PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
allandoan piros kepernyö volt (format discet kert), meguntam es elfoglaltam magam massal, amikor visszetertem, (meg 10perc) mondom utoljora megprobalom! sikerült! miert van ez?
most is piros a kepernyö varok negyed orat aztan ujra probalkozom az inditassal hatha tegnapi feelingje van! :o)
ha kiadsz ergo egy publikus webcimet azert nem büntetnek! :o)
hol lehet a legolcsobban 8megas memkartyat venni?
thx: Zsolt...
nem baj ha emeltdijas! magyar oldal kellene!
thx: Zsolt...
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
-if titanium can run dev 2 then you can do this. if not, you will have to boot it off the memory card. if you can do this just make an iso with hdloader as BOOT.ELF and have system.cnf in there and such and send it to hdloader.
Aki Tud kérem segítsen.
Elõre is köszönöm szépen
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
aha szoval te mar jatszottal mind2vel!!! te aztan nagy magus vagy hallod-e!? 😄DDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Xbox mediacenter gg <#ravasz1>#ravasz1><#papakacsint>#papakacsint>
thx
Próbáld meg összerakni winrarral. Csak annyit kell csinálnod, hogy kicsomagolod a legelsõ fájlt. Mivel ezek össze vannak kapcsolva a winrar autómatikusan kicsomagolja a többit is és kapsz egy image fájlt.
Az out fájllal annyit tudsz csinálni, hogy a végén a .out-ot átírod .iso-ra.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
.:SOLIDUS:.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
azt akarom meg kérdezni hogy a ps2 slim nek mire jo ez a usb port?"kamera meg mikrofon kivul"
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Én 2 ikszkoksz358 játékkal játszottam eddig de nagyon nem jöttek be:
-Oblivilon vagy mi a fene és a PGR3.
Olyan érzés fogott el(fõleg az oblivionnál) mintha egy PC elõtt ülnék csak nagy képernyõn.
Fura érzés. De szerintem nem csak én érzem ezt. És sajnos az elõzetes képeket elnézve a PS3 is ilyen lesz. Nem tudom hogy ennek mi az oka. Vagy az üzletpolitika,vagy a konzolokba rakott grafikus karik,de az is lehet hogy mindenki a nagyobb,kockás,lekerekített grafikát üldözi és ezt tartja követendõ útnak. HIBA. Fõleg akkor hiba amikor volt egy KORSZAKALKOTÓ ötlet amibõl nem hoztak ki eleget. Ez pedig a CEL SHADED grafika. Dragon quest8???Mond valakinek valamit?😊Most õszintén. Kell ennél jobb grafika??Szerintem az új konzolokon a blu-ray meghajtós lemezeket nem 167534*344566felbontású PC-s grafikával kellene teletölteni hanem elég lenne egy DQ8-as grafika+baromi hosszú játékmenet+tartalom.
Kameonak szinten megvan a maga bája es jatekelmenyben felveszi a versenyt barmelyik generacio huzocimeivel.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ja és ami szintén fontos. az eredeti ps2-gamekat, felhúzza 720p-re.
persze ezek csak hírmorzsák, cáfoljon meg vki, ha tévednék.
Nyilván az újsütetû konzolosoknak meg kellen mutatni, hogy mit tudnak a régi gépek, de nem mindenki seggfej, aki X360-al játszik. Kikérem magamnak!😄
amugy meg nem a graf. szamit; PS1-en most tolom FFVIII-at..és basszus; qrvaszép :-) azonkivül h. jo... :-)
Meg az is tetszik, hogy bár jelenleg tényleg nem a legszebb a grafikája...de annyira nem érdekel. Kb ilyen szintû grafikát tudnék elérni például a hitman Blood money-val a régi gépemen, amit eladtam, és ott akadna....itt meg megvan azért a "szép" graf...és a játékélmény ugyanaz...és semmi szaggatás.
Szóval már nagyon várom a ps3-at. Remélem lesz benne médialejátszó, mint ahogy ígérték, és akkor tényleg nem lesz semmi gondom, mert nem kell a laptopot a tv mellé rakni, hogy filmet nézzek.
Szal....örülök, hogy megtértem, és rájöttem. A pc nem játékra való....vagy ha vki játszani akar rajta, akkor viselje a következményeit. itt hazamegyek.....beülök a kényelmes fotelembe...és már megy is a game...
Csacsi; nekem is a "feszültség" csökkentes miatt jön be jobban a konzol mint a PC; kilövi vele az ember a "fejleszteni akajok!!!"-mániáját + ezzel együtt a stresszfaktort..
Xbox-on nem is gondolkoztzam a Microsoft név miatt.
Ja és ami nagyon fontos....50.000 ft-ból kijön hozzá minden. 3-szor ennyit kellett volna költenem a gépemre, hogy minden szépen fusson röccenés nélkül, vagy legalább elinduljon. Szóval azóta már eladtam a gépemet, és vettem egy sima kis laptopot Cd/dvd-írásra, netezésre...és munkára...
Azért ennyire nem kell neked drasztikusnak lenni, de szerintem PS2.
Játékok alapján dönts, melyik a kedvesebb.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
http://cgi.ebay.de/PS2-Component-AV-Kabel-fuer-ein-optimales-Bild_W0QQitemZ8288635144QQcategoryZ54978QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Audio Cd-t felismeri,Ps1 eredetit nem próbáltam,de nem is akarom.
PS1 eredetivel sem megy?
Úgy látszik minden nem lehet tökéletes.
Ami bassza hosszú távon, az a cd-re írt ps2 rip.