PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chippeltek a ps2-met eddig minden jatek gond nelkül futott rajta, de tegnapelött vettem 3 jatekot es az nem akart indulni 10 perc szorakozas utan sem!
allandoan piros kepernyö volt (format discet kert), meguntam es elfoglaltam magam massal, amikor visszetertem, (meg 10perc) mondom utoljora megprobalom! sikerült! miert van ez?
most is piros a kepernyö varok negyed orat aztan ujra probalkozom az inditassal hatha tegnapi feelingje van! :o)
de! :o) küldjetek pls mailban cimeket!

ha kiadsz ergo egy publikus webcimet azert nem büntetnek! :o)
+ egy kerdes!

hol lehet a legolcsobban 8megas memkartyat venni?

thx: Zsolt...
m6sport:csak nem a mocskos BSA-tól vagy?😊
olyan warez oldalt keresek ahonnan lehet ps2 jatekokat leszedni!
nem baj ha emeltdijas! magyar oldal kellene!

thx: Zsolt...
God of War
keresek ps2re ICO cimû gémet akinek van eladó eredetiben akkor irjon

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Szeretnék segítséget kérni. Tudja valaki hogy hogyan lehet a HDloadert a Ps2es vinyóra másolni és onnan indítani. Titanium chippem van és a külföldi fórumokon azt mondták hogy lehetséges ezzel a chippel a dev2:
-if titanium can run dev 2 then you can do this. if not, you will have to boot it off the memory card. if you can do this just make an iso with hdloader as BOOT.ELF and have system.cnf in there and such and send it to hdloader.
Aki Tud kérem segítsen.
Elõre is köszönöm szépen
Csacsi
Jobban tetszik a kinézete 😊) a mosgatás érzékelõs kontrollere....nem próbáltam még egyértelmû...de várható volt, hogy jön majd az oltogatás...én meg utálok veszekedni....miért baj az, ha az embernek van egy véleménye....ezt soha nem értettem az seg-n. Fõleg úgy, hogy senkit nem sértettem meg vele...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

deep
Lehet hogy csak kint volt az E3-on VIP belépõvel😄
Lammer
"vhogy a ps3 jobban bejön mint az xbox360"
aha szoval te mar jatszottal mind2vel!!! te aztan nagy magus vagy hallod-e!? 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csacsi
Ezt nem tudom leírni, hogy miért, és nem is akarok flamet indítani, vhogy a ps3 jobban bejön mint az xbox360. Ennyi...kérem kapcsójja ki 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lammer
"Remélem lesz benne médialejátszó, mint ahogy ígérték, és akkor tényleg nem lesz semmi gondom, mert nem kell a laptopot a tv mellé rakni, hogy filmet nézzek."
Xbox mediacenter gg <#ravasz1><#papakacsint>

chippelt a géped? mert ha nem akkor leirhatnád részletesebben hogy hoztad össze😊
thx
Végre beüzemeltem a PS2õmbe a 200gigás vinyót és tettem rá 54 játékot. Végre játszhatok orrba-szájba minden játékkal úgy hogy nem megy agyamra a PS2 olvasófejének a hangja és nem megy tönkre a fejem.
Gondolom Total Commander-el raktad össze a fájlokat. Mert az csinál .out fájlokat.
Próbáld meg összerakni winrarral. Csak annyit kell csinálnod, hogy kicsomagolod a legelsõ fájlt. Mivel ezek össze vannak kapcsolva a winrar autómatikusan kicsomagolja a többit is és kapsz egy image fájlt.

Az out fájllal annyit tudsz csinálni, hogy a végén a .out-ot átírod .iso-ra.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Solidus
Szerintem átkéne konvertálni ISOba,talán decrypterrel.De vannak itt nálam okosabb emberek is nézz be holnap reggel.Addigra biztos lesz értelmes válasz,engem meg leb*sznak...Egyébként vannak olyan oldalak ahonnan rendesen lehet játékot tölteni.Nem érdemes ilyen konvertálásokkal carakodni.Csak a dvd lemezeket pazarlod.

.:SOLIDUS:.

Helóka. Nekem PC-m van és az egyik haveromnak írnék PS 2-re. Na már most. Leszedtem egy játékot ami részletekben volt. Összetettem és kaptam egy (3,5 gigás) out végzõdésû fájltípust. Ezt hogyan tudnám kiírni? A NERO nem kezeli. Át kéne konvertáli ISO-ba? Ha igen mivel? Légyszíves segítsetek! KÖSZI.

Meg egyéb eszközök. EyeToy, Gitárhírós gitár, dancepad, akármi...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Al Age
Játékoktól függ, néhány fps-ben lehet használni usb-s billentyût meg egeret, GT4-ben, meg TT-ben pendrive-ra lehet képeket menteni...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Cukros
hali
azt akarom meg kérdezni hogy a ps2 slim nek mire jo ez a usb port?"kamera meg mikrofon kivul"

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

dinomano
cell-shaded-et tényleg nem eröltetik tul,de sztem annak idejen a voxelgraf-ot sem vitték tulzasba; pedig sztem durvaszép pl. az OUTCAST...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
Thx! :-) de annyira nem kell tisztelni (köszi, jolesett...de...), neha en is elcsabulok; és majd veszek PS2-öt (bár semmi szükség rá egyelöre...); a kis PC-men ami elindul, és jo gém azt még kijatszom + ÉVEKre elég munkat ad egy PS1 is; és embertelenjó-gémek vannak rá... Nosztalgia miatt tolom leginkabb (annak idejen, mikor még nem volt ré anyagi keretem, el voltam ajulva PS1-töl+n64töl)... Utana megvettem PC mellé a kis PS-t, és be kellett latnom, h. a gyengebb graf-u kis szürkén/fehéren jobb gémek vannak/voltak mint a PC-men. utalom a szilikongyerekek hozzaallasat; azt a felfogast, h. 2 honapig jatszik 1 gémmel, mivel jelen pillanatban az a legjobb grafikaju... Tegyük hozza, a szilikongyerekek a gémek nagy részére ugy tekintenek, mint 1 techdemora; miylen uj grafikai feature-ök vannak, stb. ... Amikor pont nem arrol szolnak a jo gémek.

deep
Mondom, nézd meg a kameo-t, van olyan szép, mint a cel shaded játékok. Ami szép ez tény, azt én sem tudom miért nem eröltették jobban. Bocs az offért.
Természetesen vannak kivételek😊
Én 2 ikszkoksz358 játékkal játszottam eddig de nagyon nem jöttek be:
-Oblivilon vagy mi a fene és a PGR3.
Olyan érzés fogott el(fõleg az oblivionnál) mintha egy PC elõtt ülnék csak nagy képernyõn.
Fura érzés. De szerintem nem csak én érzem ezt. És sajnos az elõzetes képeket elnézve a PS3 is ilyen lesz. Nem tudom hogy ennek mi az oka. Vagy az üzletpolitika,vagy a konzolokba rakott grafikus karik,de az is lehet hogy mindenki a nagyobb,kockás,lekerekített grafikát üldözi és ezt tartja követendõ útnak. HIBA. Fõleg akkor hiba amikor volt egy KORSZAKALKOTÓ ötlet amibõl nem hoztak ki eleget. Ez pedig a CEL SHADED grafika. Dragon quest8???Mond valakinek valamit?😊Most õszintén. Kell ennél jobb grafika??Szerintem az új konzolokon a blu-ray meghajtós lemezeket nem 167534*344566felbontású PC-s grafikával kellene teletölteni hanem elég lenne egy DQ8-as grafika+baromi hosszú játékmenet+tartalom.
ott a pont. Nem rossz az 360... En peldaul meg nem jatszottam az Amped 3-nal humorosabb jatekkal (eszement jo a sztori mod es lepten nyomon jo poenokat szornak meg az atvezeto kepekben is) es a humor is muveszet, ha jol csinaljak.

Kameonak szinten megvan a maga bája es jatekelmenyben felveszi a versenyt barmelyik generacio huzocimeivel.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Csacsi
Én a ps3-at nem csak game miatt veszem, mint mondtam a médialejátszója nagyon érdekel + ugye ott a BlueRay-es meghajtó, és jönnek a hd-dvdk.

Ja és ami szintén fontos. az eredeti ps2-gamekat, felhúzza 720p-re.
persze ezek csak hírmorzsák, cáfoljon meg vki, ha tévednék.

deep
Azért ezzel vitatkoznék. Az aláírásomban látható összes konzol ott van a szekrényemben. PS1-em 97 óta van, iszonyatsok játékkal játszottam, nem csak PS1-en, de minden platformon. Most a legújabb az X360, amin ha kipróbálnál egy Kameo-t pl, nem hiszem hogy elfogultság nélkül ki tudnád jelenteni, hogy szar.

Nyilván az újsütetû konzolosoknak meg kellen mutatni, hogy mit tudnak a régi gépek, de nem mindenki seggfej, aki X360-al játszik. Kikérem magamnak!😄
Dinomanót ezért tisztelem mert még mindig a PS1es gamékrõl áradozik. És teljesen igaza van. Minden hülye már a Ps3at fogja megvásárolni 120ezerért,pedig még Ps2re sem próbált ki rengeteg játékot. Sõt. Még csak most jönnek majd Ps2-re az igazi durranások. Én mondjuk nem PS3at fogok venni hamarosan hanem Ps1et.Sajna az én PS2õm nem támogatja a PS1es cuccokat.Itt van a szekrényemben 170 ps1-es játék és a felét még meg sem néztem pedig lehet hogy nagyobb élményt nyújtanak mint bármelyik Ps2-es vagy a kockás grafikájú,szürke ikszbosz359. Mikor lesz PS2re meg ikszkokszra olyan játék mint a Chrono cross,FF7,Metal gear1? Soha. Minden tiszteletem Dinomanóé!Ellentétben az 576 fórumon és itt is egyre nagyobb számban megjelenõ szarházi szilikongyerkõcökkel szemben akik azt nézik hogy milyen szép grafikájúak az új generációs konzolok. És sajna az elõzetes képekbõl az látszik hogy a Ps3 is olyan gagyi,1238*3456 felbontású,lekerekített,kockás lesz mint az ikszszar358. De nekik nem fog hiányozni a konzolos érzés.Ugyanis fogalmuk nincs hogy mi az igazi konzolos feeling és mi az igazi jó ,mûvészi KONZOLOS grafika.(pl.Legend of mana)
Csacsi
Jó...persze hogy számít vmennyire a graf....azért egy god of war...az nálam nagyon ottt van....mind grafikailag, mind játékmenetileg.Ha az összes gamet hasonlítjuk össze ami van pc-re, és konzolra, akkor már csak ezzel az egy játéékal a konzol nyert nálam 😄

deep
Mindennel egyetértek. Kivéve, hogy a boxot azért nem szereted, mert Microsoft.Ez széllel szemben hugyozás szerintem, de te tudod😄 Illetve izé, én sose voltam konzolellenes😄
dinomano
igen, amugy PC-sként én is odzkodtam a konzoloktol mint mindenki más (Pc-s)... + a PC-sek nagyon el vannak tévedve jopár kérdésben; azon kivül h. az egesz jatek-hardver piac hülyére veszi öket és folyamatosan beszopatja... Pl. egy PC-s elhiszi, h. minden masodik uj effekthez uj videorkartya kell(lehetöleg min. közepkategorias + legujabb); mig a PS2 mutatja, h. egy régi gépböl/chipböl is ki lehet csikarni uj effekteket... nekem imponal a konzolokra történö gém-optimalizalas; amit a PC sohasem fog elérni a sok grafikus chipset és config-eltérések miatt... (a graf. skalazhatosag meg nem érdekel; eleg nekem ha akadasmentesen megy egy gém... :-) )
amugy meg nem a graf. szamit; PS1-en most tolom FFVIII-at..és basszus; qrvaszép :-) azonkivül h. jo... :-)

Csacsi
Igen. Eleinte nagyon konzolellenes voltam. De az az igazság...hogy már anyagi okok miatt lusta voltam gépet fejleszteni. Aztán ami meghozta az utolsó löketet. az a 24 címû game volt ps2-re csak a sorozat miatt. Aztán jöttek szépen sorba a többiek.

Meg az is tetszik, hogy bár jelenleg tényleg nem a legszebb a grafikája...de annyira nem érdekel. Kb ilyen szintû grafikát tudnék elérni például a hitman Blood money-val a régi gépemen, amit eladtam, és ott akadna....itt meg megvan azért a "szép" graf...és a játékélmény ugyanaz...és semmi szaggatás.

Szóval már nagyon várom a ps3-at. Remélem lesz benne médialejátszó, mint ahogy ígérték, és akkor tényleg nem lesz semmi gondom, mert nem kell a laptopot a tv mellé rakni, hogy filmet nézzek.

Szal....örülök, hogy megtértem, és rájöttem. A pc nem játékra való....vagy ha vki játszani akar rajta, akkor viselje a következményeit. itt hazamegyek.....beülök a kényelmes fotelembe...és már megy is a game...

dinomano
Matyi, tenyleg nem tudsz kategorizalni; nagyjabol be lehet löni (PC-s hardvert ismerve), h. gémkinézet terén hol helyezkedik el az X + PS2... A PS2 kb. (oylan grafot tud), mintha egy Geforce4, vagy oylan szintü kartyan jatszanal gémet, picit mosottak az effektek; kevesbe vakit a HDR + a többi okossag mint pl. X-en vagy ujabb PC-n...Az X csili-vilibb grafikaju + bump-mapping-et, HDR-t tud; közelebb áll a mai grafikai igényekhez...Mielött letamadna akarki is; ismerem X-et is +PS2-öt is; és tudom h. van jopár oylan gém, ami messze kitolja a PS2 kepessegeit(Black, Shadow of the C.)+1 rakat uj effektet lekodolnak szoftveresen; de tény, h. eleg fako a mai standard-hez kepest a PS2 graf...amugy én is PS-fan vagyok, szoval ez nem negativ kritika akar lenni; 1 rakat durvajo PS2 gém van; sztem több jo gém mint X-re vagy PC-re... /+jRPG fan vagyok, tehat PS2 (marcsak exkluziv cimek miatt is...)/
Csacsi; nekem is a "feszültség" csökkentes miatt jön be jobban a konzol mint a PC; kilövi vele az ember a "fejleszteni akajok!!!"-mániáját + ezzel együtt a stresszfaktort..

Csacsi
Szerintem jobban megéri a Playstation 2. Én nemrég tértem át pc-rõl Ps2-re. És nem bántam meg...tény, hogy már sokkal szebbek a pc-s gamek grafikjai, de ettõl függetlenül....minden nyûgtõl megkímélem magam. Nincs telepítés, nincs miért nem indul...kevés a memória..miért szaggat....rossz a driver. Hanem csak be a game, és játszom. Nálam eddig csak egy játék szaggatott. A Shadow of the Collossus...de azért ott érthetõ is. Minden más simán röccenés nélkül fut.
Xbox-on nem is gondolkoztzam a Microsoft név miatt.

Ja és ami nagyon fontos....50.000 ft-ból kijön hozzá minden. 3-szor ennyit kellett volna költenem a gépemre, hogy minden szépen fusson röccenés nélkül, vagy legalább elinduljon. Szóval azóta már eladtam a gépemet, és vettem egy sima kis laptopot Cd/dvd-írásra, netezésre...és munkára...

Azért ennyire nem kell neked drasztikusnak lenni, de szerintem PS2.

Így nem lehet kategorizálni. A gp képességei gyengébbek, szubjektíve 20-30 százalékkal, de ez gyakran nem is vehetõ észre. A ps2 és az x nem tud olyan szintû grafikát nyomni felbontásra, mint egy jobb pc, nem is arra készültek. TV-hetz illeszkedõ felbontás és framerate, de effektek hangok, játékélmény tekintetében külön világ.
Játékok alapján dönts, melyik a kedvesebb.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

matyi08
hol tudnám megnézni valami normális minõségû videóban, hogy mennyivel jobb az XBOX minõsége, mint a PS2-é? mert valamelyiket szeretnék, a ps2 felé húz, hogy nagyon sok jó játék van rá, amiket szeretek, meg szeretnék, Xboxhoz meg a graf. ma volt nálam egy xbox, és hát nem volt olyan nagyon király grafikája, igaz, hogy csak egy 55-ös tv-n játszottam. persze jó volt, de azért a gépen jobb. a ps2-é ennél is sokkal rosszabb? meg az FPS szám az nagyon meglátszik? mert ha a ps2-é is olyan 30 felett van, akkor nem gáz, de ugye annál lejjebb nem esik? és még ps2 nem volt nálam, úgyhogy nem tudom összehasonlítani. ja és még annyit, hogy nem vagyok nagy konzolos, nincs még konzolom, de a játékok miatt akarok. majd késõbb ps3-at akarok, de mire annak elérhetõ ára lesz, addíg is kéne valami. szóval sokkal rosszabb a ps2 grafja?

A pstwo a ps2 kicsinyített változata. Fõ eltérések: a kicsibõr értelemszerûen kimaradt a vinyóhely, és kívülre került a ta mechanika meg felültöltõs, rápattintós lett. A "nagy" PS2-ben van vinchesternek hely, a tápja belül van, a cd-dvd meghajtója tálcás kivitelû. A kicsibe beépítették a LAN-t és az infravevõt. A nagyban v9-v-10-es 55004-esekben volt már infravevõ, és LAN egyikben sem, egy úgynevezett Network adapter segítségével lehetett bármilyen hálóra kapcsolni. Nagyjából ennyi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

matyi08
tud valaki mondani egy jó smswebes oldalt, ahonnan nagyonsok játékot le lehet tölteni?

matyi08
a Playstation 2 és a PSTwo ugyanaz?

Ötlet (ide is beirom, latom sok helyen kerested..😊

http://cgi.ebay.de/PS2-Component-AV-Kabel-fuer-ein-optimales-Bild_W0QQitemZ8288635144QQcategoryZ54978QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Csacsi
Most én keresnék komponens kábelt PS2-höz. Ötlet vki pls?

Tudja valaki hogy hogyan lehet elf fájlból isót csinálni?
Hogy teljes legyen a kép:
Audio Cd-t felismeri,Ps1 eredetit nem próbáltam,de nem is akarom.
Lammer
jahogy halmozzuk az elvezeteket 😄DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

Al Age
Plusz akkor már próbáljon ki egy audio cd-t is. :-)

Neadjisten elbaxták a bekötést, vagy a cdex vezetéket lehagyták....
PS1 eredetivel sem megy?

Lammer
... meg lehet, hogy szerencsetlent atkurt4k egy klon sz4rral <#hehe>

Al Age
Ezt találtam a chiprõl, itt az szerepel, hogy autoboot-os, babelfish fordítás ebben csak megerõsít, ergo lehet, hogy a cd-lézer gyengélkedik, de lehet, hogy egy jobb chip kéne.

Sajnos ezzel a módszerrel sem akar indulni.

Úgy látszik minden nem lehet tökéletes.
Igen, akár 3 mp-ig is nyomni kell standby-ból indítva. ps1 írott nem bassza a fejet, már vagy 2x kifejtettem 30 mondatban csak én 😊
Ami bassza hosszú távon, az a cd-re írt ps2 rip.