PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spec az én ocska ps2-mön így indul a ps1-es game meg az eredeti dvd film is.
Szükségem lenne billentyûzetre és egérre a PS2-höz .
Hol lehet ezeket a dolgokat beszerezni ????
ゾルターン
cáfoljon meg vki...anno havernal probaltunk PS2-esbe PS1-es lemezeket, és uyganugy nem tudtuk beolvastatni mint te...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A Ps2-es játszókat tökéletesen viszi,viszont a
Ps1-eseket nem ismeri fel.
Azt irja tegyek be ps1 vagy Ps2 lemezt,miután beraktam a
Ps1-es Cd-t.
Van valakinek véleménye,ötlete ezzel kapcsolatban?
Fákjúal!
De ezek szerint senkinek sincs felesleges komponens kábelja?!
Egyébként nekem pisztolyos játékokhoz kellene,mert a TV-m progresszivben
vissza kapcsol 50 ill.60 hz-be.
100 hz-ben pedig még a 100hz es pisztolyokat sem lehet bekalibrálni.
PS2re eladó
Socom2 3500FT
Black(mégmindig) 4000FT
A kettõ együtt legyen mongyuk 7000FT
PÜ akit érdekel(remélem sokakat)😊
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
én is onnan vettem
ja, és azzal tolva a GoW maga a gyönyör!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Újra feltörtéék a Xbox360 másolásvédelmét. Ezáltal már felis került a netre a módosított frimware amit könyedén egy egyszerû számítógép segitsségével már telepíteni is lehet. Részletes útmutató: http://www.xboxhacker.net/index.php?option=com_smf&Itemid=33&topic=779.0
Ugyanis sehol nem kapni mostanában.
[email protected]
Aztán telefonon megbeszélnénk a részleteket.
Mellé:
Plusz 1 db gyári Silver joy: 5 k
Silver memóriakártya: 5 k
Plíz PÜ
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Helyesbítés:
A kettõ gépben csak annyi a közös, hogy mindkettõ konzol.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Légyszíves indokoljátok is meg.
Eladó lenne PS2re a BLACK(eredeti)jóállapotú,karcmentes csak nincs kézikönyv hozzá.
ÁR:5500FT Akit érdekel PÜ.
Cseréröl is lehet szó😊
ma vettem meg az RBG csatlakozót és minden játék színe 😉
Eladó lenne PS2re a BLACK(eredeti)jóállapotú,karcmentes csak nincs kézikönyv hozzá.
ÁR:6500FT Akit érdekel PÜ.
Cseréröl is lehet szó😊
Nálam az NTSC játék kompozit kábellel fekete-fehér, RGB-vel színes. Ha meg a chip PAL-osít, akkor minden tv-n színesnek kell lennie függetlenül mindentõl szerintem.
Viszont ha ezek szerint Neked még nincs ilyened, akkor valami nekem furcsa. Csak a gyári kábeled van a ps2-höz, amit az elõzõ tv-dre simán az rca dugókkal kötöttél rá, a mostanira pedig a scart-átalakítóval és ettõl színes lett egykét játék, ami az elõzõn nem volt az?
Eddig olyan TV-n játszottam a Ps2-vel amihez nem kellett scart csatlakozó.Most olyan TV-n játszom amihez kell és most már nem minden játék színes 😊 Miért van ez?? ha tud valaki segítsen
thx