PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs hogy megint felhozom a témát, de hátha valaki okulni tud belõle!
A ps2 DVD gaméval is lefagyott, /vettem eggyet/ Kb 10-15 perc alatt!
A filmekkel nem!
A szervíznél garanciális idõn belül, negyedik hibánál lehet cserét kérni. ezt a Sony Hungária birálja el, vagy megadja vagy nem!
Hát ennyi!
God of War
Hali!
Eladó lenne PS2re a BLACK(eredeti)jóállapotú,karcmentes csak nincs kézikönyv hozzá.
ÁR:7000FT Akit érdekel PÜ.
Cseréröl is lehet só😊

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

A legolcsóbb chip 8000 Ft, a legdrágább 15000 Ft.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

blackparty
Mennyi az ára manapság a chippeltetésnek?

Kösz srácok akkor nem erõltetem

Ne erõltesd akkor, egyértelmû. Ha szerencsétlen módon takarnak ki a karcok hasznos info-t akkor bepöröghet, még szinkront sem talál az elektronika a lemezen (koncentrikus kör karcok), és a lencse is neki-nekicsapódhat a lemeznek olvasás közben, ahogy elveszti a fókuszt is. Az meg rövid úton kinyírhatja a lencse felületét, ezzel az egész fejet. Szóval inkább hagyjad.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ne viccelj már, offkóz a dvdvel van gond 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csátok!
Öcsém vett egy PS2-t és kölcsönkérte eredetibe a The Getaway-t. Na szóval a DVD egy kicsit karcos, és amikor beteszem a PS-be akkor mintha bepörögne vagy mitcsinál, olyan mintha csikarná a DVD-t, a játék természetesen nem jön be. A DVD a szar vagy a PS-el van vmi? Más gémet beolvas. Ja és a sorozatszáma a PS-nek 30004.

válaszolok magamnak: eurasia.nu->mcard killer nevû progi. Korrupt volt a mentés...sose legyen nagyobb bajom 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok. Komoly a baj: van 1 ps2 memkarim, amit kisebbnek lát jóval a ps2, mint amekkora. Nem tudom törölni total commanderrel execftp progival sem. Van rajta egy korrupt snes emu, annyi látszik. Teljesen törölve is 2150 kilobájt raj5ta a free a 8192-bõl 😞
van valami módszer, amivel újraformázható? Feltételezem ftp-zéssel cseszték el...mit tehetek, mielõtt öszetöröm? 😞

MaSzKa
valaki légyszi irja már le hogy kell a saját ps2-m bios-át lementeni számitógépre

van ilyen programom dumpbios és pslink 1.x

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

blackparty
próbáltad már?

deep
HDTV-n rondább!
blackparty
Akkor HDTV-én se szebb mint normál Tévén?

deep
Muhaha, HDTV csak ahhoz kell, hogy a PS2 ocsmányul nézzen ki😄
blackparty
Sima tévén is szép a grafikája a ps2-nek?
Remélem nem kell hozzá HDTV hogy jól nézzenek ki a játékok.

Cukros
ezt minyá gondoltam<#fejvakaras>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

ingyen biztos nem fogja odaadni senki 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Cukros
hali
azt szeretneém meg kérdezni hogy van e valakinek fölösleges 1db 8mb sony memoria kártyája jah és Tiszaföldvár közelében
elöreis köszi

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Érdekes kérés 😊.

Mindenestre itt vannak az utóbbi év legjobb - legjobbra értékelt - PS2 játékai, értelemszerûen mindegyik igen jól néz ki.

Ha rákattintasz a játék nevére, kidob pár shotot.

deep
Volt szerencsém, köszi😄
Izé...

Gran Turismo-t, vagy God Of War-t láttál már?

Papesz

deep
Loál, nincs telen a net vele eléggé?😄
Amugy neki van a leggynegébb grafikája a mostani konzolok közt, mert legkorábban jelent meg.
blackparty
Szép a grafikája a ps2-nek?
Képet ha tudtok linkeljetek már be egy playstaton 2 játékról futás közben.
köszi szépen

blackparty
melyik a verzió mivel tud többet(70004,70005)
Melyik a jobb?

KillYou
Láta már valaki valamerre a SingStar Rocks ot? Az Angol verzió érdekelne a Német már megvan.

http://www.agumi.hu/

Kösz turho!

Igazán kimerítõek voltak a válaszaid!
Még azé egy privit olvass el tõlem!
Persze, minden ilyen eszközben egy optikai tubusban és azonos vevõvel, de a 2 megfelelõ hullámhosszú laser mûködik. Ha a cd-s rész meghalt vagyis halódik, akkor érthetõ ami nálad történik. Fõleg cd-s ps2 játékoknál okozhat fagyást, mert az olvasási sebesség is magasabb.
DVD-filmnél nincs baj, akkor dvd-játéknál sincs. Viszont a készülék hibás, ez egyértelmû, hiszen így nem teljesértékû. Nem tudsz ps1 játékot, action replayt sem használni rajta, sem cd-s ps2 játékot. Szerintem ezesetben a fej lesz az x-akta.

Áhá!
Ha DVD Video megyen akkor elméletileg a DVD-s játékoknak is futniuk kellene?
Lehet hogy ezek is csak DVD vel próbálták?
Van külön CD meg DVD lézer?
Hogy miket kell megélni!
Azé kösz!
Szervíz. Belgium. Még 1 hónap.

Anyátok Sony
Cd-s játékkal fagy eszerint? Lehet hogy a cd-lézer szar a fejben. Úgy add be szervizbe, hogy a lemeztípust is közöld.

Fagyás után Resetre reagál mégpedig ugy hogy teljesen újraindul, venti megy melegedés nincs, cd olvasáskor normális hang.
A baj az hogy nincs dvd-s eredeti játékom hogy azzal kipróbáljam, mert ami van az mind cd-s platinum colleksön vagy mi!
Midnight
Rayman
Formula2001
Fagyáskor resettel újraindul, vagy nem reagál a reset gombra? Közvetlen fagyás után resetelve hogy viselkedik? Ventilátor hallhatóan pörög? Melegedés? Játék-dvd olvasásakor és seek-eléskor furcsa zaj van-e?

johnny quest
A gondom a következõ az action replay max evo-nevû programmal letöröltem egy játék mentést a mem kártyáról és utána az összes eltünt, de a szabad helyet jól mutatja mindha ott lennének a mentések ..
Az a kérdésem hogy meg lehet e menteni a mentéseket vagy ha nem akkor hogyan lehet leformázni a kártyát?
köszi

Az a nagy kár, hogy aki átvette Kárpát utca Sony szervízbe nem is ért hozzá. Azt mondja õ nem próbálhatja ki hozzá sem nyúl, hiába vittem el a játékokat, mert neki csak átvenni szabad, "ha szétszedi kezét letörik Sonyék" és már küldi is Belgiumba. DVD nem fagy legalábbis 1 óra után. Eredeti se, másolt se.

Õrölet van!
Neked viszont igazságod van ha garis. Akár még demonstrrálni is a hibát nekik ...

Holnap du. leszek, priviben elmondobõvebben, elég x-akta. Addig is nézd meg, dvd filmnézéssel fagy-e és mennyi idõ múlva. Dobj egy privit részletesen 😊 hátha kiderül valami...

Seth
szervizbe vissza, játékokat mellékeled,leírod mit tapasztalsz, megrendült a bizalmad a márkában, cseréljék ki stb... semmiképp ne vidd ezermesterhez amíg garis. Chippelni is felesleges addíg,amíg nem tudni mi is a probléma. Más játékokkal próbáltad??

PSN ID.: Beegabor

deep
Van egy eladó keveset használt Logitech Driving Force kormányom, dec. 8-ig garis, pécével is tökéletesen megy. 12rúpia.
Helló mindenki!

Akövetkezõ a történetem

Vettem egy garis ps2-õt Vettem hozzá egy eredeti Midnigh Club 1-et meg egy Formula 2000-ret
Hazavittem mindkét játék 2 perc után lefagy. Szervízbe vele! Elküldték Belgiumba. Egy hónap múlva visszajött, azt mondták jó. Újra játék, még mindig lefagy, itt tartok most. Adjatok tanácsot, mit tegyek? Ismét Belgium? Vagy vigyem magyar servicébe? Akkor oda a gari! Chippeljem? Hátha egy ezermester talál benne valami javíthatót?

Segítsetek!

Ja, a két játékkal vígan játszunk a havernál órákkat!
Hát ennyi!
nincs valami adok/veszek topik? oda jobban illenének ezek

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Most ezt úgy néz ki elviszik, amit hirdetek nagy ezüst. Ha lesz valami szólok.

mondjuk zsákbamacska mer a nagy és kicsi között is van olyan ami pl elég hamar tönkremegy..
thoger attol mer hogy kicsi meszze nem jobb, én ugyhalotam jopár embertõl hogy hajlamos elõbb tönkremenni, és jobban ártanak neki a koccanások
Csacsi
Eddig jók a tapasztalataim turho-val szemben, de majd holnap megerõsítem 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Turho megkérdeztem azon az oldalon amit irtál hogy menyi a ps2 csippelve, és hát 42990ft!! Aszittem olcsóbb lesz avval hogy mondtam hogy te ajánlasz. Lényeg hogy ott már tuti nem vásárlok! :-):-P
Ahogy elnézem elég megbízható fickóvagy, (többiek: tapasztalatok? :-)) egy használt gépet amirõl teis meggyõzõtsz hogy norma állapot és kibirom vele vagy 2 évig elfogadok!!! A feltételeim: ^_^
1.30k-t fizetnék érte.
2.Mind1 nagy vagy kicsi (a kicsi jobb lenne mégis csak ujjab állapotú nem?)
3. Ha tartalmaz valami extrát, fejvédelem stb, nem utasítom el. :-D

Ha ez mégsem jön össze, csak adj egy ajánlatot, majd én eldöntöm jó e... :-)
Mindnek megvan a füzete, gyöngy állapotúak, persze. Mint amit most bontottak ki.

Friss lista:
Gyûrûk ura: Harmadkor
Driver 3
Burnout 2: Point of impact
Fifa football 2004
Socom II. US Navy seal (erre van írva hogy Platinum)
Tekken 5
XIII (Platinum).
Plíz PÜ, akit érdekel. 15 percen belül szólsz, mai postázás, átutalással.

mivel sok közülük Platinumos kiadásban 5900-ért van, így ennél olcsóbban kell, 3-4 eFt körül lenne reális szerintem (ha teljesen karcmentes és a tokban a kis könyv is megvan stb.)

Segítsetek beárazni, aki többet visz, olcsóbb 😊 posta ok, elõre utalással.

GT4-et aladni? hát milyen ember vagy te? 😄
Ebbõl az MGS3 a kiemelkedõ
meg nekem talán még a Third Age (ugyanis olaszul van meg, és hát izé...)