 😊 Normális csip is van, ld. lentebb. Nem tolakodásképpen, csak érdeklõdöm.

Na sziasztok! Bizalommal fordulok hozzátok. Hol tudnék legolcsóbban ÚJ ps2 gépet venni NORMÁLIS csippel. Simán alapgépre van szükségem 1 joyyal (+csipp). Semmi + játék +memokártya. Minden gyári legyen benne nemkell fejcsere meg minden hülyeség. Nemakarok megin ojan szart venni hogy csak 1x meg 2x dvd-t olvas, azt is ritkán... :-( Mindenképp ÚJJ legyen. Thx all elõre is.
Valaki pls help. Mik a lehetõségek a frissítésre, ha nincs online kapcsolat, ill. network adapter? Nem régi AR, hanem MAX Ergo most is támogatott. Csak láma vagyok hozzá. Ha kézzel kell bepötyögi, akkor az lesz.....Amúgy kézzel bevihetõ USA és EUR kód is?

Action Replay Max tudóst keresek. Már az újabb fajtából vettem egyet, memóriakártya-szerûség a hardvere. Sajna nem a legfrissebb a kódszériája, például resident evilbõl csak a code:Veronica-t ismeri mint legfrissebbet.
Hogyan tudnám a legegyszerûbben feltölteni a friss kódokkal? Lehetséges-e feltölteni USA és PAL szabványú kódokkal egy ilyet? XPORT USB-s transzfer ketyere alkalmas lehet-e letöltött fájlok átvitelére, vagy könnyebb adatfelvitelre? Network adapterem már nincs, nagy PS2-m az még van 😊 (lásd lentebb).
HELP 😊

God of War
God of War 2006. máj. 04. 23:54 | Privát | Válasz | #5962

Eladók a következõ játékok PS2-re

Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi😊
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft

Külön-külön is elvihetök,de együtt 12000ft akit érdekel PÜ😊

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Eladó ritka nagy PS2 gép: Satin silver (ezüst) nagy 50004-es (SONY fejes, nem Sanyyo!!) alighasznált jó állapotú PS2, 2 db abszolút nem lehajtott ezüst kontrollerrel, automata H2O chippel (hdloader akár memokártyáról, automata lemezfelismerés), és maximális fej-és mechanikavédõ kiegészítõ Romeo-moddal. A gépben beépített infravevõ van. (V9-es verzió). Halk mûködés (már szabályozza a ventillátort, és igen fejlett tálcamechanika, korszerûsítve). Strapabíró, exkluzív kis ketyere. Na és egye fene memkártya is, gyári Sony.
Ami sajna nincs: doboz. Alku nélkül ajándék: Medal of Honor: Rising Sun gyári játék.
irányár: 46 k.
Plíz PÜ

Banyapapa
a digitalis kimeneten pölö.

kzalaba
Hogyan tudnek ps2(slim)-re 5.1-es hangfalrendszert rakotni?

Banyapapa
PS2 cd-s játékok felmennek vinyora,de én a HDL Dump-al rakom fel öket (pc öszeköt PS2).
PS1 nemtom ,nem probáltam.
itt irva is vannak cd-s játékok

A ps2es vinyóra fel lehet rakni cd-s játékokat is??próbálta már valaki?Mert nekem ha a ps2-vel akarom felrakni akkor a HD loader nem ismeri fel.
Ps1-es játékok ugye nem futnak vinyóról?Még ezt sem próbáltam ki.
Köszönöm a Blood Rayne kódokat.
God of War
Eladók a következõ játékok PS2-re

Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi😊
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft

Külön-külön is elvihetök,de együtt 13000ft akit érdekel PÜ😊

Fejlemány: gyári Sony új memkarival 48. Vagy alku, de akkor nincs MOH gamma...

Tinman
Lenne egy kérdésem.
Régi fajta PS2-öm van. Ma beszereztem DMC-t (kimaradt eddig a FF függõségem miatt)... de az a gondom, hogy csak 5.-re jött be maga a game. Semmi mást nem csinált a PS2 az elsõ 4 alkalommal csak fekete képernyõ és semmi. 5.-re jó lett és 6.-ra is.
Kezd benne elszállni valami? Vagy tisztítsam meg? Vagy nem szereti a mínuszos DVD-t?
Elõtte Onimusha 4-et, majd az 1-et toltam azokat mindig gond nélkül beolvasta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Banyapapa
Hali,skacok.Nincsenek meg valakinek a Blood Rayne 2 cheat kódok? Köszi.
öregharcsa
ezzel azért vitába szálnék.....
nem kevesen írogatnak itt hogy "néróval írtam miért nem müxik a game??"
érdekes a decrypterrel írt játékok mennek rendesen....
na ez a különbség....
(persze ez nem mindíg igaz<#vigyor1><#vigyor1>)
van akinek soha nem volt semmi problémája a néróval(jééé van ilyen??)de a drcrypterrel igen.
én személy szerint a decryptert favorizálom(és a padus discjugglert) azzal eddig nem volt semmi bajom pedig megírtam vele jópár lemezt...
régebben én is használtam nérót(azóta megjött az eszem<#vigyor1>) de a megbízhatatlansága miatt egyszer és mindenkorra töröltem a gépemrõl.

http://pspfilez.extra.hu/

dinomano
termeszetesen nincs különbseg...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

na ne hüjéskedjetek

deep
Jah, szebb lesz a grafika<#hehe>
Van valami külömbség ha Nero-val íróm ki a játékot vagy DVD Decrypter-el

És okosabb is 😊 beépített infra, szabályzott csendes venti, kisebb fogyasztás és hõtermelés.

nekem is ilyen 50004es silverem van, szerintem gyönyörû <#vigyor2>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Eladó ritka nagy PS2 gép: Satin silver (ezüst) nagy 50004-es (SONY fejes, nem Sanyyo!!) alighasznált jó állapotú PS2, 2 db abszolút nem lehajtott ezüst kontrollerrel, automata H2O chippel (hdloader akár memokártyáról, automata lemezfelismerés), és maximális fej-és mechanikavédõ kiegészítõ Romeo-moddal. A gépben beépített infravevõ van. (V9-es verzió). Halk mûködés (már szabályozza a ventillátort, és igen fejlett tálcamechanika, korszerûsítve). Strapabíró, exkluzív kis ketyere.
Ami sajna nincs: doboz. (illetve memokártyát neked kell biztosítani).
Alku nélkül ajándék: Medal of Honor: Rising Sun gyári játék.
irányár: 46 k.
Plíz PÜ

Hello
van egy problémám mégpedig az hogy letöltöttem a James Bond From Russia With Love játékot DVD Decrypter-el 4X-resen kírtam megy is de olyan hangosan össze vissza megy a fej hogy megsüketülök ez miért lehet?a játék 4.6 giga.Swap Magic 3.6-om van
a többi játék nem csinál ilyet azok hangtalanok.vagy esetleg próbáljam meg más író programmal kíírni?

God of War
Eladó PS2-re:
Monster Hunter800ft
priv

Szaszura
Sztem midenképp +éri az ára is 1-re barátibb,és a játékfelhozatal is nr1.A ps3 eleinte úgyis naon drága lessz,addig pedig mig emberi mértékre csökken elleszel a kis fekete démonnal!!<#wave><#vigyor3>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Helótok!
Azt szeretném kérdezni hogy sztetek érdemes még PS2-t venni, vagy már akkor inkább a 3-ra várni és megvenni azt? Ja és meddig lesz még piacon a PS2? KÖSZ!!!

gurubefree
Ez a PS2 emulátor , hogy van csomagolva ??? Nem is láttam ilyet . Valami " 7z "

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
Nekem egy SONY VAIO-m van ; 2 x 512 DDR2 meg egy M740 Intel CPU .
Ez elég ???

gurubefree
És mit kell csinálni a biossal ???

Stairan
Jah, azt hittem, hogy az epsxe-hez keresel ps1 bios-t, ps2 biost itt találsz.

ffxi
De ezek PS1-hez való 😞

Fákjúal!

Stairan
Ezen az oldalon van bios.