PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
probáltad úgy, hogy indításkor hosszan nyomva tartod a resetet?
spec az én ocska ps2-mön így indul a ps1-es game meg az eredeti dvd film is.

usb-s billentyûzet meg egér szinte minden informatikai boltban van, informatikai bolt meg elég sok van egy városban, gondolom teis tudsz egyet, szal annyi hogy usb-s legyen. nem?
gurubefree
Sziasztok

Szükségem lenne billentyûzetre és egérre a PS2-höz .

Hol lehet ezeket a dolgokat beszerezni ????

ゾルターン

dinomano
nem tudok hozzaszolni (és mégis hozzaszolok! :-) )..sztem chip miatt nem ismeri fel a PS1-es lemezeket... ugy olvastam vhol(nem tudom mi az igazsagtartalma), h. PS1-es lemezböl érdemes eredetit hasznalni(márha van...); tönkre is vaghatja allitolag a PS2-öt(de hogy ezt hogyan teszi, azt nem tudom...) :-|
cáfoljon meg vki...anno havernal probaltunk PS2-esbe PS1-es lemezeket, és uyganugy nem tudtuk beolvastatni mint te...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Slim Ps2 -esem van kicsippelve Titán 3-al.
A Ps2-es játszókat tökéletesen viszi,viszont a
Ps1-eseket nem ismeri fel.
Azt irja tegyek be ps1 vagy Ps2 lemezt,miután beraktam a
Ps1-es Cd-t.

Van valakinek véleménye,ötlete ezzel kapcsolatban?
dinomano
1 kérdés: Mi éri meg jobban PS2-re? a chippelés vagy a Swap-magic+egyeb trükkös megoldasok? A masolt lemezek mindenkepp tönkrevagjak a fejet; vagy csak maga a chip? Swap Magic-es cucc milyen arban van kb.? Gondolom picit körülményes SWAPelni, ill. ugy inditani a gépet; de gond. kiméli az olvasofejet...

dinomano
vannak vmi emu-k, azt tudom..nem csak annyi az egesz, h. kiirod az emut+1 rom-könyvtarba a rom-okat és kész? Vagy akkor még nem bootolja be? :-O Nemtom...

God of War
vigyétek el 6500ba a kettöt😊

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

ffxi
Megtudná mondani nekem vki hogyan tudok PS2-ön SNES meg ehhez hasonókkal bebútolni? THX!!

Fákjúal!

A konzolstudióban 2 hónapja nincs,és máshol se.
De ezek szerint senkinek sincs felesleges komponens kábelja?!

Egyébként nekem pisztolyos játékokhoz kellene,mert a TV-m progresszivben
vissza kapcsol 50 ill.60 hz-be.
100 hz-ben pedig még a 100hz es pisztolyokat sem lehet bekalibrálni.
God of War
hello!
PS2re eladó
Socom2 3500FT
Black(mégmindig) 4000FT

A kettõ együtt legyen mongyuk 7000FT

PÜ akit érdekel(remélem sokakat)😊

Csacsi
akkor nekem ilyenre lassan szükségem lesz, mert az új leendõ tv-mbe, remélhetõleg lesz ilyen. ...sõt most, hogy megnéztem, így mrá biztos.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az újabb TV-ken van komponens bemenet. Ez három csati a képnek és kettõ a hangnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Titan sx3 Tapasztalat? Vélemény?
Csacsi
Ezt a komponens kábelt hová lehet bedugni? Nekem még elég régi Tv-m van, és én csak scarton keresztül tudtam rákötni a ps2-t.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

rendelj a konzolstúdióból
én is onnan vettem

ja, és azzal tolva a GoW maga a gyönyör!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Jajj lehet hogy nemidevaló de egyeseknek fontos lehet:
Újra feltörtéék a Xbox360 másolásvédelmét. Ezáltal már felis került a netre a módosított frimware amit könyedén egy egyszerû számítógép segitsségével már telepíteni is lehet. Részletes útmutató: http://www.xboxhacker.net/index.php?option=com_smf&Itemid=33&topic=779.0
Tud nekem küldeni valaki Ps2-höz komponens kábelt?
Ugyanis sehol nem kapni mostanában.

[email protected]

Aztán telefonon megbeszélnénk a részleteket.
Hm.. kecsegtetõ ajánlat...:-) De nemszeretem ezt a "alig használt" kifejezést. Mikor lett véve? "Alig használt" pontosan mennyi idõ? Gyártási szám? Alkudhatunk egy ezrest :-D ?
Alig használt, kifogástalan állapotú Slim Silver 8ezüst) pstwo, H2O chippel, duplán biztosított fejvédelemmel, gyári cuccaival eladó (kábelek, silver joy). Irányár 42 k.
Mellé:
Plusz 1 db gyári Silver joy: 5 k
Silver memóriakártya: 5 k
Plíz PÜ

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

A játékok és ne a gép ereje alapján dönts! Nem a géppel fogsz játszani! A multiplatform címek valószínûleg xboxon kicsit szebbek a jobb grafikai teljesítmény miatt. Viszont nézzd meg az exkluzív játékokat, ha inkább az xbox kínálata jön be akkor azt vedd, ha a PS2-é akkor azt. PS2-re sokkal nagyobb a választék, ha például szereted a jrpg-ket akkor nem is kétséges hogy csak azt választhatod, viszont például nem sok "nyugati" stílusú rpg van rá.
blackparty
Köszönöm a válaszotokat

Al Age
"A kettõ gép között csak annyi a különbség, hogy mindkettõ konzol."
Helyesbítés:
A kettõ gépben csak annyi a közös, hogy mindkettõ konzol.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
A kettõ gép között csak annyi a különbség, hogy mindkettõ konzol. De két teljesen különbözõ kategória, úgyhogy kicsit szûkíthetnéd a kört. :-\

Összetettebbet nem is kérdezhettél volna 😄 van 100 ezer ft kp-d, hogy 1 játékot tudj venni használtan az x360 mellé? csipelt ps2 meg átlag 35-40. Azt hogy neked mire van szükséged, mit vársz egy konzoltól, neked kellene eldönteni 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

blackparty
Szerintetek melyiket érdemes megvenni a ps2-õt vagy xbox360-at?
Légyszíves indokoljátok is meg.

Dehogyis, csak nem tudd szebb lenni, mint a tv felbontása. Mi a csúnya? Szebb mint bármelyik konzol eddig, szintén televízión nézve.

blackparty
Az xbox360-nak hdtv nélkül csúny a képe?

Nézd a PS2 egy 5 éves hardver, egy mai pc-s játékhoz képest még normál tv-n sem szép, HDTV-n gondolom mégjobban kijönnek az alacsony felbontásból adódó hátrányok. De vannak rá nagyon jó játékok amik feledtetik a grafikai hiányosságokat.
blackparty
Ja és a ps2 csak hdtv-én szép?

Nem, dehogy. Azért írtam, hogy a minõségi eltérés jobban kijön például fps-eknél, mert ott már mégjobban hátrányba kerül a PS2 régebbi hardvere. De nagyon sok szép játék van rá, a játékkínálata az xboxénak többszöröse. Viszont pl. egy Far Cry játékban már erõsen alulmaradna.

blackparty
Akkor csúny a grafikája a ps2-nek?

Nyers erõben, grafikában az xbox másfélszeresen jobb minõségû, mint a PS2. FPS-ekben majd a duplája. De ez csak egy paraméter 😊

blackparty
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy az xbox-nak vagy a PlayStation2-nek jobb a grafikája?

God of War
Hali!
Eladó lenne PS2re a BLACK(eredeti)jóállapotú,karcmentes csak nincs kézikönyv hozzá.
ÁR:5500FT Akit érdekel PÜ.
Cseréröl is lehet szó😊

kösz a segítséget!

ma vettem meg az RBG csatlakozót és minden játék színe 😉
lezer fej beallitas
God of War
Hali!
Eladó lenne PS2re a BLACK(eredeti)jóállapotú,karcmentes csak nincs kézikönyv hozzá.
ÁR:6500FT Akit érdekel PÜ.
Cseréröl is lehet szó😊

Az elõzõ TV-n minden játék színes volt
😊))
H2O-nál minkét tv-men színes minden, egy 6 éves Daewoo és egy 3 éves 72-es Pana. Kompozit gyári kábellel. Látom, ahogy NTSC-re váltanak a tv-k. 😊 színes mint állat.

Al Age
De szerintem még chipelten is. :-\
Nálam az NTSC játék kompozit kábellel fekete-fehér, RGB-vel színes. Ha meg a chip PAL-osít, akkor minden tv-n színesnek kell lennie függetlenül mindentõl szerintem.

Nem chippelt gépen úgy van? 😊))

Al Age
Igen, az igaz, de szerintem ahhoz, hogy az NTSC játék színes legyen, mindenképpen kell RGB kábel is, nem?

Gondolom ez már PAL-NTSC szal multinormás tv 😊

Al Age
Több, mint valószínû, hogy igen. :-)

Viszont ha ezek szerint Neked még nincs ilyened, akkor valami nekem furcsa. Csak a gyári kábeled van a ps2-höz, amit az elõzõ tv-dre simán az rca dugókkal kötöttél rá, a mostanira pedig a scart-átalakítóval és ettõl színes lett egykét játék, ami az elõzõn nem volt az?

ok thx 😊 és ezt a kábelt gondolom minden konzolos boltban megtudom venni 😊)
Al Age
Import játékokhoz RGB kábel kell, anélkül fekete-fehérek lesznek.

Sziasztok!

Eddig olyan TV-n játszottam a Ps2-vel amihez nem kellett scart csatlakozó.Most olyan TV-n játszom amihez kell és most már nem minden játék színes 😊 Miért van ez?? ha tud valaki segítsen

thx